11/9/10

Πέταξαν παπούτσι στο Γιώργο Παπανδρέου

Απροσδόκητο περιστατικό για τον Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ το μεσημέρι του Σαββάτου. Eνώ έβγαινε από την έξοδο της έκθεσης, ένας ένδρας εκσφενδόνισε εναντίον του παπούτσι, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν πέντε άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού και ακινητοποίησαν τον άνδρα - ηλικίας γύρω στα 60 - που αντιστεκόταν, καθηλώνοντάς τον στο έδαφος. Στο σημείο έφτασαν παράλληλα αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. (ομάδα Ζητά και ΜΑΤ) .

Μαζί με τον άνδρα βρισκόταν και η κόρη του που είναι εκπαιδευτικός καθώς και ένας άλλος άνδρας. Ο άνδρας αφού ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες ασφαλείας, άρχισε να φωνάζει τις λέξεις "προδότες" και "χούντα", με αποτέλεσμα να παρέμβουν άνδρες των ΜΑΤ και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο άνδρας είναι ιατρός ακτινολόγος από τη Φλώρινα και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Κατά την κράτησή του στην ασφάλεια δήλωσε ότι είναι μέλος του Εθνικού Πατριωτικού Μετώπου του Σ. Παπαθεμελή και ότι προέβη στην πράξη αυτή γιατί ο πρωθυπουργός "αθέτησε τις υποσχέσεις του" και "ξεπούλησε τη Μακεδονία". Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, κατά τη σύλληψη παρών ήταν και φίλος του, αγρότης, που είχε διατελέσει διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Παπαθεμελή.

Ο κ. Παπανδρέου πάντως διατήρησε την ψυχραιμία του και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι η χώρα μας προχωρά με σταθερά βήματα στην κατεύθυνση μίας οικονομίας που στηρίζεται στην καινοτομία και στην πράσινη ανάπτυξη. "Θα κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και καλύτερη γιατί αξίζει πολλά" δήλωσε.

Εγκαινίασε τη ΔΕΘ και επισκέφθηκε τα περίπτερα

Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου εγκαινίασε την 75η ΔΕΘ και στη συνέχεια συναντήθηκε με τις δοικήσεις και εργαζόμενους της ΔΕΘ και της Helexpo. “Η Κυβέρνηση θα στηρίξει αυτές τις δύο εταιρίες και κατα συνέπεια τη Θεσσαλονίκη και την ελληνική οικονομία” δήλωσε ο κ. Παπανδρέου στους διοικητές και τους εργαζόμενους.

Στο περίπτερο της ΔΕΗ τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε κι ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος ο οποίος είπε στον Γ. Παπανδρέου "τη ΔΕΗ και τα μάτια σου". Στο περίπτερο του υπουργείου Οικονομιας δύο εκπρόσωποι εργαζομένων με συμβάσεις stage πλησίασαν τον Γ. Παπανδρέου και του είπαν να δείξει η κυβέρνηση ανθρώπινο πρόσωπο απέναντί τους, γιατί έχουν προβλήματα. Στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας και το περίπτερο της Νομαρχίας.

Ολοκληρώνοντας την περιήγησή του στα περίπτερα της ΔΕΘ, τον περίμενε ο υποψήφιος περιφερεριάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος του δώρισε ένα λεύκωμα.
Η ομιλία του πρωθυπουργού προς τους παραγωγικούς φορείς στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, έχει προγραμματιστεί για τις 20.00 ενώ δύο ώρες νωρίτερα έχουν προγραμματιστεί απο τα συνδικάτα συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας που θα καταλήξουν στην πλατεία ΧΑΝΘ, 200μ. απο το Βελλίδειο.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής με την καθιερωμένη συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.
SIGMALIVE

33 σχόλια:

  1. Η θεσσσαλονίκη και ολόκληρη η Μακεδονία έχει κάθε λόγο να αποστρέφεται τον Παπανδρέου για τις εθνοπροδοτικές και μειοδοτικές επιλογές του στο ζήτημα της Μακεδονίας και στην επιλογή ¨ελληνοφώνου¨ στην ΔΕΘ . Και πάλι συνχαρητήρια στο αγανακτησμένο μακεδόνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρούνται οι αιρετοί απο την δήμευση περιουσίας ....Βάναυση πρόκληση απο τα κομματόσκυλα όλων των χρωμάτων.

    Η κυβέρνηση κατέθεσε, ψήφισε και ισχύει από τις 5 Αυγούστου 2010, νέο νόμο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και, γενικά, για τη νομιμοποίηση χρήματος από παράνομες δραστηριότητες. Ο νέος νόμος είναι αυστηρότερος και αυτό είναι υπέρ της κυβέρνησης.
    Εκτός από την ποινική δίωξη και τις βαριές ποινές που προβλέπονται με τον νέο νόμο, ως παρεπόμενες ποινές, επιβάλλονται η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των κατηγορουμένων (και των μελών των οικογενειών τους), η απαγόρευση, άρα, εκποίησης περιουσιακών στοιχείων τους και, τελικά, η δήμευσή τους.
    Στον νόμο, όμως, υπάρχει μια εξοργιστική (και σε επίπεδο συμβολισμού και σε επίπεδο ουσίας) εξαίρεση. Η οποία εξαίρεση δεν επισημάνθηκε δεόντως μέσα στη ραστώνη των Διακοπών και η οποία ξανάρχεται στο φως με αφορμή τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών για την εφαρμογή του νόμου.
    Ποιοι εξαιρούνται από τις δρακόντειες διατάξεις του νόμου αυτού; Οι… αιρετοί! Δηλαδή, οι υπουργοί και υφυπουργοί που έχουν την ιδιότητα του βουλευτή, οι βουλευτές, οι δήμαρχοι, οι κοινοτάρχες, οι περιφερειάρχες και οι νομάρχες - για όσο θα υπάρχουν!
    Γιατί εξαιρούνται όλοι αυτοί;
    Διότι -υποστηρίζει η εγκύκλιος- όλοι αυτοί εμπίπτουν στον νόμο περί του «πόθεν έσχες» και υπόκεινται στον δημόσιο έλεγχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα του εκανε και κριμα που δεν τον πετυχε.και βγαινουν τα πουλημενα κωλοκαναλα και παρουσιαζουν τον ανθρωπο σαν γραφικο ακροδεξιο... επιστημονας ειναι και απο τους διεθνως αναγνωρισμενους που απλα αγανακτησε απο τον Παπανδροτσολακογλου που παριστανει τον πρωθυπουργο και ξεπουλαει τη χωρα.που θα παει ευχομαι να τυχει να δω και εγω απο κοντα τον ΓΑΠ και ελπιζω να βρω το στοχο με 47 νουμερο αρβυλα...
    Μανος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια οι ασφαλειτες του Τζεφρι πολυ ασπρο κουστουμι φορανε.
    Λετε να πιστευουν στην αρεια φυλη η μηπως φοβουνται τα γιαουρτια και δεν θελουν να φαινονται σε σκουρο κουστουμι, αν τυχον και γινει κατι;



    Καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι λύστε μου μια απορία. Τζέφρυ τον ανεβάζετε, Τζέφρυ τον κατεβάζετε. Ανίκανο ο ένας, προδότη ο άλλος. Εθνικό μειοδότη ο ένας, ανθέλληνα ο άλλος. Θέλει να ξεπουλήσει την Ελλάδα ο ένας, Θέλει να μας διαλύσει ο άλλος. Μέχρι και για δίκη με κατηγορία έσχατη προδοσία διάβασα. Δηλαδή –σύμφωνα με τα λεγόμενα των περισσοτέρων- ο άνθρωπος γεννήθηκε με μοναδικό του σκοπό να καταστρέψει τη Ελλάδα. Θα δεχόμουν τον χαρακτηρισμό ανεπαρκής. Θα δεχόμουν επίσης ότι έχει κάνει λάθη και αρκετά θα έλεγα. Αλλά πρόθεση δεν θα του απέδιδα. Προσωπικά δεν ανήκω στον πολιτικό του χώρο και δεν έχω πρόθεση να τον υπερασπιστώ. Όμως, έχει σκεφτεί κανείς την πίεση που δέχεται ο συγκεκριμένος για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα; Οποιος και αν φταίει για αυτά. Ας μου λύσει κάποιος την απορία τι ρόλο παίζει ο Γιωργάκης. Λέω τώρα εγώ μήπως ξαναβρεθούμε σε καμιά περίπτωση Κολοκοτρώνη ο οποίος έδωσε τα πάντα για την επανάσταση και κατέληξε στην φυλακή. Γιατί τέτοιος λαός είμαστε.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε @9:32
    Μην βρίζεις τα ιερά και όσια,ΟΧΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΓΑΠ!!!!!Νενέκος ΝΑΙ σίγουρα,είναι και κοντοπατριώτες!!!
    Τυχερός ο ΓΑΠ σαν τον Μπους,αστόχησε το παπούτσι!!!
    Οι δύο χαζοί,σαν παιδιά προέδρων που είναι,σε προκαλούν να τους πετάξεις οπωσδήποτε κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ανοίξω παπουτσίδικο να πουλάω πυρομαχικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.32μ.μ. εχω ακουσει πολλα αλλα οχι και να τον παρομοιαζεις με τον Κολοκοτρωνη....ελεος!! θα τριζουν τα κοκκαλα του με τη συγκριση.. ανεπαρκης,ανικανος,ισως ειναι αλλα οχι και οτι παλευει για το καλο της χωρας...δες τις περυσινες του δηλωσεις για το Δ.Ν.Τ οτι κανει περισσοτερο κακο παρα καλο και φετος το μονο εθνικη γιορτη δεν μας ειπε να κανουμε που προσεφυγε εκει...αν ειναι ανικανος τουλαχιστον ας παραιτηθει μηπως και προλαβει και σωθει τιποτα σε αυτη τη χωρα...και επιπλεον ο Κολοκοτρωνης πολεμησε για να ελευθερωθει η Ελλαδα ενω ο ΓΑΠ μας οδηγει στην ακριβως αντιθετη κατευθυνση οποτε μαλλον ατυχης η συγκριση..μαλλον με τον mr BEAN θα ηταν πιο σωστο να τον συγκρινουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με επιχειρήματα μπορεί να απαντήσει κάποιος στα ερωτήματα που θέτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 9.50μ.μ και Ανώνυμε 9.32μ.μ Δεν τον παρομοιάζω με τον Κολοκοτρώνη, Καταστάσεις συγκρίνω. Οσο για το ΔΝΤ έτσι που τα καταφέραμε σαν χώρα -άσχετα ποιος έφταιξε- που έπρεπε να βρούμε τα χρήμματα για να αποφύγουμε την χρεωκοπία ή μήπως έπρεπε να χρεοκωπήσουμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11 Σεπτεμβρίου 9:32
    Επειδή είσαι πολύ ευγενικός στο λόγο σου θα είμαι πολύ μαλακός και εγώ μαζί σου φίλε μου παρά την ιεροσυλία που κάνεις να συγκρίνεις τον ΓΑΠ με τον Κολοκοτρώνη.
    Θα μπορούσες να φανταστείς σήμερα λοιπον Πρωθυπουργό τον Γέρο του Μωριά με υπουργό (α)παιδείας τη Διαμαντοπούλου και Δραγώνες και Φραγκιουδάκες σε καίρια πόστα; Τη στριπτιτζού απο τη Συρία στο υπουργείο εσωτερικών σαν ειδική "σύμβουλο" του γκόμενού της του Βούγια; Νο2της κυβέρνησης τον Πάγκαλο που έχει ρεύσεις με σημαίες που τις παίρνει ο αέρας και που παραδίδει στους Τούρκους τον Οτζαλάν; Να ηγείται κυβέρνησης που παραδίδει σε ορδές τριτοκοσμικών εξαθλιωμένων τη χώρα καθιστώντας έρμαια της απελπισίας τους και της αμορφωσιάς τους τους νόμιμους κατοίκους-δικαιούχους αυτής της χώρας; Να παραδίδει ονομασία χιλιετιών αγνοώντας προκλητικά τη θέληση του λαού του;
    Δε νομίζω...

    Ο ΓΑΠ δεν είναι που διατυμπάνιζε τη ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας ανά την Οικουμένη; Έστω ότι ήταν βλάκας, ανεπαρκής οι σύμβουλοί του δεν του είπαν τίποτε; Οι υπουργοί του; Ποιος ευθύνεται για την ξεφτίλα της εισβολής και την παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας στο ΔΝΤ και στν Ε.Ε.;
    Μήπως για το χάλι της οικονομίας που λες πως παρέλαβε, τόσα χρόνια υπουργός δεν ήταν επί Σημίτη και επί του πατέρα του; Ουρανοκατέβατος ήρθε ως αμόλυντος λευκή περιστερά;
    Ο Γιωργάκης δεν είναι που υφάρπαξε την ψήφο των ούτως ή άλλως ηλίθιων Ελλήνων με το αλησμόνητο "Λεφτά υπάρχουν" πραγματοποιώντας στη συνέχεια όλα τα παραπάνω;
    Για να μην κουραζόμαστε, αυτά και τα χιλιάδες άλλα που παραλείπω ξεφεύγουν από τα όρια του στατιστικού λάθους. Όποιος δεν το βλέπει είναι επιεικώς αφελής. Μιλάμε για οργανωμένο ξεπούλημα. Δε γενήθηκε για τη καταστροφή της Ελλάδας και ούτε ζει για αυτό Απλώς αδιαφορεί για αυτό καθώς η εργολαβία που ανέλαβε είναι η παροχή υπηρεσιών σε συμφέροντα ξένα προς την Ελλάδα. Το ίδιο έκανε ο παπατζής ο παππούς του όπως και ο λαοπλάνος καραγκιόζης και ανήθικος πατέρας του. Ο Κολοκοτρώνςη έδωσε τα πάντα για τον αγώνα, σωστά. Και ο ΓΑΠ δίνει τα πάντα, μόνο που ανήκουν στον Ελληνικό λαό και στις επόμενες γενεές του. Μιλάς για πίεση που του ασκείται: Οι συνταξιούχοι οι μισθωτοί, οι πολύτεκνοι, οι δανειολήπτες, οι μικροεπιχειρηματίες εκεί να δεις πίεση. Η μόνη πραγματική πίεση που θα νοιώσει ο ΓΑΠ και οι πέριξ αυτού θα είναι η πίεση της θηλειάς στους βοδινούς τους σβέρκους. Και μια μέρα θα λέω στα εγγόνια μου με υπερηφάνια: Ήμουν και εγώ εκεί, μια εβδομάδα νηστικός, ξάγρυπνος, διψασμένος βρώμικος στο κρύο μα εκεί: βάρδια στην αγχόνη στο σύνταγμα
    Χαίρομαι πολύ που οι ρουφιάνοι του ΓΑΠ με διαβάζουν. Ίσως να ξέρουν ήδη το όνομα μου. Τους γράφω κανονικά. Να ξέρουν πως είμαστε χιλιάδες έτοιμοι με το σχοινί και το σαπούνι στο χέρι. Απόψε την ταινία "ο τελευταίος δημιος", όλο και κάτι χρήσιμο θα δω.

    Ο σουβλατζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή δεν θα έπρεπε να είναι μέσα και ο... νέος κολοκοτρώνης (!!!) με το μισό υπουργικό του συμβούλιο συν Σημίτ Τσοχατζό Νεονάκ Χριστοδουλακ Παπαντων και ουκ έχει τέλος...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. “Λέω τώρα εγώ μήπως ξαναβρεθούμε σε καμιά περίπτωση Κολοκοτρώνη ο οποίος έδωσε τα πάντα για την επανάσταση και κατέληξε στην φυλακή.” Να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί έχει γίνει παρανόηση. Δεν υπάρχει σύγκριση του ΓΑΠ με τον Κολοκοτρώνη. Αυτό πραγματικά θα ήταν ιεροσυλία. Σε αυτό συμφωνώ με όλους τους περαπάνω. Αυτό το οποίο θέλησα να πώ είναι ότι σαν λαός έχουμε καταδικάσει και τιμωρήσει ΑΔΙΚΑ άτομα τα οποία πραγματικά προσέφεραν στην πατρίδα τα μέγιστα. Απλά να ξεκαθαρίσω για όσους παρανόμησαν την πιο πάνω φράση μου. Το ερώτημα στην πραγματικότητα ήταν μήπως κάνουμε τελικά λάθος με τον ΓΑΠ. Ζητώ συγνώμη για την σύνταξη της ποιο πάνω φράσης μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έλεος ομως οι φουσκωτοί που ρίχτηκαν στον 60χρονο γεράκο... Δεν πέταξε και μολότωφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολη η Ελλάδα αυτά σκέφτεται σουβλατζή... τα ξέρει, όπως ξέρει και ότι είμαστε τελειωμένοι. Τέτοια αστυνόμευση και τέτοια νέκρα στο κέντρο της Σαλονίκης ούτε επί χούντας δεν το έζησα... Ας τόλμαγε ο Πάγκαλος να κάνει μια βόλτα στο δρόμο... ούτε το κοκαλάκι του δεν θα έμενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σουβλαντζή κι εγω σε πάω με χίλια μάλιστα έχω έτοιμη και τη βοιδόπουτσα,
    όμως έχω έναν ενδοιασμό στα όσα πιστεύεις για τον πατέρα του φλούφλη .
    Παρ'όλες τις σπατάλες στα οικονομικά μέχρι και που καψουρεύτηκε τη Λιάνη ήταν η εποχή που η χώρα μας είχε πραγματικά σύνορα. Η φράση ''βυθίσατε το χορα'' μας έκανε τότε πραγματικά υπερήφανους .
    Ανεξάρτητα το παρασκήνιο ήξερε να παίζει μπάλα ο άνθρωπος, απλώς καψουρεύτηκε σε λάθος ηλικία και λάθος γκόμενα.
    ευχαριστώ για τη φιλοξενία...
    Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αναλαμβάνω να διδάξω "σκόπευση και βολή με παπούτσι" !!!
    99,9% επιτυχία !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τα 5 χρονια απραξιας της κυβερνησης Καραμανλή junior, η μπουχεσα, η "καταληλοτερου", η κυριου τιποτα, θα βρειτε να πειτε κατι το αρνητικο;Η μηπως πιστευετε οτι αν κυβερνουσε την Ελλαδα ο στραβολαιμης ο Σαμαρας θα τρωγαμε ολοι με χρυσα κουταλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τουλάχιστον ο Καραμανλής και ο Σαμαράς είναι Έλληνες.
    Ο Παπανδρέου είναι κατά το 1/4 έλληνας το γένος και 0% στη συνείδηση. Επιπρόσθετα, είναι βλάκας και Σιωνιστής.
    Τί συγκρίνουμε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολιτες που δεν εξετιμησαν την ικανοτητα ενος Καραμανλη, την εντιμοτητα ενος Βουλγαρακη, τη διοικητικη οργανωση ενος Ρουσοπουλου, τον πατριωτισμο μιας Γιαννακου, την οικονομικη δεινοτητα ενος Αλογοσκουφη, το στρατηγικο πνευμα ενος Μειμαρακη, την αποτελεσματικοτητα ενος Αβραμοπουλου, ΔΕΝ αξιζουν τιποτε χειροτερο απο το "Τζεφρυ".

    Μια ζωη αχαριστοι ησασταν Ελληνες. Ο Καραμανλης σαν αλλος Βενιζελος ειχε φτασει την Ελλαδα στα ουρανια και τωρα ηρθε ο εντεταλμενος ξενων, σιωνιστικων και λοιπων ανθελληνικων δυναμεων, με σκοπο να χρεοκωπησει τη χωρα. 1 χρονος Τζεφρυ, εξανεμισε κιολας τα αποτελεσματα 2 εναρετων κυβερνησεων Καραμανλη.

    Παπουτσι στον εαυτο σας να ριξετε, που αφησατε το τεραστιο κεφαλαιο που λεγεται Καραμανλης να ζητα παρηγορια στα σοκακια του Αρμανι στη Βενετια, αντι να τον εχετε πρωθυπουργο. Η Ελλαδα ουδεποτε θα ειχε οικονομικο προβλημα με τη ΝΔ. Ο Αλογοσκουφης ηταν πραγματικος Χουντινι στην εξαλειψη των οικονομικων κινδυνων.

    Παπουτσι στον εαυτο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12 Σεπτεμβρίου 2010 9:55 π.μ.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Πολυ καλο!Και πολυ καλα δοσμενο!
    12 Σεπτεμβρίου 2010 8:39 π.μ.ξεχασες την γκαφα του Σαμαρα που ως ΥΠΕΞ υπεγραψε, μαζι με τους υπολοιπους Ευρωπαιους, την διαλυση της Γιουγκοσλαβιας και ετσι μας προεκυψε η "Μακεδονια" στα βορεια συνορα μας;Αυτη η πραξη αποδεικνυει,κατα την αποψη σου,οτι ο Σαμαρας σκεφτεται και ενεργει Ελληνικα;Ειπαμε καλος ο κομματισμος, αλλα εσεις εχετε χασει το μετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η λύση είναι μία: όποιος φοράει παπούτσι να συλλαμβάνεται για οπλοκατοχή!
    Από αύριο όλοι οι Έλληνες ξυπόλητοι (αυτό δεν είναι και πολύ δύσκολο)!
    Το μόνο πρόβλημα όμως είναι ότι πλέον πιο εύκολο και φτηνό είναι να βρεις κουφέτα να ταϊσεις ΑΚ παρά παπούτσια για την ποκογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΕΙ...
    ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ ΜΠΑΜΠΕΣΑ ΣΗΚΩΤΟ ΜΕ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάποιος τυφλός πασόκος προπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
    ο πρωθυπουργός είναι βλάξ και άπατρις φίλε μου.
    Αυτό δεν κρύβεται ούτε αλλάζει με όσα λες για Καραμανλή και Σαμαρά.
    αι δίκιο νάχεις σε όσα λές, ο βλάκας παραμένει βλάκας και ο εντολδόχος του σιωνισμού παραμένει εντολοδόχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ουτε τυφλος ειμαι, ουτε ΠΑΣΟΚος.Ευτυχως ανηκω στην κατηγορια των λεγομενων "μετακινουμενων ψηφοφορων" και μου αρεσει να λεω "τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη".Θα κριθει και ο Γιωργακης-κατα το προηγουμενο του μπουχεσα- στο τελος της τετραετιας.Για αυτο μην εχεις την παραμικρη αμφιβολια.Εσυ κοιτα να βαλεις μυαλο και να μην ηρωποιεις προσωπα και καταστασεις, ειδικα οταν γνωριζεις οτι το παιχνιδι ειναι στημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμε φίλε
    όταν λες ότι 'το παιχνίδι είναι στημένο' τί εννοείς.
    Ρίξε μια ματιά στην ιστοσελίδα του ΠΑΜ και θα δεις ότι δεν ήταν καθόλου στημένο.
    Οι άνθρωποι είχαν προαναγγείλει την παπουτσοεκστρατεία τους.
    Πολύ απλά, οι κομματικοί ινστρούχτορες, τα κομματοκρατούμενα ΜΜΕ και οι κομματοκρατούμενες υπηρεσίες κοιμόντουσαν όρθιες, ενώ το BBC έκανε τη δουλειά του.
    Όμως, θα έχει ενδιαφέρον να διαβάσουμε την άποψή σου για το 'στημένο'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. skal δεν αναφορομαι στον παπουτσοπολεμο, αλλα στην ασκηση πολιτικης της εκαστοτε κυβερνησης. Αλλωστε η διαφωνια μου με τον αγνωστο φιλο υπηρξε για το ποιος απο τους δυο ειναι περισσοτερο Ελληνας.Ο στραβολαιμης η ο Bravoyorgo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. >Τουλάχιστον ο Καραμανλής και ο Σαμαράς είναι Έλληνες.<
    -------------
    Τι εννοεις ...ποιητη? φαινεται οτι η ελπιδα τελειωνει τελευταια.Παλαιο
    το κολπο της εναλλαγης στην εξουσια
    με ροκανισμα χρονου και ζωης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.