30/9/11

Έκρηξη μπροστά από το αρχηγείο της Στρατοχωροφυλακής στην Αττάλεια ‎

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε κατοικημένη περιοχή στα περίχωρα της Αττάλειας, στη νότια Τουρκία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας.


"Μια έκρηξη, τα αίτια της οποίας δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, σημειώθηκε σε κατοικημένη περιοχή, που βρίσκεται πολύ μακριά από οποιαδήποτε τουριστική περιοχή, προκαλώντας το θάνατο ενός ανθρώπου, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί", δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Αττάλειας Ρετζέπ Γιουκσέλ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή, οι αρχές έχουν στήσει μεγάλη περίμετρο ασφαλείας γύρω από την περιοχή που σημειώθηκε η έκρηξη.

Το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Dogan μετέδωσε εικόνες από το μέρος στο οποίο σημειώθηκε, κοντά σε σημείο ελέγχου της στρατοχωροφυλακής στην είσοδο της πόλης Γκεϊνούκ.

Την περασμένη εβδομάδα, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 15 τραυματίστηκαν από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σε πολυσύχναστο δρόμο στην Άγκυρα. Την ευθύνη για την επίθεση αυτή ανέλαβε η οργάνωση "Γεράκια για την Ελευθερία του Κουρδιστάν" (TAK), η οποία συνδέεται με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και η οποία απείλησε και για άλλες επιθέσεις σε τουρκικές πόλεις.
http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.