28/9/11

Κατά την άποψή σας ποιος έχει δίκιο;

24 σχόλια:

  1. Φυσικά και είναι μπλεγμένος με τα CDS όπως και ο αδελφός του και με τα χρήματα που κέρδισαν και κερδίζουν από την μεγάλη κομπίνα , θα εγγυηθούν το μέλλον της οικογενείας (ΜΙΝΕ-ΙΚΟ)Παπανδρέου σε αυτήν ή σε άλλη περιοχή του κόσμου , για πολλά πολλά χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pro... κάνεις λάθος.

    Ο πρωθυπουργός μας, σε διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας (στο 2:35 του βίντεο) πως πρόκειται για "...συνομωσιολογικές ιστορίες...» !

    Δεν τον πιστεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να το ξανασκεφτώ ρε αδελφέ.......
    Δεν ξέρω και την θέση των έγκυρων και αδιάβλητων τηλεοπτικών καναλιών της Ελλάδας . Τί είπε το MEGA ας πούμε .......... είδε κανείς mega ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πως θα μπορουσαν αμεσα να μαζευτουν πολλα χρηματα σε Δημοσιο και Τραπεζες.Στο παρακατω μεταφερομενο αρθρο ο πολυς Λαυρεντης Λαυρεντιαδης (ναι,αυτος με την εδρα μεγαλου Κισσινγκερικου ινστιτουτου που ιδρυσε για νοτιοανατολικη ευρωπη και εχει και το ονομα του)υποχρεωνεται απο την εισαγγελικη αρχη τηςς χωρας μας υπευθυνη στο ξεπλυμα μαυρου χρηματος να επιστρεψει στην Proton Bank 54 εκατομμυρια ευρω που υπεξαιρεσε για να αποκατασταθει το εν διαλυσει ...πρεστιζ του στον παγκοσμιο χωρο του business.Αν αυτη η ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ των ελληνικων εισαγγελικων αρχων ενταθει και επεκταθει τα κλοπιμαια που θα φερει πισω θα υπερβαινουν το ελληνικο χρεος.ΜΠΡΑΒΟ ακομη μια φορα στους ελληνες εισαγγελεις.

    http://www.capital.gr/news.asp?id=1292537

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ανύποπτο χρόνο είχα πει ότι ο Πεπόνης είναι μαχίμι και αδέκαστος. ΜΠΡΑΒΟ στον Δραγάτση και σε όσους άλλους εισαγγελικούς λειτουργούς λειτούργησαν με πνεύμα επιχειρησιακό και όχι γραφειοκρατικής διεκπεραίωσης. Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΥΓ. Αν κάτσω μια μέρα με τον Πεπόνη και φέρω καμιά 100ή δις ευρώ, πόσα πέρνω για εύρετρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε και γω ήξερα τι είναι CDS άρα μήπως έχω τα προσόντα για υποψηφιότητα ;;;ΓΜΤ κανείς δεν με ενημέρωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτσε βρε Χριστίνα, ήρεμα, τώρα ήρθε η δική μου ώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ορίστε, μέχρι και ο Ψυχάρης με διαφημίζει:
    http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=422114&h1=true

    (Λες να προλάβει να με βγάλει αυτός πρωτοσέλιδο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Anaconda
    Διαβαζοντας το παραπανω κειμενο που παραπαμπεις αντιλαμβανομαι οτι αναφερεσαι μαλλον στη "Διοικηση Εργου".Δηλαδη τι εννοεις και τελος παντων τι σκαμπαζεις εσυ απο αυτο το φρουτο.Και τελικα τι σχεση εχει αυτο που μαλλον θα αναφερεσαι με την εννοια του Πατριωτισμου για το οποιο πασχιζουμε εμεις εδω μεσα.Μηπως δεν μας τα λες και τοσο καλα και μας αλλαζεις γηπεδο????
    Ελπιζω να μη σε εξοργησα με τα περι αλλαγης γηπεδου και να μου δωσεις και αν γνωριζεις μια λογικη απαντηση.Και αν δεν γνωριζεις παλι δεν πειραζει.Δεν ειναι η πρωτη φορα που θα αλλαξεις κουβεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sterg,
    Πατριωτισμός δεν σημαίνει το τομάρι μου αλλά το καλύτερο που υπάρχει για την πατρίδα. Σημαίνει δίνω ό,τι έχω και, αν υπάρχει κάποιος πιο άξιος από μένα να το κάνει, του λέω ευχαριστώ που θα το αξιοποιήσει.

    Δεν είπα ότι είχα προτείνει από το '09 κάτι συγκεκριμένο, ούτε ότι το ανέβασα στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης το '10, ούτε ότι έκανα παρουσίαση στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο - γιατί, αν τα είχα κάνει αυτά, θα είχα γράψει σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο του Ψυχάρη παραπέμποντας στην πρόταση για να το αποδείξω! Ε τί, θα το άφηνα έτσι;

    Αν βέβαια τύχαινε και τα είχα κάνει όλα αυτά,
    ως 'ο τρελός του χωριού' τότε
    και ως ο
    'μάλλον πήραμε μια μυρωδιά του τί θες να πεις αλλά σίγουρα νιώσαμε στο πετσί μας ότι έχουμε εθνική ανάγκη την πρότασή σου και συνειδητοποιούμε ότι μόνο εσύ είσαι ικανός να την υλοποιήσεις' τώρα,
    δεν θα φωτογράφιζε εμένα;

    Και τί πιο πατριωτικό, παρόλο που δεν είμαι για πολλά φώτα και το γυαλί (γιατί είμαι αυτόφωτος και δημιουργούνται εκτυφλωτικά φαινόμενα), να υποκύψω στις ανάγκες τις πατρίδας και να προσφέρω από αυτό το λειτούργημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο Γιώργο, έχουμε και κάτι κοινό. Και οι δυό μας δεν ξέρουμε τι θα πει CDS. Αλλά πώς γίνεται εγώ να ζορίζομαι κι εσύ να δροσίζεσαι; Λες να έχεις και να μην το ξέρεις; Για ψάξ' το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Anaconda
    Ωραια και με πολλες προεκτασεις αυτα που εγραψες εδω και ευχαριστω.
    Θα ηθελα πιο λεπτομερη απαντηση στο
    θεμα "Διοικηση Εργου" που αφορα την Προοδο η το χαντακωμα της Πατριδας και τι θα μπορουσες να προσφερεις εσυ.Και θα επιθυμουσα να εισαι αντικειμενικος χωρις "Ηλιους και αντανακλασεις" που χαλανε το νοημα και μπερδευουν τις σωστες ερμηνειες.Ευχαριστω αν απαντησεις η και αν δεν απαντησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην Ελλάδα υπάρχουν 5 μεγάλα ζητήματα. Τα 3 από αυτά είναι ακριβώς στο αντικείμενο που ανέφερες.

    Το Νο3 είναι οι επενδύσεις, δηλαδή, πρακτικά, η ανά μεγάλο έργο ενασχόληση - κάτι σαν το Invest in Greece, αν ήταν αυτό που πραγματικά θα έπρεπε να είναι για να εξυπηρετήσει το ρόλο του ως αναπτυξιακό εργαλείο.

    Το Νο2, με τεράστια διαφορά από το Νο3, είναι το G-PMO.

    Το Νο1, με τεράστια διαφορά από το Νο2, είναι αυτό: http://www.opengov.gr/minenv/?p=2813

    Εκτιμώ ότι ως προς το ζήτημα "που αφορα την Προοδο η το χαντακωμα της Πατριδας" μιλάνε από μόνα τους.

    Ως προς το πού θα μπορούσα να προσφέρω εγώ, η απάντηση είναι απλή:
    ΑΝ ήμουν αυτός που είχε τη σχετική τεχνογνωσία στο αντικείμενο που ανέφερες
    και
    ΑΝ ήμουν αυτός που είχε προτείνει το τί και το πώς,
    και
    ΑΝ ήμουν πατριώτης,
    και πάλι ΔΕΝ θα μπορούσα να προσφέρω γιατί
    "Και ονομάζεται μεν δημοκρατία, γιατί [...] η δημόσιά του σταδιοδρομία εξαρτάται μάλλον από την ατομική του αξία και όχι από την κοινωνική τάξη, από την οποία προέρχεται, ούτε πάλι ένας, ο οποίος είναι μεν φτωχός έχει όμως την ικανότητα να παράσχει κάποια υπηρεσία στην πατρίδα του, εμποδίζεται σε αυτό από το γεγονός ότι είναι άγνωστος." (Περικλέους Επιτάφιος)
    και, όπως είναι γνωστό, δεν έχουμε δημοκρατία.

    Συνεπώς, ως κενών περιεχομένου ατακαδόρος αλλά με κορμί-λαμπάδα, μόνο Υπουργός είναι θεσμικά συμβατό να γίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν αφηνες το "κορμι λαμπαδα" που θεωρω και το μονο σου-μεχρι στιγμης-ελλατωμα ,οχι γιατι το ...φορας αλλα γιατι το διαλαλεις εστω και για πλακα θα επροτεινα στον Σκαλ να εχει μια διερυνητικη συζητηση μαζι σου και να σε εξαναγκασει να μας ενημερωσεις για αυτα τα θεματα που αφορουνε μια μελλοντικη ελλαδα καλοκτισμενη.Διοτι και δεν γνωριζωμε το θεμα και εχωμε την διαθεση να σε ακουσωμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σεμινάριο χωρίς λάδωμα* γίνεται;

    *φασολάκια/μπριάμ/αρακάς με αγκινάρες, με φέτα on the side και λίγο ψωμάκι με προζύμι για παπάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τί θα γίνει ρε παιδιά;

    προσπαθώ να σας ψήσω εδώ και τόσο καιρό να κανονίσουμε συνάντηση για να σας φύγει η αδικαιολόγητη φόρτιση αλλά μάταια

    τί με κοψίδια προσπάθησα να σας δελεάσω και το προσπεράσατε
    ("θα έχουν πρόβλημα με χολιστερίνη/τριγλυκερίδια", λέω από μέσα μου, "ας προσπαθήσω με κάτι άλλο")

    τί με λαδερά προσπάθησα να σας δελεάσω και δεν μου απαντάτε

    είστε ακατάδεχτοι ή μήπως το όλο ζήτημα είναι να μην είμαι εγώ;

    πείτε το ελεύθερα, δεν προσβάλλομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Anaconda

    Το μέιλ μου το έχεις,ανακοίνωσε την ταυτότητα σου να ξέρουμε και εμείς με ποιόν έχουμε να κάνουμε,μη μας παρουσιαστεί καμία Ελένη Λουκά ξαφνικά και τρέχουμε,δεν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χρηστο
    το εχουμε ξαναπει πολλες φορες.δεν εχει σημασια το ποιος εισαι στο διαδικτυο αλλα το τι λες ιδιως οταν δεν εμπιπτει η συμπεριφορα σου στο πονικο δικαιο.Αν δεν βριζεις,απειλεις η πηγαινεις να κανεις ζημια γιατι να σου πει ο αλλος το ονομα του.τι θα κερδισεις.Δεν σου φτανει οταν αυτος ο αλλος με ευγενεια,χιουμορ,γνωση και αξια σου ανοιγει τα ματια και για αυτο και τον παρακολουθεις για να μαθεις?Γιατι θελεις και το ονομα του?με την συμπεριφορα σου αυτη μου θυμιζεις χωροφυλακα που κουβαλουσε αυτον που ητανε...ψηλοτερος και πιο ομορφος απο τον ιδιο στο αστυνομικο τμημα για εξακριβωση στοιχειων.Ειναι λαθος σου να προσπαθεις να αναγκασεις αξιους σχολιαστες να αποκαλυψουν τα ονοματα τους που εν πρεπει οταν τηρουνε τα παραπανω που εγραψα και να φιμωσεις την ελευθερια του λογου που εχουν να εκφερουν επειδη εσενα ετσι σου εκατσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρήστο, θα σου πω ένα παραμυθάκι.

    Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εκεί που καθόταν αμέρημνος, πετάχτηκε ένα πουλάκι και του είπε:
    "Ε, ψιτ, Πρόεδρε! Για άκου αυτά τα δύο λογάκια που έχω να σου πω!"
    Ο Πρόεδρος παραξενεύτηκε. "Μα είναι δυνατόν ένα πουλάκι να τολμά να μιλήσει σε έναν Πρόεδρο;!"
    "Καλά, καλά, άστα αυτά και άκου", είπε το πουλάκι, και αρχίζει να του κελαηδάει κάτι λογάκια.
    "Μα, πώς είναι δυνατόν ένα πουλάκι να μιλάει με τέτοια λόγια, να ξέρει τέτοια πράγματα, να προβλέπει το μέλλον, να δίνει λύσεις;" αναρωτήθηκε βροντόφωνα ο Πρόεδρος.
    "Ιl messaggero non e importante, Πρόεδρε", του λέει το πουλάκι. "Εγώ σου τα είπα και κάνε ότι καταλαβαίνεις. Το χρέος μου βάσει του Συντάγματος το έκανα. Κάνε και συ το δικό σου.", λέει και αρχίζει να πετάει.
    Παραξενεμένος ο Πρόεδρος, άρχισε να ρωτάει τους συμβουλάτορές του για το πουλάκι: δεν έδωσε σημασία, βλέπεις, στην ουσία αλλά στον κομιστή της πληροφορίας.
    "Πρόεδρε, εμείς είμαστε συμβουλάτορες της αυλής εδώ και δεκαετίες και έχουμε άλλη γνώμη. Το λες σοβαρά ότι κάθησες και άκουσες αυτά που σου είπε ένα τρελό πουλάκι;", του απάντησαν θορυβημένοι οι συμβουλάτορές του.
    Ο καιρός πέρασε.
    Έξι μήνες μετά, ο Πρόεδρος, απελπισμένος από την κατάσταση της χώρας και τις συμβουλές της αυλής του, θυμήθηκε τί του είχε πει το πουλάκι, πόσο δίκιο είχε, και αναφώνησε:
    "Τελικά πρέπει να ακούμε τα ζώα. Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια."
    Φώναξε τους συμβουλάτορες και τους ζήτησε να του βρουν στο διαδίκτυο κάποιο μέρος που έχει κάποιο ζώο που μιλάει.
    "Τί ζώο Πρόεδρε;", τον ρώτησαν.
    "Ό,τι να'ναι: πουλάκι, αετό, ελέφαντα, φονέα ελεφάντων, ό,τι βρείτε.", απάντησε.
    Αυτοί έψαχναν, έψαχναν, και τελικά βρήκαν ένα μέρος που λεγόταν Ινφογνώμωνας.
    Εκεί λοιπόν έγραφε ένας φονέας ελεφάντων (anaconda).
    Άρχισαν λοιπόν να του δίνουν να διαβάζει κείμενα από εκεί - και, μαζί με τον Πρόεδρο, και σε άλλους αξιωματούχους της αυλής.
    Έτσι, το έπαιζαν αυτοί χρήσιμοι και, μέσω της διαχείρισης πληροφορίας που έκαναν, δικαιολογούσαν την ύπαρξή τους - και έκαναν και χάρη στους άλλους αξιωματούχους.
    Από την πρώτη στιγμή που διάβασε κείμενα του ζώου, ο Πρόεδρος κατάλαβε ότι τα ζώα αισθάνονται το ένα το άλλο, ότι είναι αγνά, ότι λένε την αλήθεια, και αναφώνησε:
    "Ινφογνώμων=manual. Τέλος."
    Το θέμα είναι, θα κάνει κάτι ο Πρόεδρος;
    (το τέλος δεν θα σου το πω γιατί δεν το γνωρίζω επειδή η ιστορία συνεχίζεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άντε βρε Χρήστο, για να μη μείνεις παραπονεμένος, σου στέλνω οικογενειακές φωτογραφίες της Χριστίνας.

    http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/236647/eutuhismenes-oikogeneiakes-stigmes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αν μου επιτρεπεις να παρεμβω στην αφιερωση σου.προκειται για καταπληκτικες φωτογραφιες της τιγρης με το μωρο της που σου δημιουργουν αυτο το ωραιο συναισθημα οτι στην φυση δεν εχειεξαφανιστει η ομορφια και η ισορροπια παρα τις ανθρωπινες προσπαθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όπως ακριβώς τα λες είναι Sterg, εκτός του ότι δεν είναι ανθρώπινες οι προσπάθειες που διατταράσουν την ισορροπία της αλλά ανθρωπόμορφες-ζωώδεις πιο πολύ και από τα άγρια ζώα της φύσης.

    ΥΓ. Είδες τί κάνω; Οι άντρες του ιστολογίου αποφεύγουν τη συνάντηση και αναγκάστηκα να δελεάσω τις γυναίκες... Επηρρεάστηκα από την είδηση-απόδειξη της αρχής της συντέλειας του κόσμου (στη Σαουδική Αραβία δόθηκε δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες) και είπα να βάλω λίγο λευκό κρασί στο κόκκινο κρασί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε Hanibal την ειπες παλι την ατακα σου αν και μπορει να εννοουσες και το αντιθετο=την θεικη παρεμβαση εν οψει γεγονοτων για αποκατασταση δικαιοσυνης επι της Γης και αυτο ειναι θεοκρατικο αρα βελτιωνεσαι μεσα σε λιγο διαστημα που συχναζεις στον ινφιγνωμονα.Αλλα για εμενα τον σκεπτικιστη μπορει να σημαινει και αλλο=δωσε ψηφο στις σαουδαραβινες γιατι ειναι ακινδυνες και ευκολοδιαχειριστες,με ενα σηριαλ στην TV με πολυ κλαμμα αρπαξες την ψηφο τους για να εχεις και το αλλοθι της "δημοκρατικης" διαδικασιας.Θα πηγαινουν να ψηφισουν με την μπουργκα η για επικυρωση ταυτοπροσωπιας θα την αποθετουν την μπουργκα στον δικαστικο εκπροσωπο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητέ Anakonda υπέροχες φωτογραφίες πραγματικά όμως δεν είμαι εγώ μη ξεχνάς ότι εγώ είμαι λευκή .Επίσης τελώ υπό εξαφάνιση λόγω έντονης λαθροθηρίας και κακής διαχείρισης του περιβάλλοντος που ζω. Το μέλλον μου κρίνεται στην Αγ. Πετρούπολη , και στην Γερμανία γεννήθηκαν 4 υγιέστατα λευκά τιγράκια (σε κλουβί) τα οποία μέχρι τούδε χαίρουν άκρας υγείας. Τέλος προσωπικά δεν μπαίνω σε κλουβί παρα μόνο όταν το επιλέγω ασχέτως αν αφήνω την εντύπωση ότι μπορώ να φυλακιστώ.
    Είναι ένα είδος καμουφλάζ , στολή παραλλαγής , κ.α άλλα συναφή .

    Ετσι λοιπόν σου παραθέτω καλύτερες οικογενειακές φωτογραφίες με αναφορά σε όλο το φάσμα της ζωής μας. (δώσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην σελ. 3 Φωτογραφία Νο 2 από αριστερά νομίζω ότι κάπως έτσι θα είναι οι πολιτικοί σε λίγο καιρό )
    http://www.google.gr/search?q=%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE+%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B7%CF%82&hl=el&biw=1094&bih=628&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=tnCFTo2LNIz6sgbQj_nhAQ&sqi=2&ved=0CBsQsAQ

    Υ.Γ. 1. Σε ότι αφορά την συνάντηση το μόνο που θα εξυπηρετούσε είναι η εξωτερική γνωριμία διότι κατά τα άλλο οι περισσότεροι πλέον εδώ μέσα ξέρουμε τους υπόλοιπους μέσω των γραπτών τους σαν κάλπικες δεκάρες και από τις δυο όψεις. Σε περίπτωση λοιπόν ανταρτοπόλεμου πως θα παραμείνουμε undercover εεεε ; :-ρ
    Θεωρώ δε ότι όσο καλή προκάλυψη και να έχει ο καθένας το γραπτό μένει, χαρακτηρίζει και χαρακτηρίζεται και σε περίπτωση ψεύδους ή υποκρισίας έχει κοντά πόδια ή του κοντένουν από τους λοιπούς .
    Τέλος για το λευκό κρασί στο κόκκινο κρασί σου και ο αφρός από τα αφρισμένα κύματα λευκός είναι αλλά αν πέσεις στην θάλασσα σε πήρε και σε σήκωσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.