8/7/19

Ο μπλέ ιπτάμενος γάιδαρος

Ο Κωστής Χατζηδάκης έδωσε μια πρώτη εικόνα του μπλε γαϊδάρου που προσπαθεί να απογειωθεί. Μιλώντας για τη ΔΕΗ διαβεβαίωσε πως υπάρχει σχέδιο διάσωσης της επιχείρησης και των εργαζομένων, ενώ για τα κόκκινα δάνεια είπε ότι πρέπει οι τράπεζες να αντιμετωπίσουν το ζήτημα ώστε «να ανοίξει η βρύση με το νερό και να χρηματοδοτηθεί η οικονομία» και πως είναι ανάγκη να έλθουν επενδύσεις.
Να επισημάνω στον συμπαθή Κωστή, πως δεν μπορεί να διασωθεί ΚΑΙ η επιχείρηση ΚΑΙ οι εργαζόμενοι, εκτός αν φεσώσει τον φορολογούμενο όπως τον φέσωσε επί Ολυμπιακής
Επίσης για να ανοίξουν οι τράπεζες τη "βρύση" και να τρέξει "νερό" πρέπει να έχει νερό το υδραγωγείο, δηλαδή να έχουν κεφαλαιουχική επάρκεια, δηλαδή να αφεθούν να ρυθμίσουν οι ίδιες τα κόκκινα δάνεια, αναλαμβάνοντας το μερίδιο της χασούρας που τους αναλογεί, χωρίς λαϊκίστικες κυβερνητικές παρεμβάσεις με δήθεν προστασίες πρώτων κατοικιών και διαδικασίες ρύθμισης που επιβάλλονται νομοθετικώς.
Πρώτες ώρες στην εξουσία ο μπλε κρατισμός, ήδη τα δείγματα σουρεαλιστικής γραφής πληθαίνουν. Πετάει ο γάϊδαρος; Ναι, αρκεί να τον βάψουμε μπλε. Καλές πτήσεις, γαλάζιοι σύντροφοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.