4/7/19

Πόνεσε πολύ τους Τούρκους η δημοσίευση άρθρου του ηγετικού στελέχου του ΡΚΚ, Τζεμίλ Μπαγίκ στην Washington Post

Τούρκος αξιωματούχος κατηγορεί την Washington Post για προπαγάνδα
Ο Ibrahim Kalin δήλωσε ότι τέτοιες ενέργειες ισοδυναμούν με τη δημοσίευση άρθρου από ένα μέλος της Αλ Κάιντα ή του ISIS
Την αμερικανική εφημερίδα Washington Post ότι ακολουθεί τακτικές προπαγάνδας, εξαιτίας της δημοσίευσης ενός άρθρου από τον ηγέτη της κουρδικής οργάνωσης ΡΚΚ κατηγόρησε ο εκπρόσωπος του τούρκου Προέδρου Ibrahim Kalin.  «Η Washington Post, η οποία έδωσε βήμα σε έναν τρομοκράτη που βρίσκεται στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων των ΗΠΑ και της ΕΕ, κάνει ανοιχτά προπαγάνδα για λογαριασμό της τρομοκρατίας και παραβιάζει τους αμερικανικούς νόμους», ανέφερε ο Ibrahim Kalin σε γραπτή δήλωσή του.

Ισχυριζόμενος ότι το άρθρο αυτό δεν μπήκε απλά στο πλαίσιο ελευθερίας του τύπου και της έκφρασης, ο Kalin δήλωσε ότι τέτοιες ενέργειες ισοδυναμούν με τη δημοσίευση άρθρου από ένα μέλος της Αλ Κάιντα ή του ISIS.
«Το να παρουσιάζείς κάποιον σαν επικεφαλής μιας τρομοκρατικής οργάνωσης όπως αυτή των Κούρδων είναι πάνω από όλα, προσβολή του κουρδικού λαού», είπε ο Kalin, τονίζοντας ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να αγωνίζεται ενάντια σε όλες τις μορφές τρομοκρατίας και τους υποστηρικτές της.
www.bankingnews.gr

3 σχόλια:

  1. Ο μεγάλος τρομοκράτης στην περιοχή είναι η ίδια η Τουρκία που απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα αν αυτή επεκτείνει, όπως έχει δικαίωμα απ'το διεθνές δίκαιο,τα χωρικά της ύδατα απ'τα έξι μίλια στα δώδεκα.Η Τουρκία, επίσης, επειδή ως νταής και πεχλιβάνης της περιοχής, εισβάλλει στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας καταπατώντας το διεθνές δίκαιο και αγνοώντας κάθε φωνή που την καλεί να συμμορφωθεί με την συμπεριφορά καλής γειτονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τουρκία απλά στέκεται στα πόδια της,έχοντας απόλυτη επίγνωση των δυνατοτήτων της,της ανθρώπινης ιστορίας και της βλακείας των αντιπάλων της,όπως είμαστε εμείς...
    Εχει δε την ικανότητα να χρησιμοποιεί την διπλωματία της ως σκίαστρο γιά να εξουδετερώνει τις αντίπαλες καχυποψίες και να την θεωρούν οι ηλίθιοι, όπως είμαστε εμείς, αλλά και οι αμερικανοί,ως "φίλη" και σύμμαχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει η Τουρκία και μάλιστα να κουνάει το δάχτυλο, ο σπόνσορας και αμέριστος συμπαραστάτης του ΙΚ, ουτε να μιλάει για παραβίαση των αμερικανικών Νόμων απο την στιγμή που δόλια τους παραβίαζε κι αυτή παρακάμπτοντας το εμπάρκο κατα του Ιράν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.