29/3/14

Τουρκία: ΚΑΣΕΤΑ ΝΟ 2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

Έγκλημα πολέμου του ΑΚΡ-Νο 2

Χακάν Φιντάν : ¨Εάν χρειαστεί βομβαρδίζουμε εμείς τον τάφο του Σάχη Σουλεϊμάν ! ¨

hakan_fidan_353
Συνεχίζουν να εμφανίζονται ηχητικά σχετικά με τα εγκλήματα του ΑΚΡ στην Συρία.
Στο νέο ηχητικό ο διοικητής της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν ακούγεται να λέει :
¨Εάν χρειάζεται μια αφορμή για πόλεμο στην Συρία, στέλνω εκεί 4 άτομα, τους βάζω να ρίξουν 8 πυραύλους, και φτιάχνεται έτσι η δικαιολογία¨.

Την ώρα που ο υφυπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου και ο Νο 2 του Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Γκιουλέρ παρουσιάζουν τις απειλές της οργάνωσης ως IŞİD ως μια ¨διεθνή δικαιολογία¨ για κήρυξη πολέμου προς τη Συρία, ο Χακάν Φιντάν λέει πως κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται, καθώς εάν χρειάζεται μπορεί να στείλει 4 άτομα να εκτοξεύσουν 8 πυραύλους ή να στήσει εκεί η ΜΙΤ μια επιχείρηση ¨πλαστής σημαίας¨ και να διασφαλίσει έτσι την δικαιολογία που χρειάζεται.
Αναφέρεται επίσης πως σε μια πρόσφατη συνάντηση του Γενικού Επιτελείου με Αμερικανούς αξιωματούχους, οι Αμερικανοί τους διένειμαν τα σχέδια τους για μια απαγόρευση πτήσεων.
Να το ηχητικό βάσει του οποίου θα πρέπει να δικαστεί ο Χακάν Φιντάν ως εγκληματίας πολέμου :
Χακάν Φιντάν : Εμείς έχουμε στείλει εκεί (στη Συρία εννοεί) σχεδόν 2.000 TIR με υλικά.
Γιασάρ Γκιουλέρ : Κατά την γνώμη μου εκεί δν υπάρχει ανάγκη για όπλα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Εκεί υπάρχει ανάγκη για πυρομαχικά. Μάλιστα κύριε μου. Κύριε υπουργέ μου ο κύριος Χακάν είναι εδώ, είπαμε να στείλουμε έναν στρατηγό. Ο κύριος Χακάν εδώ να είναι καλά από την αρχή το είχε ζητήσει. Εμείς είπαμε να δώσουμε έναν. Καθορίσαμε τον στρατηγό και πήγε.

Φεριντούν Σινιρλίογλου : Εάν θέλουμε να είμαστε πρακτικοί ο υπουργός Αμύνης μας πρέπει για αυτό τον κόσμο, να βάλει αμέσως την δέουσα υπογραφή. Πάλι πρέπει ο πρωθυπουργός μας να δώσει ξεκάθαρα αυτή την εντολή.
Αχμέτ Νταβούτογλου : Και μάλιστα απόψε
Γιασάρ Γκιουλέρ : Απόψε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα κύριε μου.
Φεριντούν Σινιρλίογλου : Μα άλλωστε αυτή η εντολή για επιχείρηση δόθηκε απόψε.
Γιασάρ Γκιουλέρ : Εμείς δώσαμε μήνυμα για επιχείρηση-κεραυνός. Μπορεί ο κύριος Φιντάν να το ξέρει.
Αχμέτ Νταβούτογλου : Χακάν αν στείλουμε άρματα, ποιες θα είναι οι επιπλοκές ;
Χακάν Φιντάν : Τώρα χωρίς συντονισμό, είναι καιρός να λάβουμε υπόψη τις ισορροπίες ισχύος.
Γιασάρ Γκιουλέρ : Μα για αυτό και εμείς ζητάμε συντονισμό με την ΜΙΤ κύριε υπουργέ μου.
Χακάν Φιντάν : Με παρουσία ενόπλων και με τις ικανότητες τους δεν γίνεται.
Γιασάρ Γκιουλέρ : Κύριε υπουργέ για αυτό εμείς λέγαμε από την αρχή πως ο συντονισμός με την ΜΙΤ αποτελεί όρο. Κύριε υπουργέ απόψε δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να ανησυχείτε. Ούτε απόψε υπάρχει, ούτε αργότερα. Αλλά υπάρχουν κάποια θέματα που μακροπρόθεσμα πρέπει να τα λύσουμε.
……………………
……………………
Αχμέτ Νταβούτογλου : Αυτό να μείνει μεταξύ μας, ο πρωθυπουργός στο τηλέφωνο είπε πως στην ανάγκη αυτό (η επίθεση στον τάφο του Σάχη Σουλεϊμάν) πρέπει να αξιοποιηθεί ως μια ευκαιρία σε αυτή την συγκυρία.
Χακάν Φιντάν : Τώρα προσέξτε διοικητά μου, εάν χρειάζεται δικαιολογία, στέλνω εγώ 4 άτομα στην άλλη πλευρά και τους βάζω να ρίξουν 8 πυραύλους σε ένα κενό χώρο. Αυτό εν αποτελεί πρόβλημα ! Η δικαιολογία παράγεται. Αλλά πρέπει να υπάρξει βούληση.
…………………..
Φεριντούν Σινιρλίογλου : Χρειάζεται δικαιολογία, μια σοβαρή δικαιολογία
Χακάν Φιντάν : Ε μα το ανέφερα, σας παράγω μια δικαιολογία, η δικαιολογία δεν είναι πρόβλημα.
Φεριντούν Σινιρλίογλου : Άλλο όμως να παραχθεί μια δικαιολογία και άλλο να υπάρξει μια σοβαρή δικαιολογία
Χακάν Φιντάν : Εάν χρειαστεί οργανώνουμε εμείς μια επίθεση εκεί (στον τάφο του Σάχη Σουλειμάν) , τους βάζουμε βρε ψυχή μου να επιτεθούν εκεί. Το κάνουμε, αυτό προσπαθώ να καταλάβω.
Φεριντούν Σινιρλίογλου : Εάν χρειαστεί αυτά γίνονται, τα κάνουμε όλα δηλαδή.
Χακάν Φιντάν : Εάν εμείς είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε τόσα μέσα, τότε εμείς καθορίζουμε τον στόχο μας και προχωράμε.
………………….
Haber.sol.org 27/3/2014
Σχ : Όποιος έχει στοιχειώδη πολιτική κρίση, μπορεί απλά προσέχοντας τα σημεία που έχουμε υπογραμμίσει, να αντιληφθεί με τι κράτος-γκάγκστερ συνορεύουμε…
Το πρόσθετο που προκύπτει από την συνομιλία, πέραν της πρόθεσης για προβοκάτσια που εκδηλώνεται, είναι ότι οι Τούρκοι έχουν στείλει και ανώτατο στρατιωτικό μέσα στους κατσαπλιάδες της Συρίας. Για τους δύσπιστους να αναφέρουμε πως το τουρκικό ΥΠΕΞ δεν διέψευσε το ηχητικό…..
Τώρα πείτε μου. Όποιος θεωρεί ότι η Τουρκία δεν έχει ανάλογα σχέδια – για όποτε κρίνει εκείνη- για εδάφη όπως η ελληνική Θράκη, δεν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ ; 
Να και το βίντεο : 


Πηγή

2 σχόλια:

  1. Μᾶλλον ξένες μυστικὲς ὑπηρεσίες δίνουν τοὺς διαλόγους. Ἰδιῶτες δὲν μπορεῖ νὰ ἔχουν τέτοια ἐκπαίδευσι καὶ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ konion, το "μάλλον" είναιπεριττό. Είναι απολύτως βέβαιο οτι τους εκθέτουν μη-Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

    ΟΛΕΣ οι ΣΟΒΑΡΕΣ μυστικές υπηρεσίες, καταγράφουν τους ΠΑΝΤΑ και τα ΠΑΝΤΑ και ΕΑΝ παραστεί ανάγκη (δηλαδή θέλουν να ασκήσουν πίεση) εκβιάζουν με δημοσιοποίηση συνομιλιών, ερωτικά ή οικονομικά σκάνδαλα, βρωμιές κλπ κλπ κλπ.

    Όχι πως τα σκάνδαλα δεν προυπάρχουν - ΟΛΟΙ είναι βρωμιάρηδες και ΟΛΟΙ έχουν κάνει μια στραβή. Απλά, το αρχείο κρατείται, και δίδεται στην δημοσιότητα όταν απαιτήσουν οι περιστάσεις.

    Προφανώς, για κάποιο λόγο, ο Ερντογάν έχει δησαρεστήσει την Δύση (διότι εικάζω πως τον "δίνουν" Δυτικές μυστικές Υπηρεσίες), ή αρχείται να τους κάνει πλέον τα χατήρια και τις παραχωρήσεις που έκανε έως σήμερα. Οπότε, βγάζουν από το συρτάρι ότι στοιχείο έχουν εις βάρος του *βλέπε οικονομικά σκάνδαλα, ερωτικές περιπετειούλες με την μις Τουρκία κλπ) για Α) να τον αποκαθηλώσουν ή Β) να του υπενθυμίσουν τις πάγιες υποχρεώσεις του προς τα αφεντικά.

    Να υπενθυμίσω πως ανάλογο σενάριο είχε παιχτεί επι κυβερνήσεως Κωστα Καραμανλή, όταν από το "πουθενά" ξεφύτρωσαν 10-15 σκάνδαλα (Βατοπεδι, Βιστωνίδα, υπουργοί που μάζευαν χρήμα, τηλεφωνικές υποκλοπές, υπόνοιες για gay παιχνίδια μεταξύ μελών κυβέρνησης κλπ κλπ κλπ, που έριξαν την κυβέρνηση στο άψε σβήσε! Οχι πως τα σκάνδαλα δεν υπήρχαν λόγω διεφθαρμένων υπουργών (ή δεν δημιουργήθηκαν δολίως από "ειδικούς"). Απλά, ΕΑΝ τους εκανε τα χατήρια ο ΚΚ, ο λαουτζίκος δεν θα το μάθαινε ποτέ...

    ...και τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.