29/3/14

Στο ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. η Ζωή Γεωργαντά

Υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις προσεχείς ευρωεκλογές θα είναι όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή η καθηγήτρια της Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας και Παραγωγικότητας στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά.
Η Ζωή Γεωργαντά είχε γίνει ευρέως γνωστή με αφορμή τις αποκαλύψεις στην "Ε" τον Σεπτέμβριο του 2011 ότι «το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα περιλαμβάνονται επίσης ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Ζησιμάτος, ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος, ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης, και ο εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται συζητήσεις με τον Κώστα Ζουράρι.

Ήδη έχει ήδη συμφωνηθεί η συμμετοχή του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην βουλευτή Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Σγουρίδη.

Τέλος, υπό προϋποθέσεις φέρονται να επιθυμούν την συμμετοχή τους στο ευρωψηφοδέλτιο οι βουλευτές Έλενα Κουντουρά, Νότης Μαριάς και Μίκα Ιατρίδου. Εάν και εφόσον ισχύει όμως το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψηφίου ευρωβουλευτή, είναι άγνωστο ποιοι τελικά θα συμμετέχουν εκ των βουλευτών των Αν.Ελ. Επίσης, ο Πάνος Καμμένος θα προτείνει στην ευρωλίστα, πρόσωπα από όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.