29/3/14

Οι Τούρκοι έστειλαν τα μαχητικά τους να αναχαιτίσουν τα Ελληνικά F-16 την 25η Μαρτίου …Αλλά δεν τα βρήκαν !


 Γιαβάς -Γιαβάς  Αγά μου να σε δω , αλλά και δεν το βιάζομαι … Λέει μια τούρκικη παροιμία όταν τα βρίσκεις  σκούρα !

Μια ασυνήθιστη “αερομαχία “ έλαβε μέρος στο Αιγαίο την 25η Μαρτίου κοντά στο Καστελόριζο !
Ελληνικά μαχητικά  F-16  απογειώνονται από Αεροδρόμιο της Πολεμικής Αεροπορίας με Αποστολή να πετάξουν πάνω από το Καστελόριζο ,Ρόδο και ΚΩ για την Παρέλαση !
Έλα όμως που οι χειριστές τους  είναι από τους τσαμπουκάδες της Αεροπορίας και πετώντας σαν Ιπτάμενοι δράκοι χαμηλά άρχισαν να κάνουν και κάτι παλαβά (σαν τη φώτο ) (πάνω από  βραχονησίδες με αποτέλεσμα να χτυπήσει κόκκινος συναγερμός στην απέναντι όχθη και οι Τούρκοι να διατάξουν «Scrable» άμεση απογείωση την ετοιμότητα τους !

adj

  Απογείωσαν ένα ζεύγος μαχητικών για να αναχαιτίσει τους Ρωμιούς που σύμφωνα με τον ελεγκτή πετούσαν εκείνη την στιγμή  πάνω απο  Τουρκικό εναέριο χώρο ..!

 Έλα όμως που τα Ελληνικά πετώντας κυριολεκτικά πάνω από τα κύματα είχαν φτάσει στη νήσο Κώ , Όταν τα Τούρκικα έφταναν κοντά στο Καστελόριζο ..Αφού τα Τούρκικα ξόδεψαν τα καύσιμα τους ψάχνοντας επί τρία λεπτά την περιοχή παραλίγο να αναχαιτίσουν τα  δύο Τούρκικα F-16  που ερχόταν οπλισμένο στην περιοχή προς βοήθεια τους  περνώντας τα για  Ελληνικα , που έψαχναν μάταια να τα βρούν  στον αέρα !
Από πληροφορίες μάθαμε ότι οι φωνές του Αρχιελεγκτή που τον κάλεσαν εσπευσμένα στη βάση ,ακούγονταν έξω από το θάλαμο των επιχειρήσεων ,αφού αναφέρθηκε αλλά δεν καταγράφτηκε ποτέ  ίχνος Ελληνικών Μαχητικών που όμως πέταξαν και στην Παρέλαση της Ρόδου ! (και ούτε κάν κάνουμε λόγο για οπτική επαφή και άλλα τρελά που διαβάσαμε )

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και από το «Μάλτα ΓΙΟΚ»  περάσαμε στο «Αεροπλάνα ΓΙΟΚ Αφέντη μου, να μα τον Αλλάχ «

4 σχόλια:

  1. Το ιστολόγιο - πηγή από όπου προέρχεται το κείμενο, μας έχει συνηθίσει σε μπουρδολογίες και ευφάνταστα σενάρια.

    Ναι μεν θα πείσει παιδάκια δημοτικού, αλλά "εκεί πάνω" δεν χωράνε παπαρολογίες σαν αυτές.

    Σε ΚΑΜΙΑ σοβαρή αεροπορία (και η THK δεν είναι τυχαία - μην γελιόμαστε), δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσει "μπουνταλάς" σε cockpit και να πετάξει. Ακόμη δε περισσότερο, δεν υπάρχει περίπτωση, να καθίσει στην καρέκλα του ελεγκτη αεράμυνας κάποιος ανεπαρκής.

    Συνοψίζοντας, επειδή η παραπανω ιστοριούλα έχει τόσο δόση αλήθειας όσο και οι περιπέτειες του Σεραφίνο, λυπάμαι πολύ που το infognomonpolitics αναδημοσιεύει σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "Μάλτα γιοκ", είναι πλέον κλασσική ατάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλιο δεν θα κάνει κανένας μπροστινός των εθνομηδενιστών;

    Όχι; Γιατί κύριε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.