29/3/14

Πολωνή που βόσκει γίδια κατεβάζει ο Βενιζέλος στις ευρωεκλογές

Όνομα -πραγματική έκπληξη- φαίνεται πως κατεβάζει ο ευάγγελος Βενιζέλος με το ΠΑΣΟΚ, στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς...

Ο λόγος για μία Πολωνή η οποία μένει στην χώρα μας τα τελευταία 20 χρόνια, και συγκεκριμένα στο
Μαυρονέρι της Λιβαδειάς. Τι το ξεχωριστό έχει όμως η κυρία Μαργαρίτα που έκανε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να την επιλέξει;

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έψαξε και βρήκε την γυναίκα αυτή που δεν είναι άλλη από αυτήν που σε προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ, παρενέβη, μίλησε, και έφερε σε έντονη αμηχανία τον πρόεδρο του κόμματος. Απέσπασε δε το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκομένων...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κυρία Μαργαρίτα στην παρέμβασή της έκανε μία αντιπαραβολή της κατάστασης στην Ελλάδα με τις εμπειρίες που έζησε στην Πολωνία.

«Πρόεδρε», του είπε «ζω σε αυτή τη χώρα, που είναι η δεύτερη πατρίδα μου 20 χρόνια. Κανένας σε αυτή την αίθουσα δεν ξέρει τι σημαίνει πτώχευση του κράτους. Ήμουν 15 χρόνων, το '81 στην Πολωνία, που πτώχευσε το κράτος. Κάναμε 30 χρόνια να συνέλθουμε.
Ξυπνήστε, δεν είναι παιχνίδια. Δεν θέλω να ζήσω πτώχευση δεύτερη φορά...».

Και έκλεισε την παρέμβασή της αφήνοντας όλους άφωνους όταν είπε: «Εγώ βόσκω γίδια και πρόβατα και οι γαλατάδες μας δίνουν 8μηνες επιταγές.

Τι θα πω εγώ στην προβατίνα, ότι θα φας σε οχτώ μήνες;».

koolnews.gr

4 σχόλια:

  1. «Εγώ βόσκω γίδια και πρόβατα και οι γαλατάδες μας δίνουν 8μηνες επιταγές.

    Τι θα πω εγώ στην προβατίνα, ότι θα φας σε οχτώ μήνες;».


    ΤΕΛΕΙΟ! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας είπε αν στην Πολωνία είχαν το αντίστοιχο χοντρό γουρούνι όταν πτώχευσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μας λέει και το άλλο! υπάρχουν ιδιωτικά βοσκοτόπια στη Πολωνία, θα μπορούσε η ίδια να έχει δικό της ιδιωτικό βοσκοτόπι στη Πολωνία? ή ο ίδιος Βενιζέλος να έχει δικό του βοσκοτόπι εκεί κι ας μην είναι τσοπάνος? θα μπορούσε ένας δήμαρχος στη Πολωνία με το κλειστό του κύκλωμα και την αρωγή δικηγόρων που πληρώνονται με δημόσιο χρήμα, να κάνουν πλάτες και σιγοντάρουν στα δικαστήρια καταπατητές δημόσιων βοσκότοπων? όπως στη Σκύρο κι όπου αλλού, θα ήταν δυνατόν τοπικοί βουλευτές να μη ξέρουν το τι γίνετε, ή οι δικαστές να μη ψιλιάζονται το τι συμβαίνει?

    Και ξέρετε στην Ελλάδα τα "ιδιωτικά" βοσκοτόπια πουλιούνται, ακόμα και επεκτεινόμενα με πλασματικά συμβόλαια, κι ας μη έχει λαλήσει ποτές, κανείς τους, τη φλογέρα.
    Με λίγα λόγια θα μπορούσε η κυρία με τους μισθούς της από την ευρωβουλή να αγοράσει και κανένα κοψίδι βοσκότοπου από το Βαγγέλη, κι όχι ότι ο συμβολαιογράφος θα ενημερώσει το δημόσιο να ελέγξει από που η βάση προέλευσης του συμβολαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ (που μεταμφιέστηκε σε Ελιά) δεν μας εκπλήσει. Στο πρόσφατο παρελθόν (για όσους διατηρούν εκλογική μνήμη) δεν ήταν που μετείχαν ως υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ, Πακιστανος λαθρο-κάτι και η άλλη η Τουρκόφωνη - Τουρκογενής που μας την παρουσίαζε ο ΒΛΑΚΑΣ (ένας είναι ο "ΒΛΑΚΑΣ" μην ρωτάτε τα αυτονόητα) ως το διαμάντι και την ποσωπική του επιλογή?

    ...τουλαχιστο με την Πολωνή γιδοβοσκό (καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή), υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα να μάθουν τα Ελαιο-βόδια πως βγαίνει το μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.