28/3/14

Ομπάμα προς Ρωσία: Αποσύρετε το στρατό - Σταματήστε τον εκφοβισμό της Ουκρανίας

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ
Μήνυμα προς την Ρωσία να σταματήσει τον «εκφοβισμό» της Ουκρανίας και να μειώσει τα στρατεύματά της στα σύνορα της χώρας, έστειλε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Ομπάμα μέσω συνέντευξής του στο CBS κάλεσε την Μόσχα να κινηθεί προς αποκλιμάκωση της κατάστασης και να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με το Κίεβο.
Η Ρωσία, το τελευταίο διάστημα έχει συγκεντρώσει δύναμη περίπου 30.000 στρατιωτών κοντά στα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας.
Αυτή η συγκέντρωση που γίνεται υπό την...βιτρίνα των «στρατιωτικών ασκήσεων» σημείωσε ο Ομπάμα, μπορεί να είναι απλώς μια απόπειρα «εκφοβισμού» της Ρωσίας, αλλά ενδεχομένως να κρύβει «περαιτέρω σχέδια».

3 σχόλια:

  1. Αν δεν συμμορφωθεί ο Πούτιν τότε θα τιμωρηθεί να γράψει 100 φορές "δεν θα το ξανακάνω".

    Ακραία τιμωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάει του "αντάρτες" από τη Συρία στο Κίεβο με αντιαεροπορικούς όλμους της Σαουδικής Αραβίας, και τη Τιμονέσκο στη πρώτη γραμμή με πυρηνικά δεκανίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα μαλώματα του Ομπαμα στον Πούτιν είναι το λιγώτερο για γέλια πρώτον οι Αμερικάνοι έχουν λερωμένοι τη φωλιά τους με συνεχείς αιματηρές επεμβάσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής για να προωθήσουν τα συφέροντα τους και δεύτερον είναι γατάκια δεν μπορούν να επιβάλλουν την θέληση τους στούς Ρώσους γιατί οι Ρώσοι έχουν ΠΥΡΗΝΙΚΑ και μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρεθεί καποιος τρελός εκατέρωθεν που θα πατήσει το κουμπί και η γή θα γίνει στάχτη αν τού παραζορίσουν εξάλλου η Κριμαία είναι ρωσική εδώ και τουλάχιστον 3 αιώνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.