30/3/14

Η Αρμενία ευχαριστεί τη Δαμασκό για το ρόλο της στην προστασία των Αρμενίων της Kessab

Égalité et Réconciliation (Γαλλία)      (μτφ. Κριστιάν)
Ο Πρόεδρος της Αρμενίας έστειλε μήνυμα προς τον Σύρο ομόλογό του σε σχέση με τη επικαιρότητα που χαρακτηρίζεται από τις τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή.

Ο Σερζ Σαρκισιάν καταδίκασε τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της πόλης Κεσάμπ (Kessab) προάστιο της Λατάκιας και ευχαρίστησε τον Μπασάρ αλ-Άσσαντ για την προστασία που παρέχει ο Συριακός Αραβικός Στρατός στην αρμενική μειονότητα.

Ο Πρόεδρος της Συρίας επαναβεβαίωσε ότι η Συρία είναι και θα παραμείνει πάντα ένα μοντέλο συνύπαρξης και εθνικής ενότητας ενώπιον μιας κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας Αρμενίων βουλευτών κατά τη διάρκεια συνάντησης την Πέμπτη 27 Μαρτίου.

Στις 21 Μαρτίου, πάνω από 2.000 Αρμένιους της Κεσάμπ διέφυγαν από τις μάχες και κατέφυγαν στη Λατάκια, προκαλώντας σάλο στην Αρμενία και στη διασπορά.

Ο ρόλος της Άγκυρας στην υποστήριξη των τζιχαντιστών του Μετώπου Αλ-Νούσρα καταγγέλθηκε από τη Δαμασκό και το Ερεβάν. 
Υπάρχουν μαρτυρίες για την παρουσία μαχητών από τη Τσετσενία και τη Σαουδική Αραβίας στις τάξεις των μαχητών της Τζιχάντ που συμμετείχαν σε λεηλασίες και βεβήλωση των χριστιανικών χώρων λατρείας.

1 σχόλιο:

  1. Αν μπορουσε ας εκανε και αλλιως ο κυριος Σερζ.
    Αυτος και ο Λουκασενκο της Λευκορωσσιας ειναι υποχρεωμενοι να χορευουν σε ρυθμο Πουτιν, αλλιως ειναι για τα μπαζα ετσι που τις καταντησαν τις χωρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.