11/12/09

Μη ακριβή τα ανακοινωθέντα για παρενόχληση του αεροσκάφους του Ευάγγελου Βενιζέλου

Η ελληνική Πρεσβεία στη Λευκωσία με σημερινή της ανακοίνωση σημειώνει ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον κυπριακό Τύπο περί παρενόχλησης του αεροσκάφους που μετέφερε τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας Ευάγγελο Βενιζέλο στην Κύπρο από τουρκικά μαχητικά δεν είναι ακριβή.

''Σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι παρενοχλήθηκε από αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας το υπηρεσιακό αεροσκάφος που μετέφερε στην Κύπρο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία δεν είναι ακριβή και δεν αποδίδουν το περιεχόμενο των αναφορών που έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενος χθες στις Επιτροπές Άμυνας και Εξωτερικών της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων'', αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ελληνικής Πρεσβείας.

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση υπενθυμίζει πως ''το κείμενο της ομιλίας του Υπουργού είχε δοθεί από χθες στη δημοσιότητα και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας''.
iKypros

(Ξένη δημοσίευση) - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΥΕΘΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΘΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ "ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ"
Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι παρενοχλήθηκε από αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας το υπηρεσιακό αεροσκάφος που μετέφερε στην Κύπρο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία δεν είναι ακριβή και δεν αποδίδουν το περιεχόμενο των αναφορών που έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενος χθες στις Επιτροπές Άμυνας και Εξωτερικών της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων.

Άλλωστε το κείμενο της ομιλίας του Υπουργού είχε δοθεί από χθες στη δημοσιότητα και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα του υπουργού. Τα πραγματικά προβλήματα θ' αρχίσουν σε λίγο, ύστερα από την ανεξέλεγκτη δράση κάποιων από το στενό του περιβάλλον στις ΕΔ.
    Καλά μιλάμε στο τέλος θα την πατήσουν στα δικαστήρια κάποιοι ηλίθιοι "στρατηγοί" που βάζουν υπογραφές. Θα έχει πολύ γέλιο. Ο σκουπιδιάρης μπροστά τους είναι τζόβενο.

    ΦιτυλαΝαύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.