24/3/10

Περήφανος Λάζαρος


...Eπικεφαλής της νικήτριας ομάδας των σκοπευτών, είναι ο δημοσιογράφος Λάζαρος Μαύρος, εθελοντής εθνοφύλακας επίκουρος λοχαγός...

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ για διαδοχικές νίκες των εθνοφυλάκων στους σκοπευτικούς αγώνες τη γράψαμε χτες, εκθειάζοντας μάλιστα τη σκοπευτική ομάδα του 91ΤΕΘ, που πέτυχε τις περισσότερες νίκες στα δέκα χρόνια των σκοπευτικών αγώνων 2001-2010 όλων των εθνοφυλάκων της Κύπρου.

Εκείνο, που πρέπει να προσθέσουμε, ως δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος γεγονός, είναι ότι επικεφαλής της νικήτριας ομάδας των σκοπευτών, είναι ο δημοσιογράφος Λάζαρος Μαύρος, εθελοντής εθνοφύλακας επίκουρος λοχαγός.

Στη φωτογραφία ο ένστολος Λάζαρος λάμπει. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι είναι περήφανος για τέτοιες επιτυχίες.

Εθνοφύλακες του ’91 άριστοι στο σημάδι
ΣΤΑ ΔΕΚΑχρόνια των σκοπευτικών αγώνων 2001-2010 όλων των Εθνοφυλάκων της Κύπρου η Σκοπευτική Ομάδα του 91ΤΕΘ πέτυχε διαδοχικά τις περισσότερες νίκες. Φέτος νίκησε κάθε προηγούμενο… εαυτό της.

Πέτυχε επίδοση 90,3% η ομάδα της με τα σταθερά σκοπευτικά, πράγμα που σημαίνει ότι «πήραν φωτιά τα παντζάκια» όλων των σκοπευτικών ομάδων της ΕΦ που θ’ αναμετρηθούν τον Μάιο. Με 83,4% πρώτευσε και η ομάδα του 91ΤΕΘ, με τις διόπτρες ελεύθερου σκοπευτή, που εισήγαγε στον διαγωνισμό από πέρσι, ο νυν Διευθυντής της Εθνοφυλακής, συνταγματάρχης Παντελής Παναταζής.

Για πρώτη φορά στη δεκαετία, δύο σκοπευτές του 91ΤΕΘ, οι Πάμπος Σαββίδης και Σωτήρης Στυλιανίδης πρώτευσαν επιτυγχάνοντας, με σταθερά σκοπευτικά, το 10/49 στις ατομικές επιδόσεις. Στις διόπτρες πρώτος ο Αριστόδημος Γιαγκόπουλος, επίσης του 91ΤΕΘ. Τις πλακέτες των δύο νικήτριων ομάδων παρέλαβε ο διοικητής του τάγματος, αντισυνταγματάρχης Στέλιος Γαβριηλίδης.

Τους νικητές συγχάρηκε ο Υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες που διεξήχθησαν σε πεδίο βολής στην περιοχή Λευκωσίας.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

5 σχόλια:

  1. Ευγε Λαζαράκη και με τον "ΚΗΦΕΑ" τρόπαιο.
    Digon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Κύπρος είναι σήμερα το κέντρο του Ελληνισμού. Οι Κύπριοι είναι και μεγάλα παλικάρια και πιο έξυπνοι από εμάς τους Ελλαδίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου ειχες πολεμησει γιατι οταν σου πεταγαν πετρες οι στρατιωτες του Αττιλα το ιουλιο του 1989 στα επεισοδια του αγ.Κασσιανου μεσα στην νεκρη ζωνη ,ενω ειχαν ηδη συλληφθεί 10 δημοσιογραφοι,
    εσυ κρυφτηκες πισω απο τους αμμοσακους δειλε.
    Τωρα μας καμνεις τζιαι το παληκαρι.

    Τα ξευρει αυτα ο φιλος σου ο Καλεντερίδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιδηρούντιε κοψε τα σκληρά και να προσέχεις πως μιλάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοστακούτας, έχεις δίκιο. Και εσύ να μου κάνεις περισσότερη κριτική και να μην μένεις βουβός. Δεν καταλαβαίνω εύκολα τα στραβά που κάνω αν δεν μου τα πουν άλλοι. Νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα το έχουμε σχεδόν όλοι. Τέλος πάντων, όλο λέω να κάνω λογότερα τα σχόλια, και δεν πρέπει να με ακούς συχνά από εδώ και στο εξής. Μία όμως η κρίση, μία οι παραβιάσεις, μία οι Μινωϊκές επιθέσεις, πολλά είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.