8/9/10

Διώκεται για κακούργημα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, με την κατηγορία της απιστίας, ασκήθηκε σε βάρος του νομάρχη Θεσσαλονίκης, και υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη.Η δίωξη, που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αφορά στην υπόθεση των απευθείας αναθέσεων σε τουριστικά γραφεία για τη μεταφορά μαθητών του νομού Θεσσαλονίκης.

Η διαδικασία κινήθηκε μετά από μήνυση που είχε καταθέσει τον Σεπτέμβριο του 2006 ο τότε υποψήφιος νομάρχης -με τον ΛΑ.Ο.Σ.- Δημήτρης Τσιπίδης.

Για την υπόθεση διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση και ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε βάρος του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, και του αντινομάρχη, Γιώργου Τσαμασλή, και για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος σε βάρος των εκπροσώπων των εν λόγω εταιρειών.

Ωστόσο, η δικογραφία επεστράφη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία, λόγω «της μεγάλης ελάττωσης της δημόσιας περιουσίας».

Η υπόθεση αφορά στη μεταφορά μαθητών στους νομούς Θεσσαλονίκης, Σερρών και Δράμας και σε πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης γίνεται λόγος για κατασπατάληση δημόσιου χρήματος.

«Δεν εισάγει λόγο άρσης ή εξάλειψης του αξιόποινου των αδικημάτων που αφορούν τις καταρτίσεις των συμβάσεων, αλλά σκοπός του νόμου ήταν να εγκριθούν οι υπογραφές που καταρτίστηκαν κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο βούλευμα.

Στο ίδιο βούλευμα μνημονεύεται το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, στο οποίο γίνεται λόγος για κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος.

Στο πόρισμα αναφέρεται ότι η νομαρχία Θεσσαλονίκης κατά το σχολικό έτος 2004 - 2005 δαπάνησε 2.253.623 ευρώ πάνω από την προβλεπόμενη πίστωση για την προκηρυχθείσα σύμβαση. Το έτος 2005 - 2006 η υπέρβαση ανήλθε σε 4.905.783 ευρώ.

Το έτος 2006 - 2007 η υπέρβαση ανήλθε σε 4.113.972 ευρώ. Το σχολικό έτος 2005 - 2006 η νομαρχία ανέθεσε απευθείας εννέα δρομολόγια με ανώτατη επιτρεπόμενη ημερήσια δαπάνη της τάξεως των 857 ευρώ με την τιμή των 2.795 ευρώ, δηλαδή υπέρβαση της τάξεως του 300% (σελίδα 29 του πορίσματος), ενώ κατά το ίδιο σχολικό έτος ανέθεσε απευθείας δρομολόγια μεταφοράς μαθητών στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, έναντι ποσού 2.000 ευρώ ημερησίως, ενώ η ανώτατη επιτρεπόμενη δαπάνη ανέρχεται σε 262,02 ευρώ.
NEA

34 σχόλια:

  1. Η... πολιτεία του αδερφού Ψωμιάδη
    Η οικογένεια Ψωμιάδη είχε φροντίσει εδώ και πολλά χρόνια να στήσει αριστοτεχνικά το σκηνικό της, ώστε να πετύχει τις επιδιώξεις της.

    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=55847147

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εσύ καυκάσιε για πες μας ποιον προτιμάς στην Μακεδονία;μήωπς καλύτερα κάποιον ανθέλληνα φιλότουρκο,φιλοσκοπιανό;μήπως κάποιον Μπουτάρη;μήπως να τιμήσουμε τον Κεμάλ;πρόκειται καθαρά για πολιτική δίωξη της κατοχικής ξενόδουλης κυβέρνησης του κ.Τζέφρυ Παπανδρέου-Τσαντ που σκοπό έχουν να πλήξουν ακόμα μία φωνή πατριωτισμού...από τις ελάχιστες που επιβιώνουν της ανθελληνικής πασοκικής προπαγάνδας!
    Ας τα δει αυτά και ο λαός της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης και ας αποφασίσει προς ποια κατεύθυνση θα πάει...ελπίζω όχι προς την ανθελληνική-ψευτοκουλτουριάρικη και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου κατεύθυνση ανθρώπων όπως ο Μπουτάρης (αριστεροψευτοφιλελεύθρος,το παιδί του διαβόητου για την πλύση εγκεφάλου που μένει για πάντα και την αποξένωση από κάθε ελληνικό Ανατόλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξυπνος ο Ψωμιάδης, πουλάει εθνιλίκη και γεμίζει τη τσέπη... Όχι δεν προτιμώ κανέναν ανθέλληνα και κανέναν κλέφτη πατριώτη. Τίμιος άνθρωπος υπάρχει; Υπάρχει μόνο εκτός πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Η μεταφορά των εκλογών στις αίθουσες των δικαστηρίων βλαπτει σοβαρά τη Δημοκρατία,τη Δικαιοσύνη, τους θεσμούς και αποκαλύπτει ότι οι άρχοντες γίνονται αδίστακτοι. Το λέω και για τον Καυκάσιο και για τον ανώνυμο 8.14 και για τον καθένα που θα ακολουθήσει.
    Λεω οι άρχοντες και όχι απλώς η κυβέρνηση καταγράφοντας ότι η δίωξη δεν είναι μόνο εναντίον του Π.Ψωμιάδη αλλά και εναντίον του Μαντουβαλου. Λεω οι άρχοντες διότι δεν είναι ασφαλώς τυχαίο ούτε άσχετο με αυτές τις πρακτικές ότι τα δυο κομματα εξουσίας συγκεντρώνουν και τα δυο γύρω στο 40% στις δημοσκοπήσεις, τις τελευταίες.
    Το λεω όμως και για τους πολίτες διότι οι δυο αυτές αναρτήσεις είναι αρκετές για να καταλάβουμε πόσο εύκολα παγιδευόμαστε.
    Μαντουβαλος και Ψωμιάδης ενδέχεται να είναι ένοχοι. Αλλά η Δικαιοσύνη είχε όλο το περιθώριο να το ανακαλύψει σε νεκρό, μη προεκλογικό, χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι γνωστές προεκλογικές αλητείες.
    "Η διαδικασία κινήθηκε μετά από μήνυση που είχε καταθέσει τον Σεπτέμβριο του 2006" ...!!!!!
    Ταχύτατη η δικαιοσύνη και με σωστό timing.
    Απ' οσα γνωρίζω οι αναθέσεις γίνονταν γιατί οι πιστώσεις που αναφέρονται δεν ήταν διαθέσιμες και οι μαθητές δεν θα μεταφέρονταν. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνονται οι μίνι/διαγωνισμοί τους οποίους οι λεοφωριατζήδες οδηγούσαν σε ακυρότητα με αποτέλεσμα την ανάθεση όσο-όσο. Αλλιώς ας τα πήγαιναν οι μανάδες τους με ταξί.
    Αυτός είναι ο πολιτικός / εναλλακτικός λόγος του Μπουτάρη της ψευτοκουλτούρας και της ψευτοιδεολογίας και του Ευθυμιάδη με το ινστιτούτο για την δημοκρατία στα βαλκάνια και την πλαστογράφηση των βιβλίων ιστορίας (http://www.cdsee.org/jhp/the_workbooks.html).
    Το θέμα με τον Ψωμιάδη είναι όχι ότι είναι καλός αλλά οτι δεν υπάρχει καλύτερος! Το ΠΑΣΟΚ βγάζει τον Ψωμιάδη.
    Αυτό δείχνει και την κατάντια της πολιτικής και της κοινωνίας στην Θεσσαλονίκη (Ελλάδα / Γραικία) της μιζέριας και της ανικανότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαταγράφω την πραγματικότητα όπως έκανα με την Κα.Κόκλα

    1) http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/07/blog-post_884.html

    2)http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_4253.html

    3) http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/blog-post_6559.html

    Αλλά ποτέ με δύο μέτρα και δύο σταθμά.Η Γυναίκα του Καίσαρα όχι μόνο πρέπει να είναι τίμια αλλά να φαίνεται και τίμια.

    Ο πατριωτισμός δεν είναι προνόμιο κανενός και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται σαν άλλοθι.

    Δεν θα σχολιάσω τις διαπραγματεύσεις για να μην συμπεριλάβει τον αδερφό του στο ψηφοδέλτιο, κινήσεις που δεν τιμούν την δημοκρατία.
    Ούτε θα σχολιάσω το γεγονός ότι ο Πατριάρχης απαίτησε την μη παρουσία του στην εορτή της Παναγίας Σουμελά.

    Οσο για το ΠΑΣΟΚ μάλλον θα είσαι νεόκοπος στο Ιστολόγιο, δεν χαρίστηκα σε τίποτα σε ότι αφορά αντεθνικές πράξεις.

    Είμαι Ελληνας και πιστεύω πως η Μακεδονία είναι Ελληνική και είναι Μία όπως γράφω για Βόρεια Ηπειρο και όχι Νότια Αλβανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και γιατί ρε Καυκάσιε πάντα πριν τις εκλογές?
    Και γιατί παρουσιάστηκε ο αδερφός του ως σκάνδαλο? Αντινομάρχης ήταν τόσα χρόνια.
    Ευτυχώς κεντρική Μακεδονία και Ήπειρος κλείδωσαν υπέρ της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:35 Ο κρατικός μηχανισμός ανέκαθεν στην Ελλάδα χρησιμοποιούνταν κατά το δοκούν απο τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι σίγουρος ότι ο Ψωμιάδης είναι τελείως αθώος για όσα του καταμαρτυρούν. Γιατί;

    Απλά, γιατί ο Ριζοσπάστης, οι Αντεξουσιαστές, Αναρχικοί, Ακτιβιστές, Ιντυμήντια, Αριστεροί κτλπ έχουν ξεσπαθώσει εναντίον του.

    Ακόμα κι εδώ στον Ινφογνώμονα, έχουν πέσει πάνω του να τον φάνε. Ποιόν, τον άνθρωπο που ακούνε το όνομα του οι Τούρκοι και βγάζουν σπυριά, τον άνθρωπο που βγαίνει και μιλάει ανοιχτά για Ποντιακή, Αρμενική και Ασσυριακή Γενοκτονία.

    Μπράβο, άξιος ο μισθός σας. Στην ουσία έχετε ακριβώς την ίδια θέση στο θέμα με το Ιντυμήντια, το οποίο ώς γνωστόν προμοτάρει την τρομοκρατία στην Ελλάδα.

    Ποιά η διαφορά του να διαβάζει κάποιος Ριζοσπάστη και Ινφογνώμονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Πατριαρχης;ο Βαρθολομαίος;χαχαχα τώρα μάλιστα!
    Κοίτα Καυκάσιε και όλοι οι άλλοι,ο Ψωμιάδης δεν είναι του στυλ μου!Εγώ στη θέση του δεν θα χειριζόμουνα έτσι πολλά θέματα και σίγουρα δεν θα είχα το στυλ αυτό!Αλλά όμως την παρούσα στιγμή διακυβεύονται πολλά θέματα,θέματα τόσο ουσίας όσο και συμβολισμού!Μακεδονία στα χέρια ανθρώπων τύπου Μπουτάρη και Τρεμόπουλου θα είναι καταστροφή!Πρώτοι εμείς εδώ στη Μακεδονία πρέπει να δώσουμε γερή απάντηση στον ολετήρα της κατοχικής κυβέρνησης που προσπαθεί σε κάθε επίπεδο και πρώτα απ'ολα στο εθνοϊδεολογικό να μας καθυποτάξει για να περάσει τα εντελώς ανθελληνικά της σχέδια!Πρέπει να δείξουμε ότι παρά την απίστευτη προπαγάνδα τους (μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως το 90% του τύπου να στηρίζει ένα κόμμα!) τελικά δεν θα περάσει η υποδούλωση σε ανθελληνικά κέντρα και ο αφελληνισμός μας και όχι μόνο αυτό!Ακόμα κι αυτό να παραβλέψουμε που είναι πρώτο απ'όλα κατά την γνώμη μου τότε ας δούμε την οικονομική εξαθλίωση που θέλουν να πετύχουν με το Μνημόνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και μιας και το είπες οι κινήσεις του Φαναρίου είναι καλές για το Φανάρι,για την Ελλάδα επίτρεψέ μου να αμφιβάλω πολύ!
    (δεν συμφωνώ βέβαια με τον τρόπο της περσινής συμπεριφοράς Ψωμιάδη,αλλά αυτό σε καμία περίπτωση ούτε συσχετίζεται με τις ενέργειες του Φαναρίου ούτε τις επηρεάζει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο/Η Achaean - Η ΕΙΔΗΣΗ Δημοσιεύεται σε όλα τα ΜΜΕ μάλλον δεν πρόσεξες.

    Για την Κόκλα δεν αναχάνεις σου χάλασε τον συλλογισμό; Πάλι δυστυχώς ανεπαρκής.

    Περί μισθού στην επιστρέφω στα μούτρα την λάσπη ελεεινέ συκοφάντη.

    Οσο για την παράγκα της απονομής πιστοποιητικών πατριωτισμού συμπάθαμε αλλά οι εποχές που οραματίζεσαι έχουν παρέλθει προ πολλού.

    Νεόκοπε 11:28 και 11:33 κάνε μια αναζήτηση με το όνομα Τρεμόπουλος στο Ιστολόγιο θα βρείς πολλές ενδιαφέρουσες αανρτήσεις.

    Οσο για τον Μπουτάρη , ο οποίος δεν μου είναι διόλου συμπαθής σε παραπέμπω στην Δήλωση Γκιουλέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι ντροπή για την Βόρεια Ελλάδα ολόκληρη ΝΔ να μην έχει χρόνια τώρα έναν σοβαρό άνθρωπο να στηρίξει στην Νομαρχία και κρέμεται από το θέατρο σκιών που λέγεται Ψωμιάδης και Σια. Είμαι ΝΔ αλλά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ουδέποτε ψήφισα τους προτεινόμενους από το κόμμα μου υποψηφίους, ούτε και τον Παπαγεωργόπουλο. Άλλη άμαξα μετά γεωμήλων αυτός... ΑνυπαρκτοΑνύπαρκτος...
    Φυσικά και όχι στον Κεμάλ Μπουτάρη. Αλλά επαναλαμβάνω. ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2-3 ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΣΟΒΑΡΟΥς ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. // Το θέμα με τον Ψωμιάδη είναι όχι ότι είναι καλός αλλά οτι δεν υπάρχει καλύτερος!
    8 Σεπτεμβρίου 2010 9:09 π.μ.//
    ----------------
    Εάν στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει ένα άτομο ικανότερο του Ψωμιάδη, να δέσετε από μια πέτρα στον λαιμό σας και να πάτε να φουντάρετε στον Θερμαϊκό !!!

    Οι δε Τούρκοι, που λέει ο αχαιός/φιλοσιωνιστής ότι ...φοβούνται τον Ψωμιάδη επειδή μιλάει για τις σφαγές των Ποντίων, Αρμενίων, Ασσυρίων κλπ, μάλλον ξεκαρδίζονται στα γέλια όταν τον βλέπουν στα βιντεάκια στο youTube, την μιά να πέφτει από την βέσπα του στο χιονισμένο χώρο μπροστά στον Λευκό Πύργο, την άλλη να τραβά χαρταετό με ...κρις-κράφτ και να πέφτει στην θάλασσα ή να τρώει τούμπα όταν δεν μπορεί να πηδήσει το σκαλοπάτι σε θέατρο της Θεσσαλονίκης ή όταν κάνει βόλτες ντυμένος...Ζορό πάνω σε άλογο !!!

    Σοβαρότητα μηδέν ο ίδιος αλλά και όσοι από εσάς τον υποστηρίζετε !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καυκάσιε αρκετό καιρό παρακολουθώ το ιστολόγιό σας και ξέρω,στο θέμα αυτό όμως διαφωνώ!Και σε άλλα!
    Φίλε της ΝΔ,με τον Γκιουλέκα τι έχεις και σε χαλά;θυμίσου ότι ο μόνος τρόπος να μην βγει ο Κεμάλ Μπουτάρης είναι η ψήφος στην επιλογή αυτή!Μια επιλογή καθ'όλα σοβαρή!Μια εκλογή του Κεμάλ Μπουτάρη (του εκτός τόπου και χρόνου ανθέλληνα γέρου) θα σημαίνει ευρύτατη ήττα κάθε πατριωτικής φωνής!Η πόλη μας θα μετατραπεί σε άντρο ψευτοκουλτουριαραίων ανθελλήνων που θα κάνουν διαγωνισμό "προοδευτικότητας"!
    Τζιμάμης ισλαμιστή πως φαίνεται ότι είσαι ο κλασσικός ο πασόκος της παλιάς καλής κοπής που δεν έχει πάρει ακόμα χαμπάρι τι γίνεται!Βέβαια χίλιες φορές παλιός πασόκος παρά Κεμαλ Μπουτάρης αλλά μάλλον δεν καταλάβατε τι άτομο είναι αυτός!Όσο δε για τον Γκιουλέκα η πρόταση είναι σοβαρότατη και καλή από κάθε άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ,ΑΠΟ ΕΔΩ.
    "ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΕΔΩ,ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΕΚΕΙ,
    ΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ...
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΕ
    ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ...
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥΠΑ,ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕ...
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ..ΚΛ..ΝΕ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ
    ΙΔΙΟΙ.ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ.
    ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
    ΚΑΜΑΡΙΛΛΑ,,ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ,ΚΟΜΠΑΡΟΙ,
    ΠΑΤΕΡΕΣ,ΞΕΚΟΚΚΑΛΗΔΕΣ,ΓΕΡΟΝΤΟΣΑΥΡΟΙ,
    ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ,ΑΔΕΛΦΙΑ-ΞΑΔΕΛΦΙΑ,ΚΟΡΕΣ,
    ΚΟΥΡΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ
    ΤΟΣΩΝ "ΕΛΙΤ".
    ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ,ΠΑΝΑΓΑΘΕ,ΠΑΝΙΕΡΕ,
    ΠΑΝΣΟΦΕ,ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΕ,ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ,
    ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΕ,ΠΑΝΚΟΣΜΕ,ΠΑΝΤΙΜΕ...
    ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε κοπελιά (1:27 μ.μ.) είπαμε να βρεθεί κάποιος σοβαρός για την Θεσσαλονίκη και συ προτείνεις τον Γκιουλέκα;
    Τόσο για τα μπάζα είσαστε εκεί πάνω;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. παπαριες πασοκτσιδικες .καθε φορα που ερχονται εκλογες ο ψωμιαδης τρωει καμμια 10αρια μυνησεις, καταντησε γελοιο.λες και θελουν να τον βοηθησουν .ΛΕΣΣΣΣΣΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν λεω οτι ο Ψωμιάδης ειναι αγιος ή οτι ειναι ο ικανότερος ,αλλα γιατι τέτοια υστερία εναντίων του; Ψηφιζετε οι Ελλαδίτες επι 30 χρόνια( τι 30 ,δε λες 100) τους ιδιους ανθρωπους απο συγκεκριμενες οικογενειες και το αποτέλεσμα ποιό είναι, η Ελλάδα στα προθυρα της πτωχευσης.
    Γιατί τέτοιο μίσος με τον Ψωμιαδη;Μήπως γιατι είναι Πόντιος,και τον ψηφίζουν Πόντιοι; Μήπως γιατι το κατεστημένο φοβάται εναν Ποντιο που συγκεντρωνει μια εξουσία;Μήπως γιατι φοβάται την ίδρυση Ποντιακού κόμματος που θα ανέτρεπε πολιτικές δεκαετιών;
    90 σχεδον χρόνια μετα την έλευση των προσφύγων απο τον Πόντο και Μ.Ασια ,η Ελλαδική κοινωνία κρύβεται πισω απο το δαχτυλό της. Πεστε το ξεκάθαρα, δεν τον γουστάρουμε γιατι ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε 3:03 είναι δυνατόν να μη θέλει η Ελλαδική κοινωνία όπως την χαρακτηρίζεις τους Ελληνες Πόντιους ; Είναι βαρύ αυτό που λές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καυκάσιε, να μάθεις να σέβεσαι την ελευθερία του λόγου και να αφήσεις τις πολλές σάλτσες και τα Γαλλικά τα οποία σε μένανε δεν περνάνε.

    Εγραψα ότι μόνο που δεν τον έχετε βγάλει Εβραίο τον Ψωμιάδη εδώ μέσα και δεν το δημοσίευσες. Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο;

    Είχα γράψει ακριβώς:

    `Οι αριστεροί σχολιαστές του Ινφογνώμονα προσεχώς θα τον βγάλουν Εβραίο τον Ψωμιάδη, και θα ακολουθήσουν φυσικά οι γνωστές αναρτήσεις σχετικά με τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών`.

    Εδώ δεν είναι Σοβιετική Ενωση Καυκάσιε. Εδώ ζούμε σε μια Δημοκρατική χώρα η οποία σέβεται την ελευθερία του λόγου η οποία είναι θεμελιώδες ανθρώπινο και δημοκρατικό δικαίωμα.

    Να μην είσαι λοιπόν ντεμέκ Δημοκράτης εκεί που σε συμφέρει και να κόβεις τα σχόλια που δεν σε συμφέρουν. Να μάθεις σαν Δημοκράτης που λές ότι είσαι, να σέβεσαι την Δημοκρατία. Αντε μπράβο.

    Καυκάσιε, να μάθεις να σέβεσαι την ελευθερία του λόγου και να αφήσεις τις πολλές σάλτσες και τα Γαλλικά τα οποία σε μένανε δεν περνάνε.

    4η φορά που το κόβεις. Θα συνεχίσω να το ποστάρω μέχρι να το δημοσιεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καυκάσιε, να μάθεις να σέβεσαι την ελευθερία του λόγου και να αφήσεις τις πολλές σάλτσες και τα Γαλλικά τα οποία σε μένανε δεν περνάνε.

    Εγραψα ότι μόνο που δεν τον έχετε βγάλει Εβραίο τον Ψωμιάδη εδώ μέσα και δεν το δημοσίευσες. Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο;

    Είχα γράψει ακριβώς:

    `Οι αριστεροί σχολιαστές του Ινφογνώμονα προσεχώς θα τον βγάλουν Εβραίο τον Ψωμιάδη, και θα ακολουθήσουν φυσικά οι γνωστές αναρτήσεις σχετικά με τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών`.

    Εδώ δεν είναι Σοβιετική Ενωση Καυκάσιε. Εδώ ζούμε σε μια Δημοκρατική χώρα η οποία σέβεται την ελευθερία του λόγου η οποία είναι θεμελιώδες ανθρώπινο και δημοκρατικό δικαίωμα.

    Να μην είσαι λοιπόν ντεμέκ Δημοκράτης εκεί που σε συμφέρει και να κόβεις τα σχόλια που δεν σε συμφέρουν. Να μάθεις σαν Δημοκράτης που λές ότι είσαι, να σέβεσαι την Δημοκρατία. Αντε μπράβο.

    Καυκάσιε, να μάθεις να σέβεσαι την ελευθερία του λόγου και να αφήσεις τις πολλές σάλτσες και τα Γαλλικά τα οποία σε μένανε δεν περνάνε.

    4η φορά που το κόβεις. Θα συνεχίσω να το ποστάρω μέχρι να το δημοσιεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλά,εδώ και χρόνια το ανθελληνικό κατεστημένο της Αθήνας,

    έχει βάλει τον νομάρχη Θεσσαλονίκης,τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά και τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης(που δεν είναι πολιτικός) στο μάτι,για ευνόητους λόγους.

    Ο Ψωμιάδης,είναι ένας πολιτικός σαν όλους τους άλλους της Ελλάδας,με ό,τι αυτό σημαίνει.

    Αλλά τον προτιμούμε,γιατί διάλεξε την ελληνική πλευρά κι όχι την ανθελληνική κάποιων νεοταξιτών,αυτοαποκαλουμένων προοδευτικών,αριστερόπληκτων τύπου συριζα και...μη χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο/Η Achaean έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω απο το να ασχολούμε με τα σχόλια σου και πόσο μάλιστα να τα λογοκρίνω.

    Μάθημα δημοκρατίας απο
    Ο/Η Achaean :
    Μπράβο, άξιος ο μισθός σας. Στην ουσία έχετε ακριβώς την ίδια θέση στο θέμα με το Ιντυμήντια, το οποίο ώς γνωστόν προμοτάρει την τρομοκρατία στην Ελλάδα.

    Πρέπει να μάθεις τις αξίες της Ελληνικής Παιδείας έως τότε Σε παραδίδω στην χλεύη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αχαιέ, μήπως στο παρελθόν έχεις ζητήσει από τους διαχειριστές να λογοκρίνουν άλλους που σου έκαναν κριτική;
    Τελευταία δεν αναγνωρίζεσαι.
    Τραβάς μεγάλο ζόρι!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ηρεμήστε ρε παιδιά. Δεν χρειάζεται να φωνάζει κάποιος. Όταν επιχειρηματολογεί μπορεί να στριμώξει τον άλλο ανετότατα χωρίς να φωνάζει. Τα επιχειρήματα (όποιο και αν είναι το θέμα για το οποίο γίνεται συζήτηση) είναι το καλύτερο μέσο για να σταματήσει να μιλάει ο "αντίπαλος". Αφήστε τους χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν.
    Για τον Ψωμιάδη δεν ξέρω αλλά τον Τρεμόπουλο επειδή τον έχω γνωρίσει από κοντά στα χρόνια του Λυκείου(μίλησε στην περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου) έχω σχηματίσει θετική άποψη περί του ατομου του μόνο στα θέματα περιβάλλοντος. Μην τυχόν τον ψηφίσει ποτέ κανείς..δεν κάνει ο άνθρωπο για άλλα θέματα..μόνο για το περιβάλλον διατυπώνει σωστές απόψεις.

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Π Ρ Ο Σ Ω Π Α.
    ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΕΛΛΗΝΩΝ...
    ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ-ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ν Ε Ο Ι
    ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ,ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ,
    ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟ Κ..ΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΜΑΡΙΛΛΑΣ?
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ..
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΗΔΕΝΟΣ
    ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ...
    ΟΙ ΔΕ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ...
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ
    ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΩΚΟ...ΚΑΡΕΚΛΟΜΑΓΑΖΟ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ
    ΝΟΜΑΡΧΗ,ΡΩΤΗΣΤΕΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ
    ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 19 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΕΤΟΣ ,ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ
    Η ΣΟΥΗΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ,
    ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ,ΟΙ
    ΔΕΣΠΟΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΣ
    ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ
    ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝΑ ΕΥΞΕΙΝΟ
    ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ
    ΟΜΗΡΟΥ....
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ...
    ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ...
    ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ
    Η ΓΛΩΣΣΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ...
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ..
    ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ
    ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ-ΨΕΛΝΟΥΝ
    ΤΑ ΜΥΘΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ

    http://12thespis wrdpress.com
    2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008.
    "ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΤΥΠΙΚΟ η ...ΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΟ?"
    ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΑΠΟΥ ,ΕΙΧΕ
    ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 1880?
    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ
    ΠΟΛΕΜΟΥΣ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ,
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΩΡΑ..
    ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1940 ,
    ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ"ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ
    ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΝΥΜΦΗ,ΜΕΓΑΛΘΝΘΗΤΙ
    ΩΣ Η ΣΑΡΡΑ ,ΚΑΙ ΕΥΦΡΑΝΘΗΤΙ ΩΣ
    Η ΡΕΒΕΚΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΝΘΗΤΙ ΩΣ Η ΡΑΧΗΛ"
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,
    ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ...
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ:ΠΟΙΟ
    ΛΕΩΝΙΔΑ ?ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
    ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ? Ο "ΓΕΡΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο/η "ποινικολογος" ειδικος/η για μυνησεις "Αχαια", παλι στο προσκηνιο;
    Αμ' δε φταιει αυτος, γιατι βλεπεις δεν αναρτουν ολα τα σχολια μου οι διαχειριστες.
    Αλλιωτικα θα 'χε χωθει στην τρυπα του απο μερες τωρα.


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. κάτω τα χέρια από τον Παναιώτ'.... ο Παναγιώτης δεν είναι δήθεν,είναι παιδί της πιάτσας από το Διοικητήριο και τα Λαδάδικα(Βασ.Ηρακλείου 5).Από πιτσιρικάς (παιδιόθεν) δούλευε στο μαγαζί του πατέρα του.Οταν λέω δούλευε,εννοώ δούλευε !!! Και κάτι λούγκρες από τζάκια ή και απλώς λούγκρες τις μασάει σαν πασατέμπο(μπατιρόσπορα). Για το συγκεκριμένο θέμα : είναι ανευ αντιπάλου και προσπαθούν με φουστιές να τον κάνουν στην άκρη..... Θα ΄φανε καλά τα λαμόγια. Κράτα γερά με τσαμπουκά Παναγιώτη,φόρα το κράνος γιατί δεν ξέρεις τι θα σου στήσουν τα κοπρόσκυλα και ...δε .αμείς ψηλα καπέλα !!!!Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε ΑΛ, είναι σαν να μας λές ότι όλοι στην Θεσσαλονίκη είσαστε αραχτοί και δεν έχετε δουλέψει ποτέ στην ζωή σας και ο μόνος που το έχει καταφέρει αυτό είναι ο Ψωμιάδης...
    Δεν υπάρχει ούτε ένας επάνω, να έχει αυτά τα προσόντα που περιγράφεις αλλά να μην είναι και καραγκιόζης;;;

    -Είχε κανονίσει να βγεί πρωί στον Παπαδάκη (ή στον Αυτιά-δεν θυμάμαι), για να το παίξει λαϊκός/μηχανόβιος, αλλά αποβραδίς χιόνισε και έφαγε σαβούρδα χωρίς να φοράει μάλιστα και κράνος αφού με αυτό δεν θα φαινόταν η μάπα του.
    -Πάει να το παίξει τζόβενο, να πηδήσει ένα καγκελάκι 20 πόντων σε θέατρο όπου είχε μιλήσει σε κάτι γερόντια και ξανασαβουρδιάζεται!
    -Προσπαθεί να πετάξει χαρταετό για να το παίξει πιστός στις παραδόσεις και τον τραβά όχι αντίθετα στον αέρα, αλλά προς την ίδια κατεύθυνση αφού οι κάμερες ήσαν προς τα εκεί και ο χαρταετός του πέφτει μέσα στην θάλασσα.
    Μετά, ξαναπροσπαθεί να τον σύρει με ...ταχύπλοο πάλι προς την λάθος κατεύθυνση του αέρα και την φορά αυτή πέφτει στο νερό ο ίδιος με το κοστούμι, χάνοντας το ένα παπούτσι !!!
    Τραγέλαφος!!!
    Και σαν Νομάρχης, μηδέν έργο, παρά μόνο λόγια και κωλομαγκιές ότι θα κατέβει στην Αθήνα καβάλα σε άλογο ντυμένος Ζορό που του αρέσει, με 200 χιλ. κόσμο να τον ακολουθούν ...πεζοί !!!
    Εάν τον ψηφίζετε για να κάνετε την πλάκα σας με δαύτον, πάω πάσο !!!
    Θα έχει δουλειά και ο Καλαμούκης !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προσωπικά θλίβομαι γιατί διαπιστώνω ότι στην οδύσσειά της αυτή η χώρα βρίσκεται μονίμως μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης. Δηλαδή δεν μπορεί να υπάρξει καμία καλύτερη επιλογή (το μικρότερο κακό, όταν αναφερόμαστε σε πολιτικούς!) μεταξύ των τότε νομαρχιακών υποψηφίων (της δεξιάς λαμογιουποκουλτούρας) του Ψωμιάδη και των συν αυτώ (http://www.alfavita.gr/artro.php?id=8645) και (της αριστερής και άκρως επικίνδυνης θολοκουλτούρας) του Μπουτάρη (Προς θεού, δεν εννοώ κάποιον συγκεκριμένα και ιδιαίτερα κάποιον του στυλ Τρεμόπουλου!)http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4519344&ct=1 ? Αν είναι αλήθεια ότι η αλήθεια του αφέντη είναι ο δούλος (Ε. Χέγκελ) τι να πούμε τότε για τους "ταγούς" που μας προτείνονται και ειδικά, το "λαό" που ακολουθεί? Αυτή είναι η μοίρα της χώρας?
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Από σενα τζιμάκο δεν περίμενα κάτι διαφορετικο....Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λάθος από κεκτημένη ταχύτητα: Εννοείται ότι ο Μπουτάρης ΠΟΤΕ δεν ήταν υποψήφιος νομάρχης αλλά Δήμαρχος, όπως θα είναι και σε αυτές τις εκλογές. Όσο για τον Ψωμιάδη, αυτόν φρόντισε το ίδιο το κόμμα του να τον αναβαθμίσει!
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Από Θεσ/νίκη Α. Λ. κι εγώ από Θεσ/νίκη είμαι. Έχουσιν γνώσιν οι παροικούντες... Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια σε μια αθλητική εκπομπή, βγήκε ο Ψωμιάδης (δεν θυμάμαι τότε αν ήταν Νομάρχης ή Βουλευτής) να μιλήσει για το ποδόσφαιρο και κατήγγειλε τα αίσχη, το κατεστημένο της Αθήνας κλπ. Δεν ήταν λάθος αυτά που έλεγε, κι εσύ κι εγώ τα ξέρουμε αυτά... Όμως...όμως... μόλις έβγαλαν τον γυιο του Σωκάτη Κόκκαλη και του είπε... "Δηλαδή τι εννοείτε κ. Ψωμιάδη:" ο δικός μας "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε". Για τον καιρό άρχισε να μιλάει, κάτι γυριστές για γέλια και για κλάμματα... ειλικρινά τον λυπήθηκα εκείνο το βράδυ, δεν ήξερε πώς να τα μπαλώσει. Λυπήθηκα κι εμάς πιο πολύ βέβαια εδώ στη Β. Ελλάδα. Το παλληκάρι που δούλευε από μικρό και δε μασάει από γυιούς των μπαμπάδων μάσησε ταραμά από τον γυιο του Κόκκαλη... Και κάτι άλλο... πήγαινε για το θεαθήναι να παίξει 4-5 λεπτά μπάλλα να τον πάρουν οι κάμερες για να διατηρήσει τον μύθο του αθληταρά (δεν με πειράζει αυτό, κι ο καραμανλής το έκανε κι ο Παπανδρέου κι ακόμα γελάμε με τα παθήματά τους) και σ' ένα ματς ο διαιτητής, ένας νεαρός τότε που τον γνωρίζω προσωπικά και μου περιέγραψε το συμβάν γεμάτος αγανάκτηση με δάκρυα, επειδή του σφύριξε ένα φάουλ, ο Ψωμιάδης τον χαστούκισε και άρχισε τα εν Ελλάδι πασίγνωστα, "Ξέρεις ποιος είμ' εγώ; Θα σου κάνω ...κτλ"... Αυτο με πείραξε!!
    Τώρα να αρχίσω να λέω ότι παίρνει αμπάριζα με το μηχανάκι όλες τις εκκλησίες κάθε Κυριακή που έχει πολλούς γάμους και βαφτίσια άρα πολύ κόσμο για να τον βλέπει, μπαίνει μέσα, ανάβει κεράκι φιλάει μια εικόνα και βουρ για άλλη εκκλησία κ.ο.κ. Κυνηγάει και τις ψήφους των Θρήσκων. Δεν με πειράζει ούτε αυτό, καπως το κάνω και γούστο...
    Είναι ένας δημοσιοσχετίστας με τον δικό του τρόπο. Αλλά τα δύο επειδόδια που περιέγραψα δείχνουν και άνθρωπο θρασύ και όχι κατ' ανάγκη και μάγκα... όποιος δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι είναι μάγκας, εγώ κουμπώνομαι... Εν πάση περιπτώσει, δεν τον κατακρίνω για τίποτ' απ' όλ' αυτά. όλη η Ελλάδα έτσι είναι, δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από πολλούς και σίγουρα είναι καλύτερος σε πολλά πράγματα από πάρα πολλούς αλλά ας κρατούμε και το μέτρο, μην τον Αγιοποιήσουμε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.