16/9/11

Για τον σχολιαστή Πιγκουίνο

 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝDPIK ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝDPIK ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ. 
ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κύριε Σχολιαστά Πιγκού αν και έχω καλύψει με πάσα επιμέλεια τα προβλήματα του είδους σας (τσιλιμπουρδίσματα και πρόβλημα στο στομάχι απο το τέλος για τα ακίνητα και την εισοδηματική εισφορά και ουχί απο χαλίκια ως λανθασμένα εγράφη ) εν τούτοις σείς με αποκαλέσατε Καραγκούνη μη γνωρίζοντας βέβαια ότι είμαι Πανιώνιος (το κόκκινο του αίματος της σφαγής του Ελληνισμού απο τους Βάρβαρους Τούρκους και το μπλέ του Αιγαίου) με αποκαλέσατε επίσης κόνικλο και Μπουλά. Ο δε Σάββας αναρωτήθηκε πόσο μεγάλα αυτιά έχω να δώσω μια εικόνα πως είμαι
Ιδου λοιπόν ποιός είμαι

56 σχόλια:

  1. Φιλε Ακριτα
    Εχω χασει επεισοδιο? πως εγινε αυτο? Δεν καταλαβα το υφος αν ειναι καλαμπουρι αλλα ο Σαββας πινει νερο στο ονομα σου,αυτη την εντυπωση εχω και ας βγει οποιος θελει να με διαψευσει.Εκτος και αν υπαρχει καποιο ...ειδυλιο (ετσι γραφεται?) που εγω αγνοω αλλα και που αγνοει εσενα.Αλλα δεν νομιζω,τα γεγονοτα που αναμενονται ξερω οτι τα "ζεις" πληρως και ειναι πολυ ζωριστικα.Χαμογελο φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεται και λίγο καλαμπούρι Στέργιο.Μην ξεχνάς το πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα.Αλλωστε έχω ένα κοινό με τον Αγαπημένο μου Ιζνογκούντ.Το μέγεθος των Αυτιών.Οσο για τον Σάββα είναι Αδερφός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακρίτα, μην μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια, που να κρυφτείς με τέτοια αυτιά ! Ο μεγάλος αδερφός (και ο μικρός) τα βλέπουν όλα... Λεφτά – μπορεί – να μην υπάρχουν, αυτιά όμως υπάρχουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετο,το μουστάκι του Σάββα απο πότε χρονολογείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sterg

    Δεν πήρες χαμπάρι ότι οι διαχειριστές το έχουν ρίξει στο καλαμπούρι; Ο Σάββας έμεινε να αναρτήσει και αυτός κάτι ανάλογο ή πιο πρωτότυπο και συμπλήρωσε το καρέ.

    Τι να κάνουν και αυτοί,με αυτά που ακούνε κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελάτε παιδιά, το γέλιο μακραίνει τη ζωή.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι Χρηστο γιατι την ωρα που εσεις καλαμπουριζατε εγω εθισμενος εψαχνα για να καταλαβω τι γινεται επιτελους σε αυτον τον Κοσμο.Τελικα...δεν το βρηκα αλλα εμειναν αδιαβαστες καποιες σελιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιας και είμαστε... μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε, να σας πω και εγώ κάτι για να γελάσουμε:

    Εμφανίστηκε και τρίτος πολεμιστής!

    http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/230796/hrusohoidis-vriskomaste-se-polemo-me-tin-ufesi/

    Με τέτοια φόρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, βλέπω τους ΟΥΚάδες στη σύνταξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Sterg, είσαι πεισματάρης, ανυπόμονος και άπληστος!

    Αλλά κατά βάθος, πολύ βάθος όμως, ακούγεται ότι είσαι καλός - θα φέρω όμως το deep sea τρυπάνι της Noble για να το επιβεβαιώσω, γιατί ίσως και να είσαι και άπιστος Θωμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά, εγώ μια ερώτηση έκανα ή για την ακρίβεια, ζήτησα από τον Ακρίτα να βάλει στο ιστολόγιο μια φωτογραφία με τα μεγάλα του αυτιά.
    Τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Anaconda, με μπερδεύεις βραδιάτικα.
    Ο 1ος ποιος είναι ; Ή μετράς τον πάγκι διπλό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την αρχή την έκανε ο Benny: βρισκόμαστε σε κατάσταση οικονομικού πολέμου (ενώ ήταν ακόμα Αμύνης).
    Μετά ακολούθησε ο ΓΑΠ: βρισκόμαστε σε πόλεμο με τους κερδοσκόπους (είπε και άλλα, αλλά δεν τα άντεξα).
    Τώρα ο χασοχαρτιάς Mr. China 9%: βρισκόμαστε σε πόλεμο με την ύφεση (αυτή το ξέρει;).

    Τελικά,
    ούτε φωτογραφία με τα αυτιά του Ακρίτα είδαμε,
    ούτε ο μικρός αδερφός της Ρίκας μάθαμε ποιός είναι,
    ούτε την ηλικία του μουστακιού του skal μάθαμε,
    ούτε τη Ζωή που αναφέρει η Ελίνα είδαμε,
    ούτε το νόημα του Κόσμου μάθαμε,
    αλλά τουλάχιστον γελάσαμε...

    http://www.youtube.com/watch?v=0eshjYpuANs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακρίτα, πολύ καλό, με έστειλες αδιάβαστο! Πώς μού ξέφυγε ο Ιζνογκούντ ρε γμτο;; Φοβερός ο τύπος όμως! Πάντως, επειδή όπως και η Ρίκα, είμαι κι εγώ φαν τών ΓΑΠειων γνωμικών, θα παραφράσω το σχόλιο τού r+w σε άλλη ανάρτηση και θα διακηρύξω:

    Ένας Ακρίτας ανά ιστολόγιο!

    Και μιας και αναφέραμε νωρίτερα τον Καραγκούνη, ξέρεις τι έκανε ο Καραγκούνης στο γάμο του όταν ο παπάς είπε: "και η γυνή να φοβείται τον άνδρα" και εκείνη τού πάτησε το πόδι; Έπεσε κάτω σφαδάζοντας και φώναζε στον παπά: Πέναλτυ!!!

    Υ.Γ. Άστο skal, δεν το σώζεις, εσύ έβαλες τη φυτιλιά. Μού θύμισες μια παλιά ταινία με τον Ντέρεκ Τζάκομπι που λεγόταν "Εγώ ο Κλαύδιος" και αναφερόταν στη Ρώμη την εποχή λίγο πριν τον Νέρωνα. Το έργο τελείωνε με τον Νέρωνα μικρό παιδάκι να κάθεται με τη μητέρα του μπροστά από το τζάκι και να μονολογεί: "Τι ωραία που είναι η φωτιά"... :>)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σάββα

    Βγάλε εσύ μια φώτο του,Αρχηγό δεν σε αποκαλεί,και κατά προτίμηση στην παραλία.

    Άντε στην χειρότερη περίπτωση να δεχτούμε μια 80'ς...!!!

    Ακρίτα

    Μήπως ο Πιγκουίνος θέλει να γίνει Ακρίτας στη θέση του Ακρίτα,γιατί πολλές αναρτήσεις βλέπω τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτο που με προβληματισε σημερα το πρωι διαβαζοντας τα σχολια ,ητανε οτι η αφροκρεμμα του ιστολογιου αρχισε να εχει αυπνιες.(εγω κοιμηθηκα νωρις).
    Μαλλον στην τσιτα ειστε πλεον και τα αλλα τα ακουω βερεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν δεν συμβεί κάτι... έκτακτο, εγώ κοιμάμαι με τις κότες, όπως όλοι οι άνθρωποι στην ηλικία μου άλλωστε...

    Αλλά αν το βιολογικό ρολόι απορρυθμιστεί από κάτι έκτακτο, άντε μετά να το γυρίσεις στην ώρα "προβατάκια στον αγρό"...

    Αυτά κάνουν οι κακές παρέες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στέργιο απο εδώ ξεκίνησαν όλα

    Ακρίτας είπε...
    Kυριάκο αγαπητέ φίλε αναγνώστη και σχολιαστή,

    Ενα πρωί με έπιασε ο δάσκαλος απο το αυτί-το βρήκε μεγάλο και βολικό- και τραβώντας το -μπροστά σε όλη την τάξη- μου είπε βάλε καλά στο ξεροκέφαλο σου αυτό: "Να κάνεις το δύσκολο απλό και το απλό όμορφο".

    Με αφορμή το σχόλιο σου το γράφω αυτό δεν αφορά όμως μόνο εσένα αφορά όλους μας και είναι κάτι διαχρονικό. 16 Σεπτεμβρίου 2011 10:13 π.μ.

    skal είπε...
    Ακρίτα, πόσο μεγάλα είναι τα αυτιά σου. Βάλε μια φωτογραφία να τα δούμε. 16 Σεπτεμβρίου 2011 10:32 π.μ.

    ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ είπε...
    Υ.Γ. Ακρίτα την πάτησες και σχεδόν αποκαλύφτηκες. Τώρα ξέρουμε ότι είσαι ένας από τούς τρεις:
    ή ο Σάκης Μπουλάς
    ή ο Γιώργος Καραγκούνης
    ή ο Μπαγκς Μπάννυ
    16 Σεπτεμβρίου 2011 4:19 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τωρα να γινει και ενας διαγωνισμος τι εννοουσε ο Skal περι "μεγαλων αυτιων " του Ακριτα.Γιατι οταν λες " μεγαλα αυτια" αυτο μπορει να εχει εχει και πολλες ερμηνειες.Και οπως ειπε κατα επαναληψη ο Ακριτας στον Ινφογνωμονα "τιποτα δεν λεγεται τυχαια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενταξη Ακριτα ευχαριστω για τις απολεσθεισες σελιδες και με ..επεισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακρίτα παιδί μου, δεν είπαμε να αναρτήσεις καμιά ολόσωμη με μαγιό-τιράντα! Τα αυτιά σου μόνο! Αυτό ήταν το αρχικό αίτημα του skal και το οποίο εξελίχθηκε ραγδαία σε Πανινφογνωμωνιακή απαίτηση του λαού! Αλλιώς θα κάνουμε απεργία πείνας στη Φιλελλήνων μέχρι να ικανοποιήσεις το κοινό περί δικαίου αίσθημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Anaconda
    Μαλλον προτεινεις να κοψω τις κακες παρεες και ανθεκτικες στην ελλειψη υπνου.Για ξεκαθαρισε την θεση σου
    Και κατι αλλο.Με αποκαλεσες "καλο".αυτο το θεωρω ευνουχιστικα υβριστικο και απο που σε επεισα οτι αν χρειαστει δεν θα παρω και το δικο σου κεφαλι.Ηδη τοσο καιρο που μιλαμε τα μετρα του λαιμου σου παιρνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Sterg,
    Μα επειδή θες να μου πάρεις το κεφάλι είπα ότι είσαι καλός!

    Eγώ είμαι καλός μόνο στο κολύμπι...
    http://www.youtube.com/watch?v=Mp58kFRXSGc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αποκλισμενοι ολοι μας μεσα στα τοπικα και επιμερους γεγονοτα σχεδον μας διαφευγουν παγκοσμια γεγονοτα οπως αυτο της ραγδαια επερχομενης παγκοσμιας ελλειψης ποσιμου κυριως νερου.Ειχα ηδη τονισει την σχεση του καψιματος της Ρωσσιας με την στερουμενη δημητριακων Κινας και την πωληση ολου του χρυσου του απο τον Σορος για να αγορασει εκτασεις για καλλιεργεια σε επιλεγμενα και πλουσιοτερα σε νερο μερη.Συνεχιζω με μερικα στοιχεια ανατριχιαστικα.
    Αφθονια τροφης χωρις συνυπαρξη ποσιμου νερου δεν υπαρχει.Τωρα 1 δις ανθρωποι στο κοσμο δεν εχουν προσβαση σε καταλληλο ποσιμο νερο.
    Η παγκοσμια ζητηση γλυκου νερου διπλασιαζεται καθε 21 χρονια και μεχρι το 1925 το 1/3 του πληθυσμου της Γης θα εχει ελλειψη νερου.Το 75% των επιφανειακων υδατων της Ινδιας ειναι μολυσμενα και ακαταλληλα ενω καθε Ινδος εχει και ενα κινητο τηλεφωνο αλλα οχι και τουαλετα.Η Σαουδικη Αραβια λογω ελλειψης νερου θα γινει εξαρτωμενη 100% για σιταρι απο αλλες χωρες και σε ποσοστο 100%.80% των Κινεζικων ποταμων ειναι βαρεια και χωρις επιστροφη μολυσμενα χωρις υδροβια ζωη και καθε χρονο στην Κινα δημιουργειται μια νεα ερημος λογω ξηρασιας στο μεγεθος του Rhode Island.Η λιμνη Mead που τροφοδοτευ στο 85% με νερο το Λας Βεγκας το 2021 θα ειναι στεγνη.
    Ο υπογειος υδροφορος οριζοντας Ogallala που εκτεινεται απο Νοτιο Ντακοτα εως Τεξας απο μεσο βαθος 240 ποδων εφτασε στα 80 ποδια.Η Καλιφορνια εχει νερο για ακομα 20 χρονια,το Νεο Μεξικο για 10,η Αριζονα γινεται ερημος με θυελες απο σκονη.Το 40% των ποταμων των ΗΠΑ και το 46% των λιμνων της ειναι ακαταλληλες ακομα και για ψαρεμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Anaconda
    Ολα εχουν και το αντιδοτο τους.Στο παρακατω βιντεο ενας πανθηρας εναι το αντιδοτο ενος ανακοντα και μαλιστα στο τελος μια λεοπαρδαλη γυριζει με την κοιλια προς τα πανω στον πανθηρα για να φαει και αυτη
    http://youtu.be/DJmP_MBuD7w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Sterg, όντως το ζήτημα που αναφέρεις είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιαυτό και χαίρομαι που η Ελληνική πολιτεία έχει προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ούτως ώστε η διαχείριση υδάτινων πόρων στην Ελληνική επικράτεια να βελτιστοποιείται...

    Δεν βλέπεις ότι δεν συμφέρει κάποιους να σκεφτόμαστε ολιστικά; Για να σου πω ένα πιο ποταπό παράδειγμα, άκουσα ότι σε ένα χωριουδάκι στην Ηλεία εμφανίστηκαν ένα απόγευμα καλοκαιριού (νωρίς-νωρίς, την ώρα που οι περισσότεροι κοιμούνταν από τις 100άρες κρασί που είχαν κατεβάσει) όλοι οι προύχοντες της περιοχής και προσπάθησαν να πείσουν τους ελάχιστους κατοίκους που ήταν παρόντες στην 'ενημέρωση' να δώσουν το νερό της περιοχής τους για 'το ευρύτερο καλό' (=για μερικούς μακάκες που καμιά 10ριά χιλιόμετρα παραπέρα έριχναν τόννους χημικά και μόλυναν τον υδροφόρο τους ορίζοντα). Για να πείσουν, επιδείκνυαν μια μελέτη ανάθεσης σε τοπικό μηχανικό, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα... Για καλή τύχη του χωριού, βρέθηκε ένα νέο παλικάρι, που έτυχε λόγω διακοπών να είναι εκεί, ο οποίος αντιστάθηκε την τελευταία στιγμή (τους είπε τί κόστος θα είχε η κανονική μελέτη με πλήρη χαρτογράφηση του υδροφόρου ορίζοντα και τους ίσιωσε) και, με την πειθώ (ευχέλαια και τα ρέστα) κάποιου συγχωριανού, γνωστού επιχειρηματία στο χώρο της νύχτας, γλύτωσε το νερό. Έτσι αναγκάστηκαν να κάνουν πιο ορθολογική χρήση εκείνοι που αλαζονικά το κατέστρεφαν και το χωριό γλύτωσε το αρίστης ποιότητας νερό του.

    Είναι όμως αυτό κρατική πολιτική; Αν αφήσεις το κράτος να πάρει πρωτοβουλία, καταντάς στο "είναι μάταιο, αφέσου"...

    ΥΓ. Το ανακόντα του βίντεο στο οποίο παραπέμπεις είναι αφενός μικρό, αφετέρου κάνει το λάθος να κλειστεί στον εαυτό του όταν του επιτίθενται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Πιγκουίνο
    Επ, άσε το Μπάνγκς Μπάνυ κάτω. Ετσι με φώναζαν εμένα κάποτε, γιατί είχα πεταχτά δόντια με σιδεράκια.
    Μετά μου έμεινε το παρατσούκλι για χρόνια. Κάποιοι το θυμούνται ως σήμερα.

    Sterg
    Το "είσαι κατά βάθος καλός" μάλλον το εννοεί ο Ανακόντα με την έννοια του συμβάλω. Οχι με την έννοια του βολικού (και δουλικού) που κατέληξε να ταυτίζεται σήμερα.
    Απ΄ότι κατάλαβα δηλαδή...
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αχ βρε Ελίνα, πως με καταλαβαίνεις...

    Ίσως είναι γιατί και 'μένα με έλεγαν έτσι για ένα διάστημα όταν ήμουν μικρούλης γιατί έτρωγα πολλά καρότα...

    ΥΓ. Πήρα τα κερασάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ελινα
    Κ.Χατζης "ειμαι ενας ανθρωπος απλος"
    http://youtu.be/cvaEiwEFWuM
    Προσεξε τα λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. και 'συ Χατζή τέκνο Βρούτε;

    Αρχικώς, νομίζω ότι προσεφέρθην προσωπικώς να γίνω ο βιογράφος σου! Δεν έχω τα απαιτούμενα στοιχεία;

    Επιπλέον, τα περί κλάμματος είναι μη αληθής απεικόνιση της πραγματικότητας, συνεπώς δείχνει ότι είσαι υπερβολικά προσεκτικός και δεν εμπιστεύεσαι κανένα. Γιατί; Πες μου πιο συγκεκριμμένα.

    Τέλος, ως προς τη Δευτέρα Παρουσία, μη μπλέκεις το αν είσαι καλός σαν άνθρωπος με τον Στέφανο Χίο...
    http://www.youtube.com/watch?v=iKGDBoAkfUA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτη ειναι η θεση μου και αυτην χρησιμοποιω οταν θελω να δω το δασος και οχι το δεντρο
    http://youtu.be/pR240P9z5Zw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανακαλυψαμε εναν νεο τροπο επικοινωνιας που λεει περισσοτερα απο οτιδηποτε=ηχο και εικονα.παρε και αυτο ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει'"της γειτονιας μας ο τρελλος",ξερεις αυτος που εδειξε τον φουρναρη στο δικαστηριο για κλεφτη.Εχω βιωμα και εγινε εμπρος μου οταν ημουνα 7 χρονων σε φουρνο στην θεσσαλονικη.Εκλεψε ενας πεινασμενος μισο κιλο ψωμακι και ο φουρναρης τον κυνηγουσε 7 στενα ,οσο πηγαινε το ματι μου.
    http://youtu.be/12tbvSLbNu8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. για το πρώτο, το μόνο που έχω να πω είναι ότι Ινφογνώμων=manual. Τέλος.

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/08/blog-post_3859.html?showComment=1313038715312#c2446257100616515676
    Ο Έλληνας μεγαλώνει για να νοιώθει μεγάλος μέσω της οπτικής του, όχι μέσω εγωϊσμού για έλεγχο, γιαυτό και είναι πάντα ευτυχισμένος: "Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η γη με ζωγραφιά..."


    για το δεύτερο, ότι από μικρό κ'από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γερμανικό Κούρτσχαρ τον εφωνάζανε φύρερ , πήγαινε ο κύρης του στον κρεωπολείο ψώνιζε και έφευγε.Μαζί με τον μπάρμπα-μήτσο ψωνιζε και ο φυρερ είχε αδυναμία στις συκωταριές.να περνούν μπροστά απο την πλατεία μπροστά ο μπαρμπα μήτσος με την τσάντα πίσω ο φύρερ με συκωταριά στο στόμα.Εφτανε στο σπίτι άφηνε την τσάντα στο τραπέζι και ο φύρερ την συκωταριά στον νεροχύτη.Αν η κυρά δεν του την εμαγείρευε σήκωνε τον τόπο απο τα γαυγίσματα.Η φήμη ότι ο φύρερ ψώνιζε καλύτερα κομάτια κρέας απο τον κύρη του αληθεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Υπεροχη μεταφορα εικονας που την ελαβα πληρως λες και ημουνα μπροστα.Αξιοπρεπεστατος ο φυρερ και απο το ονομα που του εδωσαν εννοειται οτι αυτος ητανε το αφεντικο στο σπιτι η...νομιζε οτι ητανε πραγμα που τον εκανε ευτυχισμενο.Τετοιες παραχωρησεις οταν κανεις στα ζωα πλουτιζεις την δικη σου ζωη.οταν ομως τις κανεις στους αλλους σιγουρα αργα η γρηγορα βρισκεσαι απο κατω.Ευχαριστω Ακριτα για την τρισδιαστατη εικονα που εστειλες στα οργανα της φαντασιας μας που οπως θα ξερεις ειναι πιο πανω απο τα κανονικα μας 5 αισθητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Anaconda, είμαστε τόσο τυχεροί, έχουμε πολλούς πολεμιστές ! (της φακής). Λες για τον Benny, τον ΓΑΠ, τον χασοχαρτιά, είναι και ο Πάγκι, μην τον ξεχνάς, πρόσφατα κήρυξε Casus BELLY στους απέναντι αν πειράξουν την Κύπρο... Άρα έχουμε μέχρι τώρα 4, ήτοι 6 (οι δύο μετράνε διπλοί). Ποιος την χάρη μας.

    Άλλο θέμα, πιο σοβαρό : Δεν είναι καλή ιδέα να μετράς προβατάκια για την αϋπνία, κινδυνεύεις να μπερδευτείς στο μέτρημα, κι άντε να τα πηγαίνεις όλα πίσω και να τα ξαναμετράς από την αρχή. Συνήθως δε όταν σε πάρει ο ύπνος αυτά φωνάζουν και σε ξυπνούν, μην πω αν σου ξεφύγει κανένα άντε σήκω πιάστο. Τα πρόβατα γενικά, όπου κι αν τα βρίσκουμε, είναι μπελάς. Μέτρα λύκους, είναι πιο ενδιαφέροντες και πιο πολύπλοκοι, θα σε μπερδέψουν και μέχρι να καταλάβεις τι έγινε, θα έχεις κοιμηθεί.

    Ελίνα σωστά είπες ότι το γέλιο μακραίνει την ζωή, συμπληρώνω μπορεί να την σώσει κιόλας. Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το Anatomy of an Illness του Norman Cousins (νομίζω δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά, δεν είμαι σίγουρη), ο άνθρωπος διαγνώστηκε με ανίατη ασθένεια και αυτοθεραπεύτηκε παρακολουθώντας κωμωδίες με τους αδερφούς Μαρξ. Οι γιατροί έτριβαν τα μάτια τους και τραβούσαν τα αυτιά τους (για να είμαι και εντός του θέματος – των αυτιών, εννοώ) και τον έπαιρναν μαζί τους σε διαλέξεις σε ιατρικές σχολές – όσοι ανοιχτόμυαλοι, τέλος πάντων.

    Να γελάμε, λοιπόν, αλλά με τι, θα μου πεις. Πολλά μπορούμε να βρούμε, το τραγικό είναι που εμπεριέχει το κωμικό στοιχείο, και μπορούμε πάντα να βρίσκουμε στην φαντασία μας άπειρα ερεθίσματα, όπως εύστοχα είπε ο Sterg στον Ακρίτα «...στα οργανα της φαντασιας μας που οπως θα ξερεις ειναι πιο πανω απο τα κανονικα μας 5 αισθητηρια...» Είναι κάποιες φράσεις σου, Sterg, που θα τις κορνιζάρω για να μην μου φύγουν.

    Έτσι κι αλλιώς και η καθημερινότητα μας παρέχει υλικό, δηληριασμένο βέβαια με τις φάτσες των ιδιοκτητών των πνευματικών δικαιωμάτων της κάθε βλακείας που έχουμε ακούσει, π.χ. τα κατά Πιγκουΐνο ΓΑΠεια γνωμικά είναι ανεξάντλητα, την Κυριακή στις κάλτσες, μηδέν εις το πηλίκιον, βέβαια υπάρχουν και τα Σημίτεια γνωμικά, ποιος ξεχνά το «το πασοκ είναι εδώ, δυνωμένο, ενατό!», και πάει λέγοντας. Άντε να δούμε αν έχει η βλακεία τέλος, κυρίως αν θα τελειώσει πριν μας αποτελειώσει.

    Καλημέρα σε όλους, Ρίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρικα
    Θα προτοιμουσα να συμπυκνωσεις και να κορνιζαρεις τα ακολουθα.
    Σημερα Κυριακη και απο τις 6 το πρωι παρακολουθησα για 2 ωρες στην
    ΕΤ1,αυτην που θελουν κλεισουν, ενα τομεα της Ελληνικης ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ που αφορουσε την Ελληνορωμαικη παλη,το κινγκ μποξινγκ κλπ.Παρηλασαν αρκετα ονοματα με μερικους ανω των 80 ετων
    που οταν αναφερονταν στην Πατριδα βουρκωναν και δεν μπορουσαν να ολοκληρωσουν αυτο που ελεγαν.Παρηλασε ο Ελληνο-Αυστραλος παλαιστης Ιακωβιδης που μιλησε για Παπαλαζαρου,Λαμπρακη,Τζιμ Λοντο,μεγαλη παγκοσμια δοξα που σταματησε βουρκωμενος αυτος ο ανω των 80 αντρακλας οταν εφερε στο στομα του την λεξη Ελλαδα.Ενας παγκοσμιος πρωταθλητης του κινγκ μποξιν που εβγαινε απο τα αποδυτηρια με την περικεφαλαια του Λεωνιδα και αφιερωνε τον αγωνα στην Ελλαδα.Ενας αλλος υπερπρωταθλητης που περιεγραψε απο που επαιρνε κουραγιο στον αγωνα.Αυτο γινοτανε με το Ελληνικο πληθος κατω απο το ριγκ που φωναζε συνεχεια μια ακαταλαβιστικη για τους αλλους φραση και αυτη ητανε "Μολων Λαβε".Αυτα συμπυκνωσε και κορνιζαρισε και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ γιατι μονα αυτα ειναι αξια να μπουνε στην πινακοθηκη του ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ Ελληνισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. -συμπληρωση-

    Τα παραπανω που αποτελουν μερος του Φυλετικου ασυνειδητου των Ελληνων,αυτα κτυπανε καποιοι με κτυπηματα κατω απο την ζωνη.Το εχει πει,μαλλον του ξεφυγε,και ο πολυς Κισσινγκερ καποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρίκα, ο Πάγκι είναι άλλο επίπεδο: οι άλλοι είπαν "έχουμε πόλεμο", ενώ ο Πάγκι "ΘΑ έχουμε πόλεμο".
    Είναι πολύ μπροστά...

    Το σύστημα 'προβατάκια στον αγρό' που εφαρμόζω είναι πιο αποτελεσματικό από όσο νομίζεις: λέω στον εαυτό μου "να μην ξεχάσω να αρχίσω να μετράω προβατάκια στον αγρό" - και ξεραίνομαι πριν καν προλάβω να ξεκινήσω τη διαδικασία. Αν έχεις καθαρή τη συνείδησή σου, ακόμα και αν είσαι κάθε άλλο παρά αναίσθητος,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και μέχρι να αναγνωριστώ (μάλλον μετά θάνατον) ως ο Henry της Ελλάδας, ότι πρέπει να κάνουμε για αυτά τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Sterg,
    Μήνυμα ελήφθη, αυτά τα σπουδαία που αναφέρεις ΕΙΝΑΙ μέσα μου καταχωρημένα, και δεν μπορεί κανένας ΓΑΠ, κανένας ΑΣ, κανένας τους να μου/μας τα πάρει, παράλληλα όμως έχω ανάγκη να παίρνω και από τους παρόντες μετόχους του φυλετικού ασυνείδητου όσα θεωρώ ότι είναι σπουδαία. Του πανίσχυρου φυλετικού ασυνείδητού μας, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις λυσσαλέες επιθέσεις που δέχεται σήμερα. Πίστεψέ με ξέρω καλά ότι το παρελθόν μας καλεί, μας διατάσσει και θα μας στοιχειώσει αν δεν σταθούμε όρθιοι. Τα πράγματα φαινομενικά ή όχι, χειροτερεύουν διαρκώς, και απελπισμένα αναζητούμε το «ποσοστό αλήθειας» που θα μας κατευθύνει στην σωστή πορεία. Μόνη επιλογή μας να προχωρούμε στον δρόμο της Αλήθειας μας που είναι και η Αλήθεια της Πατρίδας μας, ως η προέκταση η δική μας, αλλά και των προγόνων και των απογόνων μας.
    Νά ‘σαι καλά και καλή συνέχεια.

    Anaconda,
    Έχεις δίκιο, ο έσχατος θλιβερός «πολεμιστής» είναι σε εφεδρεία, ως άλλο μέντιουμ. Να δούμε, την δική του εξέλιξη την έχει προβλέψει ; Δεν νομίζω.
    Οι στερούμενοι συνείδησης δεν πάσχουν από αϋπνίες, έχουν πάρει προ πολλού διαζύγιο από την φωνή της δικαιοσύνης. Πορεύονται τυφλωμένοι, αλαζόνες, υβριστές και ασελγούν πάνω στα πάντα πλέον. Συνεπείς στο ενδιάμεσο στάδιο μεταξύ της Ύβρεως και της Νέμεσης δεν βλέπουν τι έρχεται και ξεχνούν ότι πολλοί εγκλημάτισαν πάνω στην ιδέα και στην ουσία της Ελλάδας, στην Ζωή των Ελλήνων, λίγοι όμως ξέφυγαν από την Ιστορία.
    «Και μέχρι να αναγνωριστώ (μάλλον μετά θάνατον) ως ο Henry της Ελλάδας, ότι πρέπει να κάνουμε για αυτά τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη;»
    Τι θέλεις να πεις με αυτό, δεν καταλαβαίνω. Ρίξε καμιά ιδέα.
    Κι εσύ νά’ σαι καλά και νά ‘χεις δύναμη (χαίρομαι που είσαι ακόμη εδώ).

    Καληνύχτα σε όλους, Ρίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρίκα μου καλημέρα.

    Ο Sterg είχε γράψει:

    >>Τα παραπανω που αποτελουν μερος του Φυλετικου ασυνειδητου των Ελληνων,αυτα κτυπανε καποιοι με κτυπηματα κατω απο την ζωνη.Το εχει πει,μαλλον του ξεφυγε,και ο πολυς Κισσινγκερ καποτε.<<

    και εγώ ρώτησα

    >>Και μέχρι να αναγνωριστώ (μάλλον μετά θάνατον) ως ο Henry της Ελλάδας, τί πρέπει να κάνουμε για αυτά τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη;<<

    αλλά μου ξέφυγε το τί και έγινε ότι...

    Όντως, είμαι ακόμα εδώ - να δούμε τις εξελίξεις...

    ΥΓ. Μου τηλεφώνησε κάποιος μέσα στο Σ/Κ και μου είπε:

    "ρε Anaconda, δεν μπορούσα να φανταστώ ποιός είσαι, αλλά με το μόλις που ανέφερες την ατάκα-κλειδί, δηλ. κορμί-λαμπάδα, θυμήθηκα μια εμβληματική φυσιογνωμία που είχα δει στο δρόμο με τα χψω χαρακτηριστικά - εσύ είσαι;".

    Τί να κάνω και γω, θυμήθηκα το ιστορικό:

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/06/blog-post_2951.html
    >>Χρειαζόμαστε έναν πραγματικό μαχητή. [...] Κάποιον που θα σου δίνει ελπίδα από την όψη και μόνο. Δεν πρέπει ψάχνουμε για έναν από μηχανής Θεό: πρέπει να ψάχνουμε για κάποιον άνθρωπο της διπλανής πόρτας που, επειδή τον βλέπουμε κάθε μέρα, δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι αυτός. Αν διαβάσουμε όμως προσεκτικά ένα-ένα τα χαρακτηριστικά, θα διαπιστώσουμε ότι αυτός που ψάχνουμε δεν είναι μόνο στη φαντασία μας: σίγουρα υπάρχει κάπου γύρω μας. Έχουμε χρέος να τον βρούμε και να τον αναδείξουμε.<<

    είπα "Ινφογνώμων=manual. Τέλος." και παραδέχθηκα ότι "το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Anaconda
    Τα χαρακτηριστικα σου που ανεφερες μονος σου σαν "προσοντα ηγετη" δεν κανουν για μελλοντικο ηγετη αλλα για γραφειο επιδειξης μοδας αντε και για καμακι για το υπουργειο τουρισμου,εκει μπορουν ευκολα να χρησιμοποιηθουνε.Οι Μεγαλοι Ηγετες ολοι ητανε μικροσωμοι,καμπουρηδες,παραξενοι για την μαζα,στριφνοι και ιδιορυθμοι ,παλι για την ανθρωπομαζα.Βλεπε Σωκρατη,Γκαντι (αυτος δεν ειχε ουτε σωβρακο παρα ενα σεντονι δανεικο για να σκεπαζεται αντε και παντοφλες δανεικες),Ροβεσπιερο,Μακκιαβελη,Ναπολεων,Λενιν (ο Τροτσκυ ητανε παιδαρας),Μεταξας(αυτος ουτε 1,5 μετρο δεν δικαιωθηκε απο την μαννα του αλλα...).Επομενως εσυ τι κανεις???Πουλας κορμι για να μας πεισεις οτι ειναι αξιοποιησιμο για ηγεσια.Για ξανα σκεψου το λογικα γιατι στο τελος θα πλακωσει να ζηταει ηγεσια και ο Ρουβας.Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κι εσύ νά’ σαι καλά και νά ‘χεις δύναμη ().
    Καληνύχτα σε όλους, Ρίκα
    18 Σεπτεμβρίου 2011 11:09 μ.μ.

    Τα παραπανω ειναι απο Ρικα για Anaconda
    Απαντηση σε Ρικα στο "χαίρομαι που είσαι ακόμη εδώ".Και γιατι να μη ειναι ακομα εδω.Μοστραρει την κορμαρα του για αρχηγος.Δηλαδη ο Σαββας δεν εχει κορμαρα για αρχηγος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Βρε γκρινιάρη Sterg, αφού έχουμε πει ότι είναι τεχνικά ανέφικτο να γίνω αρχηγός γιατί, όπως είπες και 'συ, είμαι πολύ ωραίος για να είμαι αρχηγός... Άσε που ο ρόλος της προσφοράς τύπου Henry είναι εξ'ορισμού μη αρχηγικός... Και επειδή η αναγνώριση θα γίνει μάλλον μετά θάνατον, όπως και έχω ήδη επισημάνει, έχει δίκιο η Ρίκα που το λέει.

    Η πρόταση περί Ρουβά με προβλημάτισε: εσένα αυτός σου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασες την προδιαγραφή "Κάποιον που θα σου δίνει ελπίδα από την όψη και μόνο."; Χμμμ...

    "Οι Μεγαλοι Ηγετες ολοι ητανε μικροσωμοι,καμπουρηδες,παραξενοι για την μαζα,στριφνοι και ιδιορυθμοι ,παλι για την ανθρωπομαζα."
    Μήπως φωτογραφίζεις κανέναν;

    "Δηλαδη ο Σαββας δεν εχει κορμαρα για αρχηγος?"
    Έχετε πάει μαζί στη θάλασσα για μπάνιο και το λες αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Anaconda καλημέρα !
    ΟΚ με μπέρδεψε το «ότι» ... το μετά θάνατον τι σε βασανίζει ; Εδώ είναι ο Παράδεισος και η Κόλαση εδώ... και όλα τα ενδιάμεσα ενδιαφέροντα μέρη (!) Το μετά θα το δούμε όλοι έτσι κι αλλιώς, μιλάμε για το πλέον δημοκρατικό φαινόμενο, αναφέρομαι στον φυσικό θάνατο. Η συνειδητότητα, θέλουμε δεν θέλουμε, δεν «πεθαίνει», απλά κάνει βόλτες στο σύμπαν μέχρι την επόμενη «περιπέτεια». Αν έχει δε τάσεις μαζοχιστικές, ανυπομονεί να «προσγειωθεί» στην Γη, και μετά αναρωτιέται τι στην ευχή κάνει εδώ (!).

    Sterg
    Και σένα σου ευχήθηκα «να ‘σαι καλά και καλή συνέχεια». Το «χαίρομαι που είσαι ακόμα εδώ» προς τον Anaconda έχει διττή έννοια, από την μια πραγματικά χαίρομαι που δεν έφυγε (είναι ιδιαίτερα πολύτιμες οι γνώσεις, τα σχόλια και τα συμπεράσματά του – και το χιούμορ του) - μετά και την μαζική παράκληση βεβαίως, βεβαίως - αλλά και γιατί έπεσα μέσα στην πρόβλεψή μου (!).
    Ειλικρινά τώρα, δεν παίζει εδώ το κορμί – λαμπάδα, από την μια δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο ένας την εμφάνιση του άλλου, από την άλλη δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Έχω το έχω εκλάβει ότι πλάκα μας κάνει ο Anaconda με την αναφορά αυτή, είναι σαφές ότι μυαλό έχει, άρα τι να το κάνει το κορμί – λαμπάδα ; Περαιτέρω, η ομορφιά είναι μια έννοια παρεξηγημένη, προσωπικά δεν μου αρέσει ο τύπος Ρουβά, Μπραντ Πιτ, και λοιποί διαφημιζόμενοι ως «ωραίοι» άντρες. Μιλάμε απλά για συμμετρικά σώματα, προσωπικότητα όμως έχουν ; Αυτοπεποίθηση ; Τι εκπέμπουν ; Θα εκπλαγείς αν σου πω ότι μεταξύ των πλέον γοητευτικών αντρών συγκαταλέγω για παράδειγμα, αν αναφερόμαστε σε ηθοποιούς, τραγουδιστές και λοιπούς, τον Γκάρυ Όλντμαν ή τον Τζων Μάλκοβιτς ; Άντρες που φαίνεται να έχουν κάτι στο «βλέμμα» και στον λόγο τους, χωρίς απαραίτητα να προωθούν την εμφάνισή τους. Σε τελική ανάλυση, αν ο άνθρωπος, ειδικά ο άντρας, δεν έχει προσωπικότητα και κυρίως αυτοπεποίθηση και Λόγο, το σώμα είναι απλά ένα κέλυφος που μπερδεύει – για λίγο όμως. Για πολύ λίγο.

    ΥΓ.-1 Αυτή είναι ανάρτηση πασαρέλα – έχει απ’ όλα, αυτιά, κορμιά – λαμπάδες κλπ. Για να δούμε τι θα τα κάνουμε αν έχουμε ταυτόχρονα πόλεμο με τους απέναντι και πτώχευση με τους εντός, εκτός και επί τα αυτά.

    ΥΓ.-2 Πλάκα έχετε οι άντρες, μετά λέτε ότι εμείς ασχολούμαστε και ανταγωνιζόμαστε η μία την άλλη για την εμφάνισή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρικα καλησπερα
    "Η συνειδητότητα, θέλουμε δεν θέλουμε, δεν «πεθαίνει», απλά κάνει βόλτες στο σύμπαν μέχρι την επόμενη «περιπέτεια». Αν έχει δε τάσεις μαζοχιστικές, ανυπομονεί να «προσγειωθεί» στην Γη, και μετά αναρωτιέται τι στην ευχή κάνει εδώ (!)."

    Αυτο ποιος σου το ειπε για το σεριανι της συνειδητοτητας? Και αν αυτος ελεγε κατι "λογικο" θεωρεις την επαναπροσγειωση σε αυτην την κολαση μαζοχιστικο φαινομενο η προαγωγη που την κριβεις εντεχνα πισω απο δηθεν μαζοχισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρικα
    Ολη την κουβεντα την ξεκινησα με σκοτεινα κινητρα διοτι ενω εχω βαλει υποψηφιοτητα εχω γερασει αρκετα και δεν μπορω να συναγωνιστω αλλους και θα με κανουν θυρωρο,καλη θεση και αυτη, στην προεδρια που θα στρογγυλοκατσουν.Επειδη ομως ολοι οι αντρες παραμενουν παιδια ενω οι γυναικες λογω αντρικης βλακειας γερνανε πιο γρηγορα οταν ελθει η ωρα του ...σκληρου ανταγωνισμου εγω θα αναρτησω μονο την φωτογραφια μου οπως ημουνα στα 35 μου με μυες,εχω κανει πανω απο 5 αθληματα με ρισκα,και για αυτο εσεις να κοιταζετε την φωτογραφια μου οταν θα αποφασιζετε.Και για να ειμαι πιο ειληκρινης την ημερα εκεινη να εισαι σιγουρη οτι ως συνηθιζω θα απουσιαζω σε ...σοβαρη αποστολη οπου θα παω να θρεψω κατι ορφανα που απο την 3η ημερα παθαινουν το συνδρομο της στερησης.Εδω μονο ο Ακριτας με καταλαβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. >>το μετά θάνατον τι σε βασανίζει;<<
    Τί, έτσι να σας αφήσω όλους εσάς; Aφού σας έχω σαν πνευματικά παιδιά μου!

    >>έπεσα μέσα στην πρόβλεψή μου<<
    Μη βιάζεσαι...

    >>δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο ένας την εμφάνιση του άλλου<<
    Αφενός, αν τελικά πραγματοποιηθεί η συνάντηση, θα είμαστε σε θέση.
    Αφετέρου, που ξέρεις, μπορεί να έχουμε πετύχει κάποιος από εμάς τον άλλο στο δρόμο και να του αποτυπωθήκαμε στο μυαλό...
    Πλέον του skal, ο οποίος είναι γνωστός στο Πανελλήνιο (και πέρα από αυτό), πού ξέρω εγώ, για παράδειγμα, αν δεν έχει τύχει να περπατάω στο δρόμο και να πέρασε ο Sterg (που μου έχει κακιώσει σήμερα), για παράδειγμα, από δίπλα μου, να με είδε, να είπε από μέσα του "αυτό το κορμί-λαμπάδα σού δίνει ελπίδα από την όψη και μόνο";
    Μπορεί βέβαια να είπε και "για κοίτα ρε έναν μακάκα", αλλά αυτό είναι άσχετο.

    >> πλάκα μας κάνει ο Anaconda με την αναφορά αυτή, είναι σαφές ότι μυαλό έχει, άρα τι να το κάνει το κορμί – λαμπάδα;<<
    Αρχικώς, αν είχα μυαλό, θα με είχαν αρπάξει οι αρμόδιοι και θα με είχαν σε μια γυάλα - αλλά, όπως έχουμε πει και στο πρόσφατο παρελθόν, κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά συμβαίνει, συνεπώς εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι δεν έχω...
    Κατόπιν, δεν σου κάνω πλάκα.
    Τέλος, και μυαλό να είχα, χρειάζεται και αυτό, έστω και στην ηλικία μου...

    >>προσωπικότητα όμως έχουν ; Αυτοπεποίθηση ; Τι εκπέμπουν ; [...] Άντρες που φαίνεται να έχουν κάτι στο «βλέμμα» και στον λόγο τους, χωρίς απαραίτητα να προωθούν την εμφάνισή τους. Σε τελική ανάλυση, αν ο άνθρωπος, ειδικά ο άντρας, δεν έχει προσωπικότητα και κυρίως αυτοπεποίθηση και Λόγο, το σώμα είναι απλά ένα κέλυφος που μπερδεύει – για λίγο όμως. Για πολύ λίγο. <<
    Και μετά περιμένεις να σε καλέσουμε αν συναντηθούμε;
    Θα τους ερωτευτείς όλους πλην εμού, θα αρχίσεις να μαδάς μαργαρίτες και δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς σε αυτά τα όμορφα που γράφεις!

    >> Για να δούμε τι θα τα κάνουμε αν έχουμε ταυτόχρονα πόλεμο με τους απέναντι και πτώχευση με τους εντός, εκτός και επί τα αυτά.<<
    Έχω λύσεις και για τα δύο. Για το πρώτο το έχω ήδη μεταφέρει εγγράφως στον πιο κατάλληλο να το προωθήσει. Για το άλλο, αν χρειαστεί, την έχω έτοιμη.

    >>Πλάκα έχετε οι άντρες, μετά λέτε ότι εμείς ασχολούμαστε και ανταγωνιζόμαστε η μία την άλλη για την εμφάνισή μας.<<
    Όντως έχουμε πλάκα, αλλά έχασες το λόγο: σε ένα ιστολόγιο-manual, το να συζητάμε για λαμπάδες μάλλον για κάποιο άλλο λόγο γίνεται και όχι για να μοστράρουμε την ταπεινότητά μας...


    >>Και αν αυτος ελεγε κατι "λογικο" θεωρεις την επαναπροσγειωση σε αυτην την κολαση μαζοχιστικο φαινομενο η προαγωγη που την κριβεις εντεχνα πισω απο δηθεν μαζοχισμους.<<
    Το εύστροφο αγόρι όλα τα πιάνει...

    >>θα με κανουν θυρωρο<<
    τσ, τσ, τσ...

    >>θα με κανουν θυρωρο,καλη θεση και αυτη<<
    Γιατί έχει τα περισσότερα τυχερά...

    >>Εδω μονο ο Ακριτας με καταλαβαινει.<<
    Αχ βρε παραπονιάρη, τί θα κάνω με 'σένα...
    Όντως, "ολοι οι αντρες παραμενουν παιδια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Sterg καλημέρα,
    Δεν υιοθετώ ποτέ την γνώμη μόνο ενός, επιπλέον όλα είναι υπό αναθεώρηση κάθε ώρα και στιγμή, είναι μεγάλη ιστορία η 1η σου ερώτηση, άλλωστε εσύ κάποτε είπες ότι οι αγαπημένοι μας μας παρακολουθούν από κάποια «γωνιά». Έτσι είναι, βέβαια προτιμώ να μην τα βλέπουν όλα όσα γίνονται σήμερα. Ρωτάς : «θεωρεις την επαναπροσγειωση σε αυτην την κολαση μαζοχιστικο φαινομενο η προαγωγη που την κριβεις εντεχνα πισω απο δηθεν μαζοχισμους», μάλλον προαγωγή θα έλεγα τελικά, αυτή είναι η πρώτη απάντηση που μου έρχεται στο «μυαλό», βέβαια ρώτα με καλύτερα μια άλλη μέρα, το απόγευμα έλαβα τους 2 πρώτους «έκτακτους» φόρους και έμεινα κάγκελο... λέω πλάκα μου κάνουν, κοίταζα τον φάκελο να βρω το χαρτάκι που λέει «έκπληξη, σε τρομάξαμε!», αλλά ακόμα δεν το βρήκα. Το ψάχνω όμως, λέω, που θα πάει θα το βρω, να γελάσουμε όλοι μαζί, όχι μόνο οι αποστολείς.
    Λες «δεν μπορω να συναγωνιστω αλλους και θα με κανουν θυρωρο» την καλύτερη θέση υποτιμάς, εκείνου που τα βλέπει όλα, τα παρατηρεί όλα, χωρίς να τον παρατηρεί κανείς, ο αόρατος άνθρωπος που κατέχει τις καλύτερες πληροφορίες, άρα και την γνώση, άρα και την δύναμη. Τα φαινόμενα πάντα απατούν, καθώς και οι απόψεις μας περί εμφάνισης, και όλα τα λοιπά ψέμματα που πιστέψαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε. Δεν λέω, καλή και η συμμετρία, αλλά μπρος στην Ζωή δεν πιάνει μία !
    Λες ότι μόνο ο Ακρίτας σε καταλαβαίνει, νομίζεις ότι σε «ακούει» καλύτερα, επειδή έχει μεγαλύτερα αυτιά, έχουμε όμως κι εμείς αυτιά, και ψυχή... Είπαμε, αυτιά υπάρχουν !

    Anaconda, καλημέρα και σε σένα, πες μου τι περιμένεις, λές ότι έχεις λύσεις για τα 2 π (πόλεμο – πτώχευση). Κάνε κάτι γρήγορα ! να περάσουμε τις Συμπληγάδες με ασφάλεια και, κυρίως, να μην σακατευτούμε, ακόμα πιο κυρίως, να βγούμε ενδυναμωμένοι, και μετά όχι μαργαρίτες, κόκκορα άμα θες μαδάω ... φροντίστε να κανονίσετε μια συνάντηση όσο ακόμα έχουμε ρεύμα, και έχε το νου σου, μάντεψε τι ψάχνουμε στα σκοτεινά να βρούμε να ανάψουμε όταν πέφτει το ρεύμα.... οι λαμπάδες σε λίγο θα είναι είδος πρώτης ανάγκης, εκτός και αν μετακομίσουμε όλοι σε ναούς και κάθε είδους «λατρευτικούς» χώρους, να κοιμόμαστε κάτω από τα μανουάλια και να ψέλνουμε για να ξεχάσουμε τον πόνο μας. Ή να προσευχηθούμε στα χαρακώματα, όπως μας είπε ο επίδοξος πρωθυπουργός, και μάλιστα την ώρα που τα άλογα χλιμιντρίζουν ... ! κι εγώ λέω, με το φτωχό μυαλό μου, καλή η προσευχή, αλλά κανένα όπλο μήπως τους βρίσκεται πρόχειρο ; ή θα εξακολουθούν να μας δίνουν άσφαιρα ; Άντε μην πω άλλα, οι στιγμές είναι κρίσιμες, είναι τόσο κουραστικό και εκνευριστικό να μετράμε ώρες μέχρι την «καταστροφή» μας, εδώ και 2 χρόνια – τουλάχιστον.
    Γι’ αυτό σου λέω, πες μας τις λύσεις σου !
    ΥΓ. Η πρόβλεψή μου ήταν σωστή (!), και δεν θα με διαψεύσεις τώρα να μου χαλάσεις την προσεχή καριέρα μου ως μέντιουμ, τι μόνο τον πάγκι θα έχουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ρικα καλημερα
    "Λες ότι μόνο ο Ακρίτας σε καταλαβαίνει, νομίζεις ότι σε «ακούει» καλύτερα, επειδή έχει μεγαλύτερα αυτιά, έχουμε όμως κι εμείς αυτιά, και ψυχή... Είπαμε, αυτιά υπάρχουν !"
    Πιστευω να μου το επιτρεψει αυτο ο Ακριτας αλλα η "κατανοηση" δεν εχει να κανει με αυτια αλλα με κατι υπεροχα μωρα.

    "Τα φαινόμενα πάντα απατούν, καθώς και οι απόψεις μας περί εμφάνισης, και όλα τα λοιπά ψέμματα που πιστέψαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε. Δεν λέω, καλή και η συμμετρία, αλλά μπρος στην Ζωή δεν πιάνει μία !"
    Καλα δεν ειμαι και για τα μπαζα,με κοιτανε ακομα καποιες και εγω κανω ...πως δεν κοιταω....

    "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρικα
    "...προσεχή καριέρα μου ως μέντιουμ.."
    Αν κρινω απο τον πανικο που βγαζεις σαν εικονα θα σε συμβουλευα
    να μη το επιχειρησεις αυτο το επαγγελμα γιατι μπορει και να πεινασεις.Για σκεψου το "καφετζου" γιατι σε αυτο λες ο,τι θελεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πάτε να πιάσετε ρόφό με ψωμοτύρι ε μπαγάσηδες; βασιζόμενοι στην τύχη του πρωτάρη; Που σε ρε Μάνο αδερφέ;

    Κύριοι και κύριες σας ενημερώνω ότι όπως λέγουν και στα εδώ χωριά "η σκύλα μας αλεπού μόνο βγάνει λαγό δεν έχει δεί το μάτι μας".

    Καί όπως τραγούδησε ο Παύλος Σιδηρόπουλος σε στίχους Λ.Παπαδόπουλου

    Κάποτε θα 'ρθουν να σου πουν
    πως σε πιστεύουν σ' αγαπούν
    και πως σε θένε
    Εχε το νου σου στο παιδί
    κλείσε την πόρτα με κλειδί
    ψέματα λένε

    Κάποτε θα 'ρθουν γνωστικοί
    λογάδες και γραμματικοί
    για να σε πείσουν
    Εχε το νου σου στο παιδί
    κλείσε την πόρτα με κλειδί
    θα σε πουλήσουν

    Και όταν θα 'ρθουν οι καιροί
    που θα 'χει σβύσει το κερί
    στην καταιγίδα
    Υπερασπίσου το παιδί
    γιατί αν γλιτώσει το παιδί
    υπάρχει ελπίδα

    Φυλαξτε λοιπόν βαθιά μέσα το παιδί και το πνεύμα του και μην σκύψτε το κεφάλι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κατεγραφει σε ολο το πλατος και βαθος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εδω μεσα χαιρομαι καποιες φωνες που ερχονται απο "Μακρυα".Η Ελλαδα ειναι ενοια διαχρονικη,δεν παιζεται.Μονο ο ξεχασμενος νεοελληνας παιζεται και ανατριχιαζει η διαχρονικοτητα μερικες φορες για τα ψευτικα λογια αυτων που την επικαλουνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. `Υπάρχουν αναρχικοί, άναρχα άτομα δεν υπάρχουν. Εχω τις προσωπικές μου αρχές που άλλες συμφωνούν κι άλλες δεν συμφωνούν με αυτές της κοινωνίας. Δεν είμαι απόλυτος πάνω σ' αυτές τις αρχές. Είμαι ρευστός και αυτό εξαρτάται από την καθημερινή μου ζωή και από τις εμπειρίες. Για να μη γίνει ρευστότητα, διάλυση, αυτοκαταστροφή, ισορροπώ αυτή τη ρευστότητα με μια συνέπεια που φαίνεται στις σχέσεις μου με τους άλλους''.

    -συνέντευξη Παύλου Σιδηρόπουλου-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Sterg καλησπέρα,
    Στους γάμους λένε κλαίνε και στις κηδείες γελάνε. Λες να βγάζω πανικό ; Ίσως, δεν το αποκλείω, θα το λάβω υπόψη. Ίσως είμαι άλλο ένα καλόβολο θύμα του δόγματος του ΣΟΚ, κι ας παλεύω να κολυμπώ προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πάντως προχωρώ, αυτή είναι η δέσμευσή μου. Έτσι κι αλλιώς είναι τα γεγονότα τόσο ραγδαία εξελισσόμενα που και να πίστευα (που δεν πιστεύω) σε αυτά τα θέματα, και να είχα ταλέντο (μέντιουμ, καφετζούδες κλπ) δεν θα είχα καμία – απολύτως – επιτυχία.
    Κρατώ του Ακρίτα την κουβέντα «Φυλαξτε λοιπόν βαθιά μέσα το παιδί και το πνεύμα του και μην σκύψτε το κεφάλι σας». Αυτό αν πετύχω/χουμε, νιώθω ότι θα έχουμε καλό μέλλον. Για τώρα χαιρετώ.
    Καλό απόγευμα, Ρίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.