17/9/11

Κράτος αδίκων

της Ελίνας Γαληνού
Μια μέρα μετά την καμπάνα με το νέο απάνθρωπο χαράτσι που θα εισπράττεται εκβιαστικά μέσω λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, ήρθαν οι πρώτες έμπρακτες αντιδράσεις των πολιτών. Συλλογικές αντιδράσεις που κινήθηκαν με μελετημένα βήματα, υπό μορφή τοπικών συλλόγων, έδωσαν την απάντησή τους στον υπουργό. "Κύριε υπουργέ, δεν θα το πληρώσουμε.... Οι ενστάσεις μας είναι αυτές και αυτές..."
Ο υπουργός βέβαια, σαν σωστός εκπρόσωπος της πλέον ανάλγητης κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος μας, σηκώνει αδιάφορα τους ώμους. Η μάλλον, εξοργίζεται περισσότερο επιδεικνύοντας βαρβαρότερη συμπεριφορά.
Αδιαφορώντας πλήρως για την θύελλα αντιδράσεων που ακούστηκαν στο πανελλήνιο, για αναλύσεις που επιχείρησαν να εξορθολογίσουν ή να μαλακώσουν κάπως το μέτρο, για τους εμφανείς κινδύνους καταστροφής χιλιάδων ανθρώπων, για την επιδείνωση ύφεσης στην αγορά και την απόγνωση της κοινωνίας, προχωρεί ακάθεκτος. Δεν δίνει σημασία κανενός. "Θα το πληρώσετε, είτε το θέλετε, είτε όχι...Αν αρνηθείτε, θα σας κόψουν το ρεύμα, θα σας κατάσχουν το ακίνητο ή τον μισθό και την σύνταξη. Αν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ δεν το εκτελέσουν, θα υποστούν διώξεις!" Να λέμε δηλαδή πάλι καλά που δεν μας είπε "θα σας φυλακίσουμε, ή θα σας αποκεφαλίσουμε αν δεν πληρώσετε..."Φυλάτε λόγο όμως αδέλφια μου, γιατί ...πολλά δεν πιστεύαμε ότι θα ζήσουμε, αλλά τα είδαμε. Και ίσως να δούμε και άλλα ακόμα...
Και η εγκύκλιος συντάχθηκε εν μία νυκτί με ρυθμούς fast-truck αξιοθαύμαστους! Μακάρι να βλέπαμε άλλες διαδικασίες που θα ήταν εν μέρει προς όφελος του πολίτη να προχωρούσαν έτσι. Να βλέπαμε π.χ να διευθετούνται με τέτοιους ρυθμούς, οι συσσωρευμένες οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες, οι οποίοι στενάζουν εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και λεφτά δεδουλευμένα, δεν βλέπουν. Μ΄αρέσει που φοβόμαστε την στάση πληρωμών, που ο πρωθυπουργός μας επισείει συνεχώς απειλητικά "αν δεν σκύψουμε το κεφάλι" εν όψει κάθε δόσης. Και όμως, αυτά συνιστούν μερική στάση πληρωμών. Είναι ή δεν είναι τόσος κόσμος στο stand by για την είσπραξη δεδουλευμένων του ή για το εφάπαξ του το δικαιωματικό που αποτελείται από παρακρατημένα χρήματά του; Αλλά τι καθόμαστε και λέμε τώρα; Η κυβέρνηση του "έτσι θέλω", όλα τα τολμάει. Υπό το σύνθημα "είμαστε αποφασιστικοί, αλλάζουμε την Ελλάδα, αγνοούμε τις λαικές αντιδράσεις", δεν διστάζει και το κυνήγι κεφαλών. Η μάλλον, μικρομεσαίων κεφαλαίων, προκειμένου να μην μείνει κανένας σ΄αυτόν τον τόπο που να μπορεί να διατηρήσει με τις δυνάμεις του, μια αξιοπρεπή διαβίωση.
Ναί, η Ελλάδα αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα αλλάξει. Δεν ξέρουμε όμως, τι θα γίνει με τους Ελληνες. Η καλύτερα, ας πούμε ότι μαντεύουμε. Δυσοίωνες οι προβλέψεις μας και να μη μας πούνε "κασσάνδρες". Οι Ελληνες νοικοκυραίοι θα σβήσουν από το χάρτη, γιατί δεν αρέσουν στους σημερινούς κυβερνήτες τους. Οι περιουσίες που δημιούργησαν και διατήρησαν με τους κόπους τους, θα περάσουν βίαια σε άλλα χέρια. Το σχέδιο εξόντωσής τους πάει ρολόι. Ισως να είναι και το μόνο πράγμα που προχωρεί σταθερά με χειρουργική ακρίβεια. Και αυτός ο τόπος θα εποικιστεί από κάποιους εναπομείναντες εξαθλιωμένους δούλους ή κάποιους μετανάστες, οι οποίοι όλοι, θα εξαρτώνται πλέον από τους διεθνείς διακινητές μεγάλων κεφαλαίων και τους κερδοσκόπους. Γι΄αυτό έκοψαν σιγά-σιγά και τον διάλογο με την κοινωνία, για να το πάρουμε απόφαση μια ώρα αρχύτερα. "Αντιδράτε; Θα πάθετε χειρότερα..."

27 σχόλια:

  1. Αντί να προσπαθήσουμε να σώσουμε την Ελλάδα απο τους κομματάνθρωπους,προσπαθούμε να σώσουμε την Ελλάδα των λίγων,που θεωρούν ότι τους ανήκει θυσιάζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία και καταδικάζοντας τόσο κόσμο να ζήσει στην ανέχεια.

    Αλλά παρ'όλα αυτά,πάνω απ'όλα τα κόμματα.

    Ένας εισαγγελέας να πάει στα γραφεία των κομμάτων και των πολιτικών και θα βρεί άφθονο μαύρο χρήμα,αρκετές χιλιάδες ονόματα δημοσίων υπαλήλων οι οποίοι θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα απολυθούν και ότι άλλο είδος διαφθοράς μπορεί να φανταστεί κάποιος.

    Αλλά δεν πάει......

    Ποιών την Ελλάδα καλούμαστε να σώσουμε;

    Ποιός πιστεύει ότι ένας απατεώνας,ΠΡΟΔΟΤΗΣ,φανατικός νεοταξίτης μπορεί,ή μάλον θέλει/σκοπεύει να μας σώσει;

    Ακόμη κάποιοι περιμένετε ότι τα ίδια πρόσωπα,τα ίδια μυαλά,οι ίδιοι διεφθαρμένοι και βρώμικοι κομματάνθρωποι θα βρούν τη λύση;

    Σε ένα και μόνο πράγμα ελπίζω πλέον,στην καταδίκη των εγκληματιών Επαναστατικώ Δικαίω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ποιός πιστεύει ότι ένας απατεώνας,ΠΡΟΔΟΤΗΣ,φανατικός νεοταξίτης" (Χρηστος Χατζησαββιδης)
    Χρηστο
    Επειδη ξερω οτι με διαβαζεις και πολλες φορες σε μπερδευω και ζητας και...περαιτερω διευκρινισεις θα σου πω κατι με πολυ αγαπη και γραψε το βαθεια στο μυαλο σου.
    Ποτε δεν ανατιναζεις ενα βαγονι αμαξοστοιχιας η την ιδια την μηχανη που σε κουβαλαει στο μελλον σε μια και μοναδικη γραμμη χωρις επιστροφη που ειναι 100% μονοδρομος.Αντιθετα διατηρεις στην τσεπη σου την ταυτοτητα σου που ειναι αδιαπραγματευτη με ολα τα σοιχεια σου γραμμενα σε αυτην και την επιδικνυεις παντου και αν σε κοιταξουν στραβα και σε θεωρησουν λαθρεπιβατη τους λες οτι "αυτος ειμαι εγω και σε οποιον αρεσω".Διεκδικεις στο ταξειδι αυτο θεση καθημενου και οχι θεση αποσκευων,με καλη θεα στα τοπια που θα περνα η αμαξοστοιχεια αυτη και οχι να κοιτας πισω απο τις πλατες των αλλων.Και αμα λαχει στην διαδρομη περνας και τα μηνυματα σου για το τι ειναι Ελληνισμος.Η επιτυχια σου σε αυτο το μακρυ και χωρις επιστροφη ταξειδι θα ειναι οταν στο τελος του ταξειδιου οι διαφοροι συνεπιβατες σου απο ολα τα μερη αυτου του ορφανου Πλανητη Γη θα σεβονται πλεον τις ριζες του πολιτισμου τους και θα μιλανε για Σωκρατη,Αριστοτελη και Πλατωνα,και οχι μονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Στέργιο

    Σου έχω πεί πολλές φορές ότι δεν πιστεύω σε τέτοιους μονόδρομους,αντιθέτως πιστεύω ότι η κάθε χώρα είναι και απο ένα ξεχωριστό τρένο,οι γραμές είναι η στρατηγική που έχουν χαράξει με βάση τα περιθώρια ελιγμών πουν έχουν,οι επιβάτες για εμένα είναι ο λαός με τη διαφορά ότι οι επιβάτες επιλέγουν τον οδηγό του τρένου στον οποίο λένε που θέλουν να τους πάει.

    Τίποτα δεν είναι αδύνατον,πές μου σε παρακαλώ πόσες φορές στην ιστορία μας ανοίξαμε μόνοι μας δεύτερο δρόμο τη στιγμή που όλα έδειχναν να είναι μονόδρομος;

    Τελικά τι κανονίσατε με τη συνάντηση που λέγαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανενας λαος δεν εχει το δικο του τραινο και τους μηχανοδηγους αλλοι τους επελεγαν και συνεχιζουν να τους επιλεγουν.Παραδειγματα σχετικα προσφατα η Γαλλικη επανασταση η μπολσεβικικη κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και αν, εντελώς αναπάντεχα, ένας επιβάτης μεταφέρει τον διορισμένο οδηγό από το τιμόνι στη γαλαρία και μετατρέψει το απλό τραίνο σε Hogwarts Express;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά ποιό είναι το σωστό,το τρένο ή το τραίνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σημαντικό Χρήστο είναι το πριν από τη λέξη: αν είναι κάτι όπως "θα τους πάω", είσαι στις σωστές ράγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχει ανακοντα προβλεφθει αμα τη απομακρυνση του μηχανοδηγου απο το τιμονι να ξεκιναει ο αυτοματος και να συνεχιζει με την βοηθεια GPS.εκει κολλησες?

    ΥΓ Χρηστο γραψτο για σιγουρια Train αν αυτο ειναι που σε απασχολει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα παιδιά.
    Το σωστό είναι το "ΤΡΕΝΟΣΕ"!!
    Εγώ στην ορθογραφία το ήξερα πάντα "τραίνο", αλλά οι καιροί κάπου αλλάζουν.
    Ας σεβαστούμε την "πρόοδο" λοιπόν.
    Πάντως το παράδειγμα του Σέργιου με την αμαξοστοιχία , μου άρεσε.
    Οσο για την ερώτηση σου Χρήστο "ποιανών την Ελλάδα θέλουμε να σώσουμε;" (που μάλλον πάνω στην ώρα την έθεσες), έχω να πώ το εξής.
    Αυτή τη στιγμή μέσα στη δίνη της κρίσης, οπωσδήποτε θα ξεχωρίσουν μερικά πράγματα.
    Τα πρόβατα από τα ερίφια ας πούμε. Θα αναδυθεί ο τρόπος εκείνος που θα στοχεύει στο γενικό καλό (με έμπρακτα αποτελέσματα και όχι ρητορείες), και θα αντιβαίνει τις μικροκομματικές τακτικές της διάσπασης. Θα επιβραβευθούν εκείνοι που δουλεύουν γι΄αυτό, και όχι για το προσωπικό τους συμφέρον.
    Προσωπικά θεωρώ ότι όσοι Ελληνες ακολουθήσουν τη νοοτροπία της δημιουργικής ομάδας, θα δώσουν την καλύτερη απάντηση.
    Αυτών των Ελλήνων την Ελλάδα θέλουμε να σώσουμε, γιατί πιστεύουμε ότι αξίζουν.
    Και να απομακρύνουμε όσους προσπαθούν να τους διασπάσουν.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελίνα, έχω να κάνω μια πρόταση περί ψευτοεφεδρείας/απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων.

    Να ψηφιστεί ΑΥΡΙΟ νόμος βάσει του οποίου, εάν υπάρχει ανάγκη απόλυσης, να γίνεται κλήρωση με στάθμιση (περισσότερα χρόνια, περισσότερες πιθανότητες) μεταξύ των δημοσίων υπαλλήλων που ήταν ή είναι μέλη του κόμματος που βρίσκεται στην κυβέρνηση.

    Τί λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στεργιο

    Απλά βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα,εσύ απο ότι έχω καταλάβει απο τα γραφόμενά σου προτείνεις να αφεθούμε στις εξελίξεις που έχουν δρομολογήσει οι ''μεγάλοι'' για εμάς και ότι κάθε αντίδραση είναι μάταια.

    Εγώ προτιμώ να ακολουθήσουμε τη δική μας πορεία δίχως εκπτώσεις σε Αρχές και ας ζεματιστούμε,στο τέλος πιστεύω ότι θα βγούμε κερδισμένοι.

    Αλίμονο αν οι πρόγονοι μας λειτουργούσαν με αυτό τον τρόπο.

    Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι τα σχέδια των μεγάλων θα τους οδηγήσουν σε τεράστια καταστροφή.

    Ελίνα

    Για να γίνει αυτό που λές θα πρέπει πρώτον να αναγνωρίσουμε τους εσωτερικούς εχθρούς,μετά να τους αποδώσουμε τα του Καίσαρος,έπειτα να ορίσουμε ένα νέο Δημοκρατικό πολιτικό σύστημα το οποίο με τη σειρά του θα βοηθήσει να αναδειχθούν απο την κοινωνία οι πιο άξιοι εκπρόσωποί της,οποίοι με τη δική τους σειρά θα αναδείξουν τον Ηγέτη.

    Όπως βλέπεις,στις μέρες μας αυτά δεν ισχύουν,το καθεστώς έχει αναγνωρίσει το λαό ώς εχθρό και του συμπεριφέρεται ώς αναλώσιμο για την επιβίωση του,τα αντανακλαστικά της επιβίωσης όμως έχουν ήδη ενεργοποιηθεί και απο εδώ και πέρα το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να μη χυθεί αίμα...

    Εδώ θα παίξουν το ρόλο που τους όρισε η ζωή όλοι εκείνοι οι Έλληνες που κατέχουν θέσεις επιροής και εξουσίας,είναι αυτοί που όπως λές θα κληθούν να συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή μετάβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ προτιμώ να ακολουθήσουμε τη δική μας πορεία δίχως εκπτώσεις σε Αρχές και ας ζεματιστούμε (Χρηστος)

    Χρηστο
    Θα πρεπει να σε πληροφορησω οτι οταν το ζεματισμα περασει σε ποσοστο επιφανειας σωματος το 60% τοτε κινδυνευει η ζωη.Θελει προσοχη μεχρι ποιο ποσοστο ζεματισματος επιθυμεις εσυ γιατι ηδη σαν λαος ειμαστε ζεματισμενοι στο 30% της επιφανειας του...ελλαδικου σωματος.Καταλαβαινεις οτι πλησιαζουμε το κρισιμο σημειο.Οχι αλλο ζεματισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και κατι αλλο Χρηστο
    "Εδώ θα παίξουν το ρόλο που τους όρισε η ζωή όλοι εκείνοι οι Έλληνες που κατέχουν θέσεις επιροής και εξουσίας"
    Ποιοι ειναι αυτοι Χρηστο που ζητας την βοηθεια τους?Η δεν εχουν καμμια εξουσια η....αστο,μη σε στενοχωρησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. sterg

    Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα βλέπω τους περισότερους να γράφετε με μισόλογα και υπονοούμενα,δουλειά όμως έτσι δεν γίνεται,σωφόν το σαφές λοιπόν.

    Όσο για το ζεμάτισμα(κάψιμο για την ακρίβεια),είναι σαν μια φωτιά που έχει περικυκλώσει μια ομάδα ανθρώπων,και όποιος έχει το θάρος να πηδήξει πάνω απο τη φωτιά έχει περισότερες πιθανότητες να επιβιώσει,ενώ οι άλλοι θα συνεδριάζουν κάνοντας προτάσεις του τύπου να κατουρήσουμε στη φωτιά,να πετάξουμε κάποιον και να περάσουμε απο πάνω του και άλλα τέτοια ωραία.

    Πολλές φορές έχουμε πηδήξει στη φωτιά ώς Έθνος και η ιστορία μας δικαίωσε.

    Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

    επιτέλους συμφωνήσαμε και σε κάτι ρε Χρήστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν χωράνε δισταγμοί,ούτε στο μέτωπο με την Τουρκία αλλά ούτε και με τα διεθνή καρακόλια,ο κος Μαρκεζίνης το έθεσε πολύ σωστά λέγοντας ότι αν δεν τους αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τώρα αργότερα θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.

    Τα Έθνη που βρίσκοντε υπό καθεστώς φόβου μπορούν να ελεγθούν,εκείνα όμως που σκέφτοντε και δεν διστάζουν να αντισταθούν είναι που χαλάνε πάντα το γλυκό,ξυπνώντας και τους υπόλοιπους πολλές φορές.

    Ο Τολμών Νικά λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρηστος
    "όποιος έχει το θάρος να πηδήξει πάνω απο τη φωτιά έχει περισότερες πιθανότητες να επιβιώσει"

    Τις φωτιες τις πηδα καποιος με πολυ περισκεψη και για σοβαρους λογους οπως για να συμβαλει στην διασωση μιας πατριδας,για να σωσει ενα παιδι κλπ και οχι για το αιτιο και τις πιθανοτητες που αναφερεσαι.
    Οσο για τα ...μισολογα...ολων μας θα σου πω παλι με πολυ συμπαθεια οτι ειμαστε σε φαση αναμονης και αλληλοστοχευσης με αναγνωριση θεσεων καιεδω παντα υπαρχει σιγη ασυρματου.Ολα στην ωρα τους αν και γνωριζω την αγωνια σου για τις εξελιξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επείγουσα Προσφυγή του ΛΑ.Ο.Σ στο Ευρωκοινοβούλιο κατά του χαρατσιού στα ακίνητα


    E! Βεβαια.40 ακινητα ειναι αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε, και;

    Αυτός κινήθηκε, εν αντιθέσει με τους άλλους. Βρήκε ότι το μέτρο αντίκειται στην νομοθεσία της ΕΕ (αν αντίκειται, τελικά). Εσένα γιατί σε πειράζει που κινήθηκε; Όλοι ήξεραν να βρουν την Αμερική, αλλά ο Κολόμβος την βρήκε.
    Τα κίνητρα μου είναι αδιάφορα. Το αποτέλεσμα μετρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Εσένα γιατί σε πειράζει που κινήθηκε;"

    Κατι θα με πειραζει και εμενα με αυτον που "κινηθηκε" αλλα δεν μπορω να στο μεταφερω εδω τωρα...
    Τον ηξερα πριν τον μαθεις εσυ ,καλο και αξιο παιδι αλλα δεν ειναι το ζητουμενο αυτος αλλα πως θα γινει η επομενη κινηση με πρωτοβουλια, που δεν βλεπω, απο τον συνταγματικο ανωτατο αρχοντα για οικουμενικη μαζι ομως και σε ισοτιμο αριθμο απο αντιστοιχους πατριωτες τεχνοκρατες και αφου ψηθυρισει ο στρατος στο αυτι του ανωτατου αρχοντα μια και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα τι πρεπει να μεταφερει στους μετεχοντες του 1ου νεου υπουργικου συμβουλιου.και αυτα το συντομοτερο για ομαλες καταστασεις και οχι περιπετειες με ασημαντους πολιτικαντιδες που αν τους αφησεις μονους να κυβερνησουν θα "ματωσει" πιο πολυ ο πολυπαθος αυτος τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. > Κατι θα με πειραζει και εμενα με αυτον που "κινηθηκε" αλλα δεν μπορω να στο μεταφερω εδω τωρα...<

    Δεν ξέρω αν έχεις προσωπικά μαζί του και ούτε θέλω να μάθω. Δεν είμαι αδιάκριτος. ;Άλλωστε, όπως είπα, δεν είναι το θέμα μου ο Καρατζαφέρης, αλλά αν όντως ο νόμος αντίκειται στην κοινοτική νομοθεσία, οπότε μπορεί να βγει άκυρος. Αν βγει, θα μας τα πάρουν αλλιώς.

    > Τον ηξερα πριν τον μαθεις εσυ<
    Πού το ξέρεις; :-)

    Ο Παπαούλιας, θεσμικά, δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Άλλωστε, ένα γέρικο κομματόσκυλο είναι, το οποίο δεν έχω και σε περισσή εκτίμηση. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παραιτηθεί, αλλά έτσι ανοίγει ο δρόμος για εκλογές και όχι για οικουμενική ή κάτι παρόμοιο, το οποίο ασφαλώς, όπως κι εγώ έχω πολλάκις υποστηρίξει, θα έπρεπε να είναι το ζητούμενο. Φοβάμαι ότι είναι πολύ αργά για όλα. Απαισιόδοξος; Δεν θα το ‘λεγα. Μάλλον ρεαλιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. >>Ο Παπαούλιας, θεσμικά, δεν μπορεί να κάνει τίποτε.<<

    Λάθος.
    Άρθρο 30 Παρ. 1. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ρυθμιστής του Πολιτεύματος.

    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ισχυρό είναι αυτό, πλήρως θεσμικά και βάσει του ισχύοντος Συντάγματος.

    Για προσωπικούς λόγους δεν θα πω κάτι παραπάνω επί τούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Anaconda

    Ρυθμιστής του πολιτεύματος, τίνι τρόπω; Είναι μόνο κατ' όνομα.

    Μου φαίνεται ότι έχω πέσει σε σφηκοφωλιά μυστηριωδών ανθρώπων και αρχίζω να νιώθω άβολα:

    O Sterg γράφει: "αλλα δεν μπορω να στο μεταφερω εδω τωρα..."

    Εσύ τώρα: "Για προσωπικούς λόγους δεν θα πω κάτι παραπάνω επί τούτου."

    Βρε πα να φύγω από δω, με μπλέξω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Nativist, ο λόγος που ενίοτε δεν μοιράζομαι καποια πράγματα δημοσίως είναι ότι είτε δεν είναι εθνικά συμφέρον να το κάνω είτε πρόκειται για κάτι το οποίο είναι επί προσωπικού - όχι δικού μου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το δεύτερο.

    ΥΓ. Αν ήμουν μυστηριώδης, θα ήμουν μέλος του ΠΣΦΠΕΠΚBΣΕΡ - και, ως γνωστόν, δεν είμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σας πειράζω, βρε, σας πειράζω. Φαντάζομαι τι θες να πεις για τον Παπούλια και και καλά κλάνεις που δεν το λες.

    >ΠΣΦΠΕΠΚBΣΕΡ< ;; (Αν δεν μπορείς ούτε αυτό να πεις, ας το) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΣΦΠΕΠΚBΣΕΡ

    Πολιτιστικός Σύλλογος των Φίλων του Πρώην που Έμειναν Πίσω για να Κάνουν Business και να του Στέλνουν Ενημερωτικά Ραβασάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.