20/6/10

Ειρήσθω:Ιδού έμπρακτος Νεο-Ραγιαδισμός


ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΜΑΥΡΟ
Α Ν Α Π Τ Υ Σ Σ Ε Τ Α Ι και μάλιστα διακηρυγμένα σε Νεο-Οθωμανισμό, ο τουρκικός επεκτατισμός. Και αποδεικνύεται περίτρανα εκείνο που ανέλυσε κατ’ επανάληψιν κι ο καθηγητής Νεοκλής Σαρρής, ότι: Ο Νεο-Οθωμανισμός προϋποθέτει και βασίζεται στην ύπαρξη του ελληνικού Νεο-Ραγιαδισμού. Και του Νεο-Γενιτσαρισμού, ωσαύτως. Δείγμα του έμπρακτου Νεο-Ραγιαδισμού υπήρξε και η διάλυση του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδας - Κύπρου.

Η άρνηση των κυβερνήσεων Αθήνας και Λευκωσίας να υπερασπίζουν με έμπρακτη αποφασιστικότητα τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου. Εκεί όπου διαρκώς, εμπράκτως και δεδηλωμένα τα παραβιάζει, και κοκορεύεται γι’ αυτό, η Άγκυρα:
Τ Η Ν ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ της θαλάσσιας Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, την διαφήμιζε, προχθές, με ειδική ανακοίνωσή του, το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας, κατά τη διάρκεια της έκτακτης «άσκησης έρευνας και διάσωσης» υπό την επωνυμία «Σεχίτ Τεϊμέν Τζανέρ Γκιονελί - 2010».

Η τουρκική αεροναυτική άσκηση διεξήχθη εκτάκτως, από 14-17 Ιουνίου, λόγω όξυνσης των σχέσεων Τουρκίας - Ισραήλ, στις νότιες θάλασσες της Κύπρου.Και το τουρκικό επιτελείο εξέδωσε ειδική ανακοίνωση ότι «διεξήχθη στη λεγόμενη αποκλειστική ζώνη που εξήγγειλε η ε/κ διοίκηση (των «κκούπρουσλι ρουμλάρ» - όπως χαρακτηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία) και με την άσκηση αυτή αποδείχθηκε ότι οι κύριοι δικαιούχοι της περιοχής είμαστε εμείς [οι Τούρκοι]». Τα τουρκικά ΜΜΕ, που μετέδιδαν την ανακοίνωση, έγραψαν: «Μήνυμα με αποδέκτες τους κκούπρουσλι ρουμλάρ».

Σ Τ Η Ν ΑΣΚΗΣΗ έλαβε μέρος η φρεγάτα «Γκιοκτσέαντα» (τουρκικό όνομα της Ίμβρου), η οποία συμμετείχε και το 1974 στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο και έκτοτε εκσυγχρονίστηκε, αναβαθμίζοντας τα οπλικά της συστήματα, με πυραύλους «Χαρμπούν», πυραύλους θαλάσσης - θαλάσσης, αντιαεροπορικά συστήματα και όργανα ηλεκτρονικού πολέμου. Επί της φρεγάτας επιβιβάστηκε ο Ντερβίς Έρογλου, ο διοικητής και οι ανώτατοι αξιωματικοί των στρατευμάτων του Αττίλα (11ΣΣ) κι ο υποδιοικητής της Νότιας Διοίκησης της Τουρκίας με έδρα τη Μερσίνα. Επίσης, μία κορβέτα και μια ακόμη κανονιοφόρος του τουρκικού πολεμικού ναυτικού. Ένα μεταγωγικό αεροπλάνο CASA ρίψης, με χαμηλή ταχύτητα από μικρό ύψος διασωστών με τις φουσκωτές τους βάρκες, ένα στρατιωτικό ελικόπτερο «Γκούγκαρ» και άλλα δύο «Χιούι» του κατοχικού στρατού, δύο σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής και ειδικές δυνάμεις βατραχανθρώπων SAS.

Κ Ι ΕΝΩ αυτά πράττουν και διακηρύττουν κορδωτοί οι Τούρκοι, ο ημέτερος Νεο-Ραγιαδισμός δεν προέβη ούτε καν σε μια… τυπική καταγγελία της τουρκικής επιδρομικότητας, στον ΟΗΕ, έστω!!!
Σημερινή

3 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΜΕ.
    ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΥΤΟ!!!

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ.

    ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Τούρκοι ψάχνονται απεγνωσμένα να βρούν στοιχεία ιστορικά που να στηρίζουν την άποψη κατά την οποία η τουρκική φυλή υπήρξε η γεννήτωρ όλων των πολιτισμένων λαών του κόσμου. Προυπήρχε δηλαδή των Αιγυπτίων, των λαών της Μεσοποταμίας, των Κρητών, Κυκλαδιτών, Αχαιών και Ρωμαίων.
    Εχετε δεί τους γλωσσολογικούς συσχετισμούς που χρησιμοποιούν για να το στηρίξουν;
    Να σας πώ ένα παράδειγμα από αυτά που λένε "Το λήμμα Ετρούσκοι μας λένε, είναι παραφθορά της λέξης "Τούρκοι" και ...οι Αλπεις προέρχονται από τουρκική λέξη, όπως και η Γαλατία (μετέπειτα Γαλλία)
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε και το κείμενο που βρήκαν για να βασίζονται οι νεοραγιάδες στην ιερή πλέον συμμαχία Μωχαμεντάνιδων και Χριστιανοελλήνων, που παρουσιάζουν έναν Ελληνα να δινει την περιουσία του όλη για να μη σκοτωθεί ο Μωχάμετ.

    Περιέχει και διαθήκη προστασίας των χριστιανοελλήνων από τους ακόλουθους του Μωχάμετ.

    http://amfipolis.blogspot.com/2010/06/blog-post_4794.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.