29/5/13

Κεμαλική συνιστώσα στην πολιτική ζωή


Μες στη Άγια Σοφιά, θα βρεθούμε ξανά, οι Έλληνες μαζί.
Σαν σήμερα το 1453 έκλεισε με τραγικό και ηρωικό τρόπο ένα υπέροχο κεφάλαιο της ελληνικής Ιστορίας. Η υπερχιλιετής διαδρομή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας στον χρόνο τερματίστηκε. Η Βασιλεύουσα παραδόθηκε, έπειτα από σφοδρή μάχη λίγων γενναίων εναντίον αναρίθμητων βαρβάρων, στον ζόφο της Τουρκιάς. Ο τελευταίος μας αυτοκράτορας, ο Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολόγος, έπεσε μαχόμενος, υπερασπιζόμενος την άγια κληρονομιά μας.


Η λαϊκή ψυχή τον έκρυψε στον θρύλο του «μαρμαρωμένου βασιλιά». Ακόμα και σήμερα τον διατηρεί ολοζώντανο και ακμαίο, έτοιμο να ηγηθεί ως ιδέα στην επιστροφή του Ελληνισμού και του Σταυρού στα εδάφη του. Αθάνατος ο αυτοκράτοράς μας και ανίκητη η ψυχή του γένους μας. Νικηφόρα η πίστη μας, το δέντρο της οποίας ποτίστηκε στο αίμα μαρτύρων και ηρώων.

Αντί, λοιπόν, σήμερα οι θεσμοί του κράτους να αφιερώσουν χρόνο και προσπάθεια στη μεταλαμπάδευση τούτων των ασύγκριτων προτύπων στο μέλλον της Ελλάδας, στα νιάτα, ασχολούνται με τα κεμαλικά τερτίπια της κάθε κυρίας Ρεπούση, που άγχεται μη τυχόν και ποινικοποιηθεί η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων και των Μικρασιατών αδελφών μας από τα στίφη του αρχιδολοφόνου Κεμάλ!

Αυτό το όνειδος της Βουλής δεν είναι ισχνή μειοψηφία. Δυστυχώς, υπάρχουν αρκετοί «κεμαλόφρονες» - όπως απέδειξαν και τα χθεσινά, με την ηλεκτρονική επιστολή που αποδίδεται στην κυρία Ρεπούση αναφορικά με την κινητοποίηση (!) βουλευτών και δημοσιογράφων να μην ποινικοποιηθεί η άρνηση των ολοκαυτωμάτων των Ελλήνων από τους Τούρκους.

Ο βάκιλος της μειοδοσίας και της τουρκολαγνείας έχει πλήξει αρκετές «κορυφές» της πολιτικής, πνευματικής και οικονομικής ζωής της χώρας. Υπάρχει ένα κλειστό κύκλωμα ζηλωτών του ρεπουσισμού. Κινούνται συντονισμένα, γρήγορα και πιέζουν προς πάσα κατεύθυνση για τον «εξευμενισμό» και την ικανοποίηση των απαιτήσεων της Αγκυρας. Σε κάθε εθνικό θέμα, σε κάθε πρόκληση της ημισελήνου, σε κάθε κίνηση για δικαίωση των ιστορικών δικαίων των Ελλήνων, εκείνοι στέκονται στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου και κουνούν επιδεικτικά το δάχτυλο.

Κι όποτε αστοχούν, κατηγορούν τους Ελληνες για... ρατσισμό. Μόνο η περιφρόνηση τους πρέπει...

δημοκρατία

2 σχόλια:

  1. τελειως λανθασμενη αναλυση

    δεν υπαρχουν ουτε κεμαλοφρονες ουτε τουρκολαγνοι ουτε σκετη ρεπουση

    υπαρχει η διεθνιστικη εαμοβουλγαρικη αριστερα που ακουει εθνος ελλαδα πατριδα κων/πολη και βγαζει καρκινο

    δεν αφορα μονο τα της τουρκιας.
    το ιδιο και με θεματα βορειου ηπειρου, μακεδονικο, και τελοσπαντων οτιδηποτε βλαπτει το εθνος οτιδηποτε τεινει προς την καταργηση την συκοφαντηση τη γελοιοποιηση τη συκοφαντια του, ειναι υψιστης προτεραιοτητας για την μισελληνικη αντιπατριωτικη εαμοβουλγαρικη δολοφονικη αριστερα και υπερπροοδο

    το να αρνειστε ορισμενοι χριστιανοδεξιουληδες να αντικρυσετε καταματα την πραγματικοτητα απο τον τρομο μη σας χαρακτηρισουν οι εαμοβουλγαροι πλουτοκρατες των μμε του σοβιετικου καθεστωτος, φασιστες νεοναζι ρατσιστες ακροδεξιους, σας κανει και σας μερος του προβληματος

    το γενος των ελληνων πρεπει να επιβιωσει με καθε μεσον και καθε τροπο σαυτη τη γωνια του πλανητη

    πρεπει να ανασκουμπωθουν οι εθνικολαικες δυναμεις και να αποβαλλουν το φοβο των χαρακτηρισμων που προκαλει η ασκηση ιδεολογικης τρομοκρατιας και ψυχολογικης βιας των σχιζοφρενων αναρομπολσεβικων φονιαδων και γενοκτονων του λαου μας

    οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει με καθε κοστος..... και ο νοων νοειτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και αυτό το τελευταίο,το "νοείτο", μου θύμισε κάπως εκείνο το "εγέρθητο",έχει πολλή αλήθεια σ'αυτά που έγραψε πιο πάνω ο κ.peter susic.Υπάρχει αυτός ο φόβος των χαρακτηρισμών όπως υπάρχουν και οι χαρακτηρισμοί,βέβαια.Και το κακό είναι ότι αυτούς τους "αριστερούς" τους βοηθούν παρα-πολύ,για το δικό τους συμφέρον,τα γνωστά αφεντικά των Μ.Μ.Ε. και τα τσιράκια τους.Τους βολεύει πολύ αυτή η θολούρα κι ο αποπροσανατολισμός του Ελλ.Λαού διότι μπορούν ,έτσι,να μασάνε με δέκα μασέλες.Μπορείτε να φαντασθείτε πού μπορούσαμε,ως Χώρα,να βρισκόμαστε αν τα ιδιωτικά κωλοκάναλα αλλά και η ΝΕΤ απαλλαγμένη από τα λαμόγια που την ελέγχουν,εργάζονταν πραγματικά για το συμφέρον του Ελλ.Λαού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.