31/12/13

ΕΤΕ: Ορατή η επάνοδος σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης

REUTERS/JOHN KOLESIDIS
Αισιοδοξία για την καλύτερη πορεία της οικονομίας εκφράζει η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, ΕΤΕ-1,79% σε μήνυμά της προς τους εργαζόμενους.
«Το 2014 ανατέλλει με καλύτερους οιωνούς, σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα χρόνια. Έπειτα από μία παρατεταμένη περίοδο ύφεσης και έντονης αβεβαιότητας, η επάνοδος της ελληνικής οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης είναι ορατή» αναφέρει ο πρόεδρος της Εθνικής Γιώργος Ζανιάς και ο διευθύνων σύμβουλος Αλέξανδρος Τουρκολιάς.
«Η νέα αφετηρία που χαράζει βρίσκει την Εθνική Τράπεζα δυνατή έχοντας πετύχει μια σειρά από στόχους τους οποίους είχε θέσει. Καθοριστική ήταν η συμβολή των εργαζομένων στην επίτευξη αυτών των στόχων και ιδιαίτερα στην κεφαλαιοποίηση της Τράπεζας και την επίτευξη υψηλών επιπέδων ρευστότητας» αναφέρουν στο μήνυμα τους.
Η διοίκηση της Εθνικής, απευθυνόμενη στους εργαζόμενους, ακόμη, επισημαίνει: «Ξεκινάμε από νέα αφετηρία με δεδομένο ότι τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν κατά κύριο λόγο επιλυθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα απαιτηθεί και πάλι προσπάθεια, συνέπεια, ομαδικότητα για νέες επιτυχίες».
Ναυτεμπορική

2 σχόλια:

  1. Μάλλον άρχισε να μαζεύεται η ΕΤΕ.

    ΕΤΕ: Κρατάει τη Finansbank, πουλάει τα Βαλκάνια

    Η Finansbank από ισχυρό χαρτί έγινε πονοκέφαλος

    Οι κινήσεις της ΕΤΕ, από τότε που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Finansbank, ελέγχονται για την αξιοπιστία των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσον αφορά στην επερχόμενη ανάκαμψη, η διοίκηση της ΕΤΕ επαναλαμβάνει τα κυβερνητικά φληναφήματα.

    Καλύτεροι οιωνοί, με νέο καταιγισμό φόρων, δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.