30/12/13

Φυλάξου από τους Έλληνες Ελλάδα!

Σχόλιο ενός Έλληνα του εξωτερικού με αρχικά Β.Π., σε ανάρτηση του ΒΗΜΑΤΟΣ για την επίθεση στη γερμανική πρεσβεία
Φυλάξου από τους Έλληνες Ελλάδα! | 11:01
Αντί να πυροβολείτε τον «πιανίστα» και να γινόμαστε διεθνώς ακόμη περισσότερο ρεζίλι από όσο έχουμε ήδη γίνει, απολύστε το ένα εκατομμύριο Έλληνες που διορίστηκαν στο ελληνικό δημόσιο τα τελευταία είκοσι χρόνια με μέσα, ρουσφέτια και λάδωμα.
Αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν κακομαθημένα μικρά παιδιά.
Ούτε η Μέρκελ σας φταίει που οι Έλληνες ρήμαξαν το ελληνικό δημόσιο ούτε κανένας άλλος. Κοιτάξτε καλύτερα τα υποκείμενα που ψηφίσατε για βουλευτές και αφήστε ήσυχους τους άλλους ανθρώπους. Και να θυμάστε ότι εννέα εκατομμύρια Έλληνες ζούν στο εξωτερικό και ντρέπονται για τις δικές σας ηλιθιότητες.

19 σχόλια:

  1. Άλλος ένας «έλληνας» του διαβατηρίου…συγγνώμη του εξωτερικού, που δηλώνει έλληνας πολίτης όταν είναι να διεκδικήσει δικαιώματα και αυτο-απαλλάσσεται απο το κομμάτι των ευθυνών.
    Ξέχασε μάλλον τους έλληνες της Γερμανίας τις δεκαετίες 80-90 που λειτούργησαν ως στρατός ψηφοφόρων για τα 2 μεγάλα κόμματα, ποσο απ αυτούς διορίστηκαν στο ευρύτερο δημόσιο τομέα, τα γραφεία πολιτικών κομμάτων σε Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία που στελέχωναν οι ίδιοι κτλ…
    Το συναίσθημα της ντροπής είναι αμοιβαίο.
    Πάρτε ένα βίντεο μπας και φρεσκάρουμε και μερικές επιλεκτικές μνήμες:
    http://www.youtube.com/watch?v=_gmrX_R3g3A&list=FLnGEx4zAFCAF46WX2qn8oBg&feature=mh_lolz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζίμη
    εμείς οι Έλληνες της Ελλάδας έχουμε τις μέγιστες ευθύνες και όχι οι Έλληνες που ζουν στη Μελβούρνη.
    Για να μην τρελαθούμε.
    Πήραμε δανεικά σαν τις μωρές παρθένες και όταν ήλθε η ώρα της αλήθειας, αρχίσαμε να πυροβολάμε τους δανειστές.
    Ωραίοι Έλληνες είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @skal
    Δε διαφωνώ, πρώτα ας κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά ας αποδώσουμε ευθύνες, στους πολιτικούς μας, στους γερμανούς κτλ.
    Ακριβώς επειδή υπολογίζω και τους έλληνες του εξωτερικού ως ίσους έλληνες πολίτες (όπως απαιτούν και οι ίδιοι) ας πράξουν και αυτοί το ίδιο, πρώτα αυτοκριτική κ μετά απόδοση ευθυνών.
    Περιέγραψα μια πραγματικότητα, όπως την έζησα, μερίδιο ευθύνης στη συντήρηση ενός σαθρού πολιτικού συστήματος έχουν και αρκετοί ομογενείς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που γράφει ο Β.Π. είναι πέρα για πέρα σωστά. Είναι καιρός να ωριμάσουμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, άλλως δικαιώνεται πλήρως ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, που έλεγε ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι ώριμος για δημοκρατία.

    Τώρα, εάν έχει και ο σχολιαστής μέρος των ευθυνών, αυτό εξαρτάται από το αν ζούσε εδώ και ψήφιζε κι αυτός.

    Το βίντεο δεν μού λέει απολύτως τίποτε. Έτσι υποδέχονται τον πρωθυπουργό της μάνας Ελλάδας οι ομογενείς, ασχέτως γενιάς. Κι εγώ αν ήμουν εκεί, έτσι θα το υποδεχόμουν. Στο πρόσωπό του βλέπεις την Ελλάδα και όχι τον ικανό ή ανίκανο, νδημοκράτη ή πασόκο, πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί Έλληνες ομογενείς έφυγαν γιατί έβλεπαν τον κάθε χαραμοφάη και άχρηστο τεμπελχανά να διορίζεται παράνομα στο δημόσιο για να κάθεται και να κλέβει.
    Έβλεπαν ότι ενώ οι ίδιοι ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους κηφήνες δεν υπήρχε περίπτωση να μπουν αξιοκρατικά ούτε και να πετύχουν πολλά σε έναν ιδιωτικό τομέα που είχε γίνει εν μέρει κρατικοδίαιτος.

    Πολλοί από αυτούς πέτυχαν με το παραπάνω στο εξωτερικό, και έχοντας τα βιώματα του εκει δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ξεσπούν και δικαίως.
    Γιατί γι' αυτούς Ελλάδα δεν είναι το ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ Α.Ε. των 500.000 εν ενεργεία κηφήνων/κλεφτών και άλλων 500.000 τίμιων δ.υ.

    Σε καμία χώρα του κόσμου όπου ζουν Έλληνες ομογενείς δεν έχουν δει αντιστοιχία δημόσιοι υπάλληλοι προς ιδιωτικοί 1 προς 2.5!!!ΠΟΥΘΕΝΑ.

    Μιλάει η πίκρα τους επίσης γιατί πολλοί από αυτούς θέλουν να κάνουν επενδύσεις στην ως τώρα απελευθερωμένη Έλλαδα αλλά έχουν οργιστεί με τις μίζες που τους ζητούν οι Ελλαδίτες-καθάρματα-του-δημοσίου-τομέα(θυμηθείτε τη συνέντευξη του τζον κασιματίδη ως χαρακτηριστικό παράδειγμα)

    Πολλοί από αυτούς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και τα παρόντα καθεστωτικά και "συνταγματοτοξένια" κόμματα τους το αρνούνται γιατί πρέπει να συντηρήσουν τους κηφήνες του δημοσίου και τους λαθρομετανάστες.

    Βλέπουν εκεί στο εξωτερικό οι ομογενείς μας ότι οι θυσίες μας εδώ πάνε χαμένες γιατί 500.000 παραπανήσιοι κηφήνες κοστίζουν >10 δις ευρω ετησίως και δεν τους πιστεύουν οι ξένοι των χωρών που ζουν.

    Σίγουρα δεν κατέχουν το αλάθητο αλλά έχουν πολλά δίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Nativist Νομίζω είναι σαφές ότι και εγώ υπέρ στο να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ΟΛΟΙ, γιατί όπως είπες εύστοχα «αυτό εξαρτάται από το αν ζούσε εδώ και ψήφιζε κι αυτός», βλέπεις όμως τον σχολιαστή του άρθρου να κάνει κάποιο διαχωρισμό σ αυτό? Αντίθετα αναπαράγει τα γνωστά στερεότυπα και γράφει «να θυμάστε ότι εννέα εκατομμύρια Έλληνες ζουν στο εξωτερικό και ντρέπονται για τις δικές σας ηλιθιότητες», ε λοιπόν εγώ που έχω ζήσει στο εξωτερικό σας διαβεβαιώνω ότι μέσα σ αυτά τα 7 εκ (και όχι 9 εκ) που ζουν ΤΩΡΑ στο εξωτερικό υπάρχουν παρα πολλοί που είχαν συμμέτοχη στις ηλιθιότητες (είτε ζούσαν στην Ελλάδα είτε έξω). Ναι υπήρχαν έλληνες του εξωτερικού που δεν συντήρησαν κάποιο σαθρό πολιτικό κόμμα, όπως υπάρχουν και άλλοι τόσοι εντος Ελλάδας που δεν το έκαναν. Θεωρώ λοιπόν δικαιολογημένο να οργίζομαι σε ισοπεδωτικές νοοτροπίες οι οποίες απαλλάσσουν τους ομογενείς και στοχοποιούν τους γηγενείς.

    Το βίντεο είναι από τον Αύγουστο του 2007, ένα μήνα πριν απο τις εθνικές εκλογές, ήταν λοιπόν προεκλογική ομιλία και όχι επίσκεψη πρωθυπουργού. Πιθανόν αρκετοί παραβρισκόμενοι να είδαν την ομιλία ως ευκαιρία για να έλθουν σε επαφή με την χώρα καταγωγής του και να μην ήταν ιδεολογικά προσκολλημένοι στη ΝΔ (αναρωτιέμαι αν πήγαινε τόσος κόσμος σε αντίστοιχη ομιλία της Παπαρήγας) και το πιο πιθανό είναι να είχαν ΑΓΝΟΙΑ για τον πολιτικό που είχαν απέναντι τους. Για να μη ξεφύγουμε λοιπόν απο το θέμα αυτή τη συζήτηση άσε να την κάνουμε σε λίγους μήνες όταν θα έχει αποφασιστεί οριστικά το δικαίωμα στην επιστολική ψήφο για τους ομογενείς, να δω τότε που το πιο πιθανό είναι να είσαι υπέρ στο δικαίωμα αυτό, αν θα τους αναγνωρίζεις την ΑΓΝΟΙΑ στην οποία αναφέρθηκες παραπάνω, αλλά τότε θα μου λες ότι οι ομογενείς είναι περισσότερο ενημερωμένοι και απ όσους ζουν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να μη ξεχναμε ότι δημόσιοι κηφήνες είναι οι εργαζόμενοι στις κατα τόπου πρεσβείες μας, όπου η συμπεριφορά προς τους Έλληνες ομογενείς είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων απάνθρωπη.
    πριν καιρό στο μπλογκ αυτό σχολιάζαμε επιστολή ομογενή που του έκανε τον βίο αβίωτο η εκεί πρεσβεία μας(δεν θυμάμαι τη χώρα) για προσωπική του υπόθεση που αν ήταν στα χέρια ιδιωτικών υπαλλήλων ή μικροστελεχών θα τον είχαν εξυπηρετήσει σε χρόνο ντετε.

    Αφήστε τις μίζες που τσεπώναν και τσεπώνουν υπάλληλοι πρεσβειών μας στην αλβανία για να ελληνοποιούν αλβανοεγκληματίες αλλά και στις ανατολικές χωρες μα και παντού.Τα μάθαμε και τα ξέρουμε πλέον εμείς οι Ελλαδίτες, φανταστείτε οι ομογενείς που τα βιώνουν.

    Εννοείται ότι δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κηφήνες και κλέφτες.Σε καμία περίπτωση.
    Όμως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων κλεφτών/απατεώνων/μιζαδόρων/φακελάκηδων είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι το σχόλιο του κυρίου B.Π είναι για τα πανηγύρια, και απορώ γιατί του δόθηκε τόση σημασία. Μόνο οι ΚΗΦΗΝΕΣ του δημοσίου ήταν η αιτία για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας; Η φοροδιαφυγή, οι επιχορηγήσεις μαϊμού, η μαύρη εργασία, ο υπερδανεισμός από τις τράπεζες, η ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, οι υπερκοστολογήσεις του δημοσίου από εγχώριες και ξένες εταιρίες κτλ δεν έπαιξαν ρόλο; Να θυμίσω επίσης ότι δεν είμαστε μόνοι σ αυτό το πλανήτη και η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, την εξουσία την έχουν και την ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ άλλοι, μην έχει ως πρότυπο την ισχυρή χώρα διαμονής του, είναι ισχυρή γιατί υπάρχουν άλλες 150 ανίσχυρες χώρες για να τις εκμεταλλεύονται.
    Όσο για τους έλληνες του εξωτερικού που γι’ αυτόν βρίσκονται στο απυρόβλητο, θα ήθελα να μάθω ποιους εννοεί; Τους μετανάστες της δεκαετίας του ‘50 ή τα παιδιά τους που το πιο πιθανό είναι να μη μιλούν καν ελληνικά; Αυτοί σίγουρα δε φέρουν ευθύνες, για τους υπόλοιπους θέλει συζήτηση. Πολλοί που δηλώνουν έλληνες του εξωτερικού και ασκούν φθηνή κρητική, μεγάλο μέρος της ζωής τους το έζησαν στην Ελλάδα ορισμένοι απ’ αυτούς θα υποστήριξαν κάποια μπλε, πράσινη ή κόκκινη παράταξη στα φοιτητικά τους χρόνια, κάποιοι απ’ αυτούς θα έβαλλαν μέσον για να μην υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα από τον Έβρο αλλά από το πεντάγωνο, κάποιοι απ αυτούς θα φοροδιέφευγαν συστηματικά, κάποιοι απ’ αυτούς θα έβαζαν να τους κάνει τις βρώμικες δουλείες ο αλβανός της γειτονιάς τους πληρώνοντας τον μαύρα, κάποιοι απ’ αυτούς θα ψήφισαν έναν βουλευτή για να τους βολέψει στο δημόσιο και επειδή δεν τα κατάφεραν έφυγαν για το εξωτερικό με την οικονομική βοήθεια του μπαμπά, μπορώ να συνεχίσω με αλλά τόσα παραδείγματα. Ας αναλογιστούν λοιπόν τις ευθύνες τους και μη χρησιμοποιούν ως άλλοθι την φυγή τους, αυτό δεν τους κάνει περισσότερο έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω. Γαλάτειας Καζαντζάκη Αμαρτωλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλές ευθύνες έχουμε,αλλά έτσι και αλλιώς τις αναλαμβάνουμε θέλοντας και μη. Εμείς θα τις υποστούμε τις συνέπειες όπως και να έχει.

    Πολλοί βέβαια πληρώνουν δυσανάλογο μερίδιο σε σχέση με κάποιους άλλους,αυτό να το τονίσουμε.

    Γιατί κλαιγόμαστε όμως;

    Ας αφήσουμε το παρελθόν και ας δούμε το παρόν.

    Τότε κάναμε λάθη και τα πληρώνουμε τώρα. Τώρα τι κάνουμε; Κάνουμε τίποτα σωστό τώρα απο το οποίο περιμένουμε να επωφεληθούμε "αύριο";

    ΟΧΙ.

    Τώρα,απλά καθόμαστε και βρίζουμε,αγανακτούμε,ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή,Σύριζα ή ακόμη χειρότερα ως αμετανόητοι μαλάκες συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την πασοκοδημοκρατία!!!!

    Φοβερή εξυπνάδα,ανατρίχιασα,το μέλλον μας προδιαγράφεται λαμπρό!!!

    Αντί να πυροβολούμε τα πόδια μας,δεν καθόμαστε να συν-διαμορφώσουμε σοβαρές και υγιείς πολιτικές προτάσεις λέω εγώ,μήπως και δούμε καμία άσπρη μέρα στο μέλλον;

    Να οργανωθούμε ως πολίτες και να συμμετέχουμε,ενεργά,σε πολιτικές διαδικασίες ΜΑΚΡΥΑ απο κόμματα.

    Είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε. Αλλά έχουμε μάθει στα εύκολα βλέπεις,και που να τρέχουμε τώρα,άσε τους άλλους,τους διαφθορείς και τους διεφθαρμένους να διαμορφώνουν το πολιτικό τοπίο της χώρας.

    Προς τον κύριο Β.Π.


    Όσοι άφησαν την Ελλάδα,ως ικανότεροι,θα μπορούσαν να μείνουν και να παλέψουν για το καλύτερο,αντί να την αφήσουν έρμαιο στις ορέξεις των "χειρότερων",αλλά δεν το έκαναν...

    Ξέρετε,είχα και εγώ την ευκαιρία να εγκαταλείψω τη χώρα για να εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον,αλλά προς το παρόν σκέφτομαι να επιχειρήσω να αλλάξω το μέλλον ΜΟΥ στη χώρα ΜΑΣ.

    Ελάτε λοιπόν να βάλουμε όλοι ένα χεράκι να βγάλουμε την Ελλάδα απο τα σκατά που τη ρίξαμε,και αφού τη βγάλουμε,συζητάμε και για τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποστόλη Καραμάνο
    τη σημασία στο σχόλιο την έδωσα εγώ, γιατί με εκφράζει.
    Και με εκφράζει γιατί οι σφαίρες στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη, είναι απόδειξη του πόσο κακομαθημένος και διεφθαρμένος λαός είμαστε.
    Να το ξαναπώ:
    Ασχέτως με το ποιοι κυβερνούν τον κόσμο και ποιοι ελέγχουν το χρήμα, η Ελλάδα, δηλαδή οι κυβερνήσεις, το πολιτικό σύστημα και οι ψηφοφόροι, πήγαμε και ζητήσαεμ χρήματα και υπερχρεώσαμε τη χώρα.
    Αυτό είχε ως συνέπεια την υποδούλωσή της.
    Τώρα, αντί να ψάξουμε να βρούμε τι έφταιξε, πού κάναμε λάθη, ο καθένας στον τομέα του, πυροβολύμε τους δανειστές, σαν κακομαθημένα παιδιά.
    Αναπτύσσουμε θεωρίες αντιμνημονιακές, χωρίς να λέμε τίποτα για τη μια και μοναδική αλήθεια:
    Τα λεφτά τα πήρε η Ελλάδα από τους δανειστές, με τη δική της θέληση.
    Αυτό είναι το πρόβλημα και τίποτε άλλο.
    Όλα τα άλλα είναι οπορτουνισμός και λαϊκισμός, όσον αφορά στα λεγόμενα αντιμνημονιακά κόμματα, και απίστευτη ανευθυνότητα, όσον αφορά όλους εκείνους που ανέπτυξαν την οργίλη αντιγερμανική ρητορία, οπλίζοντας τα χέρια των τρομοκρατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Χρήστος Χατζησαββίδης...με βάση τα στερεότυπα που επικρατούν, εσύ που παραμένεις πεισματικά στην Ελλάδα και όπως λες σκέφτεσαι να επιχειρήσεις να αλλάξεις το μέλλον ΣΟΥ στη χώρα ΜΑΣ, αυτομάτως γίνεσαι ο τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος που καταστρέφει την Ελλάδα.

    Ενώ αυτός που φεύγει είναι ο δυο φορές έλληνας πατριώτης, που ΑΝ βρισκόταν στην Ελλάδα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
    Προς θεού σεβαστή η επιλογή του, αλλά όχι να ασκεί και κριτική όταν αυτός δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει τα πράγματα.

    Ένα μπράβο από εμένα, είναι το μοναδικό που θα ακούσεις, κανένας άλλος δε θα σου αναγνωρίσει την όποια προσπάθεια και αν κάνεις, δυστυχώς έχουμε τη τάση να παίρνουμε το χειρότερο δείγμα για να χαρακτηρίσουμε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ skal έχω συμφωνήσει αρκέτες φορές μαζί σου, αλλά θεωρώ ότι τώρα απλοποιείς κάτι το όποιο είναι πολυσύνθετο και χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις για να το προσεγγίσεις. Μήπως είναι λίγο αφελές να πιστεύουμε ότι η Ελλάδα υπερχρεώθηκε επειδή είχε 1 εκ ΔΥ να συντηρήσει (που φυσικά έπαιξε κι αυτό το ρόλο του)? Είναι ένα σύνολο παραγόντων, που επηρέασε κι άλλες χώρες της Ν. Ευρώπης.
    Και για να μιλήσουμε για το συμβάν αυτό κάθε αυτό, πιστεύεις ότι το χτύπημα στο Χαλάνδρι το έκανε ο μέσος έλληνας λαϊκιστής που δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του και ρίχνει όλο το φταίξιμο στους γερμανούς? Σκέψου επίσης ότι όλο αυτό έγινε λίγες μέρες μάλιστα πριν αναλάβει η Ελλάδα την προεδρία της ευρωπαϊκής ένωσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πράγματι Σάββα,τα του Χαλανδρίου μάλλον σε λάθος πλευρά τα εντοπίζεις.

    Και τα χρήματα που δανειστήκαμε δεν είναι το αποκλειστικό πρόβλημα,το κυρίως θέμα είναι που κατευθύνθηκαν αυτά και για ποιο σκοπό.

    Και άλλοι δανείστηκαν,και μάλιστα περισσότερα,αλλά τα επένδυσαν σωστά και αύξησαν το ΑΕΠ τους,και εκείνες οι επενδύσεις που έκαναν τότε,σήμερα τους αποφέρουν κέρδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τζίμη και Χρήστο
    τα πράγματα είναι απλά και έτσι πρέπει να τα βλέπουμε-ερμηνεύουμε.
    Δημιουργήσαμε ένα κράτος-τέρας, που κατέφαγε επί σαράντα χρόνια την ικμάδα της Ελλάδας, καταστρέφοντας το μέλλον τουλάχιστον μιας γενιάς.
    Ναι, τα περισσότερα από τα δανεικά πήγαν στους μισθούς και τις συντάξεις.
    Τα δανεικά τα παίρναμε για να καλύψουμε ελλείμματα, επί δεκατίες.
    Και τα ελλείμματα τα γεννούσαν κυρίως οι μισθοί και οι συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, μαζί με τις άλλες σπατάλες του δημοσίου τομέα.
    Τα άλλα πήγαν στις λαμογιές.
    Όμως, τις λαμογιές ούτως ή άλλως τις καταδικάζουμε.
    Να καταδικάσουμε με θάρρος και το εθνοκτόνο κράτος, που διέλυσε τον Ελληνισμό.
    Όσο για την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη, να σταματήσουμε επιτέλους να αναζητούμε το κάτι άλλο εκτός από το προφανές καθώς και τις ανοησίες για ξένο δάχτυλο.
    Ξέρουμε πολύ καλά από ποιούς κύκλους προέρχονται οι δράστες και ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί.
    Μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @skal Σεβαστή η άποψη σου, υπάρχουν μεμονωμένες αλήθειες αλλά αδυνατώ να την υιοθετήσω, όχι επειδή ασπάζομαι το μανιφέστο των δήθεν αντιμνημονιακών όπως του καπεταν Τράγκα, κάθε άλλο.Θεωρώ ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα οφείλεται σε ένα σύνολο ενδογενών και εξωγενών παραγόντων και όχι αποκλειστικά και μονό στους δημοσίους υπαλλήλους.
    Όσο για την επίθεση στο Χαλάνδρι, αυτό που λες είναι ένα πιθανό σενάριο, χωρίς να αποκλείει οτιδήποτε άλλο. Πιο πάνω υπάρχει μια ανάρτηση για το θέμα που έχει ενδιαφέρον να την διαβάσεις.

    Καλή χρονιά να έχεις φίλε μου, με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.