31/12/13

O Πούτιν ευχήθηκε για την Πρωτοχρονιά σε 32 ηγέτες, όχι όμως σε Ελλάδα και Σαμαρά

Η Ελλάδα απουσιάζει σταθερά τις τελευταίες ημέρες από τις ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, τόσο για τους διεθνείς ηγέτες που έλαβαν πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον πρόεδρο Πούτιν, όσο για τις χώρες που έστειλαν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία.

Το γεγονός εντοπίζει και σχολιάζει ο γνωστός ανταποκριτής στη Ρωσία Θανάσης Αυγερινός, γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter: «Πρωτοχρονιάτικες ευχές του Β.Πούτιν σε 32 εν ενεργεία ηγέτες χωρών και οργανισμών και σε 5 πρώην δημοσιοποίησε το Κρεμλίνο, πουθενά η Ελλάδα».

Χθες, σημειώνοντας την καθυστέρηση στην υποβολή συλλυπητηρίων από την Ελλάδα – που τελικά δεν έγινε σε επίπεδο αρχηγού κράτους- ο Θανάσης Αυγερινός σημείωνε: «άλι μας πήρε ο ύπνος και το Κρεμλίνο δεν το κρύβει. Στις 2 ανακοινώσεις, όπου απαριθμεί συλλυπητήρια ξένων ηγετών, καμία αναφορά σε Ελλάδα».

3 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ Ο ΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΕ. ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΔΩ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιον ακριβως λογο θα πρεπει να στειλει ο Πουτιν ευχες σε ενα Κρατος το οποιο του γυρισε την πλατη με τον πιο γυναικωτο τροπο? Αν ηταν να στειλει ευχες, θα το ειχε ηδη κανει, δεν θα περιμενε να αλλαξει ο χρονος. Το πιθανοτερο που θα κανει στο μελλον ειναι να ανεβασει ακριβοτερα στο 60% το φυσικο αεριο απ'οσο ειναι τωρα στο 30% απο τα υπολοιπα Κρατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Iσως θα έπρεπε να ξανασκεφτεί την διασύνδεση της Τουρκόφωνης Ζώνης με το Εμιράτο του Καυκάσου και την Ισλαμική Τζιχάντ της Συρίας. Εκτός αν η Ελλάδα πυροδοτεί την Ισλαμική βία και όχι η Τουρκία είτε έκδοσης Γκιουλέν είτε έκδοσης Ερντογάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.