22/3/14

Να μπει στη διεθνή λίστα της Ιντερπόλ ο ουκρανός ηγέτης του Δεξιού Τομέα ζητά η Μόσχα

Itar Tass
Αίτημα στη Ιντερπόλ έστειλε η Μόσχα, ζητώντας να συμπεριληφθεί στη διεθνή λίστα των καταζητούμενων ο ουκρανός υπερεθνικιστής ηγέτης της ριζοσπαστικής ακροδεξιάς οργάνωσης «Δεξιός Τομέας» Ντμίτρι Γιάρος.

«Το Εθνικό Κεντρικό Γραφείο της Ιντερπόλ του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών έχει αποστείλει αίτημα στα κεντρικά της Διεθνούς Οργάνωσης Εγκληματολογικής Αστυνομίας , προκειμένου να συμπεριλάβει τον ηγέτη της οργάνωσης “Δεξιός Τομέας” Ντμίτρι Γιάρος στην διεθνή λίστα καταζητούμενων», όπως ανακοίνωσε χθες το γραφείο τύπου του υπουργείου. Οι ακροδεξιοί ακτιβιστές του «Δεξιού Τομέα» φέρονται να εμπλέκονται στα αιματηρά επεισόδια του περασμένου μήνα στο Κίεβο, που κόσισαν τη ζωή δεκάδων πολιτών.
Στις 5 Μαρτίου, η Εθνική Επιτροπή Ερευνών της Ρωσίας κατηγόρησε τον Γιάρος για τη χρήση των ΜΜΕ και ιδιαίτερα των social media σε ανοιχτό κάλεσμα σε τρομοκράτες και εξτρεμιστές.
Η Ρωσία Τώρα

1 σχόλιο:

  1. Ακόμη κι αν δεν μπει ο Dmytro Yarosh στη λίστα καταζητουμένων της Interpol (δεν βλέπω να συμβαίνει - άλλωστε είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ουκρανίας τον προσεχή Μάϊο), μας αρκεί που είδαμε το πρωτοπαλήκαρό του τον Aleksandr Muzychko να βγάζει σαδομαζοχιστικά γούστα με δυο βίζιτες.

    Τον θυμόσαστε τον Aleksandr Muzychko? Είναι εκείνο το απόβρασμα που που είχε αρπάξει τον εισαγγελέα από την γραβάτα για να τον πνίξει και του εριχνε φάπες μπροστά στις κάμερες. Είναι ο ίδιος που προέτρεπε να σκοτώνουν Ρωσους όπου κι βρεθούν, είναι ο ίδιος που δηλώνει με υπερηφάνεια πως στον πόλεμο της Τσετσενίας, είχε ξεκοιλιάσει ο ίδιος δεκάδες Ρώσους στρατιώτες, είναι ο ίδιος που εισέβαλε μέσα στο κοινοβούλιο κρατώντας Kalashnikov και απείλησε τους πάντες και τα πάντα, είναι αυτός που θεωρεί τον Bandera ως εθνικό ήρωα της Ουκρανίας (ο Bandera ήταν Ουκρανός SS που είχε κάνει θηριωδίες στην κατεχόμενη ΕΣΣΔ και είχαν τρομάξει ακόμη και οι Γερμανοί με τις μεθόδους του).

    ...αλλά επειδή έχει ο καιρός γυρίσματα και (από όσο φαίνεται η FSB ράμματα για την γούνα του καθενός) να τι βίντεο κυκλοφόρησε στο ιντερνετ. Ω, ναι! Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ Aleksandr Muzychko, το βαρύ πεπόνι του "Right Sector", ο τραμπούκος με το Kalashnikov και τωρινό στέλεχος της "κυβέρνησης" τελικά γουσταρει τα kinky σαδομαζοχιστικά κόλπα και αρέσκεται σε ρόλο σκλάβου να τρώει ξυλιές και κλωτσιές απο γκομενίτσες.

    Το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=8IgRAd_YH-U

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.