5/11/18

«Στη Β. Ήπειρο γίνεται μια βουβή εθνοκάθαρση»: Σ. Καλεντερίδης για τη δολοφονία του Κατσίφα στο Ακραίως (4/11/18)


Ο Σάββας Καλεντερίδης, Άγγελος Συρίγος και Κώστας Τασούλας για τις Ελληνοαλβανικές σχέσεις στο Ακραίως (ΣΚΑΪ, 4/11/18)

Επισκεφτείτε μας στο site: https://katharidinami.gr

4 σχόλια:

  1. Ευτυχώς άρχισαν τα ΜΜΕ να λένε κάποια πράγματα (αναγκαστικά πλέον αφού τα γεγονότα βοούν), και να προσκαλούν ανθρώπους που λένε αλήθειες για την ενημέρωση του κόσμου.
    Μου έκανε εντύπωση η καταγγελία του ευρωβουλευτή Ν.Μαριά (στο 26ο λεπτό) για τα πολλά απειλητικά και υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε (στα ελληνικά και αλβανικά) από Αλβανούς (που ζουν στην Ελλάδα ή στην Αλβανία), όταν ζήτησε την παρέμβαση της Ε.Ε. για προστασία της Β.Ηπείρου, και για την τιμωρία των δολοφόνων, όπως είχε δεχτεί πάρα πολλά, όπως μας λέει, και τον Μάρτη 2017 επειδή έκανε ειδική εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο, για τα διακαιώματα της ελληνικής μειονότητας της Β.Ηπείρου (!).Τα πράγματα είναι λοιπόν περισσότερο από φανερά ως προς τις διαθέσεις των Αλβανών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1)Reciprocity (international relations)
    (From Wikipedia, the free encyclopedia)

    In international relations and treaties, the principle of reciprocity states that favours, benefits, or penalties that are granted by one state to the citizens or legal entities of another, should be returned in kind.

    2)Πότε επί τέλους θα εφαρμοσθή από την Ελλάδα η "Αρχή της Αμοιβαιότητος"?
    Είχαμε με την Συνθήκη της Λωζάννης ανταλλαγή των πληθυσμών με την Τουρκία.
    Αποτέλεσμα? Η Ελληνική μειονότητα στην Τουρκία εξοντώθηκε. Αντιθέτως στην Ελλάδα ανοίχτηκαν τα σύνορα και εκατομμύρια μουσουλμάνοι την ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ.

    Στην Αλβανία η Ελληνική μειονότητα καταδιώκεται μετά μανίας. Αντιθέτως η Ελλάδα προσέφερε και προσφέρει εργασία και στέγη σε εκατοντάδες χιλιάδες αλβανούς.

    Οι γειτονικοί μας λαοί έχουν το δικαίωμα να αγαπάνε τις χώρες τους και να είναι πατριώτες. Στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε διεθνιστές και απάτριδες εθνομηδενιστές, σύμφωνα με την πολιτική και οικονομική ελίτ που ελέγχει την πλειοψηφία των ΜΜΕ, διαφορετικά είμαστε "ακραίοι" και ρατσιστές!

    3)Ο παραλογισμός, η διαστροφή, ο εκφυλισμός των κυβερνώντων αυτής της χώρας δεν έχει αρχή ούτε τέλος. Ο δε εξαντλημένος, από τα Μνημόνια και τους βαρύτατους φόρους, λαός ανησυχεί μπάς και του μειωθεί η σύνταξη!

    Η Ελλάδα (και το ελληνικό έθνος) σταδιακά καταστρέφεται.
    Τυφλοί, οδηγοί τυφλών, θα ρίξουν χώρα και λαό στό βάραθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. There is a simple measure we could take; start talking directly with the Autonomous Greek Minority in Albania and draw the economic zones solely with them. Connect the Greek Minority región to Corfu by boat and provide security when needed. Their recognized autonomous status permits us to do so. US did it in Irás, Syria and dozen more places when it signed deals directly with the minority groups of those countries.

    We have made a grave mistake in the past not sending the Turkish planes and fleet to the bottom of the Aegean and allowed it to grow to a dangerous snake. We don't need 2 or more snakes as neighbors.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά να έχουμε φιλικές και στρατηγικές σχέσεις με την Αλβανία. Η φιλία και η στρατηγική σχέση όμως προϋποθέτει ΠΛΗΡΗ σεβασμό της Ελληνικής μειονότητας και ειλικρίνεια της Αλβανικού κράτους. Όχι άλλα να υπογράφουν και μετά να τα ακυρώνουν στο δικαστήριο τους. Πλήρη σεβασμό της μειονότητας και του Διεθνούς Δικαίου της θάλασσας. Διαφορετικά μπλόκο σε χρηματοδότηση, μπλόκο στην είσοδο στην ΕΕ και οργάνωση παραστρατιωτικού σώματος 7.000 εθελοντών εφέδρων προς εφαρμογή πρωτοκόλλου Κέρκυρας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ένα (άμεσο ή έμμεσο) "Βορειηπειρώτικο 1955".

    Βασική αρχή μου:

    Πάντα χαμηλοί και ευγενικοί τόνοι αλλά όποιος δεν σε σέβεται και δεν υπολογίζει τις αντιδράσεις σου και συμπεριφέρεται κουτοπόνηρα, τότε πρέπει να σε φοβάται και να είσαι αμείλικτος.

    Κι αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, τότε...όποιος έφεδρος κάθε Όπλου ή Σώματος, έχει την τρέλα(οι λογικοί να πάνε στο ATM και να ουρλιάζουν μπροστά στην κάμερα της τηλεόρασης περιμένοντας τη σειρά τους που θα κοπούν οι συντάξεις)...κουβαδάκια, γόπινγκ, αγγαρείες και καταθλιπτικές βλακείες θητείας ΕΣ κομμένα. Σακίδιο, μπάρες δημητριακών, πολυβιταμίνες,συλλογή πρώτων βοηθειών, 3 εσώρουχα και στο βουνό με G3 και το Ελληνικό κράτος επισήμως δεν θα σε έχει δει ή ακούσει:

    https://www.youtube.com/watch?v=vojxCsUZo98

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.