30/3/19

Θετική εξέλιξη στο θέμα υφαρπαγής στην Χιμάρα - Η Αλβανία εξαφάνισε την επίμαχη απόφαση υπ. αρ. 172

Φαίνεται ότι η απόπειρα να μας αποτελειώσουν δεν πέρασε, χάρη στην αντίδραση και την ενότητα μας. 
Σε μια πρωτοφανή στα χρονικά ενέργεια, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να εξαφανίσει από την ιστοσελίδα της εφημερίδας της κυβέρνησης την απόφαση 172. 
Το κατά ποσό η απόφαση αυτή έχει νομική ισχύ το διερευνούν οι δικηγόροι μας, αλλά για άλλη μια φορά τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. 
Για αυτό τα ξεκαθαρίζουμε εμείς: 
Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δοθεί τίτλος ιδιοκτησίας σε κάθε Χειμαρριώτη για τη γη των πατέρων του. Δε θα σταματήσουμε τον αγώνα μέχρι αυτοί οι τίτλοι να εγγραφούν στο υποθηκοφυλακείο. 
Όταν θα έχει γίνει αυτό, είμαστε έτοιμοι για διάλογο με την αλβανική κυβέρνηση για να συζητήσουμε ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας. Με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με τους νόμους και τα διεθνή στάνταρ. Όχι με κλεψιές και κοροϊδίες, που σκοπό έχουν να μας διώξουν από τον τόπο μας. 
30/03/2019
Ομόνοια Χιμάρας
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

5 σχόλια:

  1. Τό γεγονός ὅτι ἀντέδρασε ὁ Τσίπρας, ἀπό τήν Ρουμανία, καί ἀκολούθησε αὐτή ἡ εἰκονική ἴσως καί πραγματική ἀπόσυρση, προβληματίζει κατά τοῦτο: Μήπως ὁ Τσίπρας -ἀνεξαρτήως τῶν λοιπῶν σοβαρότατων ἀνικανοτήτων καί ἰδεοληψιῶν του - ὑφίσταται προσεκτική χειραγώγηση πού θά χαλάσῃ ἄν ἐπιμείνῃ ὁ Ράμα τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με οτι εχουμε δει απο τον Ραμα, δεν αποκλειετε να ειναι ελιγμος.
    Αν ειχαμε πραγματικη Ελληνικη κυβερνηση θα εκανε πακετο ολλους τους Αλβανους αφηνοντας τους με 5 Ευρω στην τσεπη και πισω στην Αλβανια αντι να τους θρεφουμε στισ φυλακες με τους φορους μας.
    Μετα απο μια τετοια κινηση να δουμε αν ο Ραμα θα κουνιοταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να πω στους συνελληνες της Αλβανίας ότι δεν πρέπει να αφεθουν χαλαροί διότι σκοπό έχει ο κάθε Ραμα να τους εξοντώσει !!!! Βέβαια αν ήθελε η ελληνική κυβέρνηση μπορούσε να βάλει τα δύο πόδια του Ραμα σε ένα παπούτσι αλλά δυστυχώς δεν έχουν και μεγάλη όρεξη οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα !!! Μακάρι η νέα κυβέρνηση να έχει τα ......γόνατα να σηκώσει ανάστημα μπας και αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται οι γύρω από την χώρα μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πητε μας και τα δοκικα υλικα της νεας....να δουμε αν εχει βαση το ...μακαρι...και η λυση των ..εξισωσεων ολων που περιμενετε....Εχω την εντυπωση οτι μονο ο ...ηχος σας ενδιαφερει οσων λετε...Οι αριθμοι ...λενε αλλα...ιδιοι αριθμοι ..ιδιες λυσεις...οπως χθες.Καντε λιγη αναλυση καποτε ...Χωρις εσας...χωρις εμενα...χωρις να μετεχουμε εμεις ..δεν υπαρχουν αλλες ...λυσεις μαγικες.Το παλιο δεν θα γινει νεο ποτε....

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.