28/3/19

H Κυβέρνηση Μακρόν Χρησιμοποιεί Νάνο-σωματίδια και Χημικούς Μαρκαδόρους DNA Ισραηλινής Παραγωγής Εναντίον Διαδηλωτών, για Πρώτη Φορά εκτός Παλαιστίνης.

Strategika 51 Comité Valmy, Fort Rus, 27-3-2019
Nέα χημικά και βιολογικά όπλα καταστολής λαϊκών κινητοποιήσεων, αδοκίμαστα μέχρις  τώρα εκτός Παλαιστίνης, εγκαινίασε η γαλλική κυβέρνηση Μακρόν, εναντίον  διαδηλωτών και περαστικών στην 18η  εβδομαδιαία έξοδο των «κίτρινων γιλέκων», εναντίον της, στους δρόμους και πλατείες της Γαλλίας, το Σάββατο 16 Μαρτίου.
Την πληροφορία, πηγών προσκείμενων στις γαλλικές υπηρεσίες ασφάλειας, μεταδίδουν τα ηλεκτρονικά μέσα ελεύθερης ενημέρωσης Al Manar News, Comité Valmy, Dutch Anarchy και Fort Rus. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει τα ακόλουθα -πολύ σκοτεινά και δυσοίωνα (σε συνάρτηση και με άλλες ευρωπαϊκές καινοτομίες) στοιχεία:

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

Κατά τις διαδηλώσεις και κατά το όργιο βίας που ακολούθησε            (από ανεμπόδιστους μασκοφόρους «μπαχαλάκηδες», επισημασμένους από τις υπηρεσίες ασφαλείας) στην Λεωφόρο των Ηλυσίων και αλλού, οι διαδηλωτές με κίτρινα γιλέκα και οι περαστικοί έγιναν -εν αγνοία τους- πειραματόζωα, στο πρώτο παγκόσμια πείραμα σε ανθρώπους, με χρήση νάνο-σωματιδίων και χημικών μαρκαδόρων, των οποίων η βιολογικές επιδράσεις και συνέπειες δεν έχουν ακόμη εκτιμηθεί.

Κατά την γαλλική κυβέρνηση, πρόκειται για «αβλαβή κωδικά  χημικά προϊόντα στιγματισμού», κατασκευασμένα στο Ισραήλ, που διαπερνούν το δέρμα, τις τρίχες και τα ενδύματα των στοχευόμενων προσώπων, για χρονική περίοδο που κυμαίνεται από εβδομάδες σε δεκαετίες.



Επισήμως, αυτή η αινιγματική τεχνολογία δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ εναντίον ανθρώπων. Ωστόσο, ειδικευμένες πληροφορίες, που συλλέχθηκαν από κάποιους επαγγελματίες της ασφάλειας, αναφέρουν ότι κατά την 18η Πράξη της εκστρατείας των Κίτρινων Γιλέκων, στις 16 Μαρτίου, τα «κανόνια νερού» και οι εκτοξευτές χημικών περιείχαν μαρκαδόρους DNA και νάνο-σωματίδια, που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον των διαδηλωτών, χωρίς προηγούμενη προειδοποίησή τους.

Αυτά τα «κωδικά χημικά προϊόντα στιγματισμού»* μπορούν να χρησιμεύσουν για να διαπιστωθεί η παρουσία ενός πολίτη στον χώρο μιας διαδήλωσης, μετά παρέλευση εβδομάδων η δεκαετιών.

Επιπλέον των χημικών σφραγίδων και των νάνο-σωματιδίων, των οποίων οι επιπτώσεις στην υγεία δεν έχουν εξακριβωθεί, η προσθήκη ψυχοτρόπων ουσιών στα χρησιμοποιούμενα αέρια εναντίον διαδηλωτών, αποτελεί  ένα ευρύτατης κλίμακας πείραμα, στις νέες τεχνικές κοινωνικού ελέγχου – ανάλογες με αυτές που περιγράφονται στα εφιαλτικότερα  φιλμ και μυθιστορήματα παρουσίασης ενός κόσμου υπό καθεστώς επιστημονικού ναζισμού.

Αυτά τα όπλα DNA, που αναπτύχθηκαν στην Βρετανία και που παράγονται και χρησιμοποιούντα ευρύτατα από το Ισραήλ, περιέχουν χημικές και βιολογικές ουσίες, των οποίων η βλαβερότητα για την ανθρώπινη υγεία έχει εσκεμμένα αγνοηθεί, ειδικότερα στο Ισραήλ, όπου οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι στις φυλακές, καταγγέλλουν ότι έχουν προσβληθεί από καρκίνους διαφόρων μορφών, λόγω υποβολής τους σε σφράγισμα DNA, η σε άλλες τεχνικές ελέγχου με νάνο-σωματίδια, που μπορεί να αλλοίωσαν το γενετικό υλικό των κυττάρων του σώματός τους.

Η κυβέρνηση Μακρόν ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε χημικές σφραγίδες σε διαδηλωτές, στις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς 2018. Ωστόσο οι  πολίτες θα έπρεπε να είχαν προειδοποιηθεί ότι θα γίνονταν  αντικείμενα απαγορευμένων πειραμάτων.

 Για τους συνηγόρους τέτοιων διαδικασιών, τα προϊόντα σφραγίσματος DNA δεν εγκυμονούν κίνδυνο, αλλά οι ισχυρισμοί τους δεν στηρίζονται σε οποιαδήποτε επιστημονικά στοιχεία.                          

Είναι γνωστό ότι οι συνέπειες της χρήσης τέτοιων βιοχημικών παρασκευασμάτων σε ανθρώπους μπορεί να γίνουν εμφανείς μετά πάροδο χρόνων, αφού οι περισσότερες μελέτες με αρνητικά συμπεράσματα λογοκρίνονται συστηματικά από τις  μεγάλες εταιρείες της χημικής βιομηχανίας (σημ: Μοnsanto-Bayer).
Η χρήση ψυχοτρόπων ουσιών για τον έλεγχο  διαδηλωτών και ταραχών έχει αποδειχτεί πολύ πιο επικίνδυνη στην εφαρμογή της.

Το 2014, οι αστυνομικές δυνάμεις της Ουκρανίας πειραματίστηκαν με βομβίδες αερίου που περιείχαν LSD (diéthyllysergamide), που είχε προμηθεύσει το Ισραήλ. Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Οι διαδηλωτές-στόχοι έγιναν πολύ πιο βίαιοι και επιθετικοί, πολλοί παρουσίασαν σπασμούς και ρίχτηκαν πάνω στα αστυνομικά αυτοκίνητα,  προκαλώντας την ανάγκη χρήσης ένσφαιρων πυρών για την αναχαίτισή τους.

Στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, εκτός από πολυάριθμα απαγορευμένα  χημικά μέσα πολέμου, όπως ο λευκός φώσφορος, οι ισραηλινές δυνάμεις χρησιμοποιούν εναντίον των Παλαιστινίων διαδηλωτών αέρια που περιέχουν,εκτός από ενδοκρινικούς ανατροπείς, παραισθησιογόνα και LSD, για να καταστήσουν τις διαδηλώσεις βιαιότερες, προκειμένου να δικαιολογήσουν την χρήση ελεύθερων σκοπευτών και πυρά μεγάλου βεληνεκούς  (σφαίρες ειδικού κράματος, με αρχική ταχύτητα 1200 μέτρα το δευτερόλεπτο).

Τα αέρια που χρησιμοποιούνται στην Γαλλία για καταστολή  περιλαμβάνουν το CS (2-chlorobenzylidene malononitrile), ερεθιστικά αλλά, τελευταία, επίσης και νευροτοξικά, που μπορούν να προκαλέσουν δραστική  μεταβολή της αντίληψης και της συνείδησης.

΄Αλλοι τύποι νάνο-σωματιδίων χρησιμοποιούνται συνεχώς περισσότερο ως «μέσα αποκατάστασης της τάξεως», αλλά η χρήση τους είναι μυστική , τόσο που και οι ίδιοι οι αξιωματικοί της αστυνομίας που τα χρησιμοποιούν δεν γνωρίζουν την φύση και τις ιδιότητές τους.

Με τον χημικό στιγματισμό των πολιτών, οι κοινωνίες του Ισραήλ και της Γαλλίας πραγματοποίησαν ένα βήμα ακόμη προς τον ολοκληρωτικό έλεγχο του ατόμου, μέχρι τις ρίζες των μαλλιών και το DNA του.

Σημ:* Πρόκειται φανερά, για μετεξελιγμένη επιστημονική αντιγραφή του σφραγίσματος με αριθμούς τατουάζ των κρατουμένων στα ναζιστικά στρατόπεδα Άουσβιτς, Μπούχενβαλτ κλπ. -αλλά και από απογόνους των θυμάτων;

7 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ και παντου μπροστα το Ισραηλ/
    Δηλαδη απο οτι καταλαβαινω, .... μαρακαρανε τα κιτρινα γιλεκα ,οπως στο....ολοκαυτωμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φασισμός έχει πολλές μορφές και το χθεσινό θύμα είναι σήμερα θύτης.
      Φύγαμε από τις μαγγανείες του Αβραάμ και περάσαμε στα νανο-σωματίδια χαφιέδες.
      Ο πυρήνας των γεγονότων διαχρονικά είναιο ο ίδιος.Πρόσωπα και εποχές μόνο αλλάζουν.

      Διαγραφή
    2. Δέν σοῦ φταίει ὁ Ἀβραάμ, δέν ξέρεις Ποιόν ἄνθρωπο τοῦ Θεοῦ βλασφημᾶς. Ἄλλο, τό ὅτι σήμερα οἰ Ἐβραῖοι ἔχουν σκοτισμό νοός, καί μάλιστα ὄχι ὅλοι τόν ἴδιο σκοτισμό, ἄλλοι μέ σκοτισμό χωρίς ἐλπίδα πράγματι κανενός Χριστοῦ τοῦ Θεοῦ, καί ἄλλοι μέ σκοτισμό μέν ἀλλά μέ ἐλπίδα τοῦ ἀληθινοῦ Χριστοῦ.
      Ἄν δέν ἦσαν οἱ χειρότεροί τους σήμερα, νά ἐφευρίσκουν κάκιστες χρήσεις στά ἀντικείμενα τά προερχόμενα ἐκ τῆς προόδου τῆς τεχνολογίας, κάποιοι ἄλλοι λαοί θά παρήγαγαν, ἤ καί παράγουν, τέτοιους χειρότερους, πρός βλάβη ὅλων.

      Διαγραφή
    3. Aγαπητέ μου κύριε Καβασίλα.
      Ο Αβραάμ είναι πρόσωπο μυθοπλασίας.΄Οπως και ο Μωυσής. Και η διάβασις της Ερήμου.
      ΄Οπωςόλο το ιστορικο-θρησκευτικό Παραμύθι Γένεσις, που γράφτηκε τον 6ο Αιώνα π.Χ.
      από γρφιάδες Ραββίνους, εξόριστους την Βαβυλώνα,με επικεφαλής τον Λεβίτη Εσδρα μετά την άλωση και καταστροφή της Ιερουσαλήμ απο τον Ναβουχοδονόσορα. Εκεί με μαγειρέματα παλαιών κειμένων και πρωτότυπη μυθοπλασία φιλοτεχνήθηκε η Thora (ανασκευασμένο Πεντάτευχο), πού έκτοτε εμπλουτιζεται με προφορικά μεταδιδόμενες σε εναλλασσόμενες γενιές "σοφών" ραββίνψν ερμηνείες και προσθήκες στην (Kabal).
      Τον μίτο και βιβλιογραφία για την διείσδυση σ' αυτόν τον λαβύρινθο θα βρείτε -μια και διαβάζετε Αγγλικά- στο www.unzreview.com. Αν διαβάζετε και Γαλλικά:
      -Μario Liverani La Bible et l'invention de l'histoire.
      -Israel Finkelstein La Bible dévoilée. Les nouvelles révélations de l'Archéologie

      Διαγραφή
    4. Αυτο το γενος δεν εφτιαξε ποτε πολιτισμο.Επαιξε παντα με το θρησκευτικο συναισθημα των ανθρωπων.Εκει οπου δεν χρειαζονται ποτε αποδειξεις.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.