29/3/19

Για να αγοράσεις ένα iPhone, χρειάζονται τρεις τόνοι πορτοκάλια

Στη χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή «Τέτοιοι είναι», στο Action24, με καλεσμένο το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και πρώην υπαρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη συζητήσαμε για όλη την πολιτική του διαδρομή από το ΚΚΕ μέχρι τον Σύριζα του 2015. Όλα τα είπε. Σε ένα απλό ερώτημα όμως, δεν απάντησε.
Οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβη σχετικά με το «ρεσάλτο» στις εγκαταστάσεις του Νομισματοκοπείου της Τραπέζης της Ελλάδος και σχετικά με την επίσκεψη Τσίπρα στο Τέξας τον Νοέμβριο του 2013, παρουσιάζονται στο άρθρο του Θανάση Μαυρίδη στο σημερινό φύλλο του Φιλελεύθερου. Οπότε εδώ θα αναφερθούμε στο απλό ερώτημα, που πάντα υποβάλουμε όταν βρεθούμε μπροστά σε δογματικούς λάτρεις της σωτηρίας που περνάει μέσα από την υιοθέτηση του εθνικού νομίσματος και το οποίο παραμένει αναπάντητο.

Για τη συνέχεια Liberal

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή οι χώρες που δεν εχουν ευρω δεν εχουν ουτε αντικαρκινικά φάρμακα ουτε iPhone ? Άρες μαρες κουκουνάρες οικονομικά το άρθρο.Για τελείως αδαείς.Το εθνικό νομισμα δεν ειναι στο χερι μας να το επιλέξουμε.Το εχει επιλέξει η οικονομία για μας.Αργα η γρήγορα θα συναντηθούμε αναπόφευκτα εκτός αν μας χαρίσουν οι Γερμανοί τα χρέηΤοτε και iPhone θα έχουμε και πορτοκάλια και αντικαρκινικά φάρμακα , το μονο που δε θα εχει η αστική τάξη ειναι αεροδανεια απο τη Γερμανία και φυσικά ευρωπαϊκά κονδύλια να μασουλάει... Αλλά εχει χρόνο να προετοιμαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. So wrost case scenario, less i-phones in the market. Which means:
    1. Smarter more social kids
    2. Less car accidents
    3. Lower medical costs due to loss of vision, brain cancer, etc
    4. 2 glasses of orange juice a day per capita at an affortable price
    5. No costs of disposing toxic, non-recyclable material.

    Well, combining the benefits of oranges and olive oil, I believe we won't be needing any cancer medicine.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.