30/3/19

Ντροπή: Έκλεψαν ποδήλατο ακτιβιστή στη Θεσσαλονίκη που ταξίδευε για φιλανθρωπικό σκοπό!


Ο νεαρός ακτιβιστής ταξίδευε από την Ολλανδία στην Ινδία με το ποδήλατο προκειμένου να ευαισθητοποιήσει για τον παιδικό καρκίνο αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα που θα διατεθούν για την φυσιοθεραπεία παιδιών με καρκίνο

Ταξίδευε από την Ολλανδία στην Ινδία για φιλανθρωπικό σκοπό και του έκλεψαν το ποδήλατο στη Θεσσαλονίκη!

Τη βοήθεια των ανθρώπων της πόλης ζητάει ο Ολλανδός Jitse Bouma, προκειμένου να τον βοηθήσουν να βρει το ποδήλατό του, που κλάπηκε από την οδό Τσιμισκή στις 26 Μαρτίου 2019.

Ο νεαρός ακτιβιστής ταξιδεύει με αφετηρία το Άμστερνταμ, με το ποδήλατό του, με προορισμό την Ινδία, στοχεύοντας μέσα από το ταξίδι του, να ενημερώσει, αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο. Πρώην καρκινοπαθής ο ίδιος, εμπνεύστηκε το ταξίδι με το ποδήλατο προκειμένου να ευαισθητοποιήσει για τον παιδικό καρκίνο αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα που θα διατεθούν για την φυσιοθεραπεία παιδιών με καρκίνο.
για τη συνέχεια ProtoThema

2 σχόλια:

  1. Θα θέλαμε να πληροφορηθούμε αν ΑΥΤΟΣ ο ποδηλάτης αλτρουϊστής Βρήκε το ποδήλατό του σύμβολο και βοήθημα στην τόσο ευγενή του προσπάθεια,και αν ο Δήμος Θεσσαλονίκης,ή ο λαός της Θεσσαλονίκης, συνέδραμαν τον δυστυχή συνάνθρωπό μας και αποκατέστησαν τη ζημιά που υπέστη στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
    Ελπίζουμε και αναμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.