14/12/09

«Σημαντική η ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στο ΝΑΤΟ»


Την πεποίθηση πως η ένταξη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στους ευρωατλαντικούς θεσμούς είναι αποφασιστικής σημασίας για την μακροπρόθεσμη ασφάλεια και σταθερότητα, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Αντερς Φογκ Ράσμουσεν.
Σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα «Μπλιτς» του Βελιγραδίου, ο κ. Ράσμουσεν υπογράμμισε πως στηρίζει τα «βήματα» που έκανε πρόσφατα η Σερβία, προκειμένου να προωθήσει τη συνεργασία της με το ΝΑΤΟ και πρόσθεσε πως «είναι στο "χέρι" των πολιτών να αποφασίσουν εάν η ένταξη (της χώρας) στη Συμμαχία είναι προς όφελος της Σερβίας».
Ερωτηθείς εάν θεωρεί τη Διακήρυξη της Ουδετερότητας που πρόσφατα υιοθέτησε η σερβική Βουλή, ως εμπόδιο για την ανάπτυξη της συνεργασίας της Σερβίας με το ΝΑΤΟ, ο κ. Ράσμουσεν απάντησε πως δε τη θεωρεί εμπόδιο και πρόσθεσε πως "η Σερβία εντάχθηκε στο πρόγραμμα "Σύμπραξη για την Ειρήνη" το 2006, ωστόσο δεν αξιοποίησε πλήρως τα πλεονεκτήματά του, την τελευταία περίοδο".
«Ελπίζω», συμπλήρωσε ο κ. Ράσμουσεν, «πως η Σερβία θα γίνει περισσότερο δραστήρια, αλλά αυτό θα το αποφασίσει η κυβέρνηση εάν θέλει να το πράξει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Nαυτεμπορική

19 σχόλια:

  1. Τα Δυτικά Βαλκάνια (εκτός Κροατίας) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να μπουν στην ΕΕ ως μέλη. Είναι όλα προβληματικά κράτη, και η ΕΕ βρίσκεται σε παρακμή, υπάρχει η κρίση, κτλ κτλ

    Και επιπλέον, υπάρχει και η Ρωσία!

    Οι Ορθόδοξες χώρες καταστρέφονται αν ακολουθήσουν την Δύση!

    Η ΕΕ είναι απλά μια οικονομική κοινότητα χωρών που όλες ακολουθούν τις ΗΠΑ.

    Η ΕΕ είναι ένα τίποτα!

    Οι Ορθόδοξοι πρέπει να ενωθούμε, και να δημιουργήσουμε Ορθόδοξη Αυτοκρατορία, το Νέο Βυζάντιο, και οι Έλληνες πρέπει να ηγηθούν σε αυτή την προσπάθεια!

    Η Δύση μας έριξε τους εθνικισμούς για να διαλύσει το Βυζάντιο και να διασπάσει τους Ορθόδοξους! Οι εθνικιστές, δουλεύουν για την Δύση και το Ισλάμ!

    http://vimeo.com/8150226

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ: Προς east: Προς πληροφόρησή σου το Βυζάντιο διαλύθηκε το 1453, όχι ακριβώς από τους εθνικιστές. Για το νέο Βυζάντιο βλέπουμε. Όσο για τα Δυτικά Βαλκάνια όντως είναι οι ΗΠΑ που θελουν τήν ένταξή τους στην ΕΕ, όπως και ο κ. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Βυζάντιο αλώθηκε πρώτα από τους Δυτικούς, και το πρόβλημα είχε αρχίσει από παλιότερα.

    Δες το βίντεο στο λινκ.

    Ο εθνικισμός είναι δημιούργημα της Δύσης.

    Ο εθνικισμός μετέτρεψε την Ελλάδα από ηγέτιδα δύναμη στην μεγαλύτερη Αυτοκρατορία που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης (το Βυζάντιο), σε μια κουκίδα στο χάρτη, κράτος προτεκτοράτο της Δύσης(και σύντομα και της Τουρκίας), που ζει με δανεικά και πασχίζει να κρατήσει τα σύνορά του...

    Οι εχθροί μας είναι η Δύση και το Ισλάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω βαρεθει να διαβαζω το ιδιο παραμυθι του East, ο,τι και να ειναι το θεμα του αρθρου απο κατω ο East με τις ιδιες λαμακιες για το Βυζαντιο. Και δε μου λες, τι θα κανουμε με ολους τους Ελληνες που δεν ειναι ορθοδοξοι η ειναι αθεοι? Στην αγχονη? Η μηπως το αλλο παραμυθι, οτι ορθοδοξια και ελληνισμος ειναι ενα και το αυτο? Και σαν διαλυθηκε η Ανατολικη Ρωμαικη αυτοκρατορια (ΑΡΑ)και τι εγινε? Πες μου 2 σοβαρα βιβλια (με εξαιρεση τον εθνικο Πληθωνα Γεμιστο) η 2 σοβαρους πινακες η αγαλματα που να δημιουργησαν οι υπηκοοι της ΑΡΑ, δηλαδη οι Ρωμιοι. Αντιθετα, το γεγονος οτι διελυσε η ΑΡΑ ειναι θετικοτατο, οπως θετικο ειναι παντα οταν διαλυει μια (εξ'ορισμου πολυεθνικη) αυτοκρατορια, ειτε η ΑΡΑ, ειτε η Βρετανικη, ειτε η Οθωμανικη. Προφανως οι γνωσεις σου περι φιλοσοφιας ειναι μηδαμινες (αλαλαζων χριστιανος και φιλοσοφος δεν γινεται), οποτε δεν αξιζει τον κοπο να μιλαμε για παραδοσιακο, νεωτερικο, μετανεωτερικο κοσμο κλπ. Στο ελαχιστο μυαλουδακι των απανταχου ταλιμπαν (ορθοδοξων, προτεσταντων, μωαμεθανων, αθεων κομμουνιστων κλπ) υπαρχει μονο το δογμα και η κατακτηση/εξουδετερωση του Αλλου, ο οποιος Αλλος παντα φταιει και ποτε εμεις. Ετσι για τα χαλια του Γραικυλισταν φταινε οι Δυτικοι, για τα χαλια του ισλαμικου κοσμου φταινε παλι οι Δυτικοι, για την καταρρευση του (αν)υπαρκτου 'σοσιαλισμου' φταινε οι Δυτικοι κλπ κλπ. Στν ψυχιατρικη αυτο ονομαζεται συνδρομο καταδιωξης.
    Παρεπιπτοντως η μεγαλυτερη αυτοκρατορια ηταν του Τζεγκις Χαν (σε εκταση). Και κατι αλλο, δεν μπορεις να μιλας για εθνικισμο για μια εποχη πριν απο 800 χρονια οταν η λεξη εθνικισμος δεν υπηρχε σε κανενα λεξιλογιο, ο εθνικισμος παει πακετο με την γεννηση εθνικων κρατων, κι εθνικα κρατη δεν υπηρχαν στην Ευρωπη οταν εγινε η αλωση της Κωνσταντινουπολης απο τους 'Δυτικους'. Αλλοιως ειναι σαν να μιλαμε για εργατικη ταξη και καπιταλες στην αρχαια Ελλαδα οπως κανουν οι 'πεφωτισμενοι' κομμουνιστες. Τελειωνοντας,μπορει προγονος σου να ηταν ο (γεννημενος κοντα στα Σκοπια) δεσποτικος Ιουστινιανος, εγω παντως προτιμω για προγονο μου τον Ηρακλειτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν γίνεται να κατάγεται κανείς από τον Θαλή, τον Ηράκλειτο και τον ευεργέτη Επίκουρο και να ανέχεται αθλιότητες του τύπου «Των αγίων πατέρων ημών Αβραάμ Ισαάκ και Ιακώβ» ή το κατάπτυστο «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


    Η Επιτροπή Άμυνας της Βουλής ενέκρινε την αγορά εξομοιωτή ελικοπτέρων για τις ανάγκες της Εθνικής Φρουράς. Το κόστος της αγοράς είναι 6 εκατομμύρια ευρώ και προμηθευτής θα είναι η χώρα που κατασκεύασε και το μεγαλύτερο μέρος του σμήνους των ΜL 1 (τα γνωστά ως αλιγάτορες κατά το αμερικανικό πρότυπο). Τα πτητικά αυτά μέσα προέρχονται από τη Ρωσία. Οι προμήθεια εξομοιωτών θα βοηθήσει την εκπαίδευση που θα γίνεται με ασφάλεια χωρίς ανθρώπινες και υλικές απώλειες. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας Γιαννάκης Ομήρου και τα μέλη της Επιτροπής Άμυνας χαρακτήρισαν ως απόλυτα αναγκαία την αγορά και έδωσαν το πράσινο φως για την απελευθέρωση του σχετικού κονδυλίου από τον προϋπολογισμό του 2009. Με την αγορά του εξομοιωτή διασφαλίζεται η ασφάλεια των εκπαιδευτικών πτήσεων που θα γίνονται εικονικά κατά πανομοιότυπο τρόπο της πραγματικής πτήσης. Από την αγορά θα μειωθούν κατά πολύ οι λειτουργικές και άλλες δαπάνες της Εθνικής Φρουράς. Η αγορά ακριβού εξοπλισμού κατ’ υπόδειξη των επιτελών συμπίπτει με την προσέγγιση όλων των μελών της Επιτροπής Άμυνας για αναβάθμιση των συστημάτων της Εθνικής Φρουράς.

    Βενιζέλος και Ελληνική Αεροπορία
    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος σε όλες τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του επισήμανε την ανάγκη ο στρατός μας να εξελιχθεί σε καλά εξοπλισμένο και οργανωμένο στρατό που θα δίνει στη χώρα οντότητα και υπόσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο κρίσιμο θέμα της συμμετοχής της χώρας στο συνεταιρισμό για την ειρήνη εισηγήθηκε υποβολή αίτησης μόλις οι συνθήκες της διαχείρισης του Κυπριακού το επιτρέψουν. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστηρίζει σθεναρά τη συμμετοχή της Κύπρου σε όλους τους πυλώνες του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι και κατέθεσε σχετικά τις δικές του εισηγήσεις στο οργανωτικό μέρος των επαφών του. Για τα θέματα αυτά αναφέρθηκε εν εκτάσει στις επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά είναι άγνωστο κατά πόσο έθιξε ευθέως το ζήτημα στον πρόεδρο Χριστόφια. Σε σχετική παράκληση από εκπρόσωπο συμπολιτευόμενου κόμματος να ενεργοποιηθεί στρατιωτικά η αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε ότι είναι και δική του επιθυμία. Το θέμα της αποστολής ελληνικών αεροσκαφών στην Κύπρου, είπε, είναι θέμα που πρέπει να το ενθαρρύνουν οι επικεφαλής των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ελλάδος.

    http://www.sigmalive.com/simerini/news/219805

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. East, δεν την παλεύεις καθόλου ρε μεγαλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Εast επειδή οι περισσότερες συνειδήσεις έχουν αλλοιωθεί,και λένε άλλα ντ΄άλλων,καλό θα ήταν να προσευχόμαστε για όλους αυτούς.
    Κάνουν τον έξυπνο πιάνοντας στο στόμα τους φράσεις από τις γραφές χωρίς να ξέρουν τι λένε!!
    Εκτός δηλαδή που είναι αδαείς, το παίζουν και μορφωμένοι και ξερόλες.
    Βουτηγμένοι στην υπερηφάνια στην καλοζωία,στα δήθεν και στα ψεύτικα,στην αθεία και στην οσαρπάξηχοντροκολίαση, αδυνατούν να καταλάβουν γιατί είναι εντελώς νεκροί!!
    Νεκροί με τα μάτια ανοιχτά!!
    Και είναι και πολλοί.....ας τους φωτίσει ό ΧΡΙΣΤΌΣ μας,που περισσότερο για αυτούς ενδιαφέρεται και για αυτούς σταυρώθηκε!!

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΥΓ:ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ,ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΘΩΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!!!
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ;;;;
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω βαρεθει να διαβαζω το ιδιο παραμυθι του East, ο,τι και να ειναι το θεμα του αρθρου απο κατω ο East με τις ιδιες λαμακιες για το Βυζαντιο. Και δε μου λες, τι θα κανουμε με ολους τους Ελληνες που δεν ειναι ορθοδοξοι η ειναι αθεοι?
    KAI ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΛΑΜΑΚΙΕΣ....ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ..ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΟΥΣΤ..ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φοβερό επίπεδο διαλόγου. Ακλόνητα επιχειρήματα!! Όποιος δεν δέχεται (και πώς να τις δεχτείς;) τις ανοησίες του κάθε ψυχωτικού, το παίζουν ... άθεοι, αριστεροποροδευτικοί κλπ.

    Το ιστολόγιο, εκτός από γήπεδο, έχει καταντήσει ψυχιατρείο. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ;;´...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυσ, Αγγελος ειπε,

    Εκτός δηλαδή που είναι αδαείς, το παίζουν και μορφωμένοι και ξερόλες.
    Βουτηγμένοι στην υπερηφάνια στην καλοζωία,στα δήθεν και στα ψεύτικα,στην αθεία και στην οσαρπάξηχοντροκολίαση, αδυνατούν να καταλάβουν γιατί είναι εντελώς νεκροί!!


    Μιλας για τον μεσο ορθοδοξο υπηκοο του Γραικυλισταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς είναι φανερό ότι το οικονομικό πρόταγμα είναι στην υπηρεσία του στυγνού κεφαλαίου που παράγει σκηνοθετικά δρώμενα μετατροπής θυμάτων σε θύτες. Ο Στάλιν έγινε πράγματι ένας φιλειρηνικός Γκορπατσώφ που διαφημίζει ή προσκυνάει γνωστή πολυεθνική πίτσα;
    Η εξασφάλιση λοιπόν όχι το πάλαι ποτέ, σε μεγάλο μέρος του πλανήτη της εργασίας με μηδέν ανεργία (το επιβάλλει και το Ελληνικό σύνταγμα!!! κ χρυσό - Χρυσοχοίδη ), η δωρεάν κοινωνική ασφάλιση - στέγη, η δωρεάν πρόσχαρη παιδεία, η ανυπαρξία των ναρκωτικών, η επίβλεψη της υγιούς διατροφής και οι καθημερινές διαδικασίες για κοινωνικές βελτιωτικές απέριττες ελευθερίες του αγρότη και του εργάτη ενοχλούν έκτοτε αφάνταστα το βέβηλο κάθε αξιών σύστημα που υπηρετείς.
    Βλέποντας καθημερινά τόλμη και γοητεία θα αισθανθείς περισσότερη ικανοποίηση να βλέπεις μόνο μπροστά το καρότο και τίποτα άλλο. Άλλος τον τοίχο άλλος τον γκρεμό άλλος την αγκαλιά της εκπόρνευσης, άλλος τον τζόγο που γέμισε με ψυχεδελικές αφίσες την Ελλάδα.

    Ξέχασα ότι ο Γκορπατσώφ διαφήμισε έκτοτε και προφυλακτικά σε αυτούς που για πολλά χρόνια προσπάθησαν για μεγάλο διάστημα να κάνουν τους Έλληνες φιλοσόφους πράξη . Προσοχή μεγάλη σε αυτούς που δεν φορούν προφυλακτικά λοιπόν…

    Αριστόβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καποιος ειπε

    Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΟΥΣΤ..ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

    ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΝΤΩΣ, μονο που προδοτες της Ελλαδας ειναι οσοι παραδεχονται τον Ισαακ, τη Σαρα και τη Μαρα ως προγονους τους. ΟΥΣΤ απο την ιερη Ελλαδα ολοι εσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. (Ασχετ)αγγελος ειπε

    Η ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ;;´...

    Μη γραφεις με κεφαλαια, ειναι προσβλητικο στο ιντερνετ.
    Μικρο μαθημα Πλατωνικης φιλοσοφιας για σενα (τα 4 ειδη γνωσης).

    1. Εικασια
    2. Πιστη
    3. Επιστημη
    4. Νοηση

    Με εικασιες και πιστη γνωση δεν βγαινει, καποιος που πιστευει οτι ο Μικι Μαους ειναι Θεος κι οταν πεθανει θα παει στη Λιμνουπολη διολου δεν αποδεικνυει την υπαρξη της μεταθανατιας Λιμνουπολης η την υπαρξη του θεου Μικι Μαους.
    Η πιστη ειναι παντα ενδιαφερουσα ψυχιατρικη περιπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 11:45 π.μ.

    Τίποτε, χάνεις τον καιρό σου. Αφήστε τους να γράφουν τα δικά τους. Ακίνδυνοι είναι, ούτως ει άλλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΩ!ΠΩ!ΠΩ!...
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ....
    Η ΠΙΣΤΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤHN ΒΙΩΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΑΥΤΑ..

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ
    Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΑΙΔΙΑ...ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΗΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @1:15 μ.μ.

    XA....

    Ακίνδυνοι είναι, ούτως ει άλλως

    ΣΕ ΤΙ;;;;........

    Εσείς δηλαδή είστε επικίνδύνοι;;και σε τι;;...
    Άσε μην εξηγείς...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "το γεγονος οτι διελυσε η ΑΡΑ ειναι θετικοτατο"

    Το ξέρουμε ότι οι Δωδεκαθειστές και άθεοι χαρήκατε για την πτώση του Βυζαντίου...

    Και λέτε ότι το Βυζάντιο ήταν πολυεθνικό...αλλά την ίδια στιγμή θέλετε την Ελλάδα στην πολυεθνική ΕΕ-ΝΑΤΟ, που έχουν κάνει την Ελλάδα προτεκτοράτο!

    Βρε ΟΥΣΤ Μασώνοι!

    Ελλάδα=Ορθοδοξία

    Ελληνισμός=Ορθοδοξία!

    Περαστικά σας!

    Αδελφέ East Ευάγγελε και λοιποί μην μασάτε!

    Οι Δωδεκαθειστές είναι πράκτωρες της Δύσης, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ εχθρός τους είναι η Ορθοδοξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.