6/12/09

Φοιτητής προς Obama : Νομιμοποιείστε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να αναθερμανθεί η οικονομία..

8 σχόλια:

  1. Η μονη λογικη πτοταση που ακουστηκε εδω και χρονια .Νομιμοποιηση των ναρκωτικων σημαινει καταρευσει ενός τεραστιου δικτυου εκμεταλλευσης και μειωση της εγκληματικότητας .ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ εστω με ναρκωτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ: Αν νομιμοποιούνταν τα ναρκωτικά 1) θα κατέρρρεε ή αγορά τους. 2)θα θίγονταν καίρια τα οικονομικά συμφέροντα όσων σήμερα τα διακινούν ή τα "πολεμούν"-δηλαδή ένα ολόκληρο κύκλωμα.3)θα κατέρρεε επίσης το κύκλωμα μαυρού χρήματος για μαυρές (και άλλες)επιχειρήσεις οικονομικές αλλά και πολιτικές.Ειδικά για το 1 η αογορά τους θα κατέρρεε γιατί θα έλειπε το κίνητρο του πωλητή να παρασύρει κι άλλους αφού όποιος ήθελε θα έβρισκε ελεύθερα. Ποσοι θα πήγαιναν οικειοθελώς να πάρουν ναρκωτικά και μαλιστα τα "βαριά";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δυτική Αυτοκρατορία καταρρέει και βυθίζεται στην παρακμή...

    http://www.viddler.com/explore/East/videos/1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επόμενη σύσταση προς τους πολίτες θα είναι προφανώς να πάνε να εκπορνευτούν οι ίδιοι και να πουλήσουν ναρκωτικά για να πληρώσουν τους φόρους.Μπορεί ως πρόταση να αρέσει και στο δικό μας ελλαδικό υποκατάστημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η "ερωτηση" αυτη του φοιτητη αποδεικνειη την σηψη του Εθνους αυτου (του Αμερικανικου) χαρις στο Χολλυγουντ, την τηλεοραση και τον λοιπους οχετους των ΜΜΕ και οχι μονον, που εχει βομβαρδιστει το νεαρο ατομο αυτο απο την γεννηση του μεχρι σημερα. Εφτα μερες την βδομαδα, 24 ωρες την ημερα.

    Επιπροσθετως, η προθεση του Ομπαμα να απαντηση στην "ερωτηση" αλλα και η γενικως ευφορια του ακροατηριου (αντι για γιουχαϊσματα) αποδεικνειη επισης τον βαθμο της σηψης της Αμερικανικης κοινωνιας.
    Για να σκεφθουμε οτι αν ο φοιτητης ερωτουσε τον Ομπαμα ας πουμε: "Αν σκεφτεται σοβαρα να ερευνηση τα αιτια και ποιοι πραγματικα ησαν πισω απο την 11 Σεπ 2001" ή "Ποτε θα σταματηση τους Πολεμους σε Ιρακ και Αφγανισταν", οχι μονο οι χωρωφυλακες θα του παιρναν το μικροφωνο αστραπιαιως και πιθανως να μπαγλαρωναν τον μικρο, και ο Ομπαμα θακανε το παγωνιον και θα συνεχιζε το προγραμμα αγνοοντας παντελως την ερωτηση, αλλα θα βλεπαμε και γιουχαρισματα απο την Hillel που ο φουκαρας (φοιτητακος) δεν θαξερε που να κρυφτει. Την δε επομενη ημερα θα αναρωτιωντουσαν οι Kramer και Pipes του Campus Watch (καντε Google) "τι εγινε και ποιοι δωσανε μικροφωνο σ' αυτο το κωλοπαιδο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί να είναι νόμιμο το αλκοόλ και όχι τα ναρκωτικά; Τι κατάφεραν οι ΗΠΑ με την ποτοαπαγόρευση; Απλώς να ανδρώσουν τον Αλ Καπόνε.

    Συμφωνώ με τον ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα η απαγόρευση δεν είναι που έχει φέρει τους χρήστες στην Ελλάδα στον αριθμό των 300.000 σήμερα;;;
    Από 15.000 που ήσαν το 1974 ;;;
    Αποποινικοποίηση της χρήσης εδώ και τώρα !!!
    Αλλιώς παίζουμε το παιχνίδι των απανταχού εμπόρων ναρκωτικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 08 Δεκεμβρίου 2009 3:55 π.μ.

    Δηλαδή εννοείς ότι πριν τον 1974 δεν υπήρχε απαγόρευση των ναρκωτικών; Όχι, αυτό είναι λάθος. Η απαγόρευση των ναρκωτικών θεσπίστηκε από τον Μεταξά. Και μαζί μ' αυτά, πήρε η μπάλα και τα ρεμπέτικα και όλα αυτά τα καταγώγια, διότι, καλώς ή κακώς, η κυβέρνηση της 4ης Αυγούστου θεωρούσε ότι ενθαρρύνουν την διάδοση ναρκωτικών (δεν είχε εντελώς άδικο). Άκουσε τραγούδια όπως το "όταν καπνίζει ο λουλάς", "μ' αεροπλάνα και με βαπόρια" και πολλά άλλα.

    Η απότομη άνοδος των χρηστών ναρκωτικών στην Ελλάδα μετά το 1974 οφείλεται στην διεθνή εξάπλωση των ουσιών αυτών και στην χαλάρωση των μέτρων ελέγχου μετά την δικτατορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.