5/9/11

Δεν πλήττουν τον Αρχηγό, αλλά τη χώρα

Στο ζενίθ της φαίνεται ότι βρίσκεται η επιχείρηση κατασυκοφάντησης του Aρχηγού ΓΕΣ, Φραγκούλη Φράγκου.Αξιωματικός με σπάνιες ικανότητες, αρχηγός της τάξης του, αγαπητός σε όλους τους στρατιώτες που είχαν  την τύχη να υπηρετήσουν τη θητεία τους στις μονάδες τις οποίες διοίκησε, με γνώσεις, πτυχία και διδακτορικά, πολύγλωσσος (μεταξύ των ξένων γλωσσών που γνωρίζει είναι και τα τουρκικά και τα ρωσικά), έχει προσφέρει με αφοσίωση τις υπηρεσίες του στην πατρίδα ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα βρισκόταν στην εξουσία και έχει εκτιμηθεί και τιμηθεί από όλους τους υπουργούς Άμυνας όλων των κομμάτων – οι υπηρεσίες του ως Ακόλουθος Άμυνας στην Άγκυρα κρίθηκαν πολύτιμες από όλους.
Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας τον κατηγορεί για πολυτελή διαβίωση – το τελευταίο για το οποίο θα μπορούσε να τον κατηγορήσει κανείς – με αναφορά στο συγκρότημα κτιρίων στα ΣΟΑ Μαλακόντας στη Νέα Κηφισιά, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2008, όπου και υπάρχει και το οίκημα του (εκάστοτε) Α/ΓΕΣ, στο οποίο ο ίδιος ουδέποτε έχει κατοικήσει, καθώς διαμένει σε ένα διαμέρισμα στο Μαρούσι, ενώ έχει μόνο μια φορά περάσει από εκεί για πέντε μόλις λεπτά!

Με ανακοίνωσή του το ΓΕΣ χαρακτηρίζει «αναληθή και ανήθικα» τέτοιου είδους δημοσιεύματα που «πλήττουν το κύρος του θεσμού, ενώ είναι επικίνδυνα και έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε όλο το Στράτευμα».

Είναι προφανές ότι τέτοιες συκοφαντίες διοχετεύονται σκόπιμα στον Τύπο, με σκοπό να επηρεαστεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, που μέχρι στιγμής έχει διαχρονικά αντισταθεί.

Ο προπαγανδιστικός σκοπός είναι να πληγεί προσωπικά και να εξοντωθεί ο αρχηγός, ενόψει κρίσεων (όποτε και αν γίνουν αυτές), αλλά την ίδια ώρα αποδυναμώνεται η χώρα έναντι φίλων και εχθρών.

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ, λαμβάνοντας μέρος στην αναγκαία προσπάθεια να εξασφαλίσει η χώρα όσο το δυνατόν περισσότερους συμμάχους γίνεται.

Γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή μας, τις τουρκικές απειλές, τα προβλήματα με την ΑΟΖ, τη σύγκρουση Τουρκίας – Ισραήλ.

Είναι δυνατόν να παίρνει στις αποσκευές του συκοφαντίες για πισίνες και γκαζόν που δεν έχουν ποτέ χρησιμοποιηθεί από τον (οποιοδήποτε) αρχηγό ΓΕΣ και να εμφανίζεται ότι η ηγεσία του στρατεύματος μιας πτωχευμένης χώρας όπως η Ελλάδα ζει τρυφηλή ζωή;
http://www.elzoni.gr/html/ent/145/ent.13145.asp 

13 σχόλια:

  1. Στρατηγος Φραγκουλης Φραγκος=κατα δηλωση εν ενεργεια αξιωματικου του ΕΣ που εχει περασει απο τις καταδρομες και τωρα ειναι σε αποστολη ΕΘΝΙΚΗ="οσο βλεπεις τον Φραγκο αρχηγο μη φοβασαι,οταν τον παραμερισουν τοτε θα εξυφαινεται βρωμερο σχεδιο κατα της Ελλαδας"
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sterg, δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αρχίσει να τον χτυπάνε. Είναι η ίδια συνδεσμολογία με το "μαζί τα φάγαμε", "όλοι είμαστε ίδιοι", κτλ.

    Αυτοί που δεν μπορούν να υλοποιήσουν τα ποταπά σχέδιά τους, γιατί υπάρχουν Έλληνες που δεν είναι κρασπεδοποιημένοι, ενοχλούνται.

    Σωστό αυτό που είπε ο εν ενεργεία αξιωματικός που ανέφερες, αλλά εγώ τον ΦΦ θα τον προτιμούσα αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μεγαλύτερος και ανίκητος εχθρός της Ελλάδας πάντα ήταν οι...(Ελληνες!) Πάντα την, (κατάλληλη στιγμή),υπάρχει ένας..εφιάλτης!!.. που θα μας προδώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομιζω και ασε τον εκει που ειναι.ο ανθρωπος αυτος στο τελος με τις προτιμησεις σου θα παρει για αμοιβη ενα "οροφο" σε διπλη(πανω-κατω)κλινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά τα πάμε στο μπάσκετ,καλά και στο πόλο γυναικών αλλά καλύτερα δείχνει τελευταίως να τα καταφέρνουμε με το "θάψιμο" , το εθνικό μας σπόρ , η απαρχή της εθνικής μας μιζέριας.
    Η φιλοσοφία του σκύλου στο μεγαλείο της , ο οποίος(σκύλος) γλύφει τα κακαλ΄τ του, επειδή ... μπορεί.
    και οτι δεν μπορείς να το φας ή να το "πηδήξεις" ... κατούρα το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και δεν είδα κάποιο Πρέσβυ να παίρνει τέτοια αμοιβή, για να το λες, κάτι θα ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή η Κυριακάτικη Εφημερίδα, είναι το "Πρώτο Θέμα".
    Κανένα περαιτέρω σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θάψιμο του ανθρώπου αυτού δεν άρχισε χθες. Πολλές "πατριωτικές" ιστοσελίδες/ιστολόγια είχαν αρχίσει να τον βαράνε εδώ και κανέναν χρόνο, με αφορμή τις εκπομπές της κόρης του, Ευτυχίας, στην ΕΡΤ. Την κατηγορούσαν ότι στήριζε τους λαθρομετανάστες, κάτι που πράγματι έκανε σε ένα-δύο εκπομπές του "Εικόνα σου είμαι" (ή κάπως έτσι).
    Την κατηγορούσαν ότι, εξ αιτίας του μπαμπά, έπαιρνε πολλά λεφτά, για να κάνει άνοστες, κουλτουριάρικες εκπομπές κλπ.

    Ο στρατηγός είχε καταθέσει μήνυση (τουλάχιστον) σε ένα από τα ιστολόγια αυτά κι εκείνο καμάρωνε που πολεμούσε τον Α/ΓΕΣ-κομματόσκυλο.

    Ακόμη και σήμερα υπάρχουν αναρτήσεις, όπως αυτές: 1, 2, 3....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάμε για χοντρό φτύσιμο, όχι παίξε-γέλασε: 4, 5, 6

    Πήρα από ένα συγκεκριμένο ιστολόγιο, αλλά δεν είναι το μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nativist

    Την πηγή που παραθέτεις τη θεωρείς σοβαρή και αξιόπιστη;

    Ή μήπως θεωρείς σωστό να επιβληθεί φίμωση στην κόρη του Α/ΓΕΣ μόνο και μόνο επειδή παρουσιάζει μια διαφορετική άποψη;

    Ή μήπως θεωρείς ότι πρέπει να αποκλειστεί απο συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες μόνο και μόνο επειδή είναι κόρη Αρχηγού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάτι άσχετο με το ήθος αλλά για εμένα αρκετά σημαντικό είναι και η εμφάνιση. Μου φαίνεται περίεργο ο ΑΓΕΣ με 40 χρόνια στον στρατό, τα περισσότερα φορώντας μπερέ, να τον φοράει σαν νεοσύλλεκτος. Δεν τον είδε κανένας παρατρεχάμενος που ήξερε να του πεί πώς φοριέται; Και αυτά τα παχάκια και τα σκεμπεδάκια τύπου ταβερνιάρη της Πλάκας, μάλλον δεν συμβαδίζουν με τις πουλάδες και δεν αρμόζουν σε Στρατηγό προηγμένης χώρας. Τώρα θα μου πείτε όλοι, αυτά βρε σε πειράξανε, οι άλλοι είναι χειρότεροι! Από οτι φαίνεται στην παρακμιακή Ελλάδα της μετριότητας και της μετρήσιμης αξιοπρέπειας, οι τελευταίοι ηγέτες πριν την τελική καταστροφή, ήταν κακομοίρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως η εκπομπή της κόρης του και το ύφος της ήταν όντως αίσχιστα!πως άφησε και του ξέφυγε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Χρήστος Χατζησαββίδης

    Σημασία δεν έχει τι θεωρώ εγώ, αλλά τι γράφει αυτός. Είπα ότι το θάψιμο είχε αρχίσει νωρίτερα και παρέθεσα δείγμα. Έκανα κριτική εγώ; Μάθε επιτέλους να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος. Αυτό που γράφει ο sapphire είναι όντως αληθές. Σ' ένα-δύο επεισόδεια που παρακολούθησα, η κόρη του φράγκου ήταν προκλητική και εκνευριστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.