11/12/09

Το ζεύγος Ταλάτ... εκπροσώπησε επαξίως τον Αττίλα

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ίσως γιατί αυτό επέβαλε η πολιτική συγκυρία, επένδυσε πολλά στον Μ. Α. Ταλάτ, ένα άτομο με ισχυρούς δεσμούς με το κεμαλικό-φασιστικό κατεστημένο της Άγκυρας. Αψευδείς μάρτυρες της φασιστικής πτυχής του χαρακτήρα του ιδίου και τις γυναίκας του, οι Κύπριοι φοιτητές που διαδήλωσαν στο Λονδίνο.

Επιτέθηκαν φραστικά σε Κύπριους φοιτητές στο Λονδίνο
Φραστική επίθεση από το ζεύγος Ταλάτ δέχτηκαν στο Λονδίνο Κύπριοι φοιτητές που διαδήλωναν κατά του κατοχικού καθεστώτος. Οι φοιτητές μαζεύτηκαν έξω από το πανεπιστήμιο του LSE στο Λονδίνο, όπου θα μιλούσε ο κατοχικός ηγέτης, για να διαδηλώσουν για τη συνεχιζόμενη κατοχή.
O Μεχμέτ Αλί Ταλάτ παρουσιάστηκε ανήμπορος να ανταποκριθεί στα ερωτήματα των φοιτητών.
Με τη λήξη της εκδήλωσης και την έξοδο του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ από την αίθουσα, οι Κύπριοι φοιτητές συνέχισαν να διαδηλώνουν ειρηνικά και να φωνάζουν ρυθμικά «Turkish Troops Out Of Cyprus» («Εξω ο κατοχικός στρατός από την Κύπρο»).
Ο εκπρόσωπος του Αττίλα, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και περίπου 10 μπράβους, αντί να μπει στο αυτοκίνητο που τον περίμενε, προσέγγισε τους διαδηλωτές και τους ζήτησε την ευκαιρία να μιλήσει.
Ο διάλογος εξελίχθηκε σε φραστικό επεισόδιο, καθώς ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ παρουσιάστηκε ανήμπορος να ανταποκριθεί στα ερωτήματα των φοιτητών και αναγκάστηκε να παρέμβει η πολύ οξύθυμη και αθυρόστομη γυναίκα του (Ογια Ταλάτ), η οποία δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και απρεπείς χειρονομίες.
Κατά την αποχώρησή τους μάλιστα, ένας εκ των σωματοφυλάκων του, μίλησε προσβλητικά και απαξιωτικά κατά των διαδηλωτών. Η σοβαρή, συγκρατημένη και αξιοπρεπής παρουσία των φοιτητών ήταν αρκετή για να φέρει τον πολιτικό αττιλάρχη εκτός ελέγχου!
Nαυτεμπορική

2 σχόλια:

  1. Το φασιστοειδές που λέγεται Ταλάτ, απέκτησε αξία επειδή τον κάναμε ισότιμο συνομιλητή μας.
    Ουστ από δω κωλότουρκε του κερατά, βρωμομογγόλε φασίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρηγοριὰ στὸν ἄρρωστο μέχρι νὰ βγῆ ἡ ψυχή του.
    Αὐτοὶ κατέχουν διὰ τῶν ὅπλων τὸ 37% τῆς νήσου καὶ ἐμεῖς τί κάνουμε;
    Τοὺς ἀντιπαρατάσσουμε ὡραῖα ἐπιχειρήματα;
    Τἰ μοῦ λέτε; Σὰν τὴν ὡραία πρότασι πλήρους ἀφοπλισμοῦ τῆς νήσου;
    Καλῶς τοὺς βρίσανε μήπως ξυπνήσουνε.
    Ὅσο κοιμοῦνται καὶ πιστεύουν στὴν «ἐξημέρωση τοῦ θηρίου» ζήτω ποὺ καήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.