14/9/10

Ο Η. Ψινάκης υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές!

Η υποψηφιότητα του Ηλία Ψινάκη για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας είναι γεγονός! Εδώ και μήνες, ο "δαιμόνιος" μάνατζερ "φλέρταρε" με μια θέση σε ψηφοδέλτιο, αλλά τώρα φαίνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Λίγο μετά τις 11, βρέθηκε στο Δημαρχείο Αθηνών για να θέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του, στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, στο πλευρό του Νικήτα Κακλαμάνη!

Ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε: "Μόλις αποδέχτηκα την πρόταση του κύριου Κακλαμάνη για την υποψηφιότητά μου, δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω γιατί υπόκειμαι στους περιοριορισμούς του προεκλογικού αγώνα"!

Επίσης, δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω σχετικά με τον προεκλογικό του αγώνα, αλλά και για το αν θα συμμετάσχει φέτος στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο"! Αρκέστηκε να ευχηθεί καλή σεζόν και καλό χειμώνα!
SIGMALIVE

26 σχόλια:

  1. και μετά φώναζαμε για την βοηθό που έκανε γυμνή φωτογράφιση....
    Είσαι θεά ...Τι να πω όταν έχουμε έκπτώσεις αξιών....λογικό είναι ότι βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρωτο έργο του θα είναι η μετατροπή όλης της αθήνας σε κουμουνδούρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι μ'αυτο; Ουτε ο πρώτος του είδους του θα έιναι και δυστηχώς ουτε και ο τελευταίος που ασχολειται με την πολιτική στην Ελλάδα. Η Τζούλια πότε θα πολιτευτεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελλάδα έχεις ταλέντο.

    Η ΝΔ και το ΛΑΟΣ στηρίζει κακλαμάνη ;
    Μου φαίνεται αυτά τα κόμματα έχουν αναλάβει τα γελοιοποιήσουν την λεγόμενη δεξιά.
    Τα έχουν καταφέρει πολύ καλά .

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα μια λέτε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. στηρίζει ΠαΣοΚ και μια ΝΔ.

    Κάποτε έλεγαν ότι έκανε κρούση στον Ψι(ψι)νάκη ο Καρατζαφέρης. Τώρα πάει με τον Κακλαμάνη και την ΝΔ; Εκτός από πολυπολιτισμικός, ο Δήμος Αθηναίων πάει για κιναιδόδημος. Θα πάρει πρώτο βραβείο προοδευτικότητας παγκοσμίως.

    Θυμάστε από πότε κομματικοποιήθηκαν οι δημοτικές εκλογές; Αν θυμάμαι καλά, ήταν την δεκαετία του '80. προηγουμένως ήταν ακομμάτιστες και καλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κακλαμάνης+Ψινάκης

    Όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Τώρα θα διεμβολίσουν τον Τσίριζα στο πλέον ισχυρό τμήμα των ψηφοφόρων που τον στήριζαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φούστηδες και παλληκάρια θα γίνουν μαλλιά-κουβάρια.Από την θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή ρε παιδιά η σοβαροφάνεια των προηγουμένων δημάρχων και πολιτικών ήταν εγγύηση ασφαλούς και σωστής διακυβέρνησης? Μ ε ποιό κρητήριο είμαστε αρνητικοί σε μία τέτοια εξέλιξη? Απεναντίας ο Ψινάκης εκτός απο πανέξυπνος και ετοιμόλογος είναι και οικονομικά ανεξάρτητος , πράγμα που σημαίνε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα ποσοστά απο τις μίζες και μπορεί να σταθεί άνετα απέναντι σε οποιονδήποτε.
    Είδαμε την κατάντια των πόλεών μας και της χώρας μας γενικότερα απο τους μέχρι τώρα κατσικοκλέφτες -ψωριάρηδες,επαγγελματίες πολιτικούς.
    Εμένα προσωπικά δεν μου προξενεί άσχημη εντύπωση ο Ψινάκης δτο δημαρχείο, μάλιστα νομίζω ότι είναι πιο κατάλληλος απο πολλούς ακόμα και για βουλευτής.
    ευχαριστω για την φιλοξενία.
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αραγε θα φορεσει συνολακι στην πρωτη του εμφανισει στο δημοτικο συμβουλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Δημήτρη

    Το ότι είναι οικονομικά ανεξάρτητος δεν διασφαλίζει ότι δεν θα παίρνει μίζες. Αν δεις και τους πολιτικούς μας, πολλοί ανεξάρτητοι οικονομικώς, λαδώνονται αγρίως. Όσο για την καταλληλότητά του στο δήμο ή την πολιτική, από πού την συμπεραίνεις; "Αρχή άνδρα ..." κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Για όποιον δεν το έχει πάρει είδηση και επιμένει "ελληνικά"δηλαδή αντρίκια, τόσο που όταν ο Σημίτης λεει πόλεμο θέλετε, εκείνος σιωπά, για όποιον λοιπόν δεν το ξέρει, το Λονδινο και το Παρίσι έχουν τους πιο πετυχημένους Δημαρχους που είναι (και δεν το κρύβουν)ομοφυλόφιλοι. Πευτχημένοι επειδή δεν κάνεις πολιτική με τα οπίσθια αλλά με το μυαλό σου. Δεν ξέρω τι είναι ή δεν είναι ο κ. Ψινάκης. Αλλά όταν οι μανούλες τρέχουν τις κορούλες τους στη Τζουλια να τους δώσει αυτόγραφο, όταν η ίδια η Τζουλια λέει από τηλεοράσεως στον πατέρα της ότι αυτός την έσπρωξε να κάνει ότι κάνει, κι εκείνος δεν απαντά, όταν όλα αυτά συμβαίνουν (και ουδείς αντιδρά ακόμα και όταν του κόβουν τον κ...λο μετο Μνημόνιο)ας μη βγάζουμε το δήθεν αντριλίκι μας στον κ. Ψινάκι-τον οπόιο ούτε στη φάτσα ξέρω διότι οι εκπομπές του δεν με αφορούν. Και κυρίως ας μην πέφτουμε ακόμα μια φορά θύματα της προπαγάνδας να συζητηάμε για τον Ψινάκι την ω΄ρα που μας "πηδάνε" με τόσα και τόσα και δεν κουνιέται φύλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω μια αίσθηση ότι κάτι θα μπορούσε να προσφέρει σε αντίθεση με κάτι γελοίες φάτσες της βαθιάς πολιτικής ή του γελοίου συνδικαλισμού του Κορμοράνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και συμπληρωνω,φιλε ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΕ,τουλαχιστον αυτος ειναι φανερος και οχι σαν καποιους αλλους που μοστραρουν ακομα και τα παιδια τους για να θολωσουν τα νερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να πανε να γ.....ουν και αυτοι και η χωρα που τους φιλοξενει και τους ανεχεται.Η ελληνικη κοινωνια τελειωσε πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς ανώνυμο 5.46
    Σιγουριά και διασφάλιση καλά καλά δεν μπορούμε να έχουμε ούτε απο τους εαυτούς μας για το αύριο,πόσο μάλλον για το μεθαύριο.
    Ομως η εξυπνάδα σε συνδιασμό με το χιούμορ είναι καλος συνδιασμός όχι μόνο για την πολιτική αλλά και για όλες τις πτυχές στη ζωή μας.
    Η σοβαρότητα που αντιμετωπίζει κάποιος τη ζωη δεν είναι ασσύμετρη με το πηγαίο χιούμρ. Το γέλιο είναι παράταση ζωής και λείπει απο όλους μας σήμερα.
    Εξ'άλου τόσα χρόνια αυτοί οι 300 καραγκιόζηδες μας κάνουν όλο και πιο σκυθρωπούς
    Το μόνο που με χαλάει με τον Ψινάκη είναι ότι συντάχθηκε πίσω απο έναν πρώην αποτυχημένο υπουργοδήμαρχο και όχι
    δίπλα σε κάποιον που να μήν έχει αποδειχθεί η ανικανότητά του
    ευχαριστω για την φιλοξενία
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε από πολλούς σαν τον κ.Μπουτάρη για παράδειγμα είναι σαφώς καλύτερος ο Ψινάκης!Ούτε φιλότουρκος ούτε φιλοσκοπιανός με καθαρό μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.youtube.com/watch?v=YYlpYqfqmEU&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. sapphire έχεις δίκιο, ιδιως συγκρινοντάς τον με τον μπουτάρη.Ομως μήπως η φουστιά του τον οδηγήσει σε παράδοξες πράξεις και αποφάσεις ;;; Θα δείξει. Και το οτι ειναι sui generis είναι υπέρ του.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εντάξει έχει δηλώσει τι είναι, όπως και άλλοι, ο Μαρίνος π.χ κλπ. Όμως πέρα από σεξουαλικά που δεν ξέρω αν έχει προκαλέσει, νομίζω ότι είναι περισσότερο άνδρας από πολλούς άνδρες σε ικανότητες διοικητικές κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά τα περί σεξουαλικότητας ας τα αφήσουμε καλύτερα τι σχέση έχει αυτό με την αξία του καθενός;δεν λέω ότι ο Ψινάκης θα είναι κανένας μεγάλος παράγων αλλά σε σχέση με ανθέλληνες όπως ο κ.Μπουτάρης και ο κύριος ελληνόφωνος της ΔΕΘ (που διορίστηκε εκεί από τον Παπανδρέου μόνο και μόνο επειδή αρνείται να δηλώσει Έλληνας) σίγουρα είναι καλύτερος!Ας το δούμε εδώ αυτό στη Θεσσαλονίκη!Η εκλογική μάχη αυτή θα είναι η σοβαρότερη απ'όλες δεν πρέπει η πόλη μας να πέσει στη χέρια της ανθελληνικής ψευτοκουλτούρας και η λύση παρά τις όποιες πικρίες από κόμματα και πρόσωπα είναι μία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν είναι θέμα ομοφυλοφιλίας η συμμετοχή στα κοινά, γιατί υποτίθεται ότι εκεί, δουλεύει το μυαλό και η αίσθηση ευθύνης. Ισως οι καλλιτεχνίζοντες βέβαια, να μην "πουλάνε" ως σοβαροφανείς και αυτό ξενίζει κάπως. Ομως να μην ξεχνάμε ότι ούκ ολίγοι σοβαροφανείς μας έχουν απογοητεύσει και κάψει με την ανάμιξή τους στα πολιτικά.
    Στην παρούσα συγκυρία, θα έπρεπε να ισχύει ότι οποιοσδήποτε θέλει να εργαστεί και να προσφέρει για το κοινό όφελος, δεν περισσεύει. Ολοι χρειάζονται. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γενικώς βγάζει έναν τσαμπουκά που δεν τον βλέπεις εύκολα στους γνωστούς πολιτικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. >Ελίνα Γαληνού είπε...
    Δεν είναι θέμα ομοφυλοφιλίας η συμμετοχή στα κοινά, γιατί υποτίθεται ότι εκεί, δουλεύει το μυαλό και η αίσθηση ευθύνης.<
    ------------------

    Ακομη μια φορα ,την νιοστη, εισαι
    σε μεγαλη πλανη και εκφραζεις την
    ασχετοσυνη σου.
    Αντιθετα με αυτα που εγραψες η συμμετοχη στα κοινα δεν προυποθετει
    μονο ενα πονηρο (θηλυκο) μυαλο αλλα
    κυριως και ταυτοχρονα μια απολυτη
    βιωματικη θεση ξεκαθαρη.Ο Δημαρχος,
    ο Πρωθυπουργος η οιοσδηποτε ασχολειται με τα κοινα και τα διαχειριζεται για λογαριασμο εκατομμυριων αλλων δεν πρεπει και δεν επιτρεπεται να εχει σκοτεινα σημεια ευκολα στον εκβιασμο απο αλλους,διαφορετικα ολοι εμεις κατανταμε ομηροι του επιβητορα και της συμμοριας του με ενδιαμεσο εναν
    κοινο ανωμαλο πχ τον Δημαρχο.
    Προκειται για κοινη λογικη.Τα βιτσια του να τα παρει και να παει σπιτι του και κανεις δεν θα τον εκθεσει,οχι ομως να μου τριψει στα μουτρα το βιτσιο του και κυριως τις
    συνεπειες στον κοινωνικο ιστο της ανωμαλιας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Sterg, αν είναι γνωστή η σεξουαλική συμπεριφορά το/της αξιωματούχου, τότε ποιος επιβήτορας θα τον/την εκβιάσει και δι' αυτού/τής και το κοινωνικό σύνολο; Αυτά γίνονται όταν άλλο θέλεις να δείξεις ότι είσαι κι άλλο είσαι. Άμα έχεις δηλώσει, ποιος θα σε εκβιάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.