30/11/14

Μπουρλότο στο Βερολίνο βάζει η Λε Πεν: Αν εκλεγώ, θα κάνω δημοψήφισμα να φύγουμε από την Ε.Ε.

Η Μαρίν Λεπέν επανεξελέγη πρόεδρος του ΕΜ (FN) 

«Αν εκλεγώ πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, μέσα στους πρώτους έξι μήνες από την εκλογή μου, θα οργανώσω δημοψήφισμα που θα καλεί τους Γάλλους πολίτες να ψηφίσουν για έξοδο της Γαλλίας από την Ένωση», δήλωσε η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λε Πεν.

Τη δήλωση αυτή έκανε στη “Le Figaro” στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε  επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση που ο γαλλικός λαός δεν υπερψηφίσει την πρόταση για έξοδο της Γαλλίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, η ίδια θα παραιτηθεί από την προεδρία της χώρας.
http://www.freepen.gr/2014/11/blog-post_8870.html

Η Μαρίν Λεπέν επανεξελέγη πρόεδρος του ΕΜ (FN)

 

Η Μαρίν Λεπέν επανεξελέγη πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου (ΕΜ, FN) με 100% των ψηφισάντων στο συνέδριο του ΕΜ στη Λυών την Κυριακή. 

Marine Le Pen επανεξελέγη πρόεδρος του FN
Η Marine Le Pen στο συνέδριο FN στη Λυών στις 29 Νοεμβρίου 2014.  Reuters / Ρόμπερτ Pratta
Δεν αποτελεί έκπληξη. Η Marine Le Pen επανεξελέγη πρόεδρος του FN με το 100% των ψήφων. Δεν είχε αντίπαλο. Το απότέλεσμα της ψηφοφορίας που διοργανώθηκε μέσω αλληλογραφίας, ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου του Εθνικού Μετώπου στη Λυών την Κυριακή.

Η Marine Le Pen ξεκίνησε μια δεύτερη θητεία ως επικεφαλής του κόμματος που ίδρυσε ο πατέρας της, ο Jean-Marie Le Pen το 1972. Εκλέχτηκε τον Ιανουάριο του 2011, για πρώτη φορά στο Συνέδριο της Tours,τότε απέναντι του Bruno Gollnisch.

Marine Le Pen réélue présidente du FN

Par , publié le

Marine Le Pen a été réélue présidente du FN avec 100% des suffrages exprimés à l'occasion du congrès du FN à Lyon ce dimanche.


Marine Le Pen réélue présidente du FN
Marine Le Pen au congrès du FN à Lyon, le 29 novembre 2014.
Reuters/Robert Pratta

Pas de surprise. Marine Le Pen a été réélue présidente du FN avec 100% des suffrages exprimés. Elle n'avait pas d'adversaire. Le résultat du vote, organisé par correspondance, a été annoncé à l'occasion de la deuxième journée du congrès du FN à Lyon ce dimanche.
>> Lire Marine Le Pen cherche costume de présidentiable désespérément
Marine Le Pen entame un deuxième mandat à la tête du parti fondé par son père Jean-Marie Le Pen en 1972. Elle avait été élue en janvier 2011 une première fois lors du congrès de Tours, opposée alors à Bruno Gollnisch.
Avec

En savoir plus sur http://www.lexpress.fr/actualite/politique/fn/marine-le-pen-reelue-presidente-du-fn_1627412.html?xtor=EPR-583-[20141130104253_48_nl_lexpress_flash_9605_000V15]-20141130-[______Marine_Le_Pen_reelue_presidente_du_FN_____002KTR8]-[RB2D106H0014TF6O]-20141130094700#DFS76oUbD1bAQDsw.99

3 σχόλια:

 1. Παραφράζοντας το ρητό
  Αν οι λαοί κυβερνιοντουσαν μέσω εκλογών ,να είσαστε σίγουροι οτι δεν θα γινόντουσαν εκλογές
  τολμώ να προβλέψω οτι δεν θα γίνει ποτε αυτο που υπόσχεται..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μαρί, μαζί σου, ψηφίζω υπέρ εξόδου νοερά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μία από τις ελπίδες της Ευρώπης ! Δίκιο έχει ο πρωθυπουργός ! Το πιο βαθύ σκοτάδι του ευρώ θα διαδεχθεί η αυγή των εθνικών νομισμάτων ! Βέβαια αυτό θα γίνει όπως πάμε τώρα αρκετά αργά και μπορεί να το ζήσουμε ή να μην ζήσουμε μέχρι τότε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.