29/6/16

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Πομάκων Γλαύκης – Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη στην Αθήνα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Πομάκων Γλαύκης – Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη στην Αθήνα
Με ένα ιδιαίτερα θερμό και συγκινητικό μήνυμα του ο Σύλλογος Πομάκων Γλαύκης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την  υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά η οποία βοήθησε με κάθε τρόπο ώστε παιδιά από την Γλαύκη να μπορέσουν να επισκεφθούν την Αθήνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Πομάκων Γλαύκης: 
Προς: Την υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.*
Αγαπητή Μαρία,
Αισθανόμαστε  ηθική και συναισθηματική υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε θερμά και δημόσια  για την άμεση ανταπόκριση σας  στο αίτημα του Συλλόγου Πομάκων Γλαύκης Ν. Ξάνθης  για  επίσκεψη αντιπροσωπίας παιδιών μας στην Αθήνα. Η αμέριστη συμπαράστασή σας, ηθική και υλική  φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθησία που έχετε σε μας, στα παιδιά μας και την πολιτισμική μας ταυτότητα. Τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο του συλλόγου μας, να στηρίξουμε με ψυχική δύναμη, τους αυριανούς πολίτες, που αγαπούν την πατρίδα, με όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μην μπορέσουν  να χειραγωγηθούν ή να απομονωθούν, να ζήσουν με αξιοπρέπεια , με ελληνική μόρφωση, σε ένα πιο φιλικό περιβάλλον.
Ταυτόχρονα η πράξη σας αυτή είναι παράδειγμα ηθικό, σεβασμού και ελπιδοφόρο. Ελπίζουμε η γενναιοδωρία σας να βρει, μιμητές και να προβληματίσει θετικά, προς όφελος όλων, γιατί ο *Έλληνας δεν καθορίζεται μόνο από τη θρησκεία αλλά και από την ψυχή και την ιστορία του!
Φίλη Μακεδόνισσα, οι *απόγονοι  των αρχαίων Αγριάνων σε περιμένουμε στα χωρία μας, να ανταποδώσουμε την γενναιόδωρη αξιοπρεπή φιλοξενία σου, που ξεπέρασε και το όνειρο!
Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες, ευχαριστούμε 
Ισμέ Φαρζλή
Κεμάλ Φαρζλή 

2 σχόλια:

  1. Να και μια ακτίδα.

    Μπράβο στον σύλλογο γονέων, μπράβο και στην υφυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ! ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΜΑΚΩΝ ΓΛΑΥΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.