27/6/16

Κι άλλη επιτυχία του Παπαδημούλη - Αφού βρήκε τους δολοφόνους του Μαυρίκου, τώρα πανηγύρισε και με την νίκη των Podemos

Την... πάτησε ο Παπαδημούλης - Βιάστηκε να δώσει συγχαρητήρια στους Podemos... και μετά τα τελικά αποτελέσματα έγραψε πως έκανε λάθος - Δείτε τα tweet του ευρωβουλευτή  
Πριν βγουν τα τελικά αποτελέσματα στην Ισπανία και λαμβάνοντας υπόψη του τα exit polls ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια του στους Podemos μέσω Twitter. 

Κάνοντας λόγος για «μεγάλη επιτυχία» ο κ. Παπαδημούλης βιάστηκε να... εκφράσει τη χαρά του μιας και τα exit polls έδιναν τους Podemos δεύτερους. 
Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα των ισπανικών εκλογών δεν τους δικαίωσε, καθώς βγήκαν και πάλι τρίτοι και μάλιστα με μειωμένα ποσοστά σε σχέση με το 2015.
Έτσι λίγο μετά με ένα νέο του tweet ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «διόρθωσε» τις προηγούμενες του αναρτήσεις γράφοντας πως έκανε λάθος ενώ χαρακτήρισε «φιάσκο» τα exit polls. 






Πρώτο Θέμα

3 σχόλια:

  1. Τα γκάλοπ όσο πανε και πιο πολύ μοιάζουν με τις προεκλογικές δεσμεύσεις των συριζαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ που τα λέμε πάντως οι Ποδέμος δεν έχασαν.Πήραν 71 έδρες όσες είχαν πριν 5 μήνες και 21% από 24% που είχαν πριν 5 μήνες.Απλά οι τρελοσυριζαίοι τους είχαν για αυτοδυναμία και τεχνιέντως οι ΓΕρμανοί τους φούσκωσαν ώστε φάνηκε ότι έχασαν με πάταγο...Μεγάλοι μαέστροι οι Γερμανοί ειδικώς όταν έχουν αντιπάλους αριστερούς παγκοσμιοποιητές.

      Διαγραφή
  2. Οι μετεωρολόγοι και οι στατιστικολόγοι καλό είναι να πάνε για ευχέλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.