28/6/16

Ως κατεπείγον νομοσχέδιο θα ψηφιστεί μέχρι την Παρασκευή η συμφωνία ΟΛΠ - COSCO

ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑΩς κατεπείγον νομοσχέδιο θα ψηφιστεί μέχρι την Παρασκευή η συμφωνία ΟΛΠ - COSCO
Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την κύρωση της συμφωνίας του ΟΛΠ και της Cosco και άλλες διατάξεις για τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς και να ψηφιστεί, με την διαδικασία του κατεπείγοντος, έως την ερχόμενη Παρασκευή, παραμονές της αναχώρησης του πρωθυπουργού στην Κίνα. 
Το νομοσχέδιο χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον από την κυβέρνηση και σύμφωνα με τον σχεδιασμό, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, πρόκειται να κατατεθεί απόψε στη Βουλή, ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ψηφιστεί από την Ολομέλεια.
Ημερησία

1 σχόλιο:

  1. Oι "Σταλινιστές" και "θαυμαστές του Τσάβες" κάνουν ιδιωτικοποιήσεις αντί για κρατικοποιήσεις, για την ακρίβεια οι Ευρωσταλινιστές ή περιπαιχτικά ευρωσταλίνες, γενικώς όλοι Σταλινονεοφιλελευθεροπατριώτες είναι, που σημαίνει τί ως λέξη; Ότι όπως γύρω από τον Στάλιν δημιουργήθηκε μια νομενκλατούρα που απολάμβανε προνόμια εκμεταλλευόμενη τον μονόδρομο της διακήρυξης "Σοσιαλισμός σε μια χώρα" και του "Περισσότερου κράτους για να καταργηθεί το κράτος" έτσι και οι σημερινοί Σταλινοευρωπαϊστές της δεξιάς και της αριστεράς τα αναγάγουν όλα στον ευρωπαϊσμό και τα κεκτημένα της Ευρώπης για να συνεχίσουν να καλοπερνούν θέτοντας μάλιστα την ύπαρξη της χώρας σε πραγματικό κίνδυνο. Κακό τέλος θα έχουν οι Ευρωσταλινιστές, όπως επίσης και οι Σταλινοπατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.