30/6/16

Όλο το “παιχνίδι” των συμφωνιών Ρωσίας,Τουρκίας,Ισραήλ,Αιγύπτου! Η Ελλάδα κομπάρσος!

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Στην ιστοσελίδα Debka που  ως γνωστόν εκφράζει τη Μοσάντ, δημοσιεύεται μια ανάλυση για την πρόσφατη συμφωνία Τουρκίας-Ισραήλ.
Συνοπτικά στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:
“Η συμφωνία Ισραήλ-Τουρκίας ομοιάζει με όλες τις άλλες συμμαχίες π.χ Σαουδικής Αραβίας- Αιγύπτου που έχουν στόχο να ανακόψουν τις επεκτατικές διαθέσεις του Ιράν στις ακτές του Ισραήλ και της Αιγύπτου.
Αμέσως μετά τη συμφωνία αυτή αναμένεται η ανακοίνωση διμερούς συνεργασίας Αιγύπτου-Τουρκίας, η οποία θα τερματίσει τη διαμάχη μεταξύ Ερντογάν-Σίσσι.
Η Τουρκία θα σταματήσει να στηρίζει τη Χαμάς που δρα σε βάρος του Ισραήλ, καθώς και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους που είναι εχθροί του Σίσσι.  Η Αίγυπτος και η Τουρκία  θα συνεργάζονται στον τομέα ανταλλαγής πληροφοριών.  Η ανταλλαγή πληροφοριών θα αφορά και τον τομέα των στρατιωτικών πληροφοριών. Στα πλαίσια αυτά θα υπάρξει συνεργασία στον στρατιωτικό τομέα.

Για τη συνέχεια Militaire

1 σχόλιο:

  1. περίεργη η συγκυρία της ταυτόχρονης επαναπροσέγγισης Ρωσίας Ισραήλ Τουρκίας.επι των πολλαπλάσιων ελληνικών κοιτασμάτων στην ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου ελλαδος ουδεμία συζήτηση μετα την μνημονιακή λαίλαπα η οποία μας απασχολεί με την επιβίωση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.