29/6/16

Ευρωπαίος αξιωματούχος: Δέκα φορές χειρότερη η ελληνική συμφωνία μετά το δημοψήφισμα

Το «όχι» του ελληνικού λαού οδήγησε στο κλείσιμο των τραπεζών
Iωάννης Γ. Αντύπας
«Το ελληνικό δημοψήφισμα έγινε με ερώτημα τις προτάσεις του προέδρου της Κομισιόν για τη δεύτερη αξιολόγηση» είπε ο αξιωματούχος
Για ενδεχόμενη διπλή μεταχείριση από την ΕΕ για το ελληνικό δημοψήφισμα ρωτήθηκε Ευρωπαίος αξιωματούχος για να απαντήσει πως δεν υπήρχε κάποια αδικία προς την Ελλάδα, καθώς το ελληνικό δημοψήφισμα έγινε με ερώτημα τις προτάσεις του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, για τη δεύτερη αξιολόγηση.
Η αρνητική ψήφος των Ελλήνων ακύρωσε την πρόταση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και οδήγησε στο κλείσιμο των τραπεζών που με τη σειρά του οδήγησε στη διαπραγμάτευση μιας νέας συμφωνίας από το 0, «που ήταν 10 φορές χειρότερη», κατέληξε ο αξιωματούχος.
Πρώτο Θέμα


3 σχόλια:

  1. Ειναι τόσο σοβαροί οι ανώνυμοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι καθώς και όσοι αναδημοσιεύουν τις μπαρούφες τους, ώστε αποδίδουν τόν έλεγχο κεφαλαίων (capital control) στην αρνητική ψήφο τών Ελλήνων!!! Ο έλεγχος τών καταθέσεων επεβλήθη ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ τού δημοψηφίσματος!!!
    Οι υπεύθυνοι τού ιστολογίου ας είναι προσεκτικότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω πει κι εγώ 50 φορές πως άρθρα απο την εφημερίδα του κομιστή -μόνιμου κάτοικου Ζυρίχης πλέον- είναι για πέταμα. Δεν βαριέσαι :)

      Διαγραφή
  2. Οι εγκληματίες δικαιολογούνται. Πλακάκια τα κάνανε με τον Τσίπρα και με όλους τους άλλους "ημετέρους" και υμετέρους τους, που την ψήφισαν την συμφωνία για να μας "σώσουν", σκοτώνοντας μας (όπως και όταν κυβερνούσαν)..

    Όλα ήταν προσχεδιασμένα, για να περάσει ο Τσίπρας ότι δεν μπορούσε να περάσει ο Σαμαράς. Ο φορολογήσας στάμνες και κοτέτσια.
    Ο "δημοκράτης" του Παναθηναίκάκια (https://www.youtube.com/watch?v=YA-_BV9QTz0)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.