28/6/16

Επικοινωνία Τσίπρα - Νετανιάχου για τις σχέσεις Ισραήλ - Τουρκίας

REUTERS/RONEN ZVULUN
Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, συζητήθηκε η πορεία των ελληνο-ισραηλινών σχέσεων (φωτ. αρχείου).
Η συμφωνία Ισραήλ - Τουρκίας για την αποκατάσταση των μεταξύ τους σχέσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανιάχου. 
Επιπλέον, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, συζητήθηκε η πορεία των ελληνο-ισραηλινών σχέσεων.

4 σχόλια:

  1. Ο φίλος Βενιαμίν θα τον καθησύχασε:
    Γιατί ανησυχείς, χωράμε άνετα κι΄οι τρεις σ΄ένα κρεβάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα για να καταλαβαινουν οι ανοητοι που πιστευουν οτι το Ισραηλ και οι εβραιαοι ειναι 'δυνατοι' κανενας δηθεν δεν τα βαζει μαζι τους...οτι εχουν την 'μοσαντ' (εντεχνως πολυ υπερεκτιμημενη υπηρεσια)και οτι 'κυβερνουν τον πλανητη'.....ΤΡΙΧΕΣ , ενας μικρος και ανισχυρος λαος της καρπαζιας ειναι που ακομη και ο τελειωμενος Ερντογαν τους γονατιζει στην σφαλιαρα και του ζητουν και συγνωμη...
      Η ξεφτιλα που τους εκανε ο μετρων ημερες πια Ερντογαν αποδεικνυει οτι ετσι πρεπει κανεις να τους φερεται, με σφαλιαρες με απειλες και με προσβολες, μονο αυτη τη γλωσσα καταλαβαινουν, αυτο αποδειχθηκε πλεον ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, γαβγιζανε , κορδωνονονταν εκαναν φασαρια , ψευτοτραμπουκιζανε αλλα στο τελος πεσανε στα τεσσερα και γλυφανε τα ποδια του καταρρεοντος Ερντογαν.
      Αυτο ειναι ενα μαθημα που πρεπει να παρουν οι ΨΟΦΟΔΕΕΙΣ (εξαρτωμενες και υποτελεις εν πολλοις)'Ελληνικες' κυβερνησεις και να ρυθμισουν καταλληλως την εξωτερικη τους πολιτικη , αν οχι θα λογοδοτησουν σκληρα στην πρωτη Ελληνικη κυβερνηση που νομοτελειακα ερχεται συντομα κυριως για να τιμωρησει και δευτερευοντος για να οικοδομησει την ανεξαρτησια της ενδοξης χωρας μας.

      Διαγραφή
  2. Η Ελλάδα δεν έχει να χωρίσει κάτι με το Ισραήλ, αντίθετα, μια καλή σχέση βοηθάει ώστε η Τουρκία να μην γίνει απαραίτητη για το Ισραήλ. Οπότε υποθέτω θα συνεχιστεί η καλή σχέση.

    Το δικό μας κύριο μέλημα πρέπει να είναι η έξοδός μας απο την πρωτοφανή κατάσταση αδυναμίας και απο την αφασία μας για το μέλλον αυτού του έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.