29/8/18

Η ιστορία της Σάρα: Κατηγορείται για διακίνηση το κορίτσι που έσωσε 18 μετανάστες

Οι ελληνικές Αρχές την κατηγορούν για συμμετοχή σε εγκληματικό δίκτυο 30 ατόμων –όλα τους μέλη της ίδιας ΜΚΟ– το οποίο διευκόλυνε την παράνομη είσοδο αλλοδαπών στη χώρα μας. Στις κατηγορίες εμφανίζονται συγκεκριμένες ημερομηνίες, όμως κάποιες από αυτές η Σάρα, σύμφωνα με καθηγητές της, παρακολουθούσε μαθήματα στο Κολέγιο Bard του Βερολίνου .
Οι δύο αδελφές παραλαμβάνουν το γερμανικό βραβείο Bambi (2016) για τη διάσωση των 18 προσφύγων 
Το πρωί της 28ης Αυγούστου η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε δελτίο Τύπου για τη «δράση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου που δραστηριοποιείτο συστηματικά στη διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια». Οπως αναφέρεται, εμπλέκονται 30 άτομα όλα τους μέλη Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, ενώ συνελήφθησαν τρεις από τους εμπλεκομένους. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Protagon, μία από τους τρεις που συνελήφθησαν είναι η Σάρα Μαρντίνι, η 23χρονη Σύρα που μαζί με τη μικρότερη αδερφή της Γιούσρα κολύμπησαν τον Αύγουστο του 2015 επί τρεισήμισι ώρες τραβώντας ένα φουσκωτό γεμάτο πρόσφυγες προς τα ελληνικά παράλια, σώζοντας 18 ανθρώπους με τους οποίους είχαν ξεκινήσει μαζί από τα παράλια της Τουρκίας. 
Η ιστορία των δύο αδερφών έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη – η Σάρα και η Γιούσρα έλαβαν αρκετά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις για αυτήν τους την πράξη. 

Για τη συνέχεια Protagon


10 σχόλια:

  1. Αν το protagon έχει στοιχεία γιατί δεν τα παρουσιάζει? Αν έχει κάνει έρευνα όπως ισχυρίζεται γιατί δεν τη δημοσιοποιεί? Γιατί ο δημοσιογράφος απευθύνεται στο θυμικό? Επειδή είναι γερμανίδα απαγορεύεται να την αγγίξει η ελληνική δικαιοσύνη?
    Με ποιανού πρωτοβουλία έκανε το protagon το ρεπορτάζ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Μισθοφόροι των ΜΜΕ να μας πληροφορήσουν πόσα παίρνουν για κάθε τέτοιο δημοσίευμα και από που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κολύμπησαν τραβώντας βάρκα με 18 ανθρώπους.... Αυτες δεν είναι απλώς κολυμβήτριες, είναι commando, και το protagon είναι outlet αντεθνικών πρακτόρων οπως αυτοι που αναμεταδίδουν τετοιες ηλιθιότητες για ανεγκέφαλους αναγνωστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη παιδια κανει για αγκιστρι φαλαινων...εως ρυμουλκο πυρηνικων υποβρυχιων....ολο το κλου ειναι το ...βραβειο ....Μπαμπι....Μεγαλο πραγμα το
    Μπαμπι...Ολοι παντως σωζωνται προς τα
    εδω οταν κολυμπας...προς τα εκει δεν
    σωζεσαι.Παιδια η κατασταση εχει
    ξεπερασει το γελοιο...παει για την
    Σεληνη....το προταγκον να παρει το βραβειο της πινεζας...τις εχει καρφωσει ολες στο διαστημα..Τα παιδια ..παιζει...( μη πουμε τι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συγκεκριμένη ΜΚΟ με πληροφορίες που έχω από το νησί από κρατικό λειτουργό πήγαινε απέναντι στα τουρκικά παράλια και φόρτωνε μετανάστες με βάρκα και τους έφερνε Ελλάδα! Είχαν ξανασυληφθεί! Όπως επίσης η απαλλαγή των δυο Ισπανών πυροσβεστών είναι σκάνδαλο αφού συνελήφθησαν στα πράσα! Έχει πολλά "πλοκάμια" το "χταπόδι" των ΜΚΟ...τα έχω ξαναπεί! Την πάνε να τους αθωώσουν κι αυτούς...κατα τ άλλα η ελληνική δικαιοσύνη είναι τυφλή, κουφή, δεν νιώθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη χαλιέσαι βρε Σάκη. Ο Αλέξης έχει σατανικό σχέδιο βάσει του οποίου η Μυτιλήνη θα καθαρίσει εντελώς και μέσα σε ένα 12ωρο το πολύ. Θα τους μαζέψει από τη Μυτιλήνη βράδυ και μέχρι το επόμενο πρωινό θα τους έχει πάει όλους στη Λέσβο...

      Διαγραφή
  6. Εἶναι τόσο ἰδεολογικὰ πωρωμένοι ὥστε εἶναι ἱκανοὶ νὰ κάνουν πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπηρεσιες ασφαλειας δεν εχει το ελληνικο κρατος? Δικαιοσυνη (προβλεπει ποινες για την παρανομη εισοδο). Στρατο? Αν δεν μπορει να υπερασπιστει τα συνορα τοτε τι χρειαζεταια? Για να μοιραζει παιχνιδι στις εταιρειες οπλικων συστηματων (με το αζημιωτο)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KANΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ.
    ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ.
    Πρόκειται περί ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ,ολα τα άλλα ειναι μπούρδες και η ΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ SS ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ.
    1.Η ΕΒΡΑΙΑ BARBARA ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ.
    Barbara Lerner Spectre - Jews behind immigration into Europe.
    https://www.youtube.com/watch?v=-7ldT3YL2Kw&t=5s
    2.ΣΤΟN ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΙΩTH ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΠΙΤΙ ΔΕΗ...ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ 400Ε!!!!!!
    Πληρωμένα!! Ενοίκιο, κοινόχρηστα, περίθαλψη και 400 ευρώ επιδομα στους Μετανάστες.....
    https://www.youtube.com/watch?v=ROP7JXOqoZE
    3.ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΕΝΦΙΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΕΝΙΝ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.