28/8/18

Δηλαδή έπρεπε να περάσουν πέντε χρόνια, να ανατιναχτεί η Ελλάδα για να αντιληφθεί το κράτος τον βρώμικο ρόλο των ΜΚΟ στο μεταναστευτικό;

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης μεταναστών που δρούσε μέσω ΜΚΟ

Εμπλοκή 30 ατόμων, 6 Ελλήνων και 24 αλλοδαπών, μελών της ίδιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης

Μέλη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών από τα Τουρκικά παράλια, έναντι αδράς αμοιβής, ήταν 30 μέλη Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που δρούσε στην Μυτιλήνη από το 2015.
Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από τη υποδιεύθυνση ασφάλειας του νησιού, με τις αρχές να φτάνουν στα ίχνη τους, μετά την σύλληψη δυο μελών της εγκληματικής ομάδας, που εντοπίστηκαν να οδηγούν τον Φεβρουάριο του 2018, τζιπ που παρέπεμπε σε στρατιωτικό όχημα, στο οποίο κάτω από τις κανονικές πινακίδες εντοπίστηκαν πλαστές πινακίδες του ελληνικού στρατού. Το όχημα είχε χακί χρώμα, ενώ διέθετε και σύστημα ενδοεπικοινωνίας.
Τότε είχαν συλληφθεί ένας 24χρονος Γερμανός και μια 23χρονη από τη Συρία. Με αφορμή την υπόθεση αυτή διενεργήθηκε, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, προκαταρτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας διακριβώθηκε η δράση της εγκληματικής οργάνωσης και η εμπλοκή 30 ατόμων, 6 Ελλήνων και 24 αλλοδαπών, μελών της ίδιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Τα μέλη της οργάνωσης συμμετείχαν σε κλειστές -κρυπτογραφημένες ομάδες εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, λάμβαναν πληροφορίες και στοιχεία,εμπιστευτικού χαρακτήρα, για τις προερχόμενες από την Τουρκία προσφυγικές ροές. Ανάλογες πληροφορίες συνέλεγαν μέσω παράνομης παρακολούθησης των ασυρματικών επικοινωνιών από τη Frontex και το λιμενικό σώμα, καθώς και μέσω κατόπτευσης του θαλάσσιου χώρου με τη χρήση σύγχρονων μέσων, όπως διόπτρες.

Οι πληροφορίες αφορούσαν, κυρίως: τους χώρους συγκέντρωσης στα τουρκικά παράλια και τον χρόνο εκκίνησης συγκεκριμένων προσφυγικών ροών προς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος και Σάμος), τις συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος και γεωγραφικό πλάτος) συγκεκριμένων προσφυγικών ροών και της κατεύθυνσης αυτών σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο, τον αριθμό των επιβαινόντων αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών σε λέμβους, καθώς και την επικρατούσα κατάσταση κατά την διάρκεια της πλεύσης των λέμβων και τον τελικό προορισμό τους (χώρος προσαιγιάλωσης).

Για τις πληροφορίες αυτές δεν ενημέρωναν τις αρμόδιες για την έρευνα και διάσωση Αρχές, ως όφειλαν, λόγω της ένταξης και συμμετοχής τους στον αντίστοιχο εθνικό και τοπικό σχεδιασμό έρευνας και διάσωσης. Απώτερος σκοπός ήταν η αποκόμιση κέρδους από την λειτουργία της ως ΜΚΟ, παρά το μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα της, είτε με την αποδοχή δωρεών υλικών αντικειμένων, είτε με επιχορηγήσεις, είτε με την κατάθεση χρηματικών ποσών από ιδιώτες ή συλλογικούς φορείς σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό και σε ιστότοπο δωρεών (donations). 

Από το συνολικό τρόπο λειτουργίας τους προσδιορίζεται ότι παρείχαν άμεση συνδρομή σε οργανωμένα κυκλώματα παράνομης διακίνησης μεταναστών καθώς ενεργώντας με πρόθεση διευκόλυναν την κατ' επάγγελμα και συνήθεια διακίνηση μεγάλου αριθμού υπηκόων τρίτων χωρών, προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου Λέσβος και Σάμος, σε 11 τουλάχιστον περιπτώσεις,από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018. Από την παράνομη δράση της η εγκληματική οργάνωση αποκόμισε σημαντικά χρηματικά πόσα, το ύψος των οποίων αποτελεί αντικείμενο προσδιορισμού από αρμόδιες Αρχές. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να προσδιοριστεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας της εγκληματικής οργάνωσης και οι διασυνδέσεις της.
Πρώτο Θέμα

14 σχόλια:

  1. 1)The Peddling of Guilt.

    The peddling of guilt is a key part of Green-Left modus operandi. No matter who they are — politicians, union officials, academics, environmentalists, or just ordinary folk — those concerned act by making people feel guilty about something. Sometimes their efforts are directed inwards to their own heart and soul, but more often the direction is outwards, to society at large.

    Why does it work? The simple answer is: because if you want people to do your bidding, guilt is a strong card to play. We know from history that when it comes to getting people to follow a cause, guilt, especially when amplified by fear, is a tried and proven technique.

    2)Σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι γενικά η κατάργηση του έθνους κράτους, δια να επιτευχθεί η Παγκοσμιοποίηση.
    Η Ελλάδα λόγο της πληθυσμιακής και θρησκευτικής Ορθόδοξης Χριστιανικής ομοιογέννειας της, στοχοποιήθηκε πρός διάλυση.
    Προωθήθηκε λοιπόν η έννοια της πολυπολιτισμικότητος, της πολυθρησκευτικότητος και της "διαφορετικότητος", ως στόχοι δήθεν καλοί.
    Οι επιδρομείς άποικοι βαπτίσθηκαν όλοι καταδιωκόμενοι πρόσφυγες, που ο ελληνικός λαός έχει "ανθρωπιστική" υποχρέωση να σώσει, παρέχοντας τα πάντα, (εφαρμόζεται εδώ η peddling of guilt technique).
    Όσοι δικαίως αντιδρούν, χαρακτηρίζονται ως δήθεν ρατσιστές, ακροδεξιοί, μισαλλόδοξοι και σκοταδιστές.
    Τα νεοταξικά ΜΜΕ και πολιτικοί, με ανοικτές αγκάλες, δέχονται τους εισβολείς.
    Τούς παρέχουν οικονομικές ενιχύσεις, άδειες παραμονής και σταδιακά τους δίνουν ελληνική υπηκοότητα.

    3)Συνέπειες:
    α)Τεράστιο κόστος στην οικονομία.
    β)Μεγάλη αύξηση της εγκληματικότητος.
    γ)Εντελώς αδύνατη η ενσωμάτωση στην Ελληνική κοινωνία, λόγω της διαφορετικής θρησκείας και πολιτισμού των μεταναστών, που ο αριθμός τους είναι τεράστιος. Η κοινωνική συνοχή σταδιακά καταρρέει.
    δ)Κίνδυνος στην εδαφική ακεραιότητα της χώρας, ειδικά σε παραμεθόριες περιοχές με πολυάριθμες μειονότητες. Ο Οζάλ είχε παλαιότερα δηλώσει, πως με τον εποικισμό, με εκατομμύρια μουσουλμάνους, της Ελλάδος, θα κατάφερνε η Τουρκία τους στόχους της, την διχοτόμηση του Αιγαίου και την αρπαγή της Θράκης.

    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2014/03/blog-post_4159.html

    4)Επίλογος.
    Οι νεοταξίτες πολιτικοί μας, έχουν τεράστιες ευθύνες. Εν γνώσει τους, με κάθε τρόπο, καταστρέφουν την Ελλάδα. Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ασφαλώς είναι μέρος του ευρύτερου σχεδίου.
    Ο Ελληνικός λαός, κατά πλειοψηφία, φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί τους κινδύνους. Ο κατευθυνόμενος εκφυλισμός του Ελληνικού έθνους είναι σε πλήρη εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε και τι έγινε; τίποτε !!!!! Ποιος νοιάζεται για αυτά αφού το ίδιο το κράτος είναι ανενεργό !!! Πίσω από τις ΜΚΟ κρύβετε βρώμα !!! Πολύ λίγες είναι σωστές. .. ΤΟ μεγαλύτερο ποσοστό είναι εκμετάλλευση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The role of the MKOs was always known. A cover up for human trafficing. The difference is that now took publicity and went to the MME.
    our gov knew all along and most likely some were taking x% to allow the operation.
    Not to worry... Gerovasili & Papakosta will end this overnight.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν ήμουν δικαστής θα τους έριχνα όλους απο τρείς μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχετε κανει καμμια βολτα στην επαρχια να δειτε ποιοι εργα;ζονται στους αγρους? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ εκτος εξαιρεσεων. Καποιος πρεπει να δουλεψει στα χωραφια. Οι Ελληνες ξυπνησαν και δεν κανουν πλεον παιδια αρα αναγκκαστικα πρεπει να δεχτουν μειονοτητες στα σπλαχανα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μονο ο τιτλος ..Μη κυβερνητικη οργανωση....ειναι να πεσεις ανασκελα απ τα γελια..Ο δημιουργος της δεν ειναι απλα ..ηλιθιος...αλλα και αγραμματος...Το θεμα ειναι ομως οτι εμεις ..κοιταμε..και δεχομσστε την εκφραση σαν φυσιολογικη......Οτι καραηλιθιοτητα αμολανε απ την Αμερικη κατι μισοαγραμματοι λογοπλαστες την αρπαζουμε σαν την γριπη...Η αρνηση μιας καταστασης στο εξης θα λεγεται ελληνικα με ενα " Μη"....και θα ξεραθουμε στο γελιο....Μη Ηλιος....μη βροχη...μη φωτια...μη βουνο...μη θαλασσα...μη αερας...και η πεινα ..μη φαι....κλπ.Απ τα βουντου Αγγλικα με αγαπη στους ιθαγενεις...Μη στενοχωρια θα πει λυνωντας δυο εξισωσεις ....χαρα..Μη κατουρημα θα πει ..εχει προστατη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες το "μη πόλεμος" του καταστροφέα Ανδρέα Παπανδρέου.
      Ή μήπως δεν το ξέχασες;

      Διαγραφή
    2. @ Δημητρης Κ

      Εσύ, δηλαδή, πώς θα την πεις την ΜΚΟ στα ελληνικά; Τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό;

      Διαγραφή
    3. Γλυφιτζουρια του Σορος..η ομαδα Πιππας..( σαν την πριγκηπησσα της Αγγλιας )

      Διαγραφή
    4. Τι περιμενες απ τον Ανδρεα Παναγιωτη?? Μαλλι της γριας πουλουσε στο παζαρι.Ετσι κι αλλιως η γρια μυαλο δεν ειχε...αλλα το ξυλακι το ετρωγε ολο.Ο Ανδρεας ηταν " μη Ανδρεας"....δηλ. "χαμενο κορμι"..

      Διαγραφή
    5. Ευθυμο αυτο το " τον μη κερδοσκοπικο οργανισμο"....των καθαρων κερδοσκοπων..!! Σαν τα "μη κεραμιδια " των κεραμοποιειων...τα μη ψαρια των ψαραδων.και τα...μη πουλια των
      πουλιων...( οι αγροτικοι συν/σμοι ολοι ειναι μη κερδοσκοπικοι..λες ναναι ΜΚΟ ?)

      Διαγραφή
    6. Έγραψες 3 σχόλια εδώ κι 1 παρακάτω με βλακείες, ως συνήθως, για να μην απαντήσεις.

      Διαγραφή
  7. The whole fiasco reminds me of drug trafficking. "Drug dealer arrested with 2 kgs of cocaine.. ."
    PS 6,000 kgs were successfully smuggled

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχω λυθει στα γελια..ΜΚΟ...απο κατω το ιστολογιο δινει απαντηση !!! Διαφημιση κατω ταιριαστη ..." Στυση σε οποιαδηποτε ηλικια σε 3 λεπτα " !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.