31/8/18

Σε Αλβανοτουρκική «μέγγενη» η Ελλάδα και τα Βαλκάνια



• Εξελίξεις που αναμένεται να συνθέσουν μια νέα πραγματικότητα στο χώρο των Βαλκανίων, δρομολογούνται το τελευταίο διάστημα κάτω από την πίεση που ασκούν -από διαφορετική αφετηρία- Αμερικανοί, Γερμανοί, Ρώσοι και Τούρκοι. 
Αν και θεωρητικά οι μεγάλες δυνάμεις υποστηρίζουν ότι οι κινήσεις και οι σκέψεις τους εξυπηρετούν την ειρήνη και την ασφάλεια στην ταραγμένη περιοχή, στην πραγματικότητα αυτές είναι "μάχες" για τον έλεγχο και την κυριαρχία τους στις χώρες και τους λαούς της Βαλκανικής. 
Στο παρόν στάδιο οι εξελίξεις δεν περιλαμβάνουν άμεσα την Ελλάδα. Εν τούτοις, οι επιπτώσεις τους, αν προχωρήσουν τα σχέδια που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν σε προτεραιότητα και τον επανακαθορισμό των συνόρων μεταξύ Σερβίας και Κοσόβου, είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν και τη χώρα μας, καθώς θα γίνει αναπροσαρμογή των διεθνών και διμερών σχέσεων, συμφωνιών κλπ.


Για τη συνέχεια Proinoslogos

3 σχόλια:

  1. Πάντως η Ελβάνα φυσάει..
    Ωραίο τραγούδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τους συμμαχους που εχουμε ( απιστευτο αλλα και οι Τουρκοι συμμαχοι ηταν...ειναι ακομη..) δεν μας φοβιζει τιποτε.Ενα πολιτικο οικονομικο κυκλωμα εδω 70 χρονια μας επεισε οτι ειναι ολοι αυτοι συμμαχοι.Αρα τι να φοβηθουμε ?? !! Εχουμε συμμαχιες ατρανταχτες...( εεε και λιγο Αλτζχαιμερ )...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δημήτρη. Για το Αλτζχαιμερ τρώμε ρόδια...
      https://www.newsbeast.gr/health/arthro/723284/rodi-kata-tou-altshaimer
      https://www.onmed.gr/ygeia/story/318046/o-pio-eykolos-tropos-na-apofygete-altsxaimer--parkinson

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.