19/3/19

Πού καταλήγουν οι φόροι στην Ελλάδα

Ουραγοί σε Υγεία και Εκπαίδευση - «Πρωταθλητές» στις δαπάνες για συντάξεις - Από τις χειρότερες επιδόσεις στη στήριξη των ανέργων


Οι κρατικές δαπάνες στην Ελλάδα ως ποσοστό του ΑΕΠ είναι οι όγδοες υψηλότερες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό όμως που πρέπει να ενδιαφέρει περισσότερο είναι το πού κατευθύνονται και εάν αποδίδουν. Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ύστερα από τρία μνημόνια και πληθώρα «μεταρρυθμίσεων», η Ελλάδα εξακολουθεί να μην δίνει τη δέουσα σημασία σε τομείς εξαιρετικά κρίσιμους για την ποιότητα της ζωής των πολιτών και το μέλλον της χώρας. Ουραγοί σε υγεία και εκπαίδευση. «Πρωταθλητές» στις δαπάνες για συντάξεις. Από τις χειρότερες επιδόσεις στη στήριξη των ανέργων και της οικογένειας.

Για τη συνέχεια Naftemporiki

1 σχόλιο:

  1. Μα καταληγουν στα Ευρωπαικα θησαυροφυλακια επειδη χρωσταμε. Γι αυτο εκαναν την ΑΑΔΕ "ανεξαρτητη" αρχη. Σε λιγο και με το περιουσιολογιο και το κτηματολογιο (ανωνυμη εταιρεια ετσι?) θα αρπαξουν οτι αλλο προαιρουνται (το εκαναν το 38 γιατους Εβραιουςτης Αυστριας και αυτοι εσπευσαν να τα δηλωσουν). Αλλα μην ανησυχειτε . Παλι με χρονους με καιρους παλι δικα μας θαναι. Αλλωστε θα αρχισουν σε λιγο οι παρατες της επετειου της ανεξαρτησιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.