22/3/19

"Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι" - Το Λιμενικό απαγορεύει στους ΟΥΚάδες να απαγγείλουν συνθήματα στην παρέλαση!

Με έγγραφό του ο νέος διοικητής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών «παραγγέλλει» την «μη απαγγελία συνθημάτων» κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και απειλεί με πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις διώξεις

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προέβη ο διοικητής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, λίγα 24ώρα πριν τους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου: Με επίσημο έγγραφο απαγορεύει την απαγγελία συνθημάτων από τους άντρες της Μονάδας, κατά τη διάρκεια της παρέλασης!
Συγκεκριμένα, το έγγραφο που εστάλη στο γραφείο Επιχειρήσεων, τον Ομαδάρχη τμήματος παρελάσεως, αλλά και όλα τα στελέχη «μετέχοντα στην παρέλαση», αναφέρει πως ο Αρχηγός «παραγγέλλει» την «μη απαγγελεία (sic) συνθημάτων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης παράλασης της 25ης Μαρτίου 2019».

Στο έγγραφο μάλιστα επισημαίνεται πως «σκοπός» είναι η «αποφυγή κυρώσεων, πειθαρχικών αλλά και ποινικών σε στελέχη»! Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο αλεξιπτωτιστής Εμμανουήλ Μπούχλης, ο οποίος τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή» πέφτοντας με το αλεξίπτωτο, τραβώντας παράλληλα βίντεο, τιμωρήθηκε με έξι μέρες κράτησης, ακόμα και μετά το πέρας της Άτυπης Προκαταρκτικής Εξετάσεως που είχε διαταχθεί σε βάρος του, για παράβαση των κανόνων ασφαλείας στη διάρκεια του άλματος στατικού ιμάντα και μόνο, αφού το προαναφερθέν εμβατήριο.
parapolitika-oykades-ena
Το έγγραφο του διοικητή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, όπως δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα «Παραπολιτικά»
Πηγή: Πρώτο Θέμα

8 σχόλια:

  1. τονώστε το ηθικό του λαού ρε παλιό συριζαιοι , κάθε μέρα που περνάει και πιο χάλια! ! Ο υπουργός Άμυνας δεν έβγαλε ανακοίνωση ότι το τραγούδι Μακεδονία ξακουστή δεν το απαγορεύει, εσείς εκεί στα ΟΥΚ , πως μας το παίζετε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν το έγγραφο είναι γνήσιο, τότε ο Δκτης ήρθε στην δυσάρεστη θέση να κάνει αυτό που ορίζει η άνωθεν εντολή. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να δούμε στην παρέλαση εάν οι άντρες (;) της ΜΥΑΛΣ έχουν πράγματι κάκαλα στα παντελόνια τους ή εάν τους πρέπουν ροζ τούλια & κοντές φουστίτσες αντί της παραλλαγής woodland...

    ...διότι αγαπητοί βάτραχοι, εάν εμφανιστείτε στην παρέλαση χωρίς το «Μακεδονία Ξακουστή», καλύτερα να μην εμφανιστείτε καθόλου. Καλύτερα δηλώστε κώλυμα ή αρρωστήστε ομαδικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:

      Στο ανωτέρω σχόλιό μου, εξέφρασα κάποιες αμφιβολίες περί της γνησιότητας του εγγράφου. Εκτός κι αν ο συντάκτης του κειμένου είναι ο υποδεκανέας απόφοιτος Δημοτικού καντινιέρης της Μονάδος, δεν μπορώ να φανταστώ πως ανώτερος Αξκος του ΛΣ και μάλιστα ο Δκτης της ΜΥΑΛΣ θα έγραφε «απαγγελΕΙα» (με «ει» ρε φονιά της Γλώσσας;) αντί του σωστού «αναφώνηση» κι επίσης «συνέβΕΙ» αντί του σωστού «συνέβΗ». Διότι εάν την διαταγή την συνέταξε πράγματι ο Δκτης της Μονάδος, τότε με τις υγείες σας «παγωτατζήδες».

      Διαγραφή
  3. Ο κ. Διοικητης δεν εμαθε ακομη οτι ο σεβασμος δεν επιβαλεται, κερδιζεται καθε μερα, καθε ωρα. Τετοιες ανακοινωσεις ανηκουν σε πολιτικους του επιπεδου Συριζα και οχι σε Διοικητη Ειδικων Μοναδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγια Μολα

    Συνθέτης: Καλομοίρης Μανώλης
    Στιχουργός: Σταματέλος Μ
    Εκδότης: Μουσική, Μακρής Ζαχαρίας
    Έργο: Τραγούδια του Στρατού
    http://archives.elia.org.gr:8080/LSelia/images_View/MS.7.005.JPG
    Σημειώσεις: Άσμα αναψυχής Ναύτου. Ποίησις Μ. Σταματέλου Βραβευθείσα υπό της επιτροπής του Υπουργείου των Στρατιωτικών.

    https://www.youtube.com/watch?v=gkQ50oezG00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ραγιας συριζεος ειναι ο διοικητης της ΜΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φήμες λένε πως ο συριζα πρότεινε στους τούρκους οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις από εδώ και στο εξής να υπάγονται στο τουρκικό υπουργείο αμύνης και να φυλακιστούν όλοι ως γκιουλενιστές πραξικοπηματίες-τρομοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λετε να φοβουνται μην τους δειρουν οι Σκοπιανοι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.