1/3/19

Πετρόπουλος σε μαθητές: Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια -Είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι

AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τάσος Πετρόπουλος /Φωτογραφία: Intime News
Τον ΣΥΡΙΖΑ ως σωτήρα παρουσίασε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, σε μικρά παιδάκια που επισκέφθηκαν τη Βουλή για εκπαιδευτικούς λόγους.
Ο κ. Πετρόπουλος υποστηρίξε ότι οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια και ότι οι γάτες και οι σκύλοι είχαν εξαφανιστεί καθώς και ότι πριν τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν αυξηθεί οι αυτοκτονίες.
Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πετρόπολος:

«Καλωσορίζω και τους μαθητές που παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση, για να θυμούνται ότι τούτη η Κυβέρνηση επιδιώκει να λύσει προβλήματα που συσσωρεύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θνησιμότητα στην Ελλάδα από τα χρόνια 2010, 2011 μέχρι και το 2014 αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%.
Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μία ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παρελθόν. Διότι ο κατώτατος μισθός στην περίοδο 2010-2014 μειώθηκε κατά 22% για τους άνω των είκοσι πέντε και κατά 32% για τους κάτω των είκοσι πέντε και γενικά υπήρξε μία μείωση της κατά κεφαλήν δαπάνης κοινωνικής προστασίας κατά 18% μεταξύ 2010- 2014».
Πηγή: iefimerida.gr

7 σχόλια:

  1. Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ όσα μαγαζιά χαροπάλευαν απλά τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν.
    Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ οι μικρομεσαίοι που το πάλευαν γενναία τώρα χαροπαλεύουν .
    Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ οι κομμένες μικρές συντάξεις ήταν μεγαλύτερες από σήμερα με ΣΥΡΙΖΑ
    Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν επίσημα μόνο Ελληνική , τώρα με ΣΥΡΙΖΑ και Σκοπιανή
    Όσο για τον χαζοβιόλη που λέει μπούρδες , δεν ξέρω που κατοικεί, αλλά αν κάνει μια βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας θα καταλάβει πόσο χαζοβιόλης είναι.
    Σήμερα πια οι Έλληνες που ακόμα μπορούν και επιβιώνουν βοηθούν τους φτωχούς Έλληνες βάζοντας ότι υπάρχει φαγώσιμο σε καθαρές σακούλες κρεμασμένες έξω από τους σκουπιδοτενεκέδες για να τα παίρνουν οι φτωχοί συνάνθρωποι μας χωρίς να ψάχνουν μέσα στους τενεκέδες. Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, άνθρωπος πάσχει... Τόση ανοησία μαζεμένη στο κεφάλι ενός υπουργού; Και όμως... Τέτοια κυβέρνηση, τέτοιους ...υπουργούς έχει... Βάλτε ένα χέρι να τους διώξουμε όλους αυτούς τους ανόητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Μιχαλης Σαρηγιαννης,

    «...βάλτε ένα χέρι να τους διώξουμε όλους αυτούς τους ανόητους...»

    Ναι, αλλά στη θέση των τωρινών ανόητων, να μην έρθουν άλλοι ακόμη πιο ανόητοι και επικίνδυνοι τηλεπωλητές νανογιλέκων & επιστολών του Ιησού, ακτιβιστές με τσεκούρια, ξυρισμένοι ορκ με νοημοσύνη αμοιβάδας και escort-άκηδες που γνωρίζουν προσωπικά κάθε Ρωσίδα πουτάνα με το μικρό της όνομα…

    …τα λέω αυτά, διότι η (μέχρι σήμερα) πείρα δείχνει πως ένα μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος είναι αρκετά ηλίθιο να διαχειριστεί τη δύναμη της ψήφου του κι έχει κάνει σκοπό της ζωής του να τρολάρει τους υπόλοιπους και να τροφοδοτεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο με κάθε λογής παρατράγουδο που ξέφυγε από την εκπομπή της Ανίτας Πάνια.

    Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η έλλειψη τροφής ήταν δευετερεύων λόγος για την μείωση του αριθμού των συμπαθών τετραπόδων, κυρίως των σκύλων. Ο κύριος λόγος ήταν ότι τα ίδια έγιναν τροφή συμπαθών εκπροσώπων της πολυπολιτισμικότητας και ως γνωστόν ευκολότερα πιάνεις σκύλο παρά γάτα. Είναι και πιο αποδοτικό ... κυνήγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ο ίδιος που την πρώτη χρονιά συριζα, ισχυριζόταν εντός Βουλής πάλι, ότι τον συναντούσαν άνθρωποι στο δρόμο και τον ευχαριστούσαν που τους περιέκοψε τη σύνταξη.
    Μιλάμε για απίστευτο κάφρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.