2/12/09

Οι τούρκοι ασέλγησαν στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας

Χτές βράδυ (30 Νοεμβρίου) τούρκοι γέμισαν τη Λευκωσία με το υβριστικό σύνθημα «Kibris turktur», δηλαδή «Η Κύπρος είναι τουρκική». Γράφηκε με κόκκινη βαφή σε διάφορα σημεία στην πόλη αλλά και στον ιερό χώρο του Τύμβου της Μακεδονίτισσας. Οι βρώμικοι τούρκοι, έχοντας απέναντί τους την υποτελή κυβέρνηση και λοιπή πολιτική ηγεσία, δεν διστάζουν να μας προκαλούν και να μαγαρίζουν τα ιερά και τα όσιά μας.

Έχουν εισέλθει ήδη προ πολλού εντός των τειχών και θέλουν τώρα να το αποδείξουν. Συναγωνιστής ο οποίος μετέβη στο μνημείο κατά τις πρωινές ώρες για να φωτογραφήσει την ύβρη, παρεμποδίσθη από αστυνομικά όργανα. Το βρώμικο αυτό σύνθημά των τούρκων ανεγράφη επίσης στο βιβλιοπωλείο Αγρότη, στο Κεντρικό Ταχυδρομείο (μπροστά και πίσω), στο Μετόχι του Κύκκου, στον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου. Σημειολογία: Αυτό επεσυνέβη την πρώτη μέρα της εφαρμογής της συμφωνίας της Λισσαβώνας.

Το γεγονός απεκρύβη από την Κυβέρνηση και από τα ΜΜΕ. Αυτοί που καταδίωξαν τους αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς διότι η διμοιρία τους φώναξε το σύνθημα «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕ ΚΙ ΕΜΑΣ», τώρα συγκαλύπτουν τους τούρκους, οι οποίοι με ακονισμένα τα μαχαίρια προσβλέπουν στη λύση για να εφορμήσουν να κατασφάξουν τον λαό μας. Καλούμε τους συναγωνιστές και ολόκληρο τον Ελληνισμό σε επαγρύπνηση. Το κράτος επιβουλεύεται το Έθνος μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

5 σχόλια:

  1. Καλά είναι να αποφύγουμε τις εύκολες κουβέντες περί υποτέλειας. Μια χαρά το παίζει το παιχνίδι ο Χριστόφιας και με σθένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όχι, είπαμε...!!πέρσυ κάψαν τον άγνωστο στρατιώτη, τώρα αυτό...!!!Τα όσια μνημεία μας βανδαλίζονται και εμείς βόσκουμε χορτάρι...!!!Και έχεις και την αστυνομία με εντολές εκ των άνωθεν σίγουρα, να εμποδίζει τη φωτογράφιση...για να μη μαθευτεί...!!!μα καλά, δεν φυλάσεται το μνημείο...έστω τιμητικά..!!!???Δηλαδή ένας δεν τους είδε να αρχίσει το λιντσάρισμα????απελπισία έχουμε καταντήσει...!!άντε να χάσουμε τίποτα μπάς και ξυπνήσουμε..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι περιμένατε; Οι βάνδαλοι κάνουν αυτό που έμαθαν και το εφαρμόζουν. Συνηθισμένοι στις καταστροφές και στους βανδαλισμούς των μνημείων μας. Αυτός είναι ο πολιτισμός τους και αυτόν επιδεικνύουν ! Όμως και τα δικά μας "καλόπαιδα" δεν πάνε πίσω, είναι χειρότεροι. Καίνε το σύμβολό μας την γαλανόλευκη, καταστρέφουν βιτρίνες και συμπεριφέρονται όμοια με τους ακατανόμαστους. Δείτε πόσα αγάλματα στην χώρα μας είναι χρωματισμένα, ή με συνθήματα. Κάποιοι μπορεί να ενεργούν ως "Δούρειοι ίπποι" βάσει εντολών απο κέντρα εξουσίας (ντόπια και ξένα), κάποιοι παρασύρονται, και άλλοι επειδή δεν μπόρεσαν να γίνουν αγωνιστές, εκ του ασφαλούς επιδίδονται σε βανδαλισμούς.
    Τι φταίει ;

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΔΕΝ ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είσθε βέβαιοι ότι αυτοί που το έκαναν είναι ελληνόφωνοι κάτοικοι της Κύπρου. Δεν είναι ούτε εκ Τουρκίας Τούκοι ούτε "ΤΚ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Otourkikos "europaikos politismos" s' plp tpu megleio!
    Chrisos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.