20/9/11

Στείλτε επιτέλους σήμερα φυλακή τους εγκάθετους της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των ξένων οργανισμών που κατέστρεψαν την πατρίδα μας!

Το να είσαι υπάλληλος του ελληνικού κράτους, να επικοινωνείς και να διαρρέεις ευαίσθητες πληροφορίες του κράτους σε ξένες υπηρεσίες, πώς λέγεται;
Δεν πρέπει να διαταχθεί η σύλληψη εκείνων που διέπραξαν τέτοια αδικήματα και μετά να ακολουθήσει η δικαστική διαδικασία;
Όσο για τους πολιτικούς εγκάθετους της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που όπως αποδεικνύεται πλέον, με τις επιλογές τους οδήγησαν σκόπιμα τη χώρα στα νύχια των διεθνών κερδοσκόπων, το λόγο έχει η βουλή και οι πολίτες, τις επόμενες εκλογές.
Ακολουθεί σχετικό δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας:
«ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ, ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ»
Εν αρχή ην το ΔΝΤ για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ

Του ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 είχαν περάσει μόλις δύο μήνες από την ώρα που η Ελληνική Στατιστική Αρχή είχε επισήμως πιάσει δουλειά. Την ίδια ημέρα ο πρόεδρός της, χωρίς ακόμα να έχει διακοπεί η υπαλληλική του σχέση με το ΔΝΤ, φέρεται να απέστειλε email στον επικεφαλής του Διεθνούς Ταμείου Πολ Τόμσεν, με το οποίο τον ενημέρωνε για την άμεση ανάγκη τροποποίησης του ιδρυτικού νόμου της Ανεξάρτητης Ελληνικής Αρχής.
Τρεις ημέρες μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της «Ε» περί σκόπιμης διόγκωσης του ελληνικού ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ, ένα e-mail του προέδρου της προς τον επικεφαλής του ΔΝΤ, τον Οκτώβριο του 2010, ανάβει νέες φωτιές. Αναφέρεται στην άμεση ανάγκη τροποποίησης του ιδρυτικού νόμου της Αρχής, χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό τα μέλη του Δ.Σ.
Το e-mail αυτό έφτασε στα χέρια υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ, οι οποίοι το έχουν προσκομίσει στην αρμόδια εισαγγελική αρχή που χειρίζεται το θέμα της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του αντιπροέδρου της Αρχής, Νίκου Λογοθέτη, ύστερα από έγκληση του προέδρου Ανδρέα Γεωργίου για παραβίαση της προσωπικής ηλεκτρονικής του αλληλογραφίας.
Η σημερινή αποκάλυψη της «Ε» έρχεται τρεις ημέρες μετά τις καταγγελίες που έκανε στην εφημερίδα μας η Ζωή Γεωργαντά, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος του Δ.Σ. της Αρχής, περί σκόπιμης διόγκωσης του ελλείμματος στο 15,4 προς τη Eurostat με σκοπό τη λήψη υπερβολικών δημοσιονομικών μέτρων από το ελληνικό οικονομικό επιτελείο.
Στο περιεχόμενο του e-mail, που κατέχουν οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ, γίνεται ενημέρωση κυρίως προς τον Πολ Τόμσεν και δευτερευόντως προς το νομικό εμπειρογνώμονα και μόνιμο αντιπρόσωπο της Eurostat, με παραχωρημένο γραφείο στην ΕΛΣΤΑΤ, για περίπου δέκα μήνες από τον Μάιο του '10 μέχρι τον Ιανουάριο του '11 Σουηδό Snorrason. Σ' αυτό τονίζεται η «ιδιαιτέρως ανάρμοστη κατάσταση με κάποια από τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ» και υπερτονίζεται η ανάγκη για άμεση τροποποίηση του νόμου 3832, υπό τον οποίο ιδρύθηκε.

Καθήκοντα
Σκοπός, όπως περιγράφεται, ήταν μεταξύ άλλων να «αποσαφηνιστούν τα καθήκοντα των μελών του Δ.Σ. και κυρίως αυτά του αντιπροέδρου». Η ανάγκη αυτή αναφορικά με τα καθήκοντα του αντιπροέδρου τονίζεται ήδη από την πρώτη παράγραφο. Ο πρόεδρος της Αρχής φέρεται -από το περιεχόμενο του e-mail- να έχει ενημερώσει για τις προτάσεις τροποποίησης τόσο τον Ελληνα τότε υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου όσο και το γενικό διευθυντή της Eurostat Ράντερμαχερ. Σε άλλο σημείο τονίζεται ότι αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, «θα κινδυνεύει ολόκληρη η διαδικασία μεταρρύθμισης των ελληνικών στατιστικών (greek statistics)». Και μάλιστα, αν η Ελλάδα δεν θα το έκανε αυτό μόνη της, θα έπρεπε να της το επιβάλει το Ecofin.
Οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ κρατώντας αυτό το έγγραφο ζήτησαν εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Αρχής για τον ατομικό τρόπο λειτουργίας προς ξένες υπηρεσίες για ένα θέμα που αφορά μια ελληνική Αρχή και μάλιστα ανεξάρτητη.
«Ο διορισμός μας δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ του Αυγούστου 2010. Ο πρόεδρος της Αρχής ήταν τότε υπάλληλος του ΔΝΤ και μάλιστα με τυπικά καθήκοντα να ελέγχει την εφαρμογή των μέτρων που έθετε το ΔΝΤ σε υπανάπτυκτες χώρες· έφυγε από αυτό τον Φεβρουάριο του 2011», λένε τώρα κάποια από τα μέλη του Δ.Σ., που καταγγέλλουν ευθέως ότι παρά το γεγονός ότι διορίστηκαν από τη Βουλή, όλες οι προσπάθειες του επικεφαλής της Αρχής ήταν να παραγκωνιστούν και να μη συμμετέχουν στις διαδικασίες επεξεργασίας των στοιχείων του ελλείμματος.
Ο πρόεδρος της Αρχής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πήρε θέση επ' αυτού, απεναντίας απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη για υπεξαίρεση προσωπικών δεδομένων. Και τις ίδιες ημέρες προσέφυγε κατ' αγνώστων καταθέτοντας μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Η έρευνα των ηλεκτρονικών ιχνών που ακολούθησε αποκάλυψε τα εξής:
Αφού εκδόθηκε άρση του απορρήτου της επικοινωνίας του αντιπροέδρου της Αρχής, Νίκου Λογοθέτη, διαπιστώθηκαν και καταγράφηκαν οι ip διευθύνσεις από τις οποίες είχε γίνει παράνομη είσοδος στο πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του προέδρου Ανδρέα Γεωργίου.
Οι διευθύνσεις αντιστοιχούσαν σε τρία διαφορετικά σημεία. Ενα στην Καβάλα, όπου βρίσκεται σπίτι του Ν. Λογοθέτη. Ενα στο σπίτι του στις Αχαρνές Αττικής. Και ακόμα ένα σε μια εταιρεία στον Ασπρόπυργο Αττικής όπου ο αντιπρόεδρος της Αρχής εργαζόταν.
Ηταν γνωστό ότι προερχόταν από τον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα με προτροπή του ίδιου τού τότε υπουργού Οικονομικών θα απασχολούνταν στο πεδίο της «Πιστοποίησης Διαχειριστικής Επάρκειας», κάτι που έκανε και σε άλλους φορείς του Δημοσίου και σε ιδιωτικές εταιρείες.

Ερευνα
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τις ημέρες των περασμένων δημοτικών εκλογών έκανε έρευνα στο σπίτι του αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και κατέσχεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις φορητούς υπολογιστές. Ερευνα έκανε και στην ΕΛΣΤΑΤ.
Ο ίδιος, ο υπό παύση όπως και τα άλλα πέντε μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ εκτός του προέδρου, αποδίδει την υπόθεση σε σκευωρία, καθώς ισχυρίζεται -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι ένας από τους υπολογιστές του ήταν μονίμως ανοιχτός στο γραφείο του, χωρίς κωδικό προστασίας και χωρίς μάλιστα να τον χρησιμοποιεί.
kkyr@enet.gr
Διαβάστε επίσης:«Με απόφαση του προέδρου η αναθεώρηση του ελλείμματος» 

16 σχόλια:

  1. "Το να είσαι υπάλληλος του ελληνικού κράτους, να επικοινωνείς και να διαρρέεις ευαίσθητες πληροφορίες του κράτους σε ξένες υπηρεσίες, πώς λέγεται;"
    απ.
    Κακη εκπαιδευση ενος που το ερριξε στην ακακια τρις ημερησιως

    "Δεν πρέπει να διαταχθεί η σύλληψη εκείνων που διέπραξαν τέτοια αδικήματα και μετά να ακολουθήσει η δικαστική διαδικασία;"
    απ.
    ΟΧΙ,γιατι θα αδειαζαν οι "μυστυριες" (οχι μυστικες) Υπηρεσιες μας

    Καλυτερα λιγο...μπλα μπλας παρα θεοτυφλος και θεοκουφος.Εξ αλλου μπλα μπλα ειναι γιατι αυτοι που θα επρεπε ολα τα γνωριζουν γιατι αυτοι τα παραγουν και μας τα δινουν.Απλα και μονο για ...ηθικολογικους λογους θα επρεπε που και που να εκτελειται και κανενας αλλα μονο για να σφυγγουν οι κολοι των αλλων και να μη δινουν και τα σωβρακα αλλα μονο φραγγο-διφραγκα για να...παρουν ταληρα.Αυτο τους εδειδαξε και η γνωστη και διασημη Ελληνικη Σχολη Πρακτορων "Θου-Βου" του μακαριτη Θαναση οπου φοιτησαν για να επενδυσουν τα νεανικα τους ονειρα απο το διαβασμα της "Μασκας" και του "Μικρου Ηρωα".Ελα ομως που στο υπερατλαντικο,βορειευρωπαικο η Μεσογεικο"μεταπτυχιακο " που κανανε ξεχασαν τα μαθηματα της μεγαλης σχολης "Θ-Β".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετο:
    Το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά έγινε γιατί μας πήρε ο πόνος και η πρεμούρα ξαφνικά μέσα στον χαμό.
    Ή ΛΕΩ Ή
    Για να αποσυμφορηθούν οι φυλακές ώστε να φιλοξενήσουν "οικονομικούς παραβάτες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Georgia Eleonor

    Δεν τίθεται ερώτημα,προφανώς το δεύτερο.

    Σάββα

    Μακάρι να ακούσουν το αίτημα σου/μας,αλλά επειδή μας γράφουν στα τρυφερά τους επιδεικτικά,χρόνια τώρα,θεωρώ ότι πρέπει να πάρουμε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια μας,ώς λαός,όχι ώς το κίνημα του Ινφογνώμων.

    Εδώ και πολύ καιρό το λέω,επώνυμα και δημόσια και ας κωλοχτυπιούντε,ότι επιβάλεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    Μπορεί ο οποισδήποτε να με χαρακτηρίσει ψευτοεπαναστάτη του καναπέ,και δεν θα τον αδικούσα μιας και ώς λαός έχουμε δώσει δικαιώματα να μας θεωρούν χέστες και τζάμπα μάγκες.

    Αλλά,αυτό το πολύ σοβαρό που γράφω το πιστεύω και το εννοώ,ήδη η αδράνεια που έχουμε επιδείξει ώς λαός μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί καταστροφική,η υπομονή μας σκάει και γαιδούρι τελικά.

    ΥΓ
    Το περίεργο στην Ελλάδα είναι ότι για να γίνει η επανάσταση δεν λείπουν οι πολλοί αλλά αυτός ο πολύτιμος ΈΝΑΣ,σε αντίθεση με εκείνη του 21 που υπήρχαν μια ντουζίνα.

    ΥΓ2
    Προτείνω να ορίσουμε ημερομηνία,σε συνεργασία και με ΟΛΑ τα άλλα μπλόγκ και να οργανώσουμε συγκέντρωση/διαμαρτυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "θεωρώ ότι πρέπει να πάρουμε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια μας,ώς λαός,όχι ώς το κίνημα του Ινφογνώμων."
    "Το περίεργο στην Ελλάδα είναι ότι για να γίνει η επανάσταση δεν λείπουν οι πολλοί αλλά αυτός ο πολύτιμος ΈΝΑΣ,σε αντίθεση με εκείνη του 21 που υπήρχαν μια ντουζίνα."

    Χρήστο, αν κάνω για λίγο πέρα το βασικό ("ο πολύτιμος ΈΝΑΣ" υπάρχει), μήπως αυτά τα δύο που λες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αρκεί ένα κίνημα του Ινφογνώμωνα;

    -Φαίνεται ότι έγινε κίνημα κύριε Συνταγματάρχα…
    -Δεν έγινε κίνημα Καρανίκο… Εκάναμεν επανάσταση… Πηγαίνετε τώρα να πάρετε τα όπλα σας…

    Πλην όμως της οποιασδήποτε συνταγματικής και σύννομης κινήσεως τέτοιας τυπολογίας, μήπως θα έπρεπε να έχει αποφασισθεί τί είναι το ζητούμενο; Ποιός είναι ο σκοπός; Ποιό είναι το σχέδιο που θα πρέπει να εφαρμοστεί την επόμενη μέρα;

    Εκτός και θεωρείς ότι είναι αρκετή η ύπαρξη του πολύτιμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χαρακτηριστικό της επόμενης μέρας θα πρέπει να είναι το ξεσκαρτάρισμα,η τοποθέτηση προσωρινής κυβέρνησης αποτελούμενης αποΈλληνες Ανώτατους Στρατιωτικούς,Ακαδημαικούς,Επιχειρηματίες,Επιστήμονες,Δικαστικούς και πάσης φύσεως Έλληνες οι οποίοι είναι ευρέως αποδεκτοί,στους παραπάνω πρόσθεσε και επιφανείς ομογενείς.

    Να σε ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι,απο το μπουλούκι αυτό πόσο χειρότερα πιστεύεις ότι μπορεί να τα καταφέρουν.

    Να μου αναφέρει ο οποιοσδήποτε ΕΝΑ τομέα που μπορεί να γίνουν χειρότερα τα πράγματα,ΕΝΑ.

    Ακόμη και δωδεκάχρονα να κυβερνούσαν τα τελευταία χρόνια τόσο χάλια δεν θα τα είχαν κάνει,γιατί πολύ απλά η Ελλάδα για να φτάσει στα σημερινά χάλια δεν αρκούσε μόνο η ανικανότητα αλλά και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    Επαναστατικώ Δικαίω λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανακόντα

    Εις τον στρατόν Καραμάνο δεν γίνοντε διακρίσεις,και επιστήμων να είσαι σκατά θα καθαρίζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "και επιστήμων να είσαι σκατά θα καθαρίζεις..."(Χρηστος)

    Χρηστο
    αυτο ειναι το δικο σου προβλημα???
    Να ξερω δηλαδη.
    Η μηπως θα μπορουσες ,αν το εχεις καλα εμπεδωσει, να μας περιγραψεις αυτη η "επανασταση" που θελεις σαν τι θα μοιαζει???Εχεις αναλογιστει ποτε οτι θα μπορουσε να μοιαζει με αυτες τις "επαναστασεις" της Βορειας Αφρικης οπου διαφορες φατριες απο πολυεθνικες εως μαφιοζικες διευκολυνθηκαν σε βαρος των λαων να περασουν πλεον χωρις εμποδια τα σχεδια τους που δυσκολευονταν με τα υπαρχοντα εθνικοσοσιαλιστικα κλπ ντοπια καθεστωτα? Ο κινδυνος της παγιδευσης ειναι μεγιστος και δεν μπορουμε να ξερωμε ποιοι καρχαριες καραδοκουνε για μια τετοια εξεγερση που ευαγγελιζεσαι η ακομα και την προετοιμαζουν με διαφορα σλογκαν και σημαιες "εθνικοπατριωτικες".Αλλοι τους εφτιαξαν αυτους και τους βαλανε εμπρος στην μουρη μας.Οχι πλεον σε παγιδες που παντα τις πληρωσε η Πατριδα πολυ πολυ ακριβα διοτι τις ΜΕΓΑΛΕΣ προδοσιες και μαλιστα συγκαλημμενες μονο τετοιες καταστασεις μπορουν, με πλαγιο τροπο, να τις φερουν σε περας,τα κομματα μονο μικρες προδοσιες τολμανε να διαπραξουν οχι για αλλο λογο αλλα γιατι δεν τους παιρνει για πιο πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν και πιστεύω ότι τα κόμματα είναι ικανά να διαπράξουν προδοσίες τόσο μικρές που να είναι αρκετές να καταστρέψουν την πατρίδα, συνεπώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για υψηλότερου επιπέδου διαβαθμίσεις, θέλω να πιστεύω ότι όλοι σας προσέξατε ένα πρόσφατο σχόλιό μου επί της δηλώσεως Φιλανδού περί χούντας στην Ελλάδα ούτως ώστε να υλοποιηθούν τα σχέδιά τους: αποτελεί τμήμα του εν λόγω doctrine. Αν και απεχθάνομαι την βωμολοχία, παρακαλώ όπως μου επιτραπεί μια εξαίρεση: αν θέλουν τόσο απροκάλυπτα να μας εφαρμόσουν σοκ και δέος, ας έχουμε την ωριμότητα, το σχεδιασμό, την ετοιμότητα και τη δυναμική να τους αντιμετωπίσουμε με αντίστοιχης ισχύος σοκ και... μόριο. Δεν είναι επιλογή να φύγουμε από μια ψευδοδημοκρατία* για να πάμε σε Εθνοσωτήριο Επανάσταση - ε, ε, ε, με συγχωρείτε, σταματάω γιατί θα παρεκτραπώ...

    * http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/06/blog-post_6219.html
    Ινφογνώμων=manual. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sterg

    Πρώτον,η φράση περί επιστημόνων είναι ατάκα στη σειρά λούφα και παραλαγή,ήταν χιουμοριστική απάντηση στην ατάκα της ίδιας σειράς που παρέθεσε ο ανακόντα.

    Δεύτερον,δεν σχεδιάζω καμία επανάσταση,τη ζητώ,επομένως δεν δικαιούμαι να σου πώ πως θα είναι,αν θέλεις μπορώ να σου πώ πως θα ήθελα να είναι,θα ήθελα λοιπόν να δώ μια σειρά απο ομάδες να ανακοινώνουν ότι δεν αναγνωρίζουν πλέον την επίσημη κυβέρνηση,αυτές οι ομάδες θα ήθελα να είναι:

    Δικαστικό Σώμα,Δικηγορικός Σύλογος,Ιατρικός Σύλογος,όλα τα συνδικάτα,ο Στρατός,τα Σώματα Ασφαλείας,ο ΣΕΒ κλπ.

    Παράληλα θα προκυρηχθούν Πανελλαδικής εμβέλειας απεργίες οι οποίες δεν θα σταματήσουν μέχρι να πέσει το πολιτικό σύστημα.

    Τρίτον,με τη λογική σου ο λαός,ή οι λαοί δεν θα έπρεπε να επαναστατήσουν ποτέ,ωραία λογική τί να σου πώ,τετραγώνισες τον κύκλο.

    ΥΓ
    Αν συνεχιστεί η σημερινή πορεία θα οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια σε μεγάλη πολιτική κρίση,η οποία θα είναι πολύ χειρότερη απο μια επανάσταση.

    ΥΓ2
    Επειδή έχω την αίσθηση ότι έχεις έναν εκνευρισμό,καλύτερα μη μου απαντήσεις αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΖΖΥ
    Έσβησα το σχόλιό σου, γιατί αν γίνει καμιά στραβή, σαν κι αυτό που έγραψες, τότε θα μας κουβαλούν όλους μέσα.
    Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, φίλαγε τα ρούχα σου, να έχει τα μισά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν πολλά δε σκάνε μαζεμένα το τελευταίο διάστημα; Τι θα γίνει, θα κάνουν παρέλαση; Κι αν κάνουν παρέλαση ελέω προϋπολογισμού, γαλοπούλα θα φάνε; Κι οι νταβατζήδες γιατί το μαζεύουν άρον άρον το παραμύθι; Κι ο Παπακωνσταντίνου πού άραγε να σκέφτεται να πάει διακοπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κανείς δεν έχει την απάντηση του 1τρις.
    Το πρώτιστο μετά το άμεσο γκρεμοτσάκισμα της σημερινής λαιλαπας είναι να μην δοθεί
    η ευκαιρία σε "συναινετικά σχήματα" να περάσουν τα πάντα σε χρόνο dt επικαλούμενοι φρέσκια Λαϊκή Εντολή.
    Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να επιτευχθεί με Καθολική την απαίτηση να τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες
    ρήτρες του Μνημονίου και δη αυτές που αναφέρονται
    α) στην αποποίηση του δικαιώματος δανεισμού μας από τρίτους
    (βλεπε φίλους που μάλον δεν θέλουν την Ρωσία πολύυ κοντά).
    β)στην απαγόρευση ανταποδοτικών σταθμίσεων (αν εκφράζομαι σωστά) για να μην θιγούν τα κατοχικά δάνεια και λοιπές Γερμανικές οφειλές
    γ) την αποποίηση δικαιώματος προσβολής του Μνημονίου εκ μέρους της Ελλάδος - σε αντίθεση με τους δανειστές - και την υπαγωγή του στο Βρετανικό Δίκαιο
    Κλπ,κλπ,κλπ
    Ο Πόλεμος αυτός είναι κατ' εξοχήν νομικός- Είθε να παιχθούν όλα σε αυτό το πεδίο.
    Διαφορετικά να καταφύγουμε στην προσευχή ενός απλού Έλληνα:

    "Αγαπητέ Θεέ,

    τον τελευταίο χρόνο μου πήρες:
    τον αγαπημένο μου τραγουδιστή Νίκο Παπάζογλου
    τον αγαπημένο μου συνθέτη Μανώλη Ρασούλη
    ...τον αγαπημένο μου ηθοποιό Θανάση Βέγγο...

    Απλά ήθελα να σου θυμίσω
    ότι οι αγαπημένοι μου πολιτικοί είναι:
    ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Πάγκαλος, ο Σαμαράς, η Παπαρήγα, ο Καρατζαφέρης, ο Τσίπρας, η Μπακογιάννη ....
    από βδομάδα θα σου πω και τους άλλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή κανείς δεν έχει την απάντηση του ενός τρις
    Αφού απαλαγούμε από την σημερινή λαίλαπα και προκειμένου να διασφαλίσουμε πως η επόμενη "συναινετική κυβέρνηση" δεν θα περάσει τα πάντα σε χρόνο dt
    ΑΝΑΓΚΗ να γίνει καθολική απαίτηση η τοποθέτηση όλων σε συγκεκριμένες ρήτρες του Μνημονίου και δη
    α) Την αποποίηση του δικαιώματός μας να δανειζόμαστε από τρίτους
    β)Την αποποίηση του δικαιώματός μας να αποσβέσουμε με ανταποδοτικούς συμψηφισμούς (βλέπε Γερμανικά δάνεια, αποζημιώσεις)
    γ) την αποποίηση του δικαιώματος ΄νομικής προσφυγής κατά του Μνημονίου- σε αντίθεση με τους δανειστές που μπορούν να μας ενάγουν, και την υπαγωγή του στο Βρετανικό δίκαιο - αντί του Ευρωπαϊκού ή Ελληνικού ή Διεθνούς.
    Ο Πόλεμος αυτός είναι κατ' εξοχήν Νομικός και Είθε να μείνει σε αυτό το πεδίο.
    Διαφορετικά να καταφύγουμε στην προσευχή του απλού Έλληνα:

    "Αγαπητέ Θεέ,

    τον τελευταίο χρόνο μου πήρες:
    τον αγαπημένο μου τραγουδιστή Νίκο Παπάζογλου
    τον αγαπημένο μου συνθέτη Μανώλη Ρασούλη
    ...τον αγαπημένο μου ηθοποιό Θανάση Βέγγο...

    Απλά ήθελα να σου θυμίσω
    ότι οι αγαπημένοι μου πολιτικοί είναι:

    ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Πάγκαλος, ο Σαμαράς, η Παπαρήγα, ο Καρατζαφέρης, ο Τσίπρας, η Μπακογιάννη ....
    από βδομάδα θα σου πω και τους άλλους!!!!

    Συγχωρέστε τον ξέχασε τον ανεπαρκή μικρό με το μεγάλο όνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναί βρε Πιγκουίνε, αυτά τα μαζεμένα που σκάνε τώρα τελευταία με αρκετό κρότο μάλιστα, είναι περίεργο.
    Και εγώ έχω την ίδια απορία. Γιατί τώρα, γιατί αυτά, γιατί...
    Και μια άλλη απορία. Αν ήθελαν να τα συγκαλύψουν, δεν μπορούσαν άραγε; Τόσο καιρό πώς είχαν μείνει θαμμένα;
    Δεν μπορούσαν να τα αφήσουν άλλο τόσο στην κρυψώνα;

    Οσο για τα δεκατετράχρονα που λές Χρήστο, ξαναπέστο. Εχω και πρόσφατο παράδειγμα με αγόρι 14 ετών που έλεγε προχτές "αν βάλουν το χαράτσι στα ακίνητα, όσοι έχουν αυθαίρετο ούτε που θα κουνήσουν να κάνουν τακτοποίηση και έτσι, το κράτος θα χάσει πιό πολλά.."
    Τι να πείς; Ας ελπίσουμε στη νομοτελειακή εξέλιξη με βασική αρχή μας το "συν Αθηνά και χείρα κίνει.."
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @skal.
    Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να χρεώσω άλλους.
    Δυστυχώς η αγανάκτηση και η αδιαφορία των συμπολιτών μου με οδηγεί σε εκτός ελέγχου ψυχραιμίας και ανούσιες κινήσεις.
    Το σίγουρο είναι οτι οφείλω μια συγνώμη.

    ΥΓ.Απορώ που μου κάνει εντύπωση η αδιαφορία των συμπολιτών μου , λες και δεν ψήφιζαν αυτοί τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.