25/6/10

B. Πούτιν: "Πληρώστε με αγροτικά προϊόντα τα BMP-3"

Επιστολή προς στον Έλληνα πρωθυπουργό φέρεται να έχει αποστείλει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως αναφέρει δημοσίευμα του DefenceNet.gr, με την οποία ο Ρώσος πρωθυπουργός προτείνει την άμεση υλοποίηση της διακρατικής συμφωνίας προμήθειας των 420 (+30 option) τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης BMP-3HEL και την αποπληρωμή μέρους του προγράμματος, ύψος 1,3 δισ. ευρώ με ελληνικά, κυρίως αγροτικά, προϊόντα.

Είναι η πρώτη φορά που θα συνδεθεί ένα αμυντικό πρόγραμμα ενίσ με ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ενώ η μοναδική περίπτωση στο παρελθόν που είχε συμβεί κάτι ανάλογο -υπό την μορφή αντισταθμιστικών ωφελημάτων- ήταν η προμήθεια των 40 γαλλικών Mirage 2000EGM/BGM το 1986.

Σύμφωνα με το DefenceNet.gr, υψηλόβαθμη ρωσική αντιπροσωπεία, υπό τον Ρώσο «αρχιτέκτονα» των εξαγωγών αμυντικού υλικού Μ.Δημήτριεφ, επισκέφθηκε σήμερα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και είχε συνάντηση με τον υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο ενημέρωσαν για το περιεχόμενο της νέας ρωσικής πρότασης.

Όπως αναφέρεται, η ρωσική πλευρά έχει αποδεχθεί να μην υπάρξουν εκταμιεύσεις για το πρόγραμμα εντός του 2010, αλλά ζητά να «σφραγιστεί» το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του έτους, κάτι που φαίνεται ότι η ελληνική πλευρά θα κάνει δεκτό.

Το ίδιο δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητα της ελληνικής πλευράς για να προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας, αξιολόγησε θετικά το περιεχόμενο της συγκεκριμένης πρότασης και συμφωνήθηκε η επανενεργοποίηση της επιτροπής διαπραγματεύσεων.
Capital.gr

32 σχόλια:

  1. Εγώ βάλει κάτι αγγούρια στον κήπο μου να τα βάλλουν και αυτά στο λογαριασμό.

    Μπα λέω να τα κάνω δώρο για την εθνική άμυνα

    Μην τσιμπάτε στα παπατζιλίκια που μας σερβίρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου έχει μείνει λίγο λάδι απούλητο και κάτι καρύδια...να μαζέψουμε όλοι απο κάτι και να αγοράσουμε τα άρματα! Μετα τα αδέρφια μας οι Ρώσοι να δώσουν Σ-400 και Κορνετ στην Τουρκία...και να φτιάξουν και κανα δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες...έτσι για να μας βοηθήσουν...δεν ντρεπόμαστε λίγο!!! Έχουν καταντήσει χειρότεροι και απο τους Αμερικάνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ή ειναι σαπια ή ειναι καλος ανθρωπος ή...κατι αλλο εχει στο μυαλο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ειναι να υπαρχουν οπλα για τους μογγολους ας παθω και σκορβουτο!!!

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τη να πω φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε ανταλλαγή προϊόντων σε αυτή την χώρα αφού ούτε να τα εξάγουμε μπορούμε, εμένα αν και ακούγετε καλό δεν μου αρέσει όχι ότι θα πληρώσουμε με αγροτικά προϊόντα αλά ότι φτάσαμε εκεί!

    Ας πληρώσουμε και τους φίλους μας τους γάλους για τις Fremm με αυτό τον τρόπο, να πάρουμε και κάνα Su-35, και ότι άλλο χρειάζεται ο στρατός από αγροτικά προϊόντα δόξα το θεό μπορούμε να παράγουμε τεράστιες ποσότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Αμερικανοί αγρότες επί 10ετίες ωφελήθηκαν χάριν των τεράστιων εισαγωγών σιτηρών που έκαναν οι σοβιετικοί. Και με τον Ψυχρό Πόλεμο στο φόρτε του.

    Εμείς γιατί να χαλαστούμε εάν τώρα στις δύσκολες πάμε πάλι στην μέθοδο κλίρινγκ με μια καθαρά ευρωπαική χώρα με την οποία αύριο μεθαύριο θα είμαστε στην ίδια ευρωπαική οικογένεια;

    Το ζήτημα είναι εάν τα συγκεκριμένα ΤΟΜΑ ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ελληνικών Ε.Δ..
    Εάν ναι, να στείλουμε και καμιά 200αριά κομμάτια στην Κύπρο όπου θα μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε σε κοινές ασκήσεις με ΕΛΔΥΚ και Ε.Φ. στα πλαίσια του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όταν μας πρόσφεραν εμάς αγωγούς ,είχαμε οικολογικές ανησυχίες ,το ίδιο και στο θέμα της πυρηνικής ενέργεια ,όταν προσφέρουν όπλα λέμε ότι δεν πρέπει να διαταράξουμε της ισορροπίες με τους συμμαχους,όταν οι ίδιοι οι σύμμαχη βλέπε γαλλία και ιταλία και άλλος έχουνε της τριπλάσιες και βάλε συναλλαγές μαζί τους . Eσύ Aνώνυμε τwν 25 Ιουνίου 2010 7:41 μ.μ. όταν προσφέρεις σε κάποιον την βοήθεια σου και τα αγαθά σου και τον καλής σε συνεργασία ,και αυτός αντίνα αρπάξει την ευκαιρία σε κοροϊδεύει και σου βάζει τρικλοποδιές τι κανείς ;συνεχίζεις να τον παρακαλaς ή κοιτάς της δουλεία σου;.
    Eίναι καιρός να σταματήσουμε την κλάψα ότι όλοι μας πουλάνε ,σaν τον τεμπέλη τρακαδόρο έξω από το καφενείο του χωριου,και να δούμε την πραγματικότητα, με το φιλότιμο και τα οράματα δεν γίνεται εξωτερική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θέλουν, δεν μπορούν να τα πάρουν. Δεν είναι χρηματικό το πρόβλημα. Δεν αφήνει ο Ερντογάν... Δεν αφήνουν τα αφεντικά... οι υπάλληλοι εδώ απλώς εκτελούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί τόση κομάρα ἀπὸ τοὺς ρώσσους, ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φίλε μου Δεν μπορούμε να παράγουμε τεράστιες ποσότητες...Έχεις καταλάβει τι γίνεται στην Ελληνική επαρχία???????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε δουλακια των αμερικανων ατελειωτα
    Που και ποτε εχετε δει να δινονται
    ΟΠΛΑ,ΚΑΥΣΙΜΑ(ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ)
    εναντι αγροτικων προιοντων;;;
    Ετσι πρεπει να αντιδρουμε σε μια χειρονομια φιλιας;
    Δηλαδη εσυ τι νομιζες οτι θακανε η μεγαλυτερη υπερδυναμη του πλανητη;
    Θα περιμενε ο Πουτιν το αμερικανακι
    τον γιωργακη την διανοια,ποτε θα αποφασισει να συνεργαστει;
    Ενω οι τουρκοι,οι "μπουνταλαδες" ειδες;αμεσως υπογραψαν συμφωνιες για 100 δις!!!
    Η Ρωσια ειναι η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ,σχεδον,
    που θελει και μπορει να μας βοηθησει στα πολυ δυσκολα που ερχονται!
    Ηλιαδης,Τραπεζουντιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τοσα χρονια δηλαδη με τις σαβουρες αμερικανων και ευρωπαιων ειμασταν μια χαρα? σαπια και παροπλισμενα συστηματα τους τα πληρωναμε χρυσα και τωρα πατε να βγαλετε απο τη μυγα ξιγκι? γιατι τετοια καχυποψια με τους ρωσους? θα μπορουσαμε να ειχαμε ειδικη συμμαχια μαζι τους. με τις π@π@ριες μας τους σπρωξαμε στους τουρκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δόξα σοι ο Θεός!
    Επιτέλους και μία ρεαλιστική πρόταση.

    Λέτε να θέλουν και καπνά; Λέτε να θέλουν πορτοκάλια; Λέτε να θέλουν Ροδάκινα; Λέτε να θέλουν κομπόστες; Λέτε να θέλουν πατάτες; Λέτε να θέλουν σιτάρι;

    Μακάρι να μην βγούν οι «ρεαλιστές» και μας πουν περι αστειοτήτων της προτάσεως και άλλες τετοιες κουταμάρες. Εχει ξαναγίνει και θα γίνεται. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν μπορείς να πάρεις μίζα, ποσοστό από αγγούρια!!! Εκτός εάν είσαι όπλο οπισθογεμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.youtube.com/watch?v=VSP-x0K-Z0U


    τα ιδια με την ιθαγενεια παντου
    η νεα ταξη παντου ιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παλι καλα που δεν προτειναν τιποτα..δωρεαν πακετα για ρωσσους τουριστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί να συζητείται η αγορά 420 τεθωρακισμένων από το εξωτερικό τη στιγμή υπάρχουν Ελληνικά εργοστάσια τα οποία μπορούν να παράξουν ανάλογα όπλα αλλά πάνε για κλείσιμο λόγω έλλειψης δουλειάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Ρωσικη ειναι μια τεραστια αγορα ζητησης αγροτικων προιοντων. Αλλα δυστυχως οι συγκεκριμενες πολιτικες κατευθυνσεις στον τομεα της Αγροτικης πολιτικης αλλα και η νοοτροπια πολλων εκ των αγροτων αλλα και των μεσαζοντων εμπορων, εχουν οδηγησει στο να προτιμουν οι παραγωγοι να διαθετουν τα προιοντα τους στη "χωματερη"......
    Αν υπηρχε πολιτικη βουληση και στρατηγικη, τοτε πολλοι απο εμας θα ειχαν πραγματικα κινητρα να γυρισουν πισω στην πραγματικη πρωτογενη (και δευτερογενη)παραγωγη, αφου η κατασταση στις πολεις εχει φτασει σε αδιεξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για ποια ελληνική αγροτική παραγωγή μιλάτε όταν το Ισραήλ με τις άγονες και άνυδρες εκτάσεις εξάγει περισσότερα αγροτικά προϊόντα από εμάς;
    Σας προκαλώ να γυρίσετε όλα τα σούπερ μάρκετ για να βρείτε εγχώρια στραγάλια. όλα τουρκίας παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βλέπω ότι υπάρχει τεράστια σύγχυση στο μυαλό πολλών… Δεν είναι πρωτοφανής αυτή η πρόταση ούτε θα εφαρμοστεί (αν εφαρμοστεί) για πρώτη φορά. Τις αρχές της δεκαετίας του ’60 επί «επαράτου δεξιάς» όταν υπήρχε ένα πρόγραμμα εκβιομηχάνισης της χώρας έγιναν ανταλλαγές με την τότε Σοβιετική Ένωση για την εγκατάσταση βιομηχανικών μονάδων παραγωγής ζάχαρης σε αντάλλαγμα με την απορρόφηση ποσοτήτων πορτοκαλιών από την Σοβιετική Ένωση. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν βιομηχανικές μονάδες της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης που στήθηκαν με αυτό τον τρόπο και λειτούργησαν για κοντά 50 χρόνια. Τότε οι συνεργασίες ήταν πολύ ποιο δύσκολες λόγω και του ψυχροπολεμικού κλήματος που επικρατούσε. Τώρα ως προς αυτούς που μονίμως μοιρολογούν και προβάλλουν την «αδυναμία παραγωγής» της Ελλάδας. Το πρόβλημα δεν είναι η αδυναμία παραγωγής της Ελλάδας αλλά η προσωπική τους αδυναμία παραγωγής του οτιδήποτε την οποία αρνούνται να αποδώσουν σε ανεπάρκειες του εαυτού τους και την προβάλλουν στους γύρω τους. Ενδεικτικά αναφέρω την παραγωγή ενός και μόνο είδους όπως τα πορτοκάλια τα οποία σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 150 εκατομμύρια ευρώ ετησίως… Αυτό σημαίνει πως μόνο με την ελληνική παραγωγή πορτοκαλιών ξεχρεώνουμε σε 9 χρόνια για να μην μιλήσω για άλλα είδη που τα περισσότερα δεν παράγονται στην Ρωσία ενώ παράγονται εδώ. Ας πούμε ροδάκινα, κρασιά, σταφύλια, καρπούζια, ντομάτες, κολοκύθια, ρίγανη, οινόπνευμα, φασόλια, πατάτες… και πολλά ακόμα που δεν είναι δυνατό να απαριθμηθούν εδώ.
    Και κάποια άλλη ιδέα για αυτούς που το μόνο που κάνουν είναι μονίμως να μοιρολογούν… Στην Ρωσία έχει κρύο… Πολύ κρύο… Ο κόσμος χρειάζεται τις γούνες και σαν δείγμα κοινωνικού στάτους αλλά και επειδή υπάρχουν πρακτικοί λόγοι. Αυτή την στιγμή οι γουναράδες της Καστοριάς έχουν άριστη φήμη για το προϊόν τους μεταξύ των Ρώσων άσχετα αν έπεσαν οι πωλήσεις εξ’ αιτίας της κρίσης που έπληξε και την Ρωσία τα τελευταία δύο χρόνια. Στην Ρωσία ακριβώς επειδή υπάρχει κρύο υπήρχε επί Σοβιετικής Ένωσης σημαντικότατη παραγωγή ακατέργαστων δερμάτων γούνας η οποία έχει τώρα πλέον καταστραφεί… Εν τω μεταξύ στην διεθνή αγορά έχουν βγει και οι κινέζοι και «σκουπίζουν» τις αγορές των ακατέργαστων δερμάτων που γίνονται σε δημοπρατήρια ανεβάζοντας τις τιμές και οδηγώντας τους έλληνες γουνοποιούς στο να ανεβάσουν με την σειρά τους τις τιμές γιατί είναι ακριβή η πρώτη ύλη… Δεν θα μπορούσε να υπάρξει η εξής συνεργασία: μονάδες παραγωγής ακατέργαστου δέρματος στην Ρωσία που έτσι κι αλλιώς λόγω κλίματος έχει δυνατότητες για άριστη ποιότητα παραγωγής και χαμηλό εργατικό κόστος (ίσως γύρω στο 35% του ελληνικού) συνεργαζόμενες απευθείας χωρίς την μεσολάβηση δημοπρασίας αλλά με προσυμφωνημένους εμπορικούς όρους ανταλλαγής προϊόντων με μονάδες κατεργασίας και ραφής επώνυμης γούνας στην Ελλάδα και επανεξαγωγή του ραμμένου προϊόντος στην ρωσική αγορά… Έτσι θα συνδυαστεί χαμηλό κόστος πρώτης ύλης με υψηλή ποιότητα παραγόμενου τελικού προϊόντος το οποίο μπορεί να διοχετευθεί στις μεγάλες ρωσικές αγορές της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης που θα γνωρίσουν ζήτηση λόγω του ανοίγματος των οικονομικών σχέσεων της Ρωσίας με την Ευρώπη… Ιδέες υπάρχουν και είναι εφαρμόσιμες… Θέληση για δουλειά να υπήρχε, αλλά πάνω απ’ όλα να μην υπήρχε αυτή η ελαφρότητα του μηδενισμού των πάντων που σκοτώνει τον ποιο ζωτικό πόρο της Ελλάδας, τα μυαλά των νέων ανθρώπων…

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ 'ΦΑΓΩΘΗΚΕ' Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 'ΤΟΜΑ'.ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΡΩΣΣΙΑ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΟΠΛΙΣΑΝ - ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ - ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ 'ZUBR', ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ 'S 300', KAI NATOI ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ Σ ' ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ , ΝΙΣΑΦΙ. Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΑ LADA ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ , ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ - ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ - ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 122.000 δρχ. ???
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΟΝΗΡΗ 'ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ' ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΟΥΤΙΝ !!!!! ΑΝΤΕ ΝΤΕ , ΜΙΛΑ ΤΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ - ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ - ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΙ ΕΠΑΝΩ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ??? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ??? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ???
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ??? ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ??? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ - ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΡΓΟ - ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ - ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ - ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ??? ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΟΙ , ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΓΑΤΖΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ??? ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΜΙΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ , ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ , ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ , ΕΠ' ΑΠΕΙΡΟΝ , 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ , ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
    ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ , ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ η ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ.
    ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΕΕΕΕΕ ??? ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ' ΧΟΥΜΕ - ΕΠΕΙΤ' ΑΠ' ΟΛ' ΑΥΤΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩ. Ο Λ Ο Υ Σ !!!!!!!!

    Αλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φίλε μου Δεν μπορούμε να παράγουμε τεράστιες ποσότητες...Έχεις καταλάβει τι γίνεται στην Ελληνική επαρχία???????????????????????????

    25 Ιουνίου 2010 11:25 μ.μ.

    Στην επαρχία ζω, μέσα στους αγρότες και τα γνωρίζω καλά, άλλο δεν θέλουμε η δεν έχουμε κίνητρα και άλλο τη μπορούμε! Οι αγρότες δεν στηρίζονται από το κράτος ως προς την σωστή ενημέρωση, εκπαίδευση και πάει λέγοντας, οι γεωπόνοι είναι ελάχιστοι και οι περισσότεροι από αυτούς απορροφούν τα νέα και μεγάλα κονδύλια που φτάνουν στους αγρότες εκ των υστέρων και κάποια λαμόγια που το παίζουν αγρότες με μερικά στρέμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. θα μπορουσε ανετα ο τζεφρυ αφου δε θελει να περνρι οπλικα συστηματα απο το ρωσο να υπογραψει να γινει η ελλεδα αποκλειστικος εισαγωγεας αγροτικων προιοντων. ετσι θα εστρεφε μεγαλο μερος του πληθυσμου των πολεων στην εγκαταλελειμενη επαρχια και θα μειωνε την ανεργια με σημαντικα οφελη για τα δημοσια ταμεια. τοσο μυαλο θελει? το θεμα ειναι ομως πως θα καταντησουν τον ελληνα να εξαθλιωθει ακομη περισσοτερο και να παραδοσει εναντι πινακιου φακης τη γη του και τον ορυκτο του πλουτο σε ''εταιριες'' φιλων και συμμαχων εξ εσπεριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό που λέει ο Ελευθέριος είναι αλήθεια. Το κλήρινγκ με τις χώρες του πρώην παραπετάσματος, είχε βοηθήσει πολλές ελληνικές βιομηχανικές μονάδες και βαριάς βιομηχανίας.
    Και βέβαια υπάρχουν πολλές έξυπνες λύσεις που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε για να βοηθηθούμε. Ομως μας έχει γίνει ολίγον συνήθεια να αντιδρούμε προς τους πάντες και τα πάντα...έτσι για το αντέτι μας και μόνο. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από τα Ζωνανιά το θέλουμε ή να το στείλουμε όλο Ολλανδία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Θέληση για δουλειά να υπήρχε, αλλά πάνω απ’ όλα να μην υπήρχε αυτή η ελαφρότητα του μηδενισμού των πάντων που σκοτώνει τον ποιο ζωτικό πόρο της Ελλάδας, τα μυαλά των νέων ανθρώπων…"

    ΕΥΓΕ!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ.

    Καλή κίνηση αρκεί να ΓΙΝΕΙ.

    "Το πρόβλημα δεν είναι η αδυναμία παραγωγής της Ελλάδας αλλά η προσωπική τους αδυναμία παραγωγής του οτιδήποτε την οποία αρνούνται να αποδώσουν σε ανεπάρκειες του εαυτού τους και την προβάλλουν στους γύρω τους."

    ΑΚΤΥΠΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.
    ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΕ (όπως κάναμε συνεχώς κάποτε)!
    Αντε με την μιξομιζέρια πια.

    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν γνωρίζω τις στρατιωτικές πτυχές της προμήθειας των ρωσσικών ΤΟΜΑ.

    Βρήκα στον Ιστοχώρο Εν Κρυπτώ "www.enkrypto.gr" , μία ενδιαφέρουσα ανάλυση σχετική με το θέμα των ΤΟΜΑ! Στο ίδιο θέμα έχει αναφερθεί διεξοδικά και ο κ. Μάνος Ηλιάδης!

    Ε. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλα,εκει στο capital δεν εχουν παρει χαμπαρι τι παιζει ακομη?Παμε εκλογες παιδια... Αλλου αυτα.Ακου λεει να τους δωσουμε πορτοκαλια να μας δωσουν Τανκς,ειδικα μετα το καζο που τους καναμε με τον αγωγο εεε??
    Ρε τι τραβαμε και δε το μαρτυραμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. άραγε αυτοί που έχουν ξεσαλώσει υπέρ του ΒΜΡ-3 τα τελευταία χρόνια (ξέρουν ποιοι ειναι αυτοί) την μιζα θα την παρουν σε αγγούρια ή σε μπανανες;

    να προσεξουν γιατι μπορει να ειναι και σε ...ντοματες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο φίλος μας ο τζίμης [25 Ιουνίου 2010 9:33 μ.μ.] γράφει:

    «Εμείς γιατί να χαλαστούμε εάν τώρα στις δύσκολες πάμε πάλι στην μέθοδο κλίρινγκ» ...

    ΚΑΛΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΖΙΜΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ‘ΣΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ (πρώην επιδοτούμενους από το Συνδικάτο της ΕΟΚ για … SUV 4X4, διασκέδαση με δίμετρες, ουισκάκια 12-15 ετών black label, ζεϊμπεκιές της Ευδοκίας κλπ κλπ) ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΘΟΔΟ CLEARING ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ (τα τελευταία χρόνια μας έχουνε φλομώσει στα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ κατεψυγμένα λεμονάκια Αργεντινής) ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΤΟΡΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 1958 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ (ΠΡΩΗΝ) ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ - BIR PARA ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ - ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΛΕΜΟΝΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ... ΤΟ ΚΙΟΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ – ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ – ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ... ΟΙ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΝ» ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΑΜΕΡΚΑΝΟΙ!!!

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΖΕΦΡΥ, BUY AMERICAN ... YEAH!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σιγά να μην τα πάρει... αν θέλει να καεί και η άλλη μισή Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. B. Πούτιν: "Πληρώστε με αγροτικά προϊόντα τα BMP-3"
    ΣΑΝ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ ΧΡΗΜΑ
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ... ΜΕΤΑ ... ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΗ ...Η...ΤΟΥΡΚΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ...ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΗ ΑΥΟΚΡΑΤΟΡΙΑ....
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ...ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. B. Πούτιν: "Πληρώστε με αγροτικά προϊόντα τα BMP-3"
    ΣΑΝ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ ΧΡΗΜΑ
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ... ΜΕΤΑ ... ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΗ ...Η...ΤΟΥΡΚΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ...ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΗ ΑΥΟΚΡΑΤΟΡΙΑ....
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ...ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.