25/6/10

"Κουράστηκα να ζητάω και να μάχομαι για το αδύνατο"



του Τάκη Σπηλιόπουλου

Τριάντα και πλέον χιλιάδες άνθρωποι, διάβασαν επί μήνες, κόπιασαν και μπήκαν σε έξοδα προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στο υπουργείο οικονομικών.
Οι καλύτεροι απ' αυτούς, επτακόσια άτομα που είδαν τα ονόματά τους στις λίστες των επιτυχόντων, πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις, κατέθεσαν τα δικαιολογητικά που τους ζητήθηκαν και περίμεναν από μέρα σε μέρα την ειδοποίηση, προκειμένου να αναλάβουν εργασία. Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους, μετακόμισαν στον τόπο της νέας δουλειάς και περίμεναν και περίμεναν και περίμεναν... Και δεν τους φώναξαν ποτέ! Κάποιες υποσχέσεις που πήραν από το Υπουργείο Εσωτερικών αποδείχθηκαν ψεύτικες...

Το κείμενο που ακολουθεί, είναι η επιστολή μιας κοπέλας από τους διοριστέους και απευθύνεται στην διευθύντρια του γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών.

"Αξιότιμη κα Χατζή,
Το όνομά μου είναι Δ.Κ. και είμαι διοριστέα του γραπτού διαγωνισμού 1Γ/2008 του ΑΣΕΠ για 877 θέσεις του Υπουργείου Οικονομικών.

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι παραιτούμαι κάθε δικαιώματος μου για διορισμό, όπως αυτό συνταγματικά κατοχυρώθηκε με την ανακοίνωση του ονόματός μου στον πίνακα οριστικών αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς έχω αμετάκλητα αποφασίσει να φύγω στο εξωτερικό.

Σας εμπιστεύομαι τη θέση που με τόσα χρόνια σπουδών, προσωπικών και οικογενειακών θυσιών και ατέλειωτου διαβάσματος κατέκτησα για την εξυπηρέτηση των κομματικών-πελατειακών αναγκών σας που αναπόφευκτα μετά τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση έχετε.

Συγχωρήστε με γιατί σίγουρα μία θέση δεν επαρκεί για τις πολλές ανάγκες που ίσως έχετε, αλλά είναι η μόνη προσφορά που και εγώ από τη θέση μου μπορώ να κάνω για τη διάσωση της Οικονομίας και της Πατρίδας, όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε. Μην απελπίζεστε γιατί μπορεί στην πορεία να με ακολουθήσουν σ' αυτή την ευγενική προσφορά και άλλοι συνάδελφοί μου.

Εγώ δυστυχώς δεν άντεξα το βάρος και την παράνοια της αδικίας και απόφασισα να προσφέρω την επιστημονική και προσωπική μου κατάρτιση κάπου όπου δεν θα τιμωρούμαι γιατί τόλμησα να συμμετέχω σε έναν αξιοκρατικό διαγωνισμό και τελικά να επιτύχω................................................."

Ίσως να θεωρήσετε την συγκεκριμένη επιστολή ακραία έως γραφική. Θα σας έλεγα όμως, ότι δεν απέχει πολύ από την ψυχολογική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει μετά και την τελευταία άρνηση του Υπουργού να εφαρμόσει, έστω, τον αντισυνταγματικό νόμο του παγώματος των προσλήψεων που όριζε την έναρξη της σταδιακής απορρόφησης των διοριστέων από 01/07.

Για αυτό το λόγο σας παρακαλώ να με συγχωρέσετε για την ενόχληση μου αυτή. Θα είναι η τελευταία, καθώς και εγώ προσωπικά, έχω κουραστεί να ζητάω και να μάχομαι για το αδύνατο: να προσφέρω στην Πατρίδα μου αυτό για το οποίο τόσα χρόνια μόχθησα αποκτώντας 2 πτυχία και 1 μεταπτυχιακό με όρεξη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Φαίνεται επένδυσα και εγώ και η οικογένειά μου σε λάθος δεδομένα και ελπίδες.

Συνεχίστε την έντιμη και καλή δουλειά σας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και σας παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε το όνομα μου ή τα δεδομένα της επικοινωνίας μου.
Με εκτίμηση,
Δ.Κ

25 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταστρέφει κουρδικά χωριά στην Ν. Αν. Τουρκία ο τουρκικός Στρατός Εκτύπωση E-mail
    25-06-2010 12:58:48

    Επιστροφή του τουρκικού Στρατού στις παλαιές παραδοσιακές του τακτικές αντιμετώπισης του κουρδικού αντάρτικου είχαμε τις ημέρες αυτές, με την καταστροφή δύο χωριών στην περιοχή πλησίον της πόλης Hasankeyf, στην επαρχία Batman.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τό Ελληνικό κράτος σκοτώνει τούς Πολίτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή Δ.Κ συμμερίζομαι την αγονία σου και την αγανάκτηση σου με αυτούς τους καραγκιόζηδες. Είσαι τυχεροί που έχεις την δυνατότητα και την ηλικία να πας στο εξωτερικό οι άτυχοι είμαστε εμείς που θα μηνούμε εδώ!

    Και όποιος πιστεύει ότι ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, η Παπαρήγα, ο Τσίπρας, η Μπακογιάννη, ο Καρατζαφέρης ακόμα και ο πρόεδρος της δημοκρατίας που αποσιωπά και τα επιτελεία τους ότι είναι κάποιος άξιος από αυτούς καλά να πάθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΩΣ ΕΔΩ.ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ......... ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!!!!!! ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΑΜΕ.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ-ΟΡΓΗ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΒΑΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.Η ΣΥΝΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ,ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΛΟΒΕΡΔΟΥ,ΔΙΑΜΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΥΡΗΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΧΩΡΑ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ(ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΡΗ ΖΩΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ.ΟΠΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και στο εξωτερικό που θα πάει θα την αντιμετωπίσουν ανθρώπινα; Δεν νομίζω; Απλά, εκεί εάν τολμίσει να ζητήσει κάτι παραπάνω, ή κάτι που νομίζει ότι αξίζει δεν θα υπάρχει κανείς να το δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή, η κοπέλα μεγάλωσε, ανατράφηκε και εκπαιδεύτηκε έτσι ώστε να αποκτήσει τα απαραίτητα προσόντα για να κερδίσει ειδικά μια θέση ...δημοσίου υπαλλήλου στο Υπουργείο Οικονομικών; (Αυτό μου θυμίζει την ταινία "Ο πρίγκηπας της Ζαμούντα" με τις ειδικά αναθρεμμένες πιθανές συζύγους...)

    Και τριάντα χιλιάδες άνθρωποι ήλπιζαν και αυτοί για μια θέση στο υπουργείο οικονομικών;

    Αυτό δεν είναι παράνοια; Μαζική και ατομική που ξεκινά από λάθος δασκάλεμα πρώτα από τους γονείς, μετά από τους εκπαιδευτικούς και τελικά από τον λάθος ή ανύπαρκτο επαγγελματικό προσανατολισμό του εκπαιδευτικού συστήματος που δεν φροντίζει να κατευθύνει τους εκπαιδευόμενους με βάση τις ανάγκες και δυνατότητες απορρόφησης της χώρας;

    Δεν είναι έλλειψη φαντασίας και τζόγος, κυνήγι μιας τυχερής θέσης για εφ' όρου ζωής βόλεμα χωρίς τον κίνδυνο της απόλυσης, βρέξει-χιονίσει (σε αντίθεση με τις μυριάδες των ..."κομμένων από κλαρί" στον ιδιωτικό τομέα);

    Δηλαδή όλη της τη ζωή ονειρευόταν το ...Υπουργείο Οικονομικών; Εναλλακτικό σχέδιο δεν υπήρχε; Μόνο από τη μόνιμη θέση στο Υπουργείο Οικονομικών θα μπορούσε να "προσφέρει στην Πατρίδα" γι' αυτό φεύγει τώρα στο εξωτερικό;

    Βγήκε στους επτακόσιους καλύτερους, μπράβο της και κρίμα που κέρδισε και δεν έλαβε τα κερδισμένα, αλλά έχει δίκιο μόνο για ένα πράγμα: Ότι επένδυσε αυτή και η οικογένειά της σε λάθος δεδομένα και ελπίδες.

    Επένδυση σε ελπίδες σημαίνει τζόγος. Και τα δεδομένα αλλάζουν γιατί και οι καιροί αλλάζουν -όπως σήμερα, ακόμα και ο -μέχρι πρότινος, ακλόνητος δημόσιος τομέας. Καλό “χαρτί”, δεν λέω, αλλά μέχρι πρότινος.

    Αν λοιπόν δεχτούμε (δεν έχω λόγους να αμφιβάλω και το κατακρίνω) ότι από το 2008 και μετά που έγραψε υπήρξαν αθέμιτες ("πελατειακές") διαδικασίες που εμπόδισαν την πρόσληψή της, θα μπορούσε κάλλιστα να μην είχε προσληφθεί εντελώς δικαιολογημένα, λόγω της κρίσης. Άλλωστε (σε μια ιδανική κοινωνία) το “κοινό καλό” έχει πάντα προτεραιότητα. Ή θα μπορούσε να μην ήταν στους 700 αφού υπήρχε *και* ο μεγάλος παράγοντας της τύχης.

    Επένδυσε λοιπόν πρώτα απ' όλα στην τύχη και στο μόνιμο βόλεμα, χωρίς καμία εναλλακτική λύση, ή-αυτό-ή-τίποτα.
    Από εκεί θα πρέπει να ξεκινήσει, να αναζητήσει και να μάθει από τα δικά της λάθη πρώτα και μετά από τα λάθη, τις αδικίες των άλλων και όλου του συστήματος, αλλιώς σίγουρα θα τα επαναλάβει. Γιατί τη συμπεριφορά του υπόλοιπου σύμπαντος δεν την ελέγχουμε, ελέγχουμε μόνο τη δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι είναι τα πράγματα στο Ελλαδιστάν αγαπητοί/ές μου. Αυτοί που έχουν τα απαραίτητα προσόντα, οι άξιοι, μένουν έξω. Τα κομματόσκυλα μπαίνουν και δεν προσφέρουν τίποτα. Μόνο απεργίες ξέρουν να κάνουν και να διαλαλούν τα εργασιακά τους δικαώματα. Αποβράσματα και παράσιτα της κοινωνίας που δεν ωφελούν το κονωνικό σύνολο αλλά το ξεζουμίζουν.
    Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να καταστρέφονται τα όνειρα και οι ζωές νέων ανθρώπων. Στο άνθος της ηλικίας τους μαραζώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ. ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ. ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ."ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΙΛΑΕΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ" ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άσε τα ανόητα σχόλια ρε μεγάλε 5:56 π.μ.
    Για να γράφεις τέτοια φαίνεται ότι δεν έχεις λιώσει παντελόνια ή έπιασε κάλο ο κώλος σου από το διάβασμα.
    Και τι ήθελες να κάνει η κοπέλλα; Μήπως ξέρεις πόσα βιογραφικά έχει μοιράσει αυτή και τόσοι άλλοι;
    Δυστυχώς στην χώρα μας η πρόσβαση στον πλούτο γίνεται ως μοντέλο για τις γυναίκες και ως μπάρμαν ή πορτιέρης για τους άντρες, σύμφωνα με ευρωπαϊκό γκάλοπ, ενώ οι αντίστοιχοι Ευρωπαίοι ερωτηθέντες απάντησαν με την απόκτηση πτυχίων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
    Κατόπιν αυτού και βέβαια θα βρει καλά αμοιβόμενη δουλειά στο εξωτερικό ιδιαίτερα στην Αγγλία που ψάχνουν με το μακαρόνι τους λευκούς επιστήμονες γιατί έχουν γεμίσει αραπάδες.
    Το πιο όμως τραγικό είναι ότι η προδοτική κυβέρνηση ΓΑΠ προτίθεται να προσλάβει λαθρομετανάστες στο δημόσιο και στις ΕΔ.
    Καλά μιλάμε ότι σε λίγο το σχοινί θα γίνει είδος υπό εξαφάνιση στην Ελλάδα.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα ήθελα να απαντήσω στο Ανώνυμο 26 Ιουνίου 2010 4:39 π.μ.

    Αγαπητέ συμπολίτη. Βεβαίως τα πάντα είναι τύχη και ρίσκο. Από τύχη ζούμε από τύχη υπάρχουμε.
    Η συγκεκριμένη κοπέλα όμως δεν έπαιξε τζόγο. Υπήρχαν κάποια δεδομένα. Και τα δεδομένα λένε πως αν δώσεις εξετάσεις μπορείς να γίνεις δικαστής, γιατρός, συμβολαιογράφος, εκπαιδευτικός κτλ. Επαιξε με τους κανόνες που υποτίθεται ότι αποδεχόμαστε όλοι.
    Τώρα αν αυτούς τους κανόνες δεν τους αποδέχεται ο πολιτικός κόσμος τέτοιοι αχαρακτηριστοι είναι τέτοια κάνουν.
    Αλλά μην τρελαθούμε? Δεν φταίει η κοπέλα που είχε κάποιες επιλογές μπροστά της και επέλεξε την καλύτερη κατά την γνώμη της. Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνει και παιδί δημοτικού δεν είναι ποιες οι επιλογές μας. Αν θέλει κάποιος να γίνει εφοριακός δικαστικός στρατιωτικός είναι δικαιωμά του. Δεν επιβαλεις εσύ τι θα κάνουν στην ζωή τους. Αλλά ακόμα χειρότερο είναι η ξεφτίλα αφού έχει πετύχει τον στόχο σου μέσα από εξοντωτικό διάβασμα να έρχεται ένας υπουργός (Παπαλκωσταντίνου) και να σου λέει ότι τσάμπα επένδυσες το χρόνο σου. Σου κόβω τον διορισμό με το έτσι θέλω. Αυτή είναι φασιστική λογική.
    Το αν η χώρα πάει για φούντο δεν έχει να κάνει με τις αξιοκρατικές προσλήψεις αλλά με τις ρουσφετολογικές που δεν έχουν σταματήσει να γίνονται.
    Θα πω μόνο δυο ονόματα ανθρώπων που πληρώνονται από τον κρατικό προυπολογισμό και μπήκαν αναξιοκρατικά και από την πισω πόρτα.
    Παναγιώτης Βρυώνης
    Αγλαία Μπαλαμάτση.

    Αυτά τα δύο καλόπαιδα είναι από το γραφείο του πρωθυπουργού.
    Ο πρώτος είναι μετακλητός και μπήκε με απολυτήριο λυκείου. Η 2η μπήκε με απολυτήριο λυκείου μόνιμη στη βουλή.
    Αυτά είναι φίλε. Όπως καταλαβες έγραφες σαχλαμάρες διότι επιδερμικά αντιμετώπισες το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με μεγάλη μου απογοήτευση συνειδητοποιώ ότι οχι μονο οι πολιτικοί μας αλλα και πολλοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν τέτοες καταστάσεις σαν και αυτοί της κοπέλας με κυνισμό!!Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε όλους τους Ελληνες πολίτες που είχαν τα προσόντα.Οποιος είχε τα κότσια και φυσικά τις ικανότητες μπορεόυσε να συμμετάσχει...Αντί να αναγνωρίζουμε την επιτυχία σε κάποιους τους κατηγορούμε γιατί πέτυχαν..Και φυσικά οποιοσδήποτε μπορούσε θα το έκανε αλλα εδω ταιριάζει η παροιμία όσα δεν φτανει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Ντροπή μας γιατί κατηγορούμε τους πολιτικούς αλλά δυστυχώς είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας!!!Απο την άλλη είμαι αισιόδοξη γιατί βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι ακόμη που μπορούν να φέρουν ένα καλύτερο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συγχαρητηρια στον 5.56.εχει μπει απολυτως στο νοημα.
    εσυ 10.55 κοψε τις αριστεριστικες μπουρδες και τραβα να δουλεψεις.
    και οταν λεμε δουλεια ενοουμε παραγωγη.
    το αν εβγαλες καλο στη κωλοτρυπιδα σου απο το διαβασμα δε μας λεει απολυτως τιποτα.και τι διαβαζες? φιλολογιες και λογοτεχνιες? και τωρα τι θες? μια θεση μια καρεκλα στο δημοσιο,να καθεσαι μια ζωη και να διδασκεις αχρηστα πραματα? και ο κωλος σου μια ζωη θα γεμιζει καλους απο το διαβασμα και το καθισιο? και τα λεφτα απο που θα ερχονται? απο τον ουρανο να δανειζετε το κρατος για να πληρωνει εσενα και χιλιαδες αλλους καρεκλατους και διδασκοντες?
    ελα στην αγροτικη μοναδα που δουλευω εγω να δουμε που θα βγαλεις καλους μετα... να δουμε ποσο αξιζεις εξω στον πραγματικο κοσμο και οχι στις καρεκλες.
    γελοιοι θεσηθηρες... σας κατεστρεψαν τα μυαλα...μια ολοκληρη γενια κατεστραμενη, ανικανη να παραγει,που πιστεψε οτι μπορει να τη βγαλει ετσι μια ζωη χωρις να δουλεψει- γιατι η δουλεια ειναι για τα κοροιδα...-που περιμενει ποτε να γινει η σοβιετικη επανασταση και να ερθει ο σταλινικος παραδεισος, για να μοιραστει τον πλουτο, αρπαζοντας τον απτους αλλους που δουλεψαν, που τρεμει τη χειρωνακτικη εργασια... ακουει τη λεξη δουλεια και τα κανει πανω της... και τωρα φευγει με πικρα στα ξενα, ψαχνοντας και κει για καρεκλες σε γραφεια, γιατι για εργοστασια - οπως δουλεψε η προηγουμενη γενια-ουτε λογος....
    γιαυτο και δεν δινω δεκαρα για ολα αυτα τα λυπημενα παραπονεμενα και αδικημενα παιδια που το παιζουν καψεροι που δεν εκτιμαει η κακια κενωνια τα προσοντα τους, με 10 μαστερ και 5 δοκτορα ο καθενας, στις θεωρητικες επιστημες βεβαιως βεβαιως....ειναι υπευθυνοι της καταντιας της ανικανοτητας και των λαθος επιλογων που καναν και που τους εριξε το καθεστως της μεταπολιτευσης, το οποιο ψηφιζαν.
    λαος που δεν ξερει να δουλεψει και να παραγει ειναι τελειωμενος.
    ειναι αξιοι της τυχης τους ολη αυτη η σαπια αριστεριστικη παχυσαρκη υπερκαταναλωτικη μορφωμενη και καλλιεργημενη γενια του πολυτεχνειου και της μεταπολιτευσης, και μακαρι να ψοφησει και να εξαφανιστει απτον πλανητη αφου ξεφτιλιστει πρωτα, μενοντας σαν παραδειγμα στην ιστορια αυτοοκαταστρεφομενου απο βολεμα στη καρεκλα του δημοσιου,και αχρηστες σπουδες μεχρι τα 40 με τα λεφτα της μαμας και του μπαμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απάντηση στο Ανωνυμο 26 Ιουνίου 2010 1:10 μ.μ.

    Λοιπόν φίλε βασικά δεν είμαι καθόλου αριστερός είμαι δεξιός.
    Δεξιός που έχω σπουδάσει όχι θεωρητική επιστήμη αλλά αρκετά πρακτική. Είμαι πολιτικός μηχανικός. Κάθε μερα συναναστρέφομαι με άχρηστους σαν και εσένα. Και θεωρώ άχρηστο όποιον δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που δεν μπορεί να πιάσει.

    Το ότι είσαι εντελώς ανίκανος να καταλάβεις μια εξίσωση δεν σημαίνει πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν χειρωνακτική δουλειά. Ιστορικά πάντα υπήρχαν οι μορφωμένοι και πάντα υπήρχαν τα εργατικά χέρια που το μόνο που μπορούν να κάνουν αξιόπιστα είναι να κουβαλήσουν ένα δεμάτι ή να αρμέξουν αγελάδες.

    Αλλά το θέμα είναι ο επαγγελματικός προσανατολισμός των νέων αλλά η ασυδοσία των κυβερνώντων που από τη μια διορίζουν τους σφουγγοκολάριους τους ενώ οι υπόλοιποι μένουν απέξω.

    Πάντως αν νιώθεις μειονεκτικά μπορείς να πας σε ένα Επαγγελματικό Λύκειο να πάρεις το χαρτί λυκείου. Ίσως να μάθεις να λύνεις και πρωτοβάθμιες εξισώσεις και έτσι να εκτιμήσεις καλύτερα τις επιστήμες.

    Αντε γιατί ζούμε στην κοινωνία των ανεγκεφάλων. Θα συγκρίνουμε τώρα τους αρμεχτές με τα διδακτορικούς.


    Αυτά όμως δεν έχουν καμμιά σχέση με την ασυδοσία των κυβερνώντων. Αν θέλουμε χούντα ας έχουμε χούντα αλλά να βγουν να το πουν στα ίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τον ανώνυμο 26 ιουνίου 1.41μμ.
    Κάτι σε πείραξε φίλε. Μήπως είσαι κάποιος από αυτούς που ανέφερε κάποιος.

    Εγώ φίλε εργάζομαι σου σούπερ μάρκετ. Αλλά φίλε να σου πω την αλήθεια αν είχα τα κότσια και μπορούσα θα ήθελα να γίνω γιατρός δικηγόρος κτλ.
    Το ότι κάποιοι διαθέτουμε μικρό μυαλό ή δεν έχουμε δυνατότητες δεν σημαίνει πως όσα παιδιά σπουδάζουν είναι άχρηστα. Τι να κάνουμε κάποιοι δεν μπορούμε.
    Γι αυτό μη βγάζεις σε παρακαλώ απέχθεια στους ικανούς. Εντάξει μπορεί εσύ να κάνεις χειρωνατική δουλειά. Αλλά αυτή την δουλεια μπορεί να την κάνει ο οποιοσδήποτε αλβανός πακιστανός κτλ. Παλιά γι αυτές τις δουλειές είχαν τους σκλάβους...
    Μη περνάτε όμως μηνύματα στα παιδιά μας που προσπαθούμε να τους ανοίξουμε τα μάτια να σπουδάσουν. Αυτά τα παιδιά είναι αυτά που πρέπει να πάρουν στην πλάτη τους την χώρα. Δεν λέω πως δεν χρειάζονται και οι αγροτικές μονάδες. Καλοί είναι οι εργάτες. Χρειάζεται όμως και κάποιος να τις διοικήσει να τις μηχανογραφήσει να τις διαφημίσει να κάνει τα λογιστικά και να τις υπερασπίσει απέναντι στα δικατήρια σε περίπτωση που χρειαστεί.
    Όλοι είναι απαραίτητοι. Καμμιά δουλεια δεν είναι ντροπή εκτός αυτή του πολιτκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απάντηση στον 26 Ιουνίου 2010 10:55 π.μ. που είπε:
    "Αν θέλει κάποιος να γίνει εφοριακός δικαστικός στρατιωτικός είναι δικαιωμά του. Δεν επιβαλεις εσύ τι θα κάνουν στην ζωή τους."

    Δικαίωμά του είναι να γίνει ότι θέλει, αλλά και δικάιωμα της πολιτείας είναι να μην τον προσλάβει αν δεν τον έχει ανάγκη!

    Δικαίωμά του, αρκεί όταν αναγκαστεί να δουλέψει σε εκτός πτυχίου δουλειά με το ένα τρίτο των αποδοχών, να το κάνει με ευχαρίστηση και όχι με βαρυγκομία***
    Και όταν φύγει στο εξωτερικό, να μη κατηγορεί την Ελλάδα, για τις δικές του αφθαίρετες επιλογές. (Αλλά πάει και αυτό, έξω πλέον μπορεί να είναι και χειρότερα).

    Και φυσικά οι χιλιάδες των πτυχιούχων που έγιναν αυτό που αυτοί ή οι γονείς τους ήθελαν αδιαφορώντας για τις ανάγκες και δυνατότητες της χώρας, έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να παραμένουν άνεργοι.
    Να απαιτούν να προσληφθούν όμως, όχι.


    *** Καλό είναι να έχουμε βιοχημικούς-ψήστες, μαθηματικούς-αποθηκάριους και αεροναυπηγούς-πιτσαδόρους -ανεβαίνει το επίπεδο! Αρκεί όλοι αυτοί να εργάζονται με ζήλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαχαχαχα επιχειρηματα επιπεδου νηπιαγωγειου αποτον πολιτικο μηχανικο (του γραφειου) και τον αλον που αγωνια να μπουν τα παιδακια του σε καρεκλα του δημοσιου...
    μιας και το εθεσες επι προσωπικου το θεμα , μαθε οτι ειμαι γεωπονος και με ειδικευση. αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εσυ κυριε πολιτικε μηχανικε- λες και εχουμε ελλειψη πολιτικων μηχανικων γιατρων και δικηγορων στην ελλαδα...- αν ερθεις να δουλεψεις σε μενα, δε θα ξερεις να κανεις απολυτως τιποτα. τσαμπα το ψωμι που θα φας και τον αερα που θα αναπνευσεις...
    εγω δε θα μεινω ποτε ανεργος γιατι ξερω να κανω ολες τις βαριες αγροτικες δουλειες, ενω εσυ τρεμεις μην χρειαστει να κανεις κατι τετοιο.
    και στην τελικη ποιος ειναι πιο χρησιμος στη σημερινη κοινωνια ο πολιτικος μηχανικος του γραφειου η αυτος που παραγει σε αγροτικη μοναδα? θεωρω πιο χρησιμο και τον φιλο που δουλευει σε σουπερμαρκετ απο σενα και απο ολους τους αχρηστους πτυχιουχους σα και σενα.
    υπαρχει ιεραρχηση ζητηματων, υπαρχουν προταιρεοτητες.
    ο πρωτογενης τομεας ειναι η αγροτικη παραγωγη.χωρις αυτην δεν θαχεις ψωμι να φας.
    εγω μπορω να ζησω χωρις εσενα και τις εξισωσεις σου, εσυ δεν μπορεις να ζησεις χωρις την παραγωγω μου.
    αντε γιατι πολυ ψηλα τον ειδατε τον αμανε ορισμενα αχρηστα σκουπιδια, σπουδασμενα παρασιτα-λες και μεις δεν σπουδασαμε,αλλα οχι αχρηστα πραματα-, που νομιζετε οτι εχετε και καποια αξια, επειδη ετσι σας λεει το καθεστως της μεταπολιτευσης, γλυφοντας σας...
    αν υπαρξει καταστροφη χρεωκοπια η κατοχη θα ψοφησετε ολοι σας.
    εγω το λεω ευθεως τετοια παρασιτα θα τα εκμεταλευτω μεχρι θανατου.
    οχι για το χρημα- ισως εις ειδος...- αλλα γιατι ετσι το αξιζουν.
    και οκ δεν εισαι αριστερος εισαι δεξιος. μονο ενας βλαξ δεξιος θα μπορουσε να σκεφτεται ετσι, η ενας τεμπελης αριστεριστης αναρχοκομουνιστης...
    εσυ στο σουπερ μαρκετ μην υποτιμας τη δουλεια σου.
    αξιζεις πολυ περισσοτερα απο εκατομυρια αχρηστους πτυχιουχους, και απο τον κυριο πολιτικο!!μηχανικο.μν καταστρεψεις τα παιδια σου βαζοντας τα να σπουδαζουν μεχρι τα 30 τους αχρηστα πραματα, αλλα μαθε τα να δουλευουν.θα τους χρειαστει στο αμεσο μελλον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδια τα πράγματα είναι απλά, η οικονομία της Ελλάδας δεν μπορεί να δώσει δουλειά σε όλους τους πτυχιούχους που παράγει.

    Δεν μπορέι να σπουδάζεις μαθηματικός ή φυσικός και να απαιτείς απο κράτος να σε κάνει καθηγητή. Πρόβλημά σου!!!
    Εξω, αυτά είναι ανήκουστα! Οι μαθηματικοί απασχολούνται σε βιομηχανίες ασφαλιστκές κτλ.
    Εδώ δεν υπάρχουν αυτά. Ας πάνε έξω να τα βρούνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελικά τέτοιες μπουρδολογίες ακούει ο ΓΑΠ από μερικούς και θα μας πάρει και τα σώβρακα.
    Δούλευα από το 1970 μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και ο ιδρώτας που έχυσα κατά τη διάρκεια της δουλειάς μου, όντας σπουδαγμένος, δεν συγκρίνεται ούτε με το κατούρημα όλης της ζωής κάποιων ανεγκέφαλων, που δεν γνωρίζουν ότι η σκληρότερη δουλειά είναι οι σπουδές. Έζησα από κοντά τους κόπους και τις αγωνίες των σπουδών και των δυό μου παιδιών που έτσι ήθελαν και δικαίωμά τους να μη γίνουν εργάτες. Δεν θα μου επιβάλλει κανένας ανόητες και ηλίθιες εξισωτικές νοοτροπίες. Λυπάμαι αλλά πράγματι την απόφαση της κοπέλλας θα την ακολουθήσει πλήθος παιδιών με σπουδές. Εμάς τους συνταξιούχους ήδη προσπαθεί να μας ευνουχίσει η κυβέρνηση. Οι έχοντες όμως μυαλό κοκκόρου σαν μερικούς θα καταντήσουν παραγιοί των αλαβανοπακιστάνων γιατί η άλλοι θα την έχουν κάνει για κάπου καλύτερα.

    ΓΑΠ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ. ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΦΕΡΕ ΛΑΘΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΛΟΥΜΠΙΑΡΙΔΕΣ ΜΑΖΟΧΕΣ.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είδα κάποιους που επιδοκιμάζουν την απόφαση της κοπέλας να φύγει στο εξωτερικό.
    Έχω βαρεθεί να ακούω απο συνομήλικους μου ότι θα φύγω και φταίει το κράτος, το μόνο που έχω να πώ είναι δειλόί και με τη πρώτη ευκαιρία τη κάνουνε και δε κάθονται να παλέψουν παρά ψάχνουνε τη λιγότερη ανώδυνη λυση αδιαφορώντας για τη πατρίδα τους.
    Και κάτι τελευταίο , αφού όλοι κράζουμε τους πολιτικούς γιατί τους ξαναψηφίζουμε;γιατί εμένουμε σε ηλίθιες αντιλήψεις περί αριστεράς κα δεξιάς;το συμφέρον της πατρίδας μας έχει αριστερές και δεξιές λύσεις;
    η υποκρισία τελικά στην Ελλάδα περισεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΕΝΙΚΕΥΟΝΤΑΣ. Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 877. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΚΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΜΟΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. ΤΩΡΑ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ(ΛΟΓΙΣΤΗΣ). ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΟ 2008 ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΗΚΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 877 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΠΤΟΣ ΑΣΕΠ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΑΛΕΙΣΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΑΓΩΣΕ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ. ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ(ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΟΥΛΗΣ ) ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΑΡΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΓΚΑΙΡΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΕΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.