28/8/14

Ένας στους έξι Γάλλους υποστηρίζει τους Τζιχαντιστές

Αυτήν την εβδομάδα κυκλοφόρησε δημοσκόπηση με το ερώτημα: «υποστηρίζετε το Ισλαμικό Κράτος»; 
Οι δημοσκοπήσεις έγιναν από δύο κέντρα.
 Το πρώτο είναι το ICM Research που απευθύνθηκε σε Γερμανούς, Γάλλους και Βρετανούς με το ερώτημα εάν έχουν συγκεκριμένη θετική ή αρνητική άποψη για το «Ισλαμικό Κράτος».
Η δεύτερη δημοσκόπηση έγινε από  το Παλαιστινιακό Κέντρο για τη Δημόσια Γνώμη, που ζήτησε από τους κατοίκους της Γάζας να δηλώσουν εάν υποστηρίζουν ή αντιτίθενται στο Ισλαμικό Κράτος.
Το αποτέλεσμα ήταν τρομακτικά εκπληκτικό, ιδιαίτερα στη Γαλλία.
 Το 16% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι υποστηρίζει το «Ισλαμικό Κράτος». 
 Το δημοσίευμα από το Vox
Είναι ένας φοβερός αριθμός, ο οποίος γίνεται απειλητικός γιατί δημογραφικά αναλογεί στους νεότερους πολίτες της Γαλλίας- σύμφωνα με την ηλικιακή ανάλυση που δημοσιεύθηκε από το Russia Today.
Αυτό είναι ανησυχητικό εν μέρει, λόγω του αυξανόμενου αριθμού των μεταναστών στις μουσουλμανικές κοινότητες της Ευρώπης. Και δεν είναι ότι εκφράζουν μόνο την υποστήριξή τους προς το Ισλαμικό Κράτος, αλλά ταξιδεύουν στη Συρία και το Ιράκ να ενταχθούν στις τάξεις του.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η ακροδεξιά πολιτική έχει άνοδο στην Ευρώπη, η οποία δείχνει μια τάση να αγκαλιάσει τον εξτρεμισμό. Αλλά το ειρωνικό είναι ότι η ακροδεξιά ισλαμοφοβία που αυξήθηκε στην Ευρώπη έδωσε μια μεγάλη υποστήριξη προς τους ισλαμιστές του Ισλαμικού Κράτους. Ο εξτρεμισμός συχνά είναι αντιδραστικός και ιδεολογικά αντιφατικός.
Στη Γάζα
Το 85% των ερωτηθέντων στη Γάζα δήλωσε ότι αντιτίθεται στο Ισλαμικό Κράτος, ενώ μόλις 13% το υποστηρίζει, λιγότερο ποσοστό από τη Γαλλία.
Είναι εντυπωσιακό, σημειώνει το δημοσίευμα, που οι κάτοικοι της Γάζας φέρεται να  επηρεάζονται από τη Χαμάς,  εκδήλωσαν την αντίθεσή τους προς το Ισλαμικό Κράτος, από ό, τι οι Δυτικοευρωπαίοι...
 --
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

5 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται περίεργο το "μεγάλο" ποσοστό υποστήριξης σε ISIS/ISIL από "πολίτες" της Γαλλίας. Τι περιμένατε δηλαδή από ένα λαό που τα τελευταία 60+ χρόνια έχει διαβρωθεί από μουσουλμάνους εποίκους. Τι ακριβώς δηλαδή θέλει να μας πει το άρθρο? Οτι στην Ευρώπη γουστάρουν Σαρία? Ε, και? Και στον Εχίνο εάν γίνει η ίδια δημοσκόπηση, 99% υποστήριξη θα δώσει! Λέει κάτι αυτό? Γιατί επιλέχθηκε η Γαλλία και όχι πχ η Νορβγηγία, ή η Φινλανδία, ή η Ελβετία... να δούμε εκεί τι ψάρια πιάνουν όσοι ονειρεύονται να γυρίσουν την Ευρώπη 1000 χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα εξηγειται γιατι ολα αυτα τα χρονια μιξαρανε τους πληθυσμους της ευρωπης με μουσουλμανους. Ενα μιξαρισμα που προστατευοταν απο πληθος αντιρατσιστικων νομων. Αυτο το μιξαρισμα θα αναδειξη την ωρα μηδεν πεμπτοφαλλαγιτικους στρατους τζιχαντιστων μεσα στις χωρες της δυσης, μεσα στις πολεις και τα χωρια τους. Αυτα τα ζομπι με καλασνικοφ θα κανουν την ευρωπη σφαγειο. Αλλα το ερωτημα ειναι ποιος οργανωσε αυτο το μιξαρισμα? Η απαντηση ειναι μια, ο εβραιοσιωνισμος! Τωρα τι γινεται. Δυστυχως η μονη λυση ειναι η ακροδεξιποιηση της ευρωπης. Η απομακρυνση δλδ απο τις σιωνιστικες δημοκρατιες οι οποιες αποβλακωνουν τους πολιτες με την παραπληροφορηση, την δανεικη ευημερια και την παρακμιακη κραιπαλη. Αυτο που συμβαινει με την τζιχαντ ειναι στην πραγματικοτητα μια σχεδιασμενη επιχειρηση που αποσκοπει στην παγκοσμια αναφλεξη. Εκει που εφτασε το πραγμα, δεν νομιζω οτι μπορει να κανει πισω. Η Ελλαδα οπως ειναι σημερα, ειναι χαμενη απο χερι. Οι ορδες των ζομπι θα την κρεουργησουν. Η ΧΑ δυστυχως, ειναι η μονη λυση. Και παλι δυστυχως, αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση. Εδω που μας φτασαμε μονο ενα δυνατο ηλεκτροσοκ μπορει (ισως) να αναταξει τους ελληνες απο την χρόνια αποχαυνωση για να μην πω τιποτα αλλο και με διαγραψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μὲ τὴν βλακώδη πολιτική τους ἡ ἄκρα δεξιὰ στὴν Εὐρώπη θὰ κτυπήση ταβάνι.

    Ὁ ἑβραιοσιωνισμὸς θὰ πέση μέσα στὸν λάκκο ποὺ ἔνοιξε γιὰ τοὺς ἄλλους.

    Ἡ Πατρίδα μας,λυπᾶμαι καὶ ἐλπίζω νὰ βγῶ λάθος,εἶναι χαμένη ἀπὸ χέρι.

    Μοιάζει οἱ πολιτικοί μας νὰ ἔχουν ἀποφασίσει τὴν ἰσλαμοποίησί μας,ἤ τὸ λιγότερο νὰ μὴ τοὺς ἀπασχολῆ.

    Μὴπως δὲν θὰ πάρουν τὸ ἀεροπλάνο γιὰ ἀλλοῦ ὅταν γίνη ὁλοφάνερο γιὰ τὸ ποῦ πᾶμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετο αλλα παντα επικαιρο..
    Ο Μεγαλυτερος συγχρονος ελληνας μιλαει απο τον ταφο.. Μετα ηρθε η σοσιαλιστικη πανουκλα και μας διελυσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Mans

    Δεν είναι μόνον η Γαλλία, δυστυχώς, που το 30% του πληθυσμού να δηλώνουν μουσουλμάνοι.

    Η Αγγλία δεν έδωσε και δίνει ρεσιτάλ πολιτικώς ορθού λόγου, ο οποίος είναι τέλειο ξεβράκωμα στους μουσουλμάνους; Άρχισαν με τις παραχωρήσεις τύπου Winterval, προχώρησαν στην υιοθεσία της Σαρία (είναι το δεύτερο κράτος της Ευρώπης που την εφαρμόζει, μετά την Ελλάδα) και τώρα έχουν περιοχές ολόκληρες, κυρίως στο Λονδίνο, που ελέγχονται από μουσουλμάνους, όπως και στην Αθήνα, φυσικά, όπου η ισλαμική αστυνομία ελέγχει τα πάντα, κυρίως την νύκτα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανόητης ανοχής του πολιτικώς ορθού λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.